OFF
-
Re: OFF
sleepy joe végül úgy ébredhet fel, hogy megnyerte a választást.
Nagyon szórakoztató volt, ahogy az m1en mennyire összevissza kommunikáltak. A hiradós bemondja, hogy trump a választások nagy esélyese stb blabla, majd a szakértő meg az ellenkezőt mondja.
volt még pár hasonló. sose nőnek fel.
Nagyon szórakoztató volt, ahogy az m1en mennyire összevissza kommunikáltak. A hiradós bemondja, hogy trump a választások nagy esélyese stb blabla, majd a szakértő meg az ellenkezőt mondja.
volt még pár hasonló. sose nőnek fel.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
sajnos ez a tömeges levélszavazás egyértelmű, hogy nagy visszaélésekre ad lehetőséget, nem feltétlenül szervezetten, hanem akár csak egyéni, mikro szinten, vmilyen politikai meggyőződésből...
lehetett "személyesen" is szavaztot leadni már előre, ezt az utat kellett volna erőltetni, és nem a tömeges levélszavazásdit, ami adott esetben úgy nézett ki, hogy regisztráció nélkül mindenkinek kiküldték..
lehetett "személyesen" is szavaztot leadni már előre, ezt az utat kellett volna erőltetni, és nem a tömeges levélszavazásdit, ami adott esetben úgy nézett ki, hogy regisztráció nélkül mindenkinek kiküldték..
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- h3x0r
Nalunk masfel honapja voltak valasztasok, az egyik rokonunk ment a mozgournaval. Elso haz, neni mondja hogy kire szeretne szavazni, a 18 ev koruli unokaja volt otthon, o segitett neki, hat persze hogy masik partra szavazott.
Gondolom a levelben szavazas is tele van ilyen esetekkel. Vagy olyan csaladtagok neveben is elkuldtek a levelet, akik egyebkent nem szavaznanak. Lehet azert itt buktatokat talalni.
Gondolom a levelben szavazas is tele van ilyen esetekkel. Vagy olyan csaladtagok neveben is elkuldtek a levelet, akik egyebkent nem szavaznanak. Lehet azert itt buktatokat talalni.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Öregem, ma mindenki engem talál meg? Ne fárasszatok már.revolver írta: Füst: amikor itthon is tömegével jöttek az ukránok szavazni, vagy halottak írták alá az ajánlóíveket, vagy berki féle strómanok egy nap alatt gyűjtöttek több ezres ajánlóív bázist vagy amikor megegyezett a kamu párt jelölt neve az ellenzéki jelöltével, akkor is ennyire izgultál az objektív kivizsgálásért?
Akkor is elvártam hogy hiteles legyen a választás. Most kiváncsiság szintjén érdekel, és azért, mert jelen esetben ezen múlik minden.
Nem feltételezem hogy nem voltak szabálytalanságok vagy esetenként csalások 18-ban, de nem én vagyok EBESZ, légyszi ne rajtam kéretek számon ilyesmit, köszöntem. Továbbra is értékelném ha nem én lennék a hozzászólás tárgya, a következőket már elengedném a fülem mellett ha megengeditek.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Fake news.
Kicsit jobban utánanéztem neked, a kép igazi, csak nem mostani, hanem még a kampányidőszak elejéről való és azóta elvileg kijavították a hibákat Detroitban. Az 1823 pl. egy typo error volt, ahogy füst is írta.
Ez alapján viszont simán feltételezhető, hogy lehetnek még ilyenek máshol is, ahol esetleg nem történt meg a korrekció.
Kicsit jobban utánanéztem neked, a kép igazi, csak nem mostani, hanem még a kampányidőszak elejéről való és azóta elvileg kijavították a hibákat Detroitban. Az 1823 pl. egy typo error volt, ahogy füst is írta.
Ez alapján viszont simán feltételezhető, hogy lehetnek még ilyenek máshol is, ahol esetleg nem történt meg a korrekció.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Füst: amikor itthon is tömegével jöttek az ukránok szavazni, vagy halottak írták alá az ajánlóíveket, vagy berki féle strómanok egy nap alatt gyűjtöttek több ezres ajánlóív bázist vagy amikor megegyezett a kamu párt jelölt neve az ellenzéki jelöltével, akkor is ennyire izgultál az objektív kivizsgálásért?
Jujjflori írta:Gondolom az átszavazó ukránoknál meg kamu lakcímeknél is ilyen kiváncsi voltál.
- flori
Azért egy szint alá ne menjünk már forrásokból. Már a magyar is vicc, a kép nem tudjuk igazi-e, aztán Fox news, illetve maga az infó is kérdéses.
Gondolom az átszavazó ukránoknál meg kamu lakcímeknél is ilyen kiváncsi voltál.nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ennek a történetnek a vége.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- füst
Ezekre mondjuk lehet magyarázat, van aki balfaszkodott és duplán regisztrált, van aki lakcímet váltott így máshova regisztrált, van aki regisztráció után a választásig elhunyt, és egy elütés az 1823.
De ez csak 1 város a sok közül, egy csomó hiba lehet a rendszerben, nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ennek a történetnek a vége.
De ez csak 1 város a sok közül, egy csomó hiba lehet a rendszerben, nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ennek a történetnek a vége.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
https://www.facebook.com/photo/?fbid=33 ... 8073889559
1823-ban született szavazó, újabb bizonyíték arra, hogy Petőfi még mindig él.
1823-ban született szavazó, újabb bizonyíték arra, hogy Petőfi még mindig él.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
de gondolom valós személyazonossággal lehetett regisztrálni, majd postázni a szavazatot.füst írta:
Nem lesz más tennivalója a vizsgálatnak hogykiderítse; ki lehet-e és ki is játszották-e a rendszert. Lehet hogy igazad van, ez hamarosan ki fog derülni.
A regisztráció viszont sarkalatos kérdés, mert a szavazás napján is lehetett regisztrálni, ezért ebben nincs igazad.
ha meg nem így tették, akkor úgyis kiderül, és borul a bili.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- füst
Nem lesz más tennivalója a vizsgálatnak hogykiderítse; ki lehet-e és ki is játszották-e a rendszert. Lehet hogy igazad van, ez hamarosan ki fog derülni.csababarca írta: de ezen mi a bonyolult?
ez a választások előtt el lett döntve, nem volt megtiltva a republikánusoknak sem hogy levélben szavazzanak. Trump kimondta, hogy ne tegyék.
attól, hogy bárki átvehette, nem küldhetett vissza 10 darabot.
a rendszer figyeli, valós személy szavazhat, regisztrálni kellett hozzá, tehát már eleve látni lehetett hány levélszavazatra számíthatnak összesen.
plusz ahogy írták, még helyesen kitölteni se annyira egyszerű.
A regisztráció viszont sarkalatos kérdés, mert a szavazás napján is lehetett regisztrálni, ezért ebben nincs igazad.
- csababarca
de ezen mi a bonyolult?
ez a választások előtt el lett döntve, nem volt megtiltva a republikánusoknak sem hogy levélben szavazzanak. Trump kimondta, hogy ne tegyék.
a rendszer figyeli, valós személy szavazhat, regisztrálni kellett hozzá, tehát már eleve látni lehetett hány levélszavazatra számíthatnak összesen.
- füst
https://mandiner.hu/cikk/20201104_hack_peter_usa
Most olvastam Hack Péter összefoglalását,
Lassan teljesen egyértelművé válik, hogy a jelenlegi körülmények között Biden megnyeri. De Trump meg tudja bombázni a levélszavazatokat a legfelsőbb bíróságon keresztül, ezért nem egyértelmű mi fog történni.
Az tény, hogy egy ilyen levélszavazást azért lényegesen egyszerűbb megmókolni, ha ennyire lazák a szabályok. Nem feltétlenül rendszerszinten, simán lehet hogy tisztán játszottak Bidenék. De a pakliban benne van hogy egy csomó levélszavazás érvénytelen.
És innentől kedzve Trumpnak annyi. Ha úgy nyer hogy érvénytelenítik a levélszavazatokat, vagy akár csak egy részét, akkor olyan zavargásokra számítok, amikhez mérten a BLM kutyafüle volt. Vagy elfogadja hogy ez van, és nem nyer. Így vagy úgy, de neki már nem lehetnek zavartalan elnöki évei, ha van esze akkor belátja, ha van töke akkor szembemegy ezzel is.
Most olvastam Hack Péter összefoglalását,
Hát, furcsa ez így, na. Nagyon gyengén volt megszervezve ez a levélszavazás, és para hogy nincs egységes szabályrendszer, amit mindkét fél hitelesnek tekint.„Ahogyan más országokban úgy USA-ban is volt mindig lehetőség arra, hogy aki nem tud ott lenni a választókörzetében, annak kiküldték a szavazólapot ő pedig postai úton visszaküldte, Ez a lehetőség érinti például a külszolgálat dolgozóit és a katonákat, ők eddig is mindig levélben szavaztak” – fejtegette a jogász.
Amit most bevezettek azonban egyes államokban az volt, hogy minden választónak aki a névjegyzékben szerepelt, válogatás nélkül kiküldték a szavazólapot és aki akart, az levélben szavazhatott.
A szavazólapokat kiküldték minden előzetesen megalkotott névjegyzékben szereplő személynek, így olyanoknak is akik például már nem élnek, vagy akik hajléktalanok, és már nem tartózkodnak a megadott címeken. A szavazólapot bárki át is vehette. A republikánusok szerint akik akadályoztatottak, azok számára továbbra is fenn kell tartani a lehetőséget, de például azoknak, akik nem igénylik, azoknak eleve nem lett volna szabad kiküldeni üres szavazólapot – foglalja össze a történteket a szakértő.
Lassan teljesen egyértelművé válik, hogy a jelenlegi körülmények között Biden megnyeri. De Trump meg tudja bombázni a levélszavazatokat a legfelsőbb bíróságon keresztül, ezért nem egyértelmű mi fog történni.
Az tény, hogy egy ilyen levélszavazást azért lényegesen egyszerűbb megmókolni, ha ennyire lazák a szabályok. Nem feltétlenül rendszerszinten, simán lehet hogy tisztán játszottak Bidenék. De a pakliban benne van hogy egy csomó levélszavazás érvénytelen.
És innentől kedzve Trumpnak annyi. Ha úgy nyer hogy érvénytelenítik a levélszavazatokat, vagy akár csak egy részét, akkor olyan zavargásokra számítok, amikhez mérten a BLM kutyafüle volt. Vagy elfogadja hogy ez van, és nem nyer. Így vagy úgy, de neki már nem lehetnek zavartalan elnöki évei, ha van esze akkor belátja, ha van töke akkor szembemegy ezzel is.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nagy csalásban én sem hiszek, de azért biztos akadnak simlik mind a két oldalon, nem kell őket félteni. Az egész kampányt és választást roncsderbiként lehet jellemezni
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Babaking es arjenmagicrobben jol osszefoglaltak s kulonbozo szabalyokat es dolgokat itt. Jelenlegi allasok nagyon biztatoak, megeszem a kalapom ha nem Biden lesz az elnok.
A csalas temarol meg fogok irni egy picit, csak mobilrol nem akarok ennyit potyogni, de annyit eloljaroban, hogy 1. nincs semmi csalas a levelszavazatokkal, 2. az egyetlen ember aki csalasra buzditott tegnap az Trump volt amikor le akarta allitani a szamlalast, 3. ez egy elore kitalalt narrativa volt a GOP-tol, hogy valamivel magyarazzak es alaassak az ellenfel gyozelmet.
Detroitban Trump szavazok osszegyultek es kovetelik a szavazatok szamlalasanak a leallitasat. Arizonaban a Trump szavazok osszegyultek es kovetelik a szavazatok osszeszamlalasat.
A csalas temarol meg fogok irni egy picit, csak mobilrol nem akarok ennyit potyogni, de annyit eloljaroban, hogy 1. nincs semmi csalas a levelszavazatokkal, 2. az egyetlen ember aki csalasra buzditott tegnap az Trump volt amikor le akarta allitani a szamlalast, 3. ez egy elore kitalalt narrativa volt a GOP-tol, hogy valamivel magyarazzak es alaassak az ellenfel gyozelmet.
Detroitban Trump szavazok osszegyultek es kovetelik a szavazatok szamlalasanak a leallitasat. Arizonaban a Trump szavazok osszegyultek es kovetelik a szavazatok osszeszamlalasat.
- flori
Trend ez most a világban, engem nem is feltétlenül zavar. Dolgoztam nőkkel sokat, még nem volt rossz tapasztalatom. Sokan pusmogták már régebben is (5-6 év), hogy Orbánt is majd egy újhullámos nő tudja majd csak megverni. Németországban, Izlandon, Új-Zélandon láthatjuk is, hogy nem olyan rossz, ha a gyengébbik nem irányít. Persze, divat most ez a hullám, de én személy szerint nem érezném magamat kevésbé biztonságban, ha egy nő vezetné az országot.Ennyire komoly esély van női elnökre? Nem gondoltam volna.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- csababarca
az 538 fős kongresszus hogy áll össze? most tökre bezavarodtam.
100 fős a szenátus
435 fős a képviselőház
1 a szenátus elnöke
1 a képviselőház elnöke
1 pro tempore szenátusi elnök?
így jön ki az 538.
jól tudom?
100 fős a szenátus
435 fős a képviselőház
1 a szenátus elnöke
1 a képviselőház elnöke
1 pro tempore szenátusi elnök?
így jön ki az 538.
jól tudom?
-
Szerintem azt kellene csinálni, hogy amíg nincs győztes addig ne rakják ki a részeredményeket se. Ez így csak arra jó, hogy jönnek az összeesküvéselméletek, hogy hát x jelölt az y államban hirtelen z%-ot felugrott, jaj ilyen biztos nem történhet meg, biztos csalnak. Mindenki várjon szépen pár napot aztán majd kiderül.
Normális esetben szerintem sincs sok értelme a levélszavazásnak, viszont idén a vírusra való tekintettel pont, hogy ez volt a helyes, hogy minél többen szavazzanak levélben.
Normális esetben szerintem sincs sok értelme a levélszavazásnak, viszont idén a vírusra való tekintettel pont, hogy ez volt a helyes, hogy minél többen szavazzanak levélben.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes