Max a hajával.....és azzal is vicces pillanatokat.GT37 írta:Sérült, de elvileg hamarosan visszatérhet.Toti írta:el shaarawyval amúgy mi az isten van? idén még nem láttam pályán.
Mondjuk szerencse, hogy ellenünk még nem játszhat, okozna gondokat a védelemnek, az tuti.
Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Bajnokok Ligája
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Sérült, de elvileg hamarosan visszatérhet.Toti írta:el shaarawyval amúgy mi az isten van? idén még nem láttam pályán.
Mondjuk szerencse, hogy ellenünk még nem játszhat, okozna gondokat a védelemnek, az tuti.
el shaarawyval amúgy mi az isten van? idén még nem láttam pályán.
ez a robinho is.. utoljára mikor lőtt gólt?
ez a robinho is.. utoljára mikor lőtt gólt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2013. október 22., kedd 20:20-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- GT37
Tudod, mi veletek ellentétben fair csapat vagyunk, meghagytuk nektek a Sampion ligát, hogy ne szomorkodjatok, és inkább csak a biszem-b@szom EL-ben indulunk.BBarni írta:A sp?rs kezdője hol is van?
Szoros meccs lesz, de jön Rambó és eldönti a meccset...
#respect
Majd Aubameyang dönti el a meccset csereként.
Én ikszet tippelek, de egyébként inkább most nyerjenek, aztán kapjanak ki a hétvégén a PL-ben.Demes írta:Csak én érzem azt hogy az Arsenal most ki fog kapni?
Csak én érzem azt hogy az Arsenal most ki fog kapni?
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
A sp?rs kezdője hol is van?
- GT37
Dortmund: Weidenfeller - Großkreutz, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Sahin - Blaszczykowski, Mkhitaryan, Reus - Lewandowski.BBarni írta:Jó kis meccsre számítok, remélem az Arsenal tartja a formáját!
Kár, hogy akkor van, amikor a Milan-Barça, szívesen megnézném, garantáltan izgalmas meccs lesz.
Nur der BVB!
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Jó kis kezdő, Cazolra majd Rosicky helyett és akkor...Arsenal: Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny,
Gibbs - Arteta, Ramsey, Ozil - Rosicky, Wilshere, Giroud.
Arsenal Subs: Fabianski, Vermaelen, Jenkinson, Monreal, Bendtner, Gnabry, Cazorla.
Jó kis meccsre számítok, remélem az Arsenal tartja a formáját!
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Rafael, köszi, akkor majd nézegetem az oldalt.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Na és miért nem? Világbajnok......akkor sem ? Csak mert pl VDB-ről is tolják hogy nem lehet rossz ha VB-t nyert.(Viszont Arbeloát nem veszem meg, az hétszentség. )
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
Köszi a válaszokat, ez esetben kénytelen leszek kitenni a csapatból Carvajalt. (Viszont Arbeloát nem veszem meg, az hétszentség. )
- rafael23
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen, éjjel fent leszrealbeckham írta:Rojadirectára felszokott ilyen hamar kerülni a meccs?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem is Arbeloa kezd,egyrészt mert ahogy fentebb írták,a biztos védekezés alap lesz,ugye a világbajnokunk ritkábban jár fel mint Carvajal.
Másfelől,a mester nyilatkozta is,hogy nem biztos,hogy Carvajal és Morata kezdőbe lesz,dacára a malaga elkeni meccsnek,ahol az ifju jobbhátvéd nagyon jól szerepelt.
Elől meg,ha már felhoztam Moratat,Benzema kezd majd,nagyobb a rutin,valamint a BL-be rendszerint megy is neki....
Másfelől,a mester nyilatkozta is,hogy nem biztos,hogy Carvajal és Morata kezdőbe lesz,dacára a malaga elkeni meccsnek,ahol az ifju jobbhátvéd nagyon jól szerepelt.
Elől meg,ha már felhoztam Moratat,Benzema kezd majd,nagyobb a rutin,valamint a BL-be rendszerint megy is neki....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- L.Miki
Nem is kérdés, hogy a "biztosabb" opcióhoz fog folyamodni. Száz, hogy Arbeloa fog kezdeni, ide a bökőt. Nem hiszem, hogy miután Carvajal végig játszotta a Málaga elleni meccset, a Juve ellenit is végig fogja. Tehát ebből leszűrve a konzekvenciát, Arbeloa!pheco írta: Nagyon reméljük, hogy Carvajal, de Ancelottinál soha nem lehet tudni. Lehet úgy gondolja, hogy elég lesz Marcelo támadásban és a "biztosra" megy védekezésnél és a tizenhetes kezd
- realbeckham
Sziasztok.
Egy picit off, de a segítségetekre van szükségem. A gyönyörűen eltervezett, a Madridhoz mért beosztásomat ma kinyírták....Keresztülhúzták a számításaimat és be kell menjek szerdán éjszakázni. Biztos voltatok ilyen helyzetben, tudjátok mennyire bosszantó. Van olyan oldal, ahová még aznap este feldobják a mérkőzést és meglehet nézni? Tervezem, hogy amikor hazaérek akkor rögtön pótolom a meccset, max csütörtök délelőtt. Rojadirectára felszokott ilyen hamar kerülni a meccs? Vagy van más oldal, ahová pikk-pakk fel is töltik az aznap esti összecsapásokat? Nincs digisportom
Egy picit off, de a segítségetekre van szükségem. A gyönyörűen eltervezett, a Madridhoz mért beosztásomat ma kinyírták....Keresztülhúzták a számításaimat és be kell menjek szerdán éjszakázni. Biztos voltatok ilyen helyzetben, tudjátok mennyire bosszantó. Van olyan oldal, ahová még aznap este feldobják a mérkőzést és meglehet nézni? Tervezem, hogy amikor hazaérek akkor rögtön pótolom a meccset, max csütörtök délelőtt. Rojadirectára felszokott ilyen hamar kerülni a meccs? Vagy van más oldal, ahová pikk-pakk fel is töltik az aznap esti összecsapásokat? Nincs digisportom
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Nagyon reméljük, hogy Carvajal, de Ancelottinál soha nem lehet tudni. Lehet úgy gondolja, hogy elég lesz Marcelo támadásban és a "biztosra" megy védekezésnél és a tizenhetes kezdGT37 írta:BL-Fantasy miatt kérdezem: szerintetek Carvajal vagy Arbeloa fog kezdeni a Juve ellen?
- GT37
BL-Fantasy miatt kérdezem: szerintetek Carvajal vagy Arbeloa fog kezdeni a Juve ellen?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ancelottiban ilyen téren nagyon bízok, mert, ha valaki akkor Ő tudja mi az olasz foci gyengéje. El is mondta a sajtótájékoztatón, hogy készüljön fel Pirló, mert kap vagy 2 embert a nyakába ...
A másik pedig az, hogy 4-3-3 a jelenlegi felállása a csapatnak ami eleve nagy ellenszere a 3-5-2-nek. Elég csak azt nézni, hogy mennyire nem tudják jelenleg megfogni a Romát, és ebben az is benne van, hogy most konkrétan olyan felállást tolnak amit az olaszok nem nagyon használnak. Persze maga a Róma is jó, de így különösön jók...
Borzasztóan várom a meccset és remélem, hogy nyerni tudunk és magabiztosan jól felkészülve tudunk majd játszani szombaton a barca ellen.
A másik pedig az, hogy 4-3-3 a jelenlegi felállása a csapatnak ami eleve nagy ellenszere a 3-5-2-nek. Elég csak azt nézni, hogy mennyire nem tudják jelenleg megfogni a Romát, és ebben az is benne van, hogy most konkrétan olyan felállást tolnak amit az olaszok nem nagyon használnak. Persze maga a Róma is jó, de így különösön jók...
Borzasztóan várom a meccset és remélem, hogy nyerni tudunk és magabiztosan jól felkészülve tudunk majd játszani szombaton a barca ellen.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nyilván torinoba Ancelotti "masszív" kp-t rak fel,megerősítendő a védekezést,amolyan Mourinhos kontrára rendezkedve be.Conte csapatának támadnia kellene,hisz elég tré teljesítményt nyújtottak eddig a BL-be,csakhogy,mivel olasz,ő simán a védekezést fogja inkább preferálni.Hogy hogy lesz ebből gól?Jó kérdés.Egyéni villanások fognak dönteni,ebben meg mi Ronaldoval,Bale-el,Benzemaval,de még mostanság Di Mariaval,és természetesen Iscoval,jobbak vagyunk.Az nem kérdés hogy Khedira kezd,és könnyen lehet hogy a másik 2 kp Illarra lesz és Modric.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
- Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1
Hát azért lenézni mindenképpen hülyeség lenne a juvét. Torinoban szerintem egy hajszálnyival ők az esélyesebbek, egyrészt mert mumus csapat, másrészt mert idegenben nem megy nekünk, és mégiscsak a juve lesz otthon főleg ha agresszívan letámadnak. Két olyan csapat fog találkozni akiknek mostanában nem nagyon ül a játéka, talán mi vagyunk valamelyes lélektani előnyben, bár éppenséggel ez a vereség fel is tüzelheti szerintem a juvet. Ha magukat az összeállításokat nézem a széleken nagy harcra számítok, a középpálya közepén a juve erősebb, koncentráltabb de majd kiderül. A védelmük közel sem az az olasz betonfal, főleg ha sikerülne lendületből rájuk menni, pikk pakk elintézhetőek. Nagyon sok fog azon múlni, hogy a széleken ki fog kijönni győztesen, és esetleg CR-t mennyire tudják majd kikapcsolni. Ha a másik szélen Arbeola lesz a védőnk, szerintem az kevés lesz...támadásban mindenképp de még védelemben is. A csatáraik közül Tevez idén formában van, de remélem Varannek csak egy újabb matrica a kis "világ mely csatárait radíroztam le féllábbal" füzetébe. A mi csatáraink közül valszeg mr bl újrajátszani fog, és remélem sikerült valamit átmenteni a válogatott formából, de ha nem zár vissza és küzd a bogyóért, akkor picsán rúgni és gyere morata. Tavaly sok juve meccset láttam a lakótársam által, idén kevesebbet de sztem sajna mentálisan erősebbek mint mi, legalábbis nagyon eggyütt vannak, remélem ha ne adj isten kapunk egy gólt, nem lesz pánikolás és cr görcsölés...azért mindenképp van esélyünk, és bízok a három pontba mindkét meccsen, de 4-el is elégedett lennék.