Vinícius Junior - 7
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Vinícius Junior - 20
Azegyértelmű hogy egy fél Hazard is jobb, de ha használni akarjuk akkor nem most a műbalhé keretein belül kellene kivenni. Inkább Benzema pihizzen kicsit, igaza van meg minden, fel is fújt eset az egész, de ZZ-nek ideje rendet tenni a fejekben
Nem lennék meglepve, ha most jó ideig a pálya közelébe se kerülne.Mickey írta: Elég szarul toltad, de nem vagy lemaradva a gólok tekintetében, szóval hajrá!
Kövi meccsen parádézhatsz, jöhet a találat !
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Elég szarul toltad, de nem vagy lemaradva a gólok tekintetében, szóval hajrá!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Hétvégén mindkettő kezdő, sok összjáték után ha valamelyik gólt szerez, odaszalad a másikhoz, teátrálisan megölelik, megszeretik egymást és end of story.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
adom. Elkalandoztam.Halfkey írta:Uramatyám ez a hasonlat de elvontrealbeckham írta: Kicsit olyan ez a szituáció, mint a gyűrűk urában Pippinnel volt. A csapat tagjakent, kb elszabott mindent es szar helyzetbe hozta a tarsait, még a legjobb spanjanak is mar a toke kivolt tőle. Aztán a nagy hórihorgas mester a megfelelő helyzetben, megfelelő idoben kezdte használni es befolyasolo szerepe lett neki egy lefutott, stagnáló párharcban.
Bolond, de megmarad derék bolondnak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Volt már rá precedens, hogy teljesen kamu és uszító hírre reagáltak.Halfkey írta:Hát azt várhatod. Mégis miért reagálna erről kifelé hivatalosan a klub?Realista24 írta: Szóval várom a hivatalos állásfoglalást vagy cáfolatot. Mert ez az, amire reagálni kell.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát azt várhatod. Mégis miért reagálna erről kifelé hivatalosan a klub?Realista24 írta: Szóval várom a hivatalos állásfoglalást vagy cáfolatot. Mert ez az, amire reagálni kell.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én remélem hogy ezután Perez behívja magához Benzemát és Ramost mint CSK-t valamint az edzőt.
A társalgás során Benzema bűnbánóan elismeri tettét.
Majd ő és Ramos közlik az elnökkel h kurva jó lenne, ha mostmár nem az Amazonas mélyéről vadászgatna 50 millió eurós noname arcokat, meg a szerb 500 fős falvak legelőiről nézegetne bundesligahuszárokat hanem venne focistákat is az elkúrt 150-200 millió ajróból.
Zz elgondolkozik, a presi is, és a selejt eladása után elkezdünk jáékosokat venni mint régen.
És boldogság lesz újra a szívekben.
A társalgás során Benzema bűnbánóan elismeri tettét.
Majd ő és Ramos közlik az elnökkel h kurva jó lenne, ha mostmár nem az Amazonas mélyéről vadászgatna 50 millió eurós noname arcokat, meg a szerb 500 fős falvak legelőiről nézegetne bundesligahuszárokat hanem venne focistákat is az elkúrt 150-200 millió ajróból.
Zz elgondolkozik, a presi is, és a selejt eladása után elkezdünk jáékosokat venni mint régen.
És boldogság lesz újra a szívekben.
Szerintem is érdekes ez az egész. Karim sose köpködött másokra, de igazából azt is megértem, ha ez megtörtént.
Nincs mit szépíteni ezen, max kiserik leírja, hogy ZZ focija csinálja ki ezt a tök ügyetlen, focizni nem tudó embert.
Nincs mit szépíteni ezen, max kiserik leírja, hogy ZZ focija csinálja ki ezt a tök ügyetlen, focizni nem tudó embert.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt hittem a spanyolok a szájról olvasás királyai, de itt látom, hogy még azt sem látni, hogy mit mond csak hallani pár szót, amit most próbálnak eladni így, ahogy itt pörögtök rajta.Pipita írta: Remélem kamu felirat.
Nem akarom elhinni hogy Benzema ekkora antimadridista legyen.
Szerintem kamu. Ha nem, akkor az óriási gond.
Bytheway:
Real Madrid believes that there's not enough evidence that
@Benzema
was indeed talking about Vinicius, and the fact that the Brazilian was standing nearby in the tunnel at the time. Karim is always helping the young players to improve and adapt within the club. [@alexkirkland]
Szóval várom a hivatalos állásfoglalást vagy cáfolatot. Mert ez az, amire reagálni kell.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Uramatyám ez a hasonlat de elvontrealbeckham írta: Kicsit olyan ez a szituáció, mint a gyűrűk urában Pippinnel volt. A csapat tagjakent, kb elszabott mindent es szar helyzetbe hozta a tarsait, még a legjobb spanjanak is mar a toke kivolt tőle. Aztán a nagy hórihorgas mester a megfelelő helyzetben, megfelelő idoben kezdte használni es befolyasolo szerepe lett neki egy lefutott, stagnáló párharcban.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De úgy is nézhetjük hogy ezt a balfaszsági szintet már senki sem viseli el ..
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos
Ott a pont! Tökéletesen egyetértek veled. Benzema ezen megnyilvánulása inkább a Barcában kialakult öltözői hangulatot idézi számomra.el magico írta: Bármennyire is igaza van, meg egyet is értek Benzzel, ez ultragáz. Mondanám, hogy letenném a padra elgondolkodni, de az a szerencséje, hogy nincs senki, akit bedobnék helyette
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kicsit olyan ez a szituáció, mint a gyűrűk urában Pippinnel volt. A csapat tagjakent, kb elszabott mindent es szar helyzetbe hozta a tarsait, még a legjobb spanjanak is mar a toke kivolt tőle. Aztán a nagy hórihorgas mester a megfelelő helyzetben, megfelelő idoben kezdte használni es befolyasolo szerepe lett neki egy lefutott, stagnáló párharcban.
Ha nem lesz bolt része es szamolnak vele a jovoben, akkor csak is igy lesz ennek ertelme.
Nekem hasonló figura amúgy a Saint Maximin is az extravagans figura, a Gucci, a skillek mindenek felett, gyorsaság, aztan lefő, mikor focizni kéne a grund helyett.
Ha nem lesz bolt része es szamolnak vele a jovoben, akkor csak is igy lesz ennek ertelme.
Nekem hasonló figura amúgy a Saint Maximin is az extravagans figura, a Gucci, a skillek mindenek felett, gyorsaság, aztan lefő, mikor focizni kéne a grund helyett.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Van.el magico írta: Bármennyire is igaza van, meg egyet is értek Benzzel, ez ultragáz. Mondanám, hogy letenném a padra elgondolkodni, de az a szerencséje, hogy nincs senki, akit bedobnék helyette
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Bármennyire is igaza van, meg egyet is értek Benzzel, ez ultragáz. Mondanám, hogy letenném a padra elgondolkodni, de az a szerencséje, hogy nincs senki, akit bedobnék helyette
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az elmúlt 2 oldalon keresztül beszéltük csak azt a témát, amit linkeltél.
ZIDANE
Persze neki ment mindennek tavaly. Csak teljesen random sikerult neki minden. Kb 1 jora 2 rossz megoldasa jutott...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ezzel maximálisan egyet tudok érteni, csak hát amikor nézi az ember a meccset és a 11-es pontról a kaput sem bírja eltalálni akkor én nem önéletrajzi filmet csinálnék hanem elásnám magamrealbeckham írta: Az nekem is fura, hogy miért pörög ennyire ez a topic. Olyan kenyszermegoldas ő 2 éve a baloson, mint Lucas 2 meccse JHbe. Jutub csatornája van, 19evesen eletrajzi sorozata es neymar a példakép. Bugyuta kisfiú ő, aki picit el is hitte, hogy király. De kit raksz oda? Lehet belole egy Dugicosta még, bár annak meg van egy erős bal lába. Nem tudom. Amint lehet eladni, sztem a vezetőség is tudja ezt. De meg nem lehet lepni ez ügyben. Nem vakok ők.
Rodrygo a masik. Mondjuk ő amugy meg egy Gabriel Jesus iranyba elmehetne, ha nyomatva lenne csatarba. Kis brazil gyerekek. En haragudni tulzottan egyikre se tudok.