Ez mai napig fáj nekem is nagyon, hogy az a sok alázós vereség... vagy még oda lehetne írni az otthon 0-4-et is. Nem igaz, hogy mi nem tudunk ilyen nagy arányban nyerni ellenük, állandóan ők aláznak csak.realistahuni írta: Személy szerint nekem van egy hiányérzetem, hogy az 5-0, 6-2, 5-1-es veréseket soha nem tudtuk istenigazából visszaadni( igaz esélyünk volt rá ha csak kicsit is jobban rúgdostuk volna be a százas ziccereket...)
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
5 évre lemennének egy Sevilla szintre, imádnám. Kell a verseny hosszútávon, de azért jó lenne egy jó néhány éves könnyű bajnoki menetelés.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Személy szerint nekem van egy hiányérzetem, hogy az 5-0, 6-2, 5-1-es veréseket soha nem tudtuk istenigazából visszaadni( igaz esélyünk volt rá ha csak kicsit is jobban rúgdostuk volna be a százas ziccereket...), most ezek szerint lesz lehetőségünk, viszont egy nem Messi vezette barca ellen már fele akkora élmény sem lesz.
Az elején lehet sokan jól szórakoznak de ez hosszútávon nem fog jót tenni a ligának sem, hacsak az atletico nem lép szintet.
Az elején lehet sokan jól szórakoznak de ez hosszútávon nem fog jót tenni a ligának sem, hacsak az atletico nem lép szintet.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Messi eladása segített volna ezen azt olvastam hogy ha kitölti a szerződését akkor is bónusz jár neki még úgy is ha ingyen elmegy ez akkor nem lép életbe ha hosszabbít
wZoLee7 írta: Ugyes konyvelok vannak ott, megoldjak
En sem aggodom azon, hogy jovo evben eltunne a klub, de szerintem ki van csukva, hogy gazdasagilag nem lesz a melyebbnel is melyebb ponton. A bereket (es jatekosokat) nagyon meg kell vagni, ahogy a stadionfejleszteseket is ki kell tolni nem csak 1-2 evvel. Nagy igazolasokra szinten nem szamitok, de ennek az elmult evek remek uzleteibol kiindulva meg orulok is. Emellett igy Laporta sem tud egy darab gigaigazolassal kampanyolni. Van eleg fiatal es tehetseges jatekos, akikben ,,benne van a DNS".
Innen nagyon kemeny munka lesz visszatancolni, nem irigylem a kovetkezo vezetoseget. Remelhetoleg Fonttal az elen, mert Laportabol nem nezem ki, hogy ebbol a szituaciobol vissza tud kormanyozni.
Jot fogtok szorakozni, bar most is jo lehet a hangulat.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ugyes konyvelok vannak ott, megoldjakPetr írta: A hirek szerint a klub jovo ev elejen csodot jelenthet, ha nem sikerul jovo het vegeig faragni az eves koltsegeken 190 millio euroval.
Elvileg ma bent voltak a klubnal a jatekosok ugyvedjei, cel a fizuk drasztikus csokkentese.
Van baj, Bartomeu remelem elete vegeig sunt fog szarni.
Mea culpa, rosszul olvastam, a jovo het kimaradt.
Messit eladjatok a picsaba es kesz.
A hirek szerint a klub jovo ev elejen csodot jelenthet, ha nem sikerul jovo het vegeig faragni az eves koltsegeken 190 millio euroval.
Elvileg ma bent voltak a klubnal a jatekosok ugyvedjei, cel a fizuk drasztikus csokkentese.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
06-07 season, Real Madrid espanol 4-3, grand Pipita Higu! Mielőtt bárki azt venné le ebből hogy nálam Higu= Neymar leszögezném hogy nem gondolom így.davi10 írta:6-1Tjacks írta:
Előrébb lennénk vele biztosan, de amikor nagy a tét akkor érdekes nem láttam vezérként előrelépni, flopgyanús a csávó.
( )
Csak azért hoztam fel mert a kolléga beemelte a 6-1Psg meccset. Nyilván Neymarnak is voltak extra momentumai, de tartósan soha nem volt vezér. Hiányzik belőle.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
6-1Tjacks írta:
Előrébb lennénk vele biztosan, de amikor nagy a tét akkor érdekes nem láttam vezérként előrelépni, flopgyanús a csávó.
( )
Amúgy ez tök érdekes a túloldalt is visszatérő téma, hogy ki hozná vissza és ki nem.
Nekem alapból nem volt a szivem csücske, és az eltöltött 4 szezon alatt nem lépett olyan sokat előre, mint vártam. Azóta pedig szerintem semmivel nem lett jobb játékos (sőt...), viszont sokkal többet sérült. És most nem csak a kamukra gondolok, amikor kiiratja magát a tesó szülinapjára minden évben.
Én egyáltalán nem támogatnám a leigazolását, akármennyi bugi is van még benne.
Mondjuk ez egy kicsit edzőfüggő is, Valverde meg Setien biztos nem bírt volna vele, Koeman vagy Zidane talán.
Nyilván egy ViniJuni-hoz képest előrelépés lenne amikor egészséges, de mind anyagilag, mind a csapatmorál szempontjából bőven lenne mit átgondolni.
Nálunk van egy Fati, aki messze nincs a prime Neymar szinten, sőt nagy az esély rá, hogy nem is lesz, de így is a tinire voksolnék egyértelműen.
Az a baj Neymarral, hogy az élet már nagyon sok esélyt adott neki, hogy bebizonyítsa helye van a legnagyobbak között, de rendre besült. Mindig. Nem minden a finesz meg a tehetség.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sérülése miatt nem hoznám már egyedül.
Meg talán azért mert már Ramos megy kifelé nagyon.
Ennek a majomnak közvetlen a barca után kellett volna jönnie.
CR meg Ramos mellett még férfi is lett volna a végén, aztán most esnének le neki az aranylabdák.
Képességekre továbbra is top az ember.
Meg talán azért mert már Ramos megy kifelé nagyon.
Ennek a majomnak közvetlen a barca után kellett volna jönnie.
CR meg Ramos mellett még férfi is lett volna a végén, aztán most esnének le neki az aranylabdák.
Képességekre továbbra is top az ember.
ZIDANE
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Én most nem csak Neymarról, hanem úgy általánosságban írtam. Lehet az Pogba, Sané, Lukaku, XY tökmind1 nem érdekel csak a pályán mutatott játék, ha előrébb vagyunk jöjjön és kész. Mi a meccs elé ülünk le, többit intézze az edző.Realista24 írta: Tudtam nem kellett volna felhoznom Neymar nevét, mert itt most megint menni fog, hogy ki hozná és ki nem
De hülye vagy R24.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez itt már nagyon off, de a Real védelmével is azt csinált amit akart.Tjacks írta:Neymar nyilván az egyik legnagyobb név, gyakorlatilag példaképe sok millió gyereknek. És itt van a legnagyobb probléma hogy sokan ezt az okádék-fetrengős-anyázós stílust akarják majd felvenni.impossible írta:
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de amíg a pályán le rakja a teljesítményt én pont leszrm hány brazil tinit húz fel éjszakánként. Persze amint elkezd a hülyeség felülkerekedni (Bale, Balotelli, Dembele, stb) a teljesítményén akkor mehet Kínába levezetni, kezdem unni mar, hogy mindenki külső dolgok miatt ítélünk el, mikor meg a pályán 5x előrébb lennénk velük, mint ezzel a fogykos kerettel.
R24: igen, hiba volt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Neymar nyilván az egyik legnagyobb név, gyakorlatilag példaképe sok millió gyereknek. És itt van a legnagyobb probléma hogy sokan ezt az okádék-fetrengős-anyázós stílust akarják majd felvenni.impossible írta:Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de amíg a pályán le rakja a teljesítményt én pont leszrm hány brazil tinit húz fel éjszakánként. Persze amint elkezd a hülyeség felülkerekedni (Bale, Balotelli, Dembele, stb) a teljesítményén akkor mehet Kínába levezetni, kezdem unni mar, hogy mindenki külső dolgok miatt ítélünk el, mikor meg a pályán 5x előrébb lennénk velük, mint ezzel a fogykos kerettel.Tjacks írta:
Pont Neymar a legjobb példa arra hogy hiába az egyik legtechnikásabb játékos ha annyi esze van mint egy zsák szotyinak. Hálisten hogy a prime Neymar is elkerült minket.
R24: igen, hiba volt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tudtam nem kellett volna felhoznom Neymar nevét, mert itt most megint menni fog, hogy ki hozná és ki nem
De hülye vagy R24.
De hülye vagy R24.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Es aztqn lehet nalunk verekedne edzesen, lenne szethuzas, es mi pereskednenk ezzel az agyhalottal
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Amint elkezd a hülyeség felülkerekedni, eladhatatlanokká válnak az ilyen hozzáállású egyedek, és ránkragadnak a csilliós fizetésükkel.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de amíg a pályán le rakja a teljesítményt én pont leszrm hány brazil tinit húz fel éjszakánként. Persze amint elkezd a hülyeség felülkerekedni (Bale, Balotelli, Dembele, stb) a teljesítményén akkor mehet Kínába levezetni, kezdem unni mar, hogy mindenki külső dolgok miatt ítélünk el, mikor meg a pályán 5x előrébb lennénk velük, mint ezzel a fogykos kerettel.Tjacks írta:Pont Neymar a legjobb példa arra hogy hiába az egyik legtechnikásabb játékos ha annyi esze van mint egy zsák szotyinak. Hálisten hogy a prime Neymar is elkerült minket.Realista24 írta:
Nyilván, nézzünk csak tíz évet Nézzünk inkább húszat aztán akkor talán abbahagyod a témát.
De maradjunk a tíz évnél. Neymarban egymagában több finesz van, mint az egész spanyol válogatottban.