Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 28., szerda 9:53

Simán meglesz a tovább jutás. Egy jó sorsolással meglehet az első párharc is, de ott meg minden megváltozhat tavaszra, én nem aggódom, igazából akkor sem ha kiesünk. Csak ZZ maradjon itt és tudjon igazolni

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 28., szerda 9:15

Anthony írta:
realbeckham írta: Cseppet sem kell idegeskedni, vagy tv t kinyomni. Világos, hogy a BL iden sem elvaras.
Kell idegeskedni, mert egy bőven nyerhető csoportba kerültünk, mint első kiemeltek. A végső győzelem nem elvárás, de meg kellene nyerni a csoportot, hogy ne pottyanjunk ki az első körben egy erős csapat ellen.
Ez nálam azért elvárás lenne.

Szerencsére ócska a csoport, 2 kör után egyetlen győzelme a Sahtarnak van, az összes többi meccs X lett. Még be lehet húzni a csoportot, és be is kell!
Mert mi történik, ha másodikként megyünk tovább?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. október 28., szerda 9:11

realbeckham írta: Cseppet sem kell idegeskedni, vagy tv t kinyomni. Világos, hogy a BL iden sem elvaras.
Kell idegeskedni, mert egy bőven nyerhető csoportba kerültünk, mint első kiemeltek. A végső győzelem nem elvárás, de meg kellene nyerni a csoportot, hogy ne pottyanjunk ki az első körben egy erős csapat ellen.
Ez nálam azért elvárás lenne.

Szerencsére ócska a csoport, 2 kör után egyetlen győzelme a Sahtarnak van, az összes többi meccs X lett. Még be lehet húzni a csoportot, és be is kell!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 28., szerda 9:07

Támadásoknál a legnagyobb probléma (persze a szar Vinin kívül), hogy továbbra sincs jelenlétünk az ellenfél 16-osán belül. Gyakorlatilag üresen hagyjuk azt a pozíciót. Ívelgetünk, megpróbáljuk bejuttatni a labdát, de nincs ott senki. Karim 6-szor ért labdába a 16-oson belül. Kb 5 percig játszott centert és gólt is lőtt. Semmi értelme, hogy kóborol össze vissza, mert nem vagyunk előbbre vele. Most már nincs itt CR, aki uralta a 16-ost. Ha valamelyik kp-s be tud futni mélységbe, mint Fede a Barca ellen, akkor ok, de van értelme ennyire felcserélni a posztokat?

Az ellenfél jól példázta, milyen az, mikor mindenki tudja, hogy hol a helye, mikor egy kontránál mindenki tudja, hogy hová kell mozognia, mikor csak biztonságból nézel fel, hogy ott van e a társ, de ott van, mert ott a helye. A csatár csatárt játszik a középpályás középpályást a védő meg védőt. Német középcsapat, közepes játékosokkal...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 28., szerda 9:00

Realista24 írta:
ikelemen5 írta: Én nem láttam annyira vészesnek ezt a meccset.
Kis túlzással az első két alkalommal, amikor a kapunál jártak, gólt szereztek.
Bunkerező kiscsapatnak tűntek.
Hazardban volt tempó, remélem nem serul le újra, mert klasszisokkal jobb, mint Vini.
Tegnap Asensio sem baszott fel.
Casemiro. :-*
Modric. :sziv:
Szerintem sem volt gond a meccsel. Most legalább támadtunk, akartunk, és a szerencse is mellénk állt.
Asensio jobb volt, Vinicius meg továbbra is buta és kevés.
Asensio szerintem is kicsit jobb volt.Nyilván nem rúgott gólt, nyilván ez még mindig magyon kevés egy Real Madrid kezdőjébe a BL-ben,de kicsivel mintha kapura törőbb lett volna.

Néha nem tudom eldönteni, hogy lusta, tutyi-mutyi,vagy félti a lábát.Mert ha megindul és akar akkor tud szép dolgokat is.Aztán meg 3-4 meccsen totál motiválatlan. Azon túl,hogy (akik akarják) látjuk Vini jelenleg mennyi képességgel rendelkezik, de azt jobban becsülöm benne, hogy akarna kb minden meccsen..de látjuk.

Nagy szerencse, hogy vannak azért minőségibb fiatalok is és magy szerencse, hogy az öregek még mindig adják a pluszt. Amit Modric is tegnap lerakott,nagy köszönet neki.

Ezekre kell hondolni idén és túlélni.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2020. október 28., szerda 8:57

Cseppet sem kell idegeskedni, vagy tv t kinyomni. Világos, hogy a BL iden sem elvaras. Nem is lehet az. Iden is csak vegetalunk, bajnoksagban arany/ezüst meglesz. Pont.
Alapbol egy generációváltás nehezndolog, add hozzá, hogy covid van, stadion van, spórolás van. Remekül van kezelve ennek ellenére is a büdzsé. Ki van hozva a max abból, amilyen szitu van a világban. Elvagyodo, elmenni akaró jatekosokkal nem lehet mit csinalni, illetve azzal sem akik nem akarnak menni. Ennyi van a keretben. 2021 et kell varni mindenkinek. Mar tavaly is megmondták.

A meccshez. Mintha FUT meccs lett volna a fifaban. 30loves, az ellenfélnek 1, abbol gol. Aztan kipattanó gol, amit 40cm kellett bepasszolni, nálunk kapufa. Bunkery hatul passz, sommer elorerugja, majd a két bikanéger próbál futni. Szervezettek voltak a németek, de nem kell többet ebbe belelátni.
Hazard tetszett, jol szalt be, agilis volt. Voltak pillanatok, mikor az indulosebessege is jonak nezett ki. Vini tragédia volt sajnos, Fede bepasszanál kapuval szemben, kapumellé 8meterrol, az azért merész. A csoportunkban mindenki balfasz amugy, talan lehet ez szerencsénk a végén.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 28., szerda 8:42

ikelemen5 írta: Én nem láttam annyira vészesnek ezt a meccset.
Hazardban volt tempó, remélem nem serul le újra, mert klasszisokkal jobb, mint Vini.
Szerintem sem volt gond a meccsel. Most legalább támadtunk, akartunk, és a szerencse is mellénk állt.
Asensio jobb volt, Vinicius meg továbbra is buta és kevés.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. október 28., szerda 8:41

wZoLee7 írta: 2 gólos hátrányban halál nyugodtan mentem el aludni mert baromira álmos voltam. Játékosok nélkül ilyen lesz ez a szezon, nem kell minden meccs után kiborulni ami nem jön össze.
én is így terveztem, hogy kinyomom a TV-t a fenébe, de mondom, hátha összehozzák a csodát, hátha sikerül valamit csinálniuk. Aztán valahogy csak-csak összejött.

Plusz ugye azt se érti az ember, hogyha a vak is látja, szuerkoló is látja, hogy rohadtul nem működik az, ami a pályán van, akkor ZZ miért nem cserél?? Pl Modricot már sokkal előbb hoztam volna, kb a 2.gól után. Nem értem, hogy miért kell állandóan sokáig várni a cserékre. Meg sajnos Vini Jr is rettentő rossz volt tegnap, Rodrygot oda kellett volna tenni balosra - mert ahogy írtátok, láttuk, jobboson sajnos semmit nem ér. :( pedig tavaly úgy tűnt, hogy jobb, ügyesebb, mint Vini. a csodagyerek Ansufatinál is több gólja/gólpassza volt a tavalyi idényben.
Bármennyire is játékon kívül van, önbizalom nulla, épp az ilyen meccsekre kell Jovic, amikor megpróbálnak ívelgetni, brusztolni kell... Viszont van egy sanda gyanúm, hogy a Gladbach első embereit el fogják vinni nemsokára, van bennük lendület, fizikum, tudás. Thuram gyerek, akár jöhetne ide is! :D
(de ahogy látom odaát, Conte se bír cserélni időben, csak a 70.perc és utána :lol: )

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. október 28., szerda 7:54

Én nem láttam annyira vészesnek ezt a meccset.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 28., szerda 7:53

2 gólos hátrányban halál nyugodtan mentem el aludni mert baromira álmos voltam. Játékosok nélkül ilyen lesz ez a szezon, nem kell minden meccs után kiborulni ami nem jön össze.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 28., szerda 7:00

Mit sirtok.
Real Sahtar 2-3
Gladbach Real 2-2

Az elorelepes megkerdojelezhetetlen. Reszkess inter.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 28., szerda 6:59

R. Carlos írta:
Realista24 írta: Mennyit stresszeltek :lol:

Én ilyenkor vagyok a legnyugodtabb.

A keret kevés. A játék szar. Covid van. Nincs elvarasom. Nulla kupas szezon a realitas. Ha nyerünk valamit, parádé.

Sokkal idegesítőbb volt pontrekorddal másodiknak lenni. Domináns csapattal BLbol kiesni. Hazai pályán spanyol kupát bukni, amikor jobbak voltunk.

Amikor benne van a csapatban a triplazas és nem nyerünk semmit, na az mocskos idegesítő. De most? Nincs értelme. Csinalhattok bármit, egy évig ez lesz a keret.

Nekem már az siker lesz, ha ZZ marad az edző, hátha jövőre már igazolunk, Hazard települ és Ödegaard beepul.
Szerintem azért a bajnokságot vagy a kupát realitás lehetne elhozni, főleg, hogy áll a bál a Barcánál, és az Atletico sincs toppon. Nem idegeskedek persze emiatt, de a büdös életbe nem lesz többet ekkora szerencsénk.
34 bajnoki címet nyertünk, de ez most úgy hangzik, hogy csak akkor tudtuk megtenni, amikor mindenki más válságban volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. október 28., szerda 6:45

Realista24 írta: Mennyit stresszeltek :lol:

A keret kevés. A játék szar. Covid van. Nincs elvarasom. Nulla kupas szezon a realitas. Ha nyerünk valamit, parádé.

Sokkal idegesítőbb volt pontrekorddal másodiknak lenni. Domináns csapattal BLbol kiesni. Hazai pályán spanyol kupát bukni, amikor jobbak voltunk.

Amikor benne van a csapatban a triplazas és nem nyerünk semmit, na az mocskos idegesítő. De most? Nincs értelme. Csinalhattok bármit, egy évig ez lesz a keret.

Nekem már az siker lesz, ha ZZ marad az edző, hátha jövőre már igazolunk, Hazard települ és Ödegaard beepul.
Szerintem azért a bajnokságot vagy a kupát realitás lehetne elhozni, főleg, hogy áll a bál a Barcánál, és az Atletico sincs toppon. Nem idegeskedek persze emiatt, de a büdös életbe nem lesz többet ekkora szerencsénk.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 28., szerda 6:39

Mennyit stresszeltek :lol:

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2020. október 28., szerda 0:09

egy Bayern ellen lehet gyenge keretezni. egy Gladbach ellen nevetséges.
Ez jogos is, ugyanakkor azt azért leszögezhetjük, hogy mostanra elégé kicsúcsosodott, hogy bőven lett volna min javítani (volt is rá lehetőség) és hogy névre talán, de hogy minőségben már nagyon távol vagyunk (tele felesleges, haszontalan játékosokkal) a szűk elittől az is biztos (Perezék 19-re lapot húztak idén). Ami pedig a támadórészleget illeti; szegény Öcsi bácsi Don A. Di Stéfanoval együtt forog a sírjában, nyugodjanak békében; akkora szégyen, gyalázat és méltatlan ehhez a címerhez!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2020. október 28., szerda 0:01

Lehetne egyenként mindenkit bsztatni, de az az igazság, hogy hosszú ideje full esetleges a játékunk, semmi tudatosság nincs. Az egész idényben nem volt még két hasonló gólunk Ramos panenkait leszámítva. Szégyen az egész

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. október 27., kedd 23:54

egy Bayern ellen lehet gyenge keretezni. egy Gladbach ellen nevetséges.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2020. október 27., kedd 23:49

Lucas Vázquez beadásai ma sem javultak semmit
Engem nem az ivelgetes zavar, hanem hogy nem tudunk beadni es nincs kozepen alap esetben senki. Tehat tok felesleges.
Így van, teljesen felesleges erre játszani; egyrészt a fejjel legerősebb játékosaink a khv. Kapitány és a védekező kp-s Casemiro, míg Karim továbbra sem vérbeli centert játszik, arról nem is beszélve, hogy szélről abszolút nincs olyan játékosunk, aki képes odarúgni a labdát ahova kell.
ez a vinisziusz kész katasztrófa.
Én ma lemondtam róla végleg; nem kell erőltetni, ami nem megy! És akkor itt érdemes megjegyezni a vezetés felelősségét is, hogy covid ide-oda, azért lehet egy hangyafasznyit nagy luxus 2 évig rendezetlenül, megoldatlanul hagyni a szélső bekk pozíciókat, a csatársorról már nem is beszélve, ami 3. éve konvergál siralmasan a 0-hoz! Csak reménykedhetünk, hogy ez a nagy tartalékolás és az all-in M'Bappéra nem fog idő előtt Zizou fejébe kerülni! :roll: Kapják össze magukat a srácok (főleg Varane, Karim, Hazard és Asensio kell, hogy előlépjenek) a Mesterrel egyetemben, mert nagyot kell menni innentől kezdve, de képes rá ez a társaság még így leélve is!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. október 27., kedd 23:45

Értem én, hogy gyenge a keret és egyet is értek vele, viszont ez nem mentség arra, hogy a támadások alatt alig mozgunk. Az esetek nagy részében mindenki sétálgatva nézi a labdás embert. Így nagyon nehéz, főleg, hogy ellenünk mindenki betömörül védekezni.

Gyenge a keret ide vagy oda, játékban akkor is sokkal több kéne, hogy benne legyen, ha még eredményben nem is.

dennson

HozzászólásSzerző: dennson » 2020. október 27., kedd 23:41

realistahuni írta: Az hogy ívelgetünk több problémának az összetétele. Először is kreativitás hiánya és az 1v1+ek hiánya a támadóinktól, illetve az ellenfeleink láthatólag nagyon jól fel tudnak készülni ránk, mert kiszámítható, sablonos a játék. Egy Cavani ezért is lett volna jó, mert jól érkezik a beívelt labdákra és sokszor kihúzott volna a szarból. Jovics nem fog kihúzni, mert lassú, alacsony és fogalmatlan. BL érdekes lesz, viszont ha továbbjutunk is jó eséllyel második helyen fogunk, akkor meg a nagyok közül valaki kegyetlenül el fog taposni.
Ettől a kerettől sajnos a bajnoki top 4 lehet a reális elvárás, ezen felül minden csak extra.
Hiába lenne Cavani, a sablon maradna. Sajnos ZZ gyakorlatilag másfél éve ugyanazt a kezdőt küldi ki, ugyanolyan szellemben, ugyanolyan taktikával. Néha feltüzeli őket, de 90%-ban ugyanazt a sablonos sz.rt játssza a csapat.

Nincs sok a keretben, de az a kevés sincs maximálisan kihasználva.

Vissza: