Utánpótlás

Kosárlabda szakosztály és az utánpótlás részlege.
Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Utánpótlás

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 21., hétfő 18:09

GT37 írta:1. Kiko mennyi lehetőséget kap?
3-4-5.fordulóban 90 perceket játszott, 9.ben csereként 38at és ennyi. = 308
GT37 írta:Erről a Pol Roigé Rodríguez gyerekről tudtok valamit? Ő volt az, aki egy-két éve hirtelen átigazolt tőlünk hozzátok. Ha jól emlékszem, csatár a srác.
soha nem hallottam róla, de így rákeresve, 2011ben jött át, kedvence neymar, 20 éves lesz januárban.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 21., hétfő 13:26

Akik követik a Castilla meccseit,
1. Kiko mennyi lehetőséget kap? Hogy játszik?
2. Erről a Pol Roigé Rodríguez gyerekről tudtok valamit? Ő volt az, aki egy-két éve hirtelen átigazolt tőlünk hozzátok. :lol: Ha jól emlékszem, csatár a srác.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. október 21., hétfő 7:11

Én nem tudom mi van a Castillával, sajnos a meccseket nem tudom nézni, de nem sok jót jósolok nekik... :/

Egyébként az előttem lévő hozzászólásban leírtak a baj minden forrása, csak kérdés, időben össze tudnak-e szokni, és ha összeszoknak, mennyire lesz ütős a csapat...? hát nem tudom...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 8., kedd 17:24

Elég sokat mondó szerintem:

2012 - 2013
Mejias/Jesus - Casado-Iván-Mateos-Fabinho - Casemiro/Alex-Mosquera-Juanfran - Jesé-Borja/Morata-Denis
még a többet játszó játékosok: Nacho első 8 fordulóból 7x90, majd tavasszal is 11x90

most pedig:
kapus új: Pacheco, védelemből egyedül Casado maradt meg és jött 3 új védő, középpályán José és Omar vannak akik bár játszottak tavaly is pár meccset, de inkább kiegészítőemberek voltak, utóbbi pedig sokat játszott vissza a C csapatba, és a komplett támadószekció is új.

Remélem, hogy ezzel a győzelemmel elindulnak felfelé, tavaly is azt mondtam idény elején, hogy csak maradjanak bent, de aztán nagy meglepetésre majdnem a rájátszás is meglett volna (tudom, h nem juthatnak fel). Viszont idén ez lehet a célkitűzés: mindenáron bent maradni!

A Castilla sikertelenségének legnagyobb oka természetesen, hogy kb csak Casado maradt a kezdőből, de mindemellett az is, hogy az érkezők a nyár legvégén jöttek (és nem készülhettek együtt).

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 8., kedd 16:18

Nézem a Csatilla - Lugo meccset a sport2-őn... Hát nagyon meglátszik rajtuk, hogy meg lettek zilálva. Nagyon hiányoznak a gólerős játékosok :S

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 7., hétfő 10:12

OFF:
Gascoigne írta:
'shutterisland írta:nem tudom, hogy mi a valóságalapja, de korábban olvastam valahol, hogy általában a tehetség ki szokott hagyni egy lépcsőt.
semmi, népi megfigyelés, szólásmondás. sokkal inkább arról lehet szó, hogy az, amit mi tehetségnek tartunk, nem örökölhető, nincs kódolva a génekben
Mintha biobol anno valami olyasmit tanultunk volna, hogy minden tulajdonsagunk bele van kodolva a DNS-unkbe: hajszin, szemszin, fejforma vagy tehetseg a zenehez, focihoz, bizonyos betegsegekre valo hajlam. Ezek sok esetben aparol fiura oroklodnek, de van hogy kihagy egy szintet. Peldaul ismerek is olyan csaladot, ahol a nagypapa tehetseges zenesz volt, a fia is probalta, de nagyon nem ment neki, viszont az unoka tehetseges. Attol is fugg hogy 1-1 tulajdonsag az apanal es anyanal mennyire dominans.
(persze ha nem igy van, javitsatok ki. sose erdekelt annyira a biologia)

ON: Elegge meglepodtem a Lugo elleni gyozelmen. Statisztikak alapjan teljesen kiegyenlitett volt a merkozes. Azert remelem minel hamarabb osszeszoknak es jonnek a jo eredmenyek is.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 7., hétfő 0:03

abból fakadhat, hogy a régi időkben 5-6 gyerek mellett egy nagyszülőnek akár 20-30-40 unokája is lehetett. ha a nagyszülő tehetséges volt valamiben, a számolatlan unoka között már akadhatott valaki, aki megintcsak kiemelkedett egy, akár a nagyszülőétől teljesen eltérő területen.
jó a gondolatmenet, meg hát azért attól is függhet, hogy ki az anyuci, és neki milyen génjei vannak.
tehát yaya toure és serena williams gyerekével valószínűleg nem kell kötöszködni az iskolában. :lol:

kicsit tényleg off, de enzo esetére vonatkoztatva azért megállapítható, hogy tehetséget örökölt (hiszen azért eljutott egy szintre, amire nagyon sok fiatal nem, és még lehet belőle ismert játékos) de semmi garancia nincs rá, hogy 50 sztárfocista csemetéből akár csak egy is klasszis lehet.

nálunk például messi,pique,cesc,neymar,pedro hasonló korú csemetével rendelkezik, míg puyol és tello is hamarosan apa lesz, ennek ellenére még sincs szerintem sok esély arra, hogy majd közülük akár csak egy is a jövő barcájának tagja legyen.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 6., vasárnap 23:43

'shutterisland írta:nem tudom, hogy mi a valóságalapja, de korábban olvastam valahol, hogy általában a tehetség ki szokott hagyni egy lépcsőt.
semmi, népi megfigyelés, szólásmondás. sokkal inkább arról lehet szó, hogy az, amit mi tehetségnek tartunk, nem örökölhető, nincs kódolva a génekben, milliónyi tényező összhatásán múlik, és egyszerűen az esélytelenséggel határosan valószínűtlen, hogy ugyanabban a vérvonalban rögtön megismétlődjön. szerintem az eredeti szólás is inkább abból fakadhat, hogy a régi időkben 5-6 gyerek mellett egy nagyszülőnek akár 20-30-40 unokája is lehetett. ha a nagyszülő tehetséges volt valamiben, a számolatlan unoka között már akadhatott valaki, aki megintcsak kiemelkedett egy, akár a nagyszülőétől teljesen eltérő területen.

kicsit elkanyarodtam, de összességében szerintem az elmúlt évszázad futballja azt bizonyítja, hogy az igazi tehetséghez rengeteg összetevő kell, amiből csak pár öröklődik. :)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 6., vasárnap 23:28

nem tudom, hogy mi a valóságalapja, de korábban olvastam valahol, hogy általában a tehetség ki szokott hagyni egy lépcsőt.
pont ezért várják, hogy maradona unokája (aki ugye aguero fia egyébként) mire lesz hivatott.

máskülönben nem tudom, mennyi igaz ebből, mert a gyakorlatban több olyan focistát ismerek, akinek az apja volt ismert focista. (thiago,busquets,forlan,maldini,blind,stb.)

érdekes téma egyébként.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 6., vasárnap 22:36

egyébként azt kellett volna, Ronaldo, Guti, Robi Carlos, Raúl, minél több gyerek, a pelenkájukra kézzel a szerződés, aztán sok belga csokival meg babbal etetni őket és valamelyik csak jó lesz

Ercé mondjuk nem tétlenkedett anno(talán még most sem), lehet, hogy egy komplett csapatot ki lehetne most állítani a mini Robicarlosokból. :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 6., vasárnap 22:27

realistahuni írta: Viszont Zizounak van még két kissebb fia, akik nyomják az alacsonyabb korosztályokbban, egyikükre csak ragad valami. :mrgreen:
egyébként azt kellett volna, Ronaldo, Guti, Robi Carlos, Raúl, minél több gyerek, a pelenkájukra kézzel a szerződés, aztán sok belga csokival meg babbal etetni őket és valamelyik csak jó lesz :lol:
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 6., vasárnap 22:26

realistahuni írta:Ifjúsági BL-ben ott volt a padon, de még be sem cserélték.
A Galata ellen becserélték. Kapott bő 20 percet. Ő a 10-es.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 6., vasárnap 22:23

Ifjúsági BL-ben ott volt a padon, de még be sem cserélték. Tavasszal már 19 lesz, szerintem nagy dolgokat ne várjunk, ilyenkor azért lassan már kellene kopogtatni a Castilla ajtaján. Nem is tudom egyáltalán a C csapatban bemutatkozott-e már.(?)
Viszont Zizounak van még két kissebb fia, akik nyomják az alacsonyabb korosztályokbban, egyikükre csak ragad valami. :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 6., vasárnap 22:22

Gascoigne írta:A nagy Zizou kis Enzójáról mit lehet tudni? Mutatja valami jelét annak, hogy örökölte az apja tehetségét? Magas szinten ez sajnos a legeslegritkább esetben történik meg, Zizou szintjén meg eddig még sohasem. De azért hátha...
én nem sokat tudok róla, de túl nagy a csend, bár lehet épp most rakják bele az 1.0-ás papa-processzort. viccet félretéve szerintem semmi nem lesz belőle, túl szép lenne
Nem illik.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 6., vasárnap 22:11

A nagy Zizou kis Enzójáról mit lehet tudni? Mutatja valami jelét annak, hogy örökölte az apja tehetségét? Magas szinten ez sajnos a legeslegritkább esetben történik meg, Zizou szintjén meg eddig még sohasem. De azért hátha...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 1., kedd 15:25

Csak most latom, hogy a Castilla ismet kikapott :-( Tenerife - Real B 1-0
7 fordulo utan az utolso helyen, egyetlen 0 pontos csapatkent 10 kapott es mindossze 2 rugott gollal.
Vasarnap lesz a kovetkezo meccs a jelenleg 5. helyezett Lugo ellen hazai palyan. Szerintem az 1 pont is csoda lenne.

A Real C se all valami jol. 6 meccs, 1 gyozelem (meg az elso forduloban), 1 dontetlen (4.fordulo) es 4 vereseg. Tehat 4 ponttal a 17. helyen allnak (meg 3 csapat van mogottuk). Vasarnap az utolso helyezett ellen jatszanak hazai palyan, jo lenne nyerni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 21., szombat 21:26

Nem feltétlenül leszerepelt játékosokról van szó, mert például Pulido ahogy már korábban is írtam az Atletico Madridban játszott pár EL meccset tavaly a csoportkörben
Megragadt azon a szinten? Nem. Kevés? Igen. Közepes? Igen, vagy még az sem.
Lépjél már túl a transfermarktos adatokon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 21., szombat 20:13

cart írta:Más csapatokban leszerepelt játékosokból, és közepes képességű fiatalokból áll a csapat, nem meglepő az utolsó hely.
Nem feltétlenül leszerepelt játékosokról van szó, mert például Pulido ahogy már korábban is írtam az Atletico Madridban játszott pár EL meccset tavaly a csoportkörben. Rozzi a Lazioból más téma, mert az olaszoknál nem nagyon bíznak a fiatalok többségében, általában 25 éves korukig bejárják egész Olaszországot (Filkor is a Milan-Inter páros kölcsönjátékosaként volt vagy 10 csapatban!).

Numancia - Sabadell 3-1
Az első gólt, ami 1-0-ás eredményhez vezetett a korábbi Real játékos, Palanca szerezte!
(3.percben egy sérülés miatti csere hatására lépett pályára és rá egy percre már gólt is szerzett)

Castilla - Zaragoza 1-2
Újabb meccs, újabb vereség, újra nulla pont. de végre gól! :mrgreen:
Még ha nem is a Zaragozákat kéne megverni, de jó lenne már VÉÉÉGRE pontokat is gyűjteni, mert a mezőny nagy része kezd ellógni a castillától. Bár mázlijukra most még gyakori a körbeverés. de ez nem normális állapot. Oké hogy a komplett csapat kicserélődött, de valaki nem igaz h nem képes egy kis plusz teljesítményre hogy gólok is szülessenek.
Eddigi minta alapján első két meccsen 0 gól, majd 1 lőtt gól, utána újra két nullás meccs, most újra egy lőtt gól.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. szeptember 16., hétfő 16:30

Más csapatokban leszerepelt játékosokból, és közepes képességű fiatalokból áll a csapat, nem meglepő az utolsó hely.

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 16., hétfő 16:18

'shutterisland írta:nyilván volt olyan, és lesz is olyan, mikor a castilla megveri, vagy netán meg is előzi a barca b-t, de ezektől függetlenül általánosságban ezért érzem erősebbnek a barca utánpótlását.
Tavaly egyet nyert a Castilla, egyet meg a barca B az egymás elleni meccsekből.
Tavaly ha csak 2 ponttal is, de a Castilla megelőzte a katalán utánpótláscsapatot.

A barcánál ahogy írtad hatalmas előny, hogy az ovisoktól a tinikig mindenki ugyan azt játssza. Míg a Realnál nagyon is nem. Ezt Mou is megemlítette az ősz (tavasz?) folyamán és igaza is van. Olyan szisztémába kéne játszania az utánpótlás-csapatoknak mint a nagyoknak. Talán most majd a Guti, Morientes és Zidane trió által valami elkezdődik ott is.

Plusz egyelőre elég fura hogy a legnagyobb tehetség Cristian Benavente a 2. fordulóban játszott csereként 10 percet és annyi volt részéről a játék - egyelőre. Remélem el lesz kezdve nyomatva ő is! Bízok benne, hogy pár év múlva ő is a nagyoknál köthet ki.

Remélem hamar összeáll a Pulido (Atleticoból jött EL-s tapasztalattal rendelkező fiatal spanyol) és Derik belsővédő páros. Casado alap a bal oldalra. De van belülre egy egykori U20-as válogatott uruguay-i védő is (most 22 éves, ő is az Atleticoból jött, ahogy Pulido). Kapuba meg van U20-as és U21-es válogatott kapus is (plusz egy Mejias akire sajnos nem számítanak már).

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Vissza: