Galacticos írta:
En tegnap nyitottam egy vandijkot.
ilyen most a csapatom, elol a csatarparos nagyon bevalt.
Varane meg untrade, de amugy 100as a chem az egesz csapatra nezve, o is eleg stabil hatul.
Jobbhatved poszttal nem vagyok kibekulve, ide neztem egy icon zanettit 460k korul megy.
Egyebkent mertens uj spec lapja is jo lehet de nem akarok plusz 400k-t belerakni ugyhogy 2vel lenne magasabb az overallja. Ugyanez nainggolannal.
Ti hol valtoztatnatok? Van 550k coinom. De az esti uj lappkat mindenkepp megakarom varni, illetve mostmar csak dob sbc-be vagy objectivesbe seria a playert is.
Nem szeded ki Mukielet? és mellé Totw Upamecano,Llorris kapuba.(De Courtois is lehet,Upamecanonak nem zavar be,ha mellette Mukiele van.)
Balhátvéd legyen Mendy,és akkor Varane is max chem lesz,de Insignének se zavar be.
Upamecano-Mukiele duo esetén új cm,rm kellhet,vagy maradnak a mostaniak 8 chemen (seriaA ligával edzőnél). Annak egy megoldás,hogy A.Gomez Milinkovic-Savic helyén,baby Makelele RM,és ingame megcseréled.De ez még lehet,hogy drága
Egy biztos,Theo helyett legyen Mendy,hogy Varane chemje értelmes legyen.
reeed_ati írta:
5kilóból én egy ilyen átalakítást csinálnék:
https://www.futbin.com/21/squad/2159392
Nyilván a chemy miatt kezdenék így, de kezdés után formáció váltás és DE bruyne, mehet cam-ba a csatár mögé. Tavaly nagyon baszó volt, sztem idén sem változott..
Idén jobban kell pace talán,de inkább a védelmen kéne javítania előbb,nem Mertenséket lecserélni
Persze mivel idén opció a fejes is,nem árt erősebb csatár se.