OFF
Re: OFF
Európa
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szép lista elismerésem:D Nekem nincs ilyen veretes listám: MORATA, Bale, Modric, Suker, Granero, Diego Lopez, Rafa Garcia Cortes (https://en.wikipedia.org/wiki/Rafael_Ga ... ort%C3%A9s), Alvaro Benito. Autogramom pedig van Cristiano Ronaldótól és Kakától.Realista24 írta:ZZ-vel "találkoztam" amikor Valdebebasban tartott edzést még a Castillának, de szóltak, hogy oda ne merjek menni látták a szememben, hogy készlülök valamirefüst írta:
Perez? Mit akart tőled?
ZZ még bakancsilistás ha jól látom, így is elismerésem!
Pereznek meg eladtam a gyerek játékjogát
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
ZZ-vel "találkoztam" amikor Valdebebasban tartott edzést még a Castillának, de szóltak, hogy oda ne merjek menni látták a szememben, hogy készlülök valamirefüst írta:Perez? Mit akart tőled?Realista24 írta:
BENZEMA, C. Ronaldo, Ramos, Casemiro, Pepe, Varane, Navas, Kroos, Nacho, Bale, Modric, Kovacic, James, Mendy, Carvajal, Courtios, Luca Zidane, Vallejo, Perez és Butragueno.
ZZ még bakancsilistás ha jól látom, így is elismerésem!
Pereznek meg eladtam a gyerek játékjogát
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Perez? Mit akart tőled?Realista24 írta:
BENZEMA, C. Ronaldo, Ramos, Casemiro, Pepe, Varane, Navas, Kroos, Nacho, Bale, Modric, Kovacic, James, Mendy, Carvajal, Courtios, Luca Zidane, Vallejo, Perez és Butragueno.
ZZ még bakancslistás ha jól látom, így is elismerésem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára füst 2020. november 3., kedd 9:46-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
BENZEMA, C. Ronaldo, Ramos, Casemiro, Pepe, Varane, Navas, Kroos, Nacho, Bale, Modric, Kovacic, James, Mendy, Carvajal, Courtios, Luca Zidane, Vallejo, Perez és Butragueno.MorataMartin írta: Nem tudom jó-e a kérdés ide, de végül ideírom:D Nektek hány (volt) Real Madrid játékossal van közös képetek, vagy autogramotok? És persze kikkel vagy kiktől?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
videó van fent arról, ahogy az egyik elkövető lelő valakit az utcán.h3x0r írta:csak igy erdekesseg: https://www.reddit.com/r/ActualPublicFr ... ate_those/_Bushido_ írta: megőrült ez a világ.
Kellett őket beengedni...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nem tudom jó-e a kérdés ide, de végül ideírom:D Nektek hány (volt) Real Madrid játékossal van közös képetek, vagy autogramotok? És persze kikkel vagy kiktől?
- h3x0r
csak igy erdekesseg: https://www.reddit.com/r/ActualPublicFr ... ate_those/_Bushido_ írta: megőrült ez a világ.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Franciák, belgák, svédek és egyebek után már Ausztriában is "terrortámadás-féle" van?? Ez egyre közelebb van.
Several people injured in terror attack in Vienn
magyarul, egy zsinagógánál lövöldöztek
megőrült ez a világ.
Several people injured in terror attack in Vienn
magyarul, egy zsinagógánál lövöldöztek
megőrült ez a világ.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Épp most kell tesztet csináltatnunk, de mint kiderült elég lesz a gyorsteszt is. Az aznapra megvan. A sima teszteredményt a második nap esti óráira időzítették. Szóval ja, 2 nap.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
azt elfelejtettem írni, hogy lehet régiónként eltérő a helyzet persze. itt szolnok megyében ez a jellemző.Puding írta:Köszi. A 2 napot már pozitívnak nevezném, ahogy áll a dolog az országban. Remélem a teszt meg negatív lesz...sanko. írta: anyám pont most van benne, két napra nyugodtan számolhattok.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Köszi. A 2 napot már pozitívnak nevezném, ahogy áll a dolog az országban. Remélem a teszt meg negatív lesz...sanko. írta: anyám pont most van benne, két napra nyugodtan számolhattok.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy hány nap alatt tesztelnek, ha a háziorvos kéri? Valakinek volt már ilyen?
Valaki tudja esetleg, hogy hány nap alatt tesztelnek, ha a háziorvos kéri? Valakinek volt már ilyen?
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jaja, pár hete mondta a Teljes Terjedelemben amikor vendég volt. Előtte pedig a Vidinél dolgozott megfigyelőként.Kerlon írta: Most nézem, hogy company mennyire kinőtte magát. Azonkívül, hogy rendre szakértőként szerepel a Spíler 2-n a Honvéd nemzetközi játékos megfigyelője lett.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Most nézem, hogy company mennyire kinőtte magát. Azonkívül, hogy rendre szakértőként szerepel a Spíler 2-n a Honvéd nemzetközi játékos megfigyelője lett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Jah. Csábítják ki az orvostanhallgatókat egész jó pénzekért (500-1000 euroról hallani), miközben itthon ingyen és bérmentve kell csinálniuk ugyanazt a melót... Biztosan majd sokan maradnak itthon, ha kereshetnek egy kis pénzt is.Drake írta: Szlovákiában már 2 hete “lockdown” van, az iskolák,éttermek stb már egy ideje zárva,most hétvégén pedig le tesztelik az egész lakosságot .Nem kötelező menni,de a miniszterelnök kijelentette,hogy aki nem megy,az 10 napra otthon kell maradjon az egész családjával együtt.A tesztelésen mindenki kapott egy papírt a negatív/pozitív vizsgálatról,aki negatív az mentesül 1 hétre a lockdown alól,aki pozitív meg értelemszerűen 10 nap pihi...Jövő hétvégén ugyanez,tesztelnek mindenkit újra.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Szlovákiában már 2 hete “lockdown” van, az iskolák,éttermek stb már egy ideje zárva,most hétvégén pedig le tesztelik az egész lakosságot .Nem kötelező menni,de a miniszterelnök kijelentette,hogy aki nem megy,az 10 napra otthon kell maradjon az egész családjával együtt.A tesztelésen mindenki kapott egy papírt a negatív/pozitív vizsgálatról,aki negatív az mentesül 1 hétre a lockdown alól,aki pozitív meg értelemszerűen 10 nap pihi...Jövő hétvégén ugyanez,tesztelnek mindenkit újra.