Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. október 27., kedd 12:02

csababarca írta: még nektek se kívánom, hogy egy ilyen nulla alibi palit viseljetek el a kezdőben évekig.
nekem ennyi elég, hogy ő már nincs a pályán mindig.
Nem kell kívánni. Bale, Asensio, LV, Isco... Viseljük mi a magunkét

Én megértem a kollégát amúgy, tényleg felüdülés, hogy Bale elbszott fejét nem kell nézni már idén. Isco is elérte ezt a szintet, hogy rosszul vagyok ha meglátom a hajléktalan kinézetét, és a gyökkettő tötymörgését a pályán.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. október 27., kedd 11:09

Nem véletlenül mondtam, hogy annak tűnik, és nem azt, hogy az.
Az meg Urambocsá' legyen már megengedve nekünk, hogyha jön egy fiatal lendületes gyerek attól oda-vissza legyünk amikor évek óta Busquets-ek vannak a kezdőben :D

Az ilyen új Messi, új Dani Alves, új Iniesta jelzőktől én is hányok Így is a múltban él az egész klub, mert az új valakit keressük folyamatosan, akit majd a régi arcok mellé a régi rendszerbe berakunk és majd akkor jó lesz.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. október 27., kedd 11:04

Realista24 írta:

Serginel jobb, hát ennél nagyobb oromotok ne legyen benne. :kalapos:

még nektek se kívánom, hogy egy ilyen nulla alibi palit viseljetek el a kezdőben évekig.
nekem ennyi elég, hogy ő már nincs a pályán mindig.
mondjuk most Coutinho lesérült, lehet akkor oda beerőlteti Koeman, vagy éknek, az még nem volt.

Egyelőre Dest jónak tűnik, aztán ki tudja, sokan indultak már ígéretesen, aztán fásultak bele ebbe a közegbe ami nálunk van.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 27., kedd 10:48

Szóval ár érték arányban egy jó igazolás kevesebb mint 10 meccs alapjan.

Serginel jobb, hát ennél nagyobb oromotok ne legyen benne. :kalapos:

Nagy fogás, új Messi, korszakks csapat... Rosszul vagyok ezektől az újkori jelzoktol amiket használnak azonnal a szurkolok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

davi10

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. október 27., kedd 10:42

Gyors, jól cselez, össze tud játszani a többiekkel (khm.. Griezmann...), és védekezni is tud, Semedo-nál azért akadtak helyezkedési hibák.
Emellett 19 éves, olcsóbb volt, mint amennyiért Semedo ment és az eddigiek alapján mindkét szélen tudja hozni a fentieket.
Roberto után felüdülés. Az meg nem árt, ha azon a szélen, ahol eddig Griezmann-t erőltetjük akad valaki aki cselezni is tud.

Majd az idő eldönti mennyire nagy fogás, de egyelőre elég bíztató.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 27., kedd 10:16

Dest mitől nagy fogás?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

davi10

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. október 27., kedd 10:12

realbeckham írta: A másik. Mindig. Mindig megússzák, hogy ne hintsünk ötöt. Vagy mert balfaszok vagyunk, vagy mert van ilyen paprikajancsi, mint Neto, aki eddig se, es ezutan se az egész életében nem fog igy vedeni. Szerintem errol kene tweet elni. Ez a Dest amugy jó fogás nektek. Tetszett, van venne kakaó. Bar semedoban is volt.
Alba is tetszett. Messi mellett a legjobban ő unia az egészet sztem. Az arckifejezéséröl nekem ez jön le. Reklamált is, sargat is kapott, a haja se volt jo, tul magasra nyirt hatul, az átmenet se sikerült, szóval jo meccs volt
Alba-nak hajbeültetése volt, ha nem olvasom nem hiszem el, én visszakérném a pénzem :D
Messi meg a karantén óta szar, idén még talán ez volt a legjobb meccse, amit ellenetek hozott. Nagyon el kellett volna passzolni nyáron, lenne pénz, meg lenne a helyén valaki a kezdőben, aki nem érinthetetlen és lehet utasítgatni, hogy védekezzen, ne csak akkor ha kedve van.
Dest tényleg jónak néz ki, eddig Alba helyén is jól tolta, tényleg nagy fogásnak tűnik, csak bele ne fásuljon Ő is az egészbe. Neto meg kellemes meglepetés.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2020. október 27., kedd 9:47

Mindig kell magyarázni. Szokoevente van egy olyan meccs, mikor nincs magyarázkodás, vagy tweet. Ez annyira visszataszító. A 11 es mezhuzas rol is nekem Buffon esete ugrik be par éve, mikor elkattant a bíróra. Ott is az ment, hogy szabálytalan, de ilyen presztízsű meccsen, es szituban ezt nem kellett volna. Hát keci....komoly. 1 meterre nyúlik ki a mez ugrás közben, de nem kellett volna az ilyet lefujni.

A másik. Mindig. Mindig megússzák, hogy ne hintsünk ötöt. Vagy mert balfaszok vagyunk, vagy mert van ilyen paprikajancsi, mint Neto, aki eddig se, es ezutan se az egész életében nem fog igy vedeni. Szerintem errol kene tweet elni. Ez a Dest amugy jó fogás nektek. Tetszett, van venne kakaó. Bar semedoban is volt.
Alba is tetszett. Messi mellett a legjobban ő unia az egészet sztem. Az arckifejezéséröl nekem ez jön le. Reklamált is, sargat is kapott, a haja se volt jo, tul magasra nyirt hatul, az átmenet se sikerült, szóval jo meccs volt
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. október 27., kedd 9:17

Galacticos írta:

Egyebkent szamomra a legdurvann erdekesseg hogy a tavaszi clasiconal elmondhatjuk hogy messi kozel 3eve nem szerzett golt clasicon.
na majd tavasszal hint egy triplát.
mellé 'Azard és Vini dupla-dupla :kalapos:

Messitől meglepő az őszi tunyaság. máskor azért aktívabb a szezonkezdéskor.
látszik, hogy nyűg már neki ez a szezon.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. október 27., kedd 9:02

En nagyon orulok neki hogy igy gondoljak es hangot is adnak neki. Addig amig nem sajat maguknal keresik a hibat hanem folyamatosan masokban, addig lejtmenetbe lesznek.

Egyebkent szamomra a legdurvann erdekesseg hogy a tavaszi clasiconal elmondhatjuk hogy messi kozel 3eve nem szerzett golt clasicon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 26., hétfő 22:00

nekik azért ezt is szabad, nálunk még a szertárost is eltiltanák

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. október 26., hétfő 21:40

Nevetséges az egész, szóra sem érdemesek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. október 26., hétfő 21:23

Realista24 írta: Na várj.

A Barca hivatalos twitter most írt.
Az igazgatótanacs szerint VAR-t nem ugyanúgy használják a közvetlen riválisok esetében, mint náluk és ezzel nekik súlyos károkat okoznak.

:lol: :lol:
:shutup:
Ha nincs a tizi akkor is kiszopnak,de ők tudják. Tőlem aztán franco meg perez tábornokozhatnak az európa ligából pár év múlva.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 26., hétfő 20:47

dzsi91 írta:
RaúlCF írta: különben is mi az hogy mezhúzásért tizi jár. az első félidőben meg kikaszálták Ramos lábát az se volt tizi csak oscar esés. Messit egy szezonra lerúgták az meg mehetett tovább.

elolvastam a másik oldal véleményét hát a nevetséges és gyomorforgató között ingadozik. szóra sem érdekes. csaltunk, a var arra van hogy a Barca szívjon még úgy is hogy konkrétan a spori kiment megnézni.
Volt amúgy az elmúlt 10 évben,hogy egy győzelmünk vagy trófeánk után nem sírtak valamin?

Le a kalappal amúgy a klub előtt,hogy Mourinho óta senki nem állt bele ezekbe,bár én nem így tennék de azért ahhoz,kell egyfajta egység,hogy mindenki kussoljon bármi van. Odaát meg mint egy kocsmában ha valakinek olyanja van tweetel egyet vagy beböfög valamit a sajtóba.
Na várj.

A Barca hivatalos twitter most írt.
Az igazgatótanacs szerint VAR-t nem ugyanúgy használják a közvetlen riválisok esetében, mint náluk és ezzel nekik súlyos károkat okoznak.

:lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. október 26., hétfő 20:10

RaúlCF írta: különben is mi az hogy mezhúzásért tizi jár. az első félidőben meg kikaszálták Ramos lábát az se volt tizi csak oscar esés. Messit egy szezonra lerúgták az meg mehetett tovább.

elolvastam a másik oldal véleményét hát a nevetséges és gyomorforgató között ingadozik. szóra sem érdekes. csaltunk, a var arra van hogy a Barca szívjon még úgy is hogy konkrétan a spori kiment megnézni.
Volt amúgy az elmúlt 10 évben,hogy egy győzelmünk vagy trófeánk után nem sírtak valamin?

Le a kalappal amúgy a klub előtt,hogy Mourinho óta senki nem állt bele ezekbe,bár én nem így tennék de azért ahhoz,kell egyfajta egység,hogy mindenki kussoljon bármi van. Odaát meg mint egy kocsmában ha valakinek olyanja van tweetel egyet vagy beböfög valamit a sajtóba.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. október 25., vasárnap 19:13

Realista24 írta:
Csabi írta: koman hogy telesirta a sajtót. rossz var, rossz madrid. :lol: ő jó helyen van. :lol:
De min megy a vita?

Case labdát ért.
Ramos ellen szabálytalanság volt.
Mi volt még?
Illegális volt Lucas biciklizése?
Varane "kezezése"? :kalapos:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2020. október 25., vasárnap 18:35

Én sem voltam rest egy kis szórakozásért cserébe a másik oldalra is benézni. Amúgy nem szoktam, nem idegesítem magam a sok hülyeséggel. Most is volt ott minden, igaz, korrekt vélemények is, de ezek kisebb számban. Így, nyertes clásico után csak mulattatott. Benézek estére megint.
Egy biztos. Lehet véletlen időbeli egybeesés, lehet ZZ munkájának gyümölcse, lehet akármi, de az tuti, hogy amióta van VAR, azóta a barca kérlelhetetlen dominanciája, ledolgozhatatlan előnye, gyakorlatilag megkérdőjelezhetetlen bajnoki címe valahogy eltűnt. Talán véletlen, talán nem. De az eddigiek alapján mindenképpen nekünk kedvez, hogy végre igazságos döntések születnek a pályán. Természetesen a másik oldalon ettől függetlenül továbbra is mi vagyunk a csalók, és "nem lehet nem észrevenni, hogy mennyire nyomják a realt" :lol: :lol: :lol:
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 25., vasárnap 18:21

Ha a var valóban ez, akkor meg jobban tetszik :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. október 25., vasárnap 18:18

különben is mi az hogy mezhúzásért tizi jár. az első félidőben meg kikaszálták Ramos lábát az se volt tizi csak oscar esés. Messit egy szezonra lerúgták az meg mehetett tovább.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. október 25., vasárnap 18:14

Ramos lökött mielőtt meghúzták a mezét, tehát ő volt szabálytalan hamarabb.
Lehet a másik kapura kellett volna a 11-es?

Vissza: