FIFA
- Galacticos
Re: FIFA
Helyedbe azert egy puskasra csak beruhaznek
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
2,5 milla szép summa ilyen rövid idő alatt.hala real írta: Ez az en hulyesegem, de a jatek ilyen korai szakaszaban nem szeretek jatekosokat venni
Van jelenleg 2.5 milliom, a csapatom meg kb er 170 k-t, az is csak az untradeable ederson es wijnaldum miatt
WL kimarad, mert par napig nincs netem. Nektek sok szerencset.
Miből sikerült ekkorát szakítanod?
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ez az en hulyesegem, de a jatek ilyen korai szakaszaban nem szeretek jatekosokat venni
Van jelenleg 2.5 milliom, a csapatom meg kb er 170 k-t, az is csak az untradeable ederson es wijnaldum miatt
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Galacticos
Koszi sracok, be is ruhaztam egy mendy-hazard balszelre, tenyleg nagy erosites volt. Cuadrado helyett meg hatrahuztam hakimit.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Na Militao lett, Marcival meg szeretek cselezni, egyelőre meghagyom..Marci77 írta:
Még jó Militao,ha nem vagy kitömve pénzzel sok a beindítás idén,több mint tavaly,kell a sebesség,de nem törpe,nem lesz gond beadásoknál se.Lenglet lehetne még opció,és akkor Cancelo jhv,de gondolom ő drága most neked
Marcelo helyett használd Yuri Berchichet. Gyorsabb,erősebb,jobb védő mint Marcelo. Marcelo dribbling meg az 5*skill miatt nagyobb fun,de talán hasznosabb Yuri
Gabriel Jesús fasza játékos,ajánlom.
Este próba..
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Még jó Militao,ha nem vagy kitömve pénzzel sok a beindítás idén,több mint tavaly,kell a sebesség,de nem törpe,nem lesz gond beadásoknál se.Lenglet lehetne még opció,és akkor Cancelo jhv,de gondolom ő drága most nekedreeed_ati írta:Vardyt elsóztam már, mert trédes volt..ferni írta:
Tudsz variálni, mert Mendy megadja a chemet Varanenak simán, 2 pirosat is kiüt, mert egy klub, 1 nemzetiség.
https://www.futbin.com/21/squad/2159822
én pl ezt így megcsinálnám, nem is lenne drága, Benzi nem a legnagyobb ász a Fifában sajna, ahogy Laporte se, meg legalább Vardyt is tudnád használni.
Militao nem lesz gyenge középre?, elég kuka idén a védekezési tudásom.., Laporte tavaly eléggé adta nekem, még a lassú alap kártyája is..
Na és ez?
https://www.futbin.com/21/squad/2160700
Hasonló, mint amit küldtél, csak Vardy helyett Jesus, ellenem elég jól szoktak menni vele..
Ja és Mendy egyelőre nem fér bele, csóróság van.. , vagy egy Marci low budget, vagy majd Alba..
Chemy miatt még Cancelo..
Marcelo helyett használd Yuri Berchichet. Gyorsabb,erősebb,jobb védő mint Marcelo. Marcelo dribbling meg az 5*skill miatt nagyobb fun,de talán hasznosabb Yuri
Gabriel Jesús fasza játékos,ajánlom.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- reeed_ati
Vardyt elsóztam már, mert trédes volt..ferni írta:
Tudsz variálni, mert Mendy megadja a chemet Varanenak simán, 2 pirosat is kiüt, mert egy klub, 1 nemzetiség.
én pl ezt így megcsinálnám, nem is lenne drága, Benzi nem a legnagyobb ász a Fifában sajna, ahogy Laporte se, meg legalább Vardyt is tudnád használni.
Militao nem lesz gyenge középre?, elég kuka idén a védekezési tudásom.., Laporte tavaly eléggé adta nekem, még a lassú alap kártyája is..
Na és ez?
https://www.futbin.com/21/squad/2160700
Hasonló, mint amit küldtél, csak Vardy helyett Jesus, ellenem elég jól szoktak menni vele..
Ja és Mendy egyelőre nem fér bele, csóróság van.. , vagy egy Marci low budget, vagy majd Alba..
Chemy miatt még Cancelo..
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ne idegesítsetek, nekem tök szar lapokat ad a játék, legértékesebb játékosom Haaland, őt is úgy kellett megvennem. összvissz 100K coinból ki lehet hozni a csapatomat, és tarcsiban is csak 50K van. Majdnem minden nap játszok, amióta kijött, de lassan sztem abba is hagyom a ez előre várt okok miatt; kamuindítások, elnyomhatatlan benganégerek, 95 pacés utolérhetetlen támadók.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nekem EZ a csapatom. 4321et,442t,4222t vagy 5212t játszok. Utóbbiban Semedo rcb,Traoré rwb,tökéletes leosztás. Traoré erős,gyors nem para,hogy nem jó a defendingje,mert lefutóm,elnyomom az ellenfelet. Semedo meg M/H,szóval a workrate nem zavar be,cserébe jó biztosíték a sebességével kiugratásoknál. Talisca parádé. Lucast használom többször,még ha Dembele is max chemes,mert valahogy jobban megy vele ha ST. Szélen jobb Dembele. Mondjuk kiszedtem Mukielet,és van untradeable Walkerem is,szóval alakíthatnék bárhogyan Varanet lehet beteszem Militao helyett,és Diego Carlos csak 8 chem. egyelőre elégedett vagyok. Allan nem rossz,bár Llorrentével se volt gondom aki előtte volt.Sőt.Most gyűjtök pénzt, meg untradeable játékosokat,aztán 1-2 hétig legalább elleszek ezzel a csapattal.
Tudsz variálni, mert Mendy megadja a chemet Varanenak simán, 2 pirosat is kiüt, mert egy klub, 1 nemzetiség.reeed_ati írta:5kilóból én egy ilyen átalakítást csinálnék:Galacticos írta:
Ti hol valtoztatnatok? Van 550k coinom.
https://www.futbin.com/21/squad/2159392
Nyilván a chemy miatt kezdenék így, de kezdés után formáció váltás és DE bruyne, mehet cam-ba a csatár mögé. Tavaly nagyon baszó volt, sztem idén sem változott..
A sajátomat szerintem erre alakítom át:
https://www.futbin.com/21/squad/1602167
Ugyanaz, mint előbb, csak nálam benz lesz majd a cam, csatár mögött, aztán később esetleg DE bruyne, vagy kanté is simán előrelépés valamelyik cdm helyére..
De jong gyerek használható?
- Marci77
Nem szeded ki Mukielet? és mellé Totw Upamecano,Llorris kapuba.(De Courtois is lehet,Upamecanonak nem zavar be,ha mellette Mukiele van.)Galacticos írta: En tegnap nyitottam egy vandijkot.
ilyen most a csapatom, elol a csatarparos nagyon bevalt.
Varane meg untrade, de amugy 100as a chem az egesz csapatra nezve, o is eleg stabil hatul.
Jobbhatved poszttal nem vagyok kibekulve, ide neztem egy icon zanettit 460k korul megy.
Egyebkent mertens uj spec lapja is jo lehet de nem akarok plusz 400k-t belerakni ugyhogy 2vel lenne magasabb az overallja. Ugyanez nainggolannal.
Ti hol valtoztatnatok? Van 550k coinom. De az esti uj lappkat mindenkepp megakarom varni, illetve mostmar csak dob sbc-be vagy objectivesbe seria a playert is.
Balhátvéd legyen Mendy,és akkor Varane is max chem lesz,de Insignének se zavar be.
Upamecano-Mukiele duo esetén új cm,rm kellhet,vagy maradnak a mostaniak 8 chemen (seriaA ligával edzőnél). Annak egy megoldás,hogy A.Gomez Milinkovic-Savic helyén,baby Makelele RM,és ingame megcseréled.De ez még lehet,hogy drága
Egy biztos,Theo helyett legyen Mendy,hogy Varane chemje értelmes legyen.
Idén jobban kell pace talán,de inkább a védelmen kéne javítania előbb,nem Mertenséket lecserélni Persze mivel idén opció a fejes is,nem árt erősebb csatár se.reeed_ati írta: 5kilóból én egy ilyen átalakítást csinálnék:
Nyilván a chemy miatt kezdenék így, de kezdés után formáció váltás és DE bruyne, mehet cam-ba a csatár mögé. Tavaly nagyon baszó volt, sztem idén sem változott..
- reeed_ati
5kilóból én egy ilyen átalakítást csinálnék:Galacticos írta:
Ti hol valtoztatnatok? Van 550k coinom.
A sajátomat szerintem erre alakítom át:
https://www.futbin.com/21/squad/1602167
Ugyanaz, mint előbb, csak nálam benz lesz majd a cam, csatár mögött, aztán később esetleg DE bruyne, vagy kanté is simán előrelépés valamelyik cdm helyére..
De jong gyerek használható?
Srácok, én vagyok a Hybrid csapat építés mestere, csak dobjatok be egy összeget meg hogy kik kellenek, kik vannak meg most, azt megoldom, ha meg lehet.....
Én ilyeneket teszek össze, azt nem is játszok
Én amúgy Hakimit jobbhátvédbe ajánlom, 7es chemen teljesen rendbe van és többre mész vele hátul, mint elől.
Jobbszélső kínálat nagyon gyászos a játékban újfent, viszont az az IF Lozano elég jó.
Én egy ilyet tennék össze, ha költeni akarnék.
https://www.futbin.com/21/squad/2158822
Ha olcsóbb verziót akarsz, akkor egy Carrasco, Marcos Llorente, Renan Lodi baloldal is elég masszív vagy Alba is jónak tűnik, azt harmadannyi, mint Mendy.
Ugye ez csak a kezdő, ingame taktikával át lehet variálni a csapatot, ki hol legyen.
Én ilyeneket teszek össze, azt nem is játszok
Én amúgy Hakimit jobbhátvédbe ajánlom, 7es chemen teljesen rendbe van és többre mész vele hátul, mint elől.
Jobbszélső kínálat nagyon gyászos a játékban újfent, viszont az az IF Lozano elég jó.
Én egy ilyet tennék össze, ha költeni akarnék.
https://www.futbin.com/21/squad/2158822
Ha olcsóbb verziót akarsz, akkor egy Carrasco, Marcos Llorente, Renan Lodi baloldal is elég masszív vagy Alba is jónak tűnik, azt harmadannyi, mint Mendy.
Ugye ez csak a kezdő, ingame taktikával át lehet variálni a csapatot, ki hol legyen.
- Galacticos
En tegnap nyitottam egy vandijkot.
Varane meg untrade, de amugy 100as a chem az egesz csapatra nezve, o is eleg stabil hatul.
Jobbhatved poszttal nem vagyok kibekulve, ide neztem egy icon zanettit 460k korul megy.
Egyebkent mertens uj spec lapja is jo lehet de nem akarok plusz 400k-t belerakni ugyhogy 2vel lenne magasabb az overallja. Ugyanez nainggolannal.
Ti hol valtoztatnatok? Van 550k coinom. De az esti uj lappkat mindenkepp megakarom varni, illetve mostmar csak dob sbc-be vagy objectivesbe seria a playert is.
Egyebkent ez a ben yadder meg mindig ki..ott irritalo lap
En is spanyol csapattal mentem az elejen, foleg untrade varane miatt. En siman valtanek a helyedbe, varanet kitudod bekkelni laportetal es llorissal.reeed_ati írta: Szerintetek megérné átalakítani?
Csak mert Salah és Martial cserék egyelőre a chemy miatt, viszont kb. a legjobb támadóim..
Egyebkent ez a ben yadder meg mindig ki..ott irritalo lap
- reeed_ati
Nem tudom mi lehet, vmi hiba történt Íénél , mert én is nyitottam egy Varane, Salah, Martial, Kroos, VArdy 5-öst, nyilván nem egy pakk-ból, kár hogy untrédek..
Ami meglep, hogy nekem eddig Kroos egész használható, hiába csiga lassú, poénból beraktam és benn ragadt a kezdőben..
Spanyol csapatom van, viszont lehet megérné elkezdeni átalakítani, PL-francia hibrdre, csak Ramost nem szívesen adom el, helyette 87 laporte jöhetne képbe, Varane miatt..
Szerintetek megérné átalakítani?
Csak mert Salah és Martial cserék egyelőre a chemy miatt, viszont kb. a legjobb támadóim..
Ami meglep, hogy nekem eddig Kroos egész használható, hiába csiga lassú, poénból beraktam és benn ragadt a kezdőben..
Spanyol csapatom van, viszont lehet megérné elkezdeni átalakítani, PL-francia hibrdre, csak Ramost nem szívesen adom el, helyette 87 laporte jöhetne képbe, Varane miatt..
Szerintetek megérné átalakítani?
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
a szerverek se engednek begaborz1 írta:Hozzám csak Varane, Martial, Bernardo Silva, Suárez és Fabinho jöttek 15 csomagból.hala real írta: azta kurva, most nyitottam ki totw rashfordot.
xboxon játszik valaki?
Jah én ott nyomom.
halálomig madridista leszek
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Hozzám csak Varane, Martial, Bernardo Silva, Suárez és Fabinho jöttek 15 csomagból.hala real írta: azta kurva, most nyitottam ki totw rashfordot.
xboxon játszik valaki?
- hala real
azta kurva, most nyitottam ki totw rashfordot.
- hala real
live fut friendly kell, ami jelenleg a silver loungeGalacticos írta:Azon a szaron kivul mindent. De azt nem irja hogy kifejezetten az kell.hala real írta:
silver lounge-t jatszottal?
Vagy igen?