Értékeld a legutóbbi meccset
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
nagyon csalódott lettem volna ha 2-0 után ezt nem nyerjük meg.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
quote=Tjacks post_id=1077930 time=1604412664 user_id=1799]
Ha kikapunk akkor sztem BL off, X-el még lesz esély. 2-1, 3-2-re tippelek
Marco ma irgalmatlanul bevág egy lecsorgót
[/quote]
Nah legalább a 3-2 bejött
A szégyent elkerüljük, koncentráljunk a bajnokságra
Ha kikapunk akkor sztem BL off, X-el még lesz esély. 2-1, 3-2-re tippelek
Marco ma irgalmatlanul bevág egy lecsorgót
[/quote]
Nah legalább a 3-2 bejött
A szégyent elkerüljük, koncentráljunk a bajnokságra
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én a körülményekhez képest elégedett vagyok. Az elmúlt 4 meccsen lőttünk 11 gólt, Hazard biztatóan tért vissza és ütöttük a Barcát.
Negatívum, hogy a tavaszi védekezés nincs meg, és emiatt ez a Blben 1 pontra volt elég. Ha hét közben ott is virítunk akkor teljes mértékben elégedett leszek.
Negatívum, hogy a tavaszi védekezés nincs meg, és emiatt ez a Blben 1 pontra volt elég. Ha hét közben ott is virítunk akkor teljes mértékben elégedett leszek.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hmm, mondjuk megnéztem az összefoglalót, és ez az ellenfél kb. edzőmeccsnek is gyeng volt. Fede gólja )
Emelgetünk az ellenfél 16-osán belül, majd kényelmesen átvesszük, stb?
De még ezektől is sikerült gólt kapni..
Örülök a győzelemnek, de remélem ez nem csak egy félrevezető eredmény.
Emelgetünk az ellenfél 16-osán belül, majd kényelmesen átvesszük, stb?
De még ezektől is sikerült gólt kapni..
Örülök a győzelemnek, de remélem ez nem csak egy félrevezető eredmény.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Valverde gól előtt kapcsoltam oda, szépen eltette a fiú
Amikor jött a csoda trió cseréje majdnem elkapcsoltam, de most kivételesen a két brazil egész értékelhetően játszott. Rodrygo végre támadta a kaput illetve meghúzta a szélét. Vini is az érettebb oldalát - ha van ilyen - mutatta a mai nap.
A gond az hogy ilyenkor jön az hogy most egy hónapig megint szarok lesznek
Isco ma nagyon akart( más kérdés hogy még így is kevés), ha jól látom menne James után, gondolom úgy van vele hogy ott fix kezdő lesz
Hazardról csak akkor írok ha tartósan tíz meccset lenyom
Amikor jött a csoda trió cseréje majdnem elkapcsoltam, de most kivételesen a két brazil egész értékelhetően játszott. Rodrygo végre támadta a kaput illetve meghúzta a szélét. Vini is az érettebb oldalát - ha van ilyen - mutatta a mai nap.
A gond az hogy ilyenkor jön az hogy most egy hónapig megint szarok lesznek
Isco ma nagyon akart( más kérdés hogy még így is kevés), ha jól látom menne James után, gondolom úgy van vele hogy ott fix kezdő lesz
Hazardról csak akkor írok ha tartósan tíz meccset lenyom
Annyira nem látszott, hogy látatlanba is jól nyomják együtt. 3. gólnál volt egyedül különösebb kémia talán. Lesz az még jobb is.Realista24 írta: Hazard és Karim bírta együtt?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hazard és Karim bírta együtt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En meg majdnem ezen is bealudtamSierra írta:Amúgy tipik. én sem, bezzeg a Gladbach ellenit néztem, meg a Donyeck ellenit is.Realista24 írta:Jellemző, hogy ezt a meccset nem láttam
Amúgy tipik. én sem, bezzeg a Gladbach ellenit néztem, meg a Donyeck ellenit is.Realista24 írta:Jellemző, hogy ezt a meccset nem láttam
Nem is ertem, mire fel itten ez a nagy negativitas, kocsog forumozok.Corleone írta:Szeptemberben a GetafenakFaust írta:Mikor rugtunk utoljara negy golt?
Amugy iden februarban az Osasunanak, akkor is 4-1 lett az eredmeny.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jellemző, hogy ezt a meccset nem láttam
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Szeptemberben a GetafenakFaust írta:Mikor rugtunk utoljara negy golt?
Amugy iden februarban az Osasunanak, akkor is 4-1 lett az eredmeny.
#happyshitting
Mikor rugtunk utoljara negy golt?
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
megvan a keret, nevezve lett Mariano, de még a meccs előtt 1-2 szó keddről:
+ok, h a meccs végéig küzdöttünk. mentünk, majdnem domináltunk is, de fölényben minimum voltunk. akadtak helyzetek is. Asensio végre csinált vmit, sztem eskü küzdött is , ment vissza, estébé. mivel tud ő ennél jobbat, ezért innentől ez az új minimum. sokra persze nem volt jó, veszélyes nem volt, de volt 1-2-3 széééééép megoldás, dribli. ez kell
-ok: a megyehármas góljaik. h 2 ilyen b@zd előre, fuss utána labdából, meg 2 kényszerítőből mind2szer gól lett, az siralom.. az elsőnél kicsit azért Varanet határozatlannak, Ramost meg már lassúnak éreztem, a második az még tipikusabb volt. felrúgták jobbra, befutották, bekeverték vhogy középre, azt gól.
aztán mivel nem akarok vini/Benz topikba külön írni, ezért ide: a szituba semmi extra szerintem. futballcsapat, futbalistákkal, akik (jéééé) szívják egymás vérét.. nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. a kormánynál bigballs ZZ úgyis rendet tart, a csapategység nem fog megbomlani..
hétvégén jó lenne folytatni a sorozatot, korán eldönteni a meccset, azt az inter ellen 1-2 arc pihenhetne 20-25 percet..
+ok, h a meccs végéig küzdöttünk. mentünk, majdnem domináltunk is, de fölényben minimum voltunk. akadtak helyzetek is. Asensio végre csinált vmit, sztem eskü küzdött is , ment vissza, estébé. mivel tud ő ennél jobbat, ezért innentől ez az új minimum. sokra persze nem volt jó, veszélyes nem volt, de volt 1-2-3 széééééép megoldás, dribli. ez kell
-ok: a megyehármas góljaik. h 2 ilyen b@zd előre, fuss utána labdából, meg 2 kényszerítőből mind2szer gól lett, az siralom.. az elsőnél kicsit azért Varanet határozatlannak, Ramost meg már lassúnak éreztem, a második az még tipikusabb volt. felrúgták jobbra, befutották, bekeverték vhogy középre, azt gól.
aztán mivel nem akarok vini/Benz topikba külön írni, ezért ide: a szituba semmi extra szerintem. futballcsapat, futbalistákkal, akik (jéééé) szívják egymás vérét.. nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. a kormánynál bigballs ZZ úgyis rendet tart, a csapategység nem fog megbomlani..
hétvégén jó lenne folytatni a sorozatot, korán eldönteni a meccset, azt az inter ellen 1-2 arc pihenhetne 20-25 percet..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te magad írtad, hogy nem vagyunk esélyesek. Akkor nem mindegy?Anthony írta: Jaja, s a többi évet akkor elfelejtjük. Lehet így is gondolkodni..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ami valahol igaz is, hisz azért vannak abszolút pozitívumok is. Itt inkább egyszerű szurkolói gyarlóságról van szó, mikor ilyen helyzetben előtör az emberből a frusztráltság akarva akaratlanul is a nosztalgia okozta kontraszt végett.Én nem láttam annyira vészesnek ezt a meccset.
Mint mondtam, idén 19-re lapot húztunk (valahol abszolút érthető és a vezetés részéről is védhető, de merész és igen optimista módon), ami ha bejön Perez apónak, akkor végleg mennybe megy elnökként az öreg! Én csak azt szeretném, hogy a 2 világklasszis öregünk kapja meg a megérdemelt szerződéshosszabbítását, Zizou élje túl ezt a kemény szezont a végéig és a csapat la. otthon spanyol földön hozza az elvártat a bajnokságban illetve a kupában egy jó Hazarddal és hasznosabb Asensioval. Aztán nyáron pedig jöhet a forradalom az átigazolási piacon...Világos, hogy a BL iden sem elvaras. Nem is lehet az. Iden is csak vegetalunk, bajnoksagban arany/ezüst meglesz. Pont.
Alapbol egy generációváltás nehezndolog, add hozzá, hogy covid van, stadion van, spórolás van. Remekül van kezelve ennek ellenére is a büdzsé.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Anthony
Jaja, s a többi évet akkor elfelejtjük. Lehet így is gondolkodni..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2017, 2018,
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Hany blt nyertunk csoport kettorol?Anthony írta:Szembejön egy csoportelső, ami általában nem túl előnyös.Realista24 írta:Mert mi történik, ha másodikként megyünk tovább?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
Szembejön egy csoportelső, ami általában nem túl előnyös.Realista24 írta:Mert mi történik, ha másodikként megyünk tovább?