Biden meg bevándorláspárti, úgyhogy ha ő nyerne, ott lenne végleg vége Amerikának. De amúgy 77 éves, végig se tudná csinálni a 4 évet. Alelnöke elszólta magát, hogy már "felkészült" egy esetleges átvételre menet közben. M1en van róla műsor éppen (Híradó előtt és mindjárt a hiradó után foly köv). Szóval inkább Trump, mint a másik. Trumpnak meg állítólag jó a háttere (szakértők, tanácsadók). Lehet, hogy gyökér, de ezerszer jobb mint Biden.ateeemadrid írta:+1, Trumpon lehet jókat röhögni, de szégyen, hogy ilyen ember ilyen pozícióban ülhet. Egy gyökér.RealAsensio írta: Remeljuk elobbi.
Közben OV hatalmas szigorításokat jelentett be, egy-kettőre rendbe is jön minden.
OFF
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: OFF
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
'Végső megoldás...'ateeemadrid írta:+1, Trumpon lehet jókat röhögni, de szégyen, hogy ilyen ember ilyen pozícióban ülhet. Egy gyökér.RealAsensio írta:
Remeljuk elobbi.
Közben OV hatalmas szigorításokat jelentett be, egy-kettőre rendbe is jön minden.
Na itt beugrott az Alien
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ateeemadrid
+1, Trumpon lehet jókat röhögni, de szégyen, hogy ilyen ember ilyen pozícióban ülhet. Egy gyökér.RealAsensio írta:Remeljuk elobbi.Caraway írta: Ki nyer ma? Biden vagy Trump?
- RealMadridFanatic
kapus._Bushido_ írta: Adán.
Amugy nem volt ilyen szerencsem, de a szentelyben voltam meccsen, az azert lekerult a bakancslistarol.
Meg anno meg a Ronaldo-fele Realt lattam a ligavalogatottunk, vagy mifene ellen. Az sem volt rossz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remeljuk elobbi.Caraway írta: Ki nyer ma? Biden vagy Trump?
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
2008, Ausztria, edzőtábor. Régi szép idők, amikor még elérhető közelségbe jöttek a csapatok és nem Amerikába, Kínába, arabokhoz. Rengeteg sztárcsapat jött Ausztriába (Arsenal is, Valencia is).MorataMartin írta: Nem tudom jó-e a kérdés ide, de végül ideírom:D Nektek hány (volt) Real Madrid játékossal van közös képetek, vagy autogramotok? És persze kikkel vagy kiktől?
Sneijder, Callejón, Cannavaro, M.Diarra, Baptista, Codina kapus, Salgado, Pepe, Heinze, Dudek kapus, Parejo, Chema Antón, Adán.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Hétfőn szóltam reggel, ma reggel levették, de be kellett mennem egy tesztállomásra. Így gyorsabb volt. 3-5 napot mondtak, remélem péntekig meglesz.peadani írta: Apumat szombat délelőtt tesztelték és még nincs eredmény. Szóval eléggé változó hány nap alatt jön meg az eredmény.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
jó azért nem mindegyik volt ekkora kretén mint Bush.El Sie7e írta: az amerikai elnökök szellemi kvalitásai nem csak most szolgáltat beszédtémát, hanem már korábban is jókat mosolyogtak jó képességű elnökjelölteken
Bush elnöksége idején is közszájon forgott egy 'történet':
Bush és felesége Tennessee állam egy benzinkút mellett haladnak el, amikor a feleség mutatja, hogy látod azt a benzinkutast drágám? Előtte ő volt a párom. Erre Bush megjegyzi, hogy milyen szerencséje van a feleségének, mert akkor most egy benzinkutasnak lenne a felesége. Erre a felesége: nem-nem, akkor ő lenne az elnök.
Ez az aranyos kis történet is megmutatja az amerikai elnökök mérhetetlen képességeit
ott a mögöttük álló erők a fontosabbak.
nekem is FDR a "kedvenc" amerikai elnököm egyébként, nagy kópé volt az öreg, amennyit olvastam róla.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Bocs a duplaert, de ha mar megemlitettem FDR-t akkor annyit had mondjak meg rola, hogy nala tokeletesebb politikus nem letezett az elmult 150 evben kb. Az ember atvezette az orszagat a 20. szazad ket legnagyobb krizisen, vegig kommunikalt a mindennapi emberekkel, remenyt adott nekik, es mindezt egy toloszekbol tette meg.
Azt hiszem, hogy ma indulna egy ilyen ember, akkor egyreszt kikezdenek a toloszek miatt, masreszt ket masodperc alatt raraknak a kommcsi belyegzot.
Azt hiszem, hogy ma indulna egy ilyen ember, akkor egyreszt kikezdenek a toloszek miatt, masreszt ket masodperc alatt raraknak a kommcsi belyegzot.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
az amerikai elnökök szellemi kvalitásai nem csak most szolgáltat beszédtémát, hanem már korábban is jókat mosolyogtak jó képességű elnökjelölteken
Bush és felesége Tennessee állam egy benzinkút mellett haladnak el, amikor a feleség mutatja, hogy látod azt a benzinkutast drágám? Előtte ő volt a párom. Erre Bush megjegyzi, hogy milyen szerencséje van a feleségének, mert akkor most egy benzinkutasnak lenne a felesége. Erre a felesége: nem-nem, akkor ő lenne az elnök.
Ez az aranyos kis történet is megmutatja az amerikai elnökök mérhetetlen képességeit
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Ez mostmar amugy konkret szabaly, hogy egy embert csak ketszer valaszthatnak meg, de ez nagyon sokaig csak gentlemen's agreement alapon ment. Washingtontol indult az egesz, aki ket ciklus utan nem indult el ujra, ezzel megteremtve egy szerintem igen csak egeszseges tradiciot. Torveny azert lett belole, mert Rooseveltet az 1930-as, 40-es evekben negy ciklus erejeig is megvalasztottak, es emiatt elkezdtek az emberek aggodni, hogy johet egy csavo aki technikailag elete vegeig megvalasztatja magat. Gyorsan meg is szavaztattak a 22. alkotmanymodositast, es ezzel hivatalosan is maximalizaltak.
Fun fact, hogy FDR-en kivul a masik Roosevelt, Teddy indult meg el megszerezni a harmadik ciklusat is a 20. szazad elejen, de neki ez nem jott ossze.
Fun fact, hogy FDR-en kivul a masik Roosevelt, Teddy indult meg el megszerezni a harmadik ciklusat is a 20. szazad elejen, de neki ez nem jott ossze.
Teljesen mindegy szerintem, mi lesz, ha Trump nyer, a demokrata lobbi kirobbantja a polgarhaborut aminek mar most a kuszoben vannak, ha meg Biden nyer, majd elintezi ezt a piszi. Amerikanak vege, 10-15 ev es Kina fogja megmondani mindenkinek a tutit.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
jaja, ez nem egy rossz szabály egyébként.lestat írta:
Hat meg is választották 2x
08ban meg 4 évvel később ismét.
hoznék valami életkorit is a történetbe, vicc, hogy két vén kettyós nyugdíjas korú ember küzdelméről szól a választás.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hat meg is választották 2x69erssam írta: Nem vagyok szaki a politikában, pláne nem az amerikaiban, de Obama még nem indulhatott? Talán annyi infóm van, hogy 2ször lehet egy elnököt újramegválasztani.
08ban meg 4 évvel később ismét.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Nem vagyok szaki a politikában, pláne nem az amerikaiban, de Obama még nem indulhatott? Talán annyi infóm van, hogy 2ször lehet egy elnököt újramegválasztani.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ha Trump és Biden között kell választani, akkor senki sem nyer, ilyen választékkal csak veszíthetünk, a kérdés hogy mekkorát.
Bízok abban hogy Trump marad, nemes egyszerűséggel azért, mert kicsiny hazánk számára kedvezőbb az ő győzelme, lévén vele jóban van a magyar kormány. A demokrata hatalomváltás után jönni fognak a gáncsoskodások, mint Obama idejében.
hogy mit történik az USÁban az csak mérsékelten érdekel, sajnálom azt amilyen irányba haladnak ott a dolgok, de mindenkinek megvan a maga keresztje, nyilván jobban érdekel az ami itt történik, ezen a kontinensen. Itt is van miért aggódni.
Bízok abban hogy Trump marad, nemes egyszerűséggel azért, mert kicsiny hazánk számára kedvezőbb az ő győzelme, lévén vele jóban van a magyar kormány. A demokrata hatalomváltás után jönni fognak a gáncsoskodások, mint Obama idejében.
hogy mit történik az USÁban az csak mérsékelten érdekel, sajnálom azt amilyen irányba haladnak ott a dolgok, de mindenkinek megvan a maga keresztje, nyilván jobban érdekel az ami itt történik, ezen a kontinensen. Itt is van miért aggódni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Navas és Vallejó.MorataMartin írta: Nem tudom jó-e a kérdés ide, de végül ideírom:D Nektek hány (volt) Real Madrid játékossal van közös képetek, vagy autogramotok? És persze kikkel vagy kiktől?
Na, egyik sincs már itt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ma valoszinuleg senki nem fog nyerni, kiveve ha landslide lesz Biden reszerol.
Amugy a "csendes tobbseg" mar 2016-ban is 3 millio szavazattal kevesebb volt, mint a "hangos kisebbseg", valoszinuleg ez idenre is megmarad.
Amugy a "csendes tobbseg" mar 2016-ban is 3 millio szavazattal kevesebb volt, mint a "hangos kisebbseg", valoszinuleg ez idenre is megmarad.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
van egy névre szóló mezem Kroostól. még fénykoromban kaptam speciel tőle, az ügynöke általMorataMartin írta: Nem tudom jó-e a kérdés ide, de végül ideírom:D Nektek hány (volt) Real Madrid játékossal van közös képetek, vagy autogramotok? És persze kikkel vagy kiktől?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A csendes többség dönt a hangos kisebbséggel szemben.Caraway írta: Ki nyer ma? Biden vagy Trump?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”