OFF
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: OFF
En is tamogatnam az abortuszt allamilag es nem adnek fegyvertartasi jogot egyetlen hugyagyu fehernek/feketenek/sarganak/zoldnek/keknek vagy pirosnak sem. Lehet cigoneger vagyok en is.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
A budos cigonegerje nem akarja hogy a mentalis bajokkal kuszkodok es bunozok automata assault fegyverekhez juthassanak.Harris publicly committed to a host of executive actions that she would have undertaken if elected to the Oval Office, including mandating universal background checks, revoking the licenses of (and possibly prosecuting) gun manufacturers who break the law, closing a legal loophole in order to prevent those convicted of domestic violence from purchasing a firearm, and banning AR-15-style assault weapons from being imported into the country.
- BlancoMark
Ezt meg tudnád indokolni?fehér középosztály ellensége a fegyvertartás korlátozásával
Egyreszt mi szukseg erre a stilusra?Swineherd írta: Hát ja, a cigónéger államilag támogatná az abortuszt, aztán vesszőparipája a nemek közti bérkülönbség indokolatlan vakargatása, emellett bevándorlósimogató és a fehér középosztály ellensége a fegyvertartás korlátozásával.
Masreszt nem ertem miert zavarja az embereket az abortusz. Ez egy lehetoseg. Ha te vagy a parod nem akar elni vele akkor nem fog. Akik nem allnak keszen gyerekvallalasra azok esetleg ugy dontenek, hogy elvetetik a babat meg mielott megszuletne. Szerintem ez nem egy konnyu dontes senkinek sem. Azzal, hogy megtiltjuk csak rosszabbat teszunk minden szempontbol. Akiknek lesz penze/lehetosege azok utaznak majd at masik orszagokba abortusz turistakent. Ha pedig nem lesz es kotelezoen megszulik a gyereket akkor milyen eletminosege lesz egy olyan gyereknek akit meg a sajat szulei sem akartak. Nem hiszem, hogy jobbat teszunk vele.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Hát ja, államilag támogatná az abortuszt, aztán vesszőparipája a nemek közti bérkülönbség indokolatlan vakargatása, emellett bevándorlósimogató és a fehér középosztály ellensége a fegyvertartás korlátozásával.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Swineherd írta: Marha jó lesz, ha a halottak által megszavazott demens pedofil "győz", hogy aztán a femináci néger nő legyen az elnök.
Nem gondoltam volna Trump beiktatása előtt, hogy ennyivel jobb a világnak egy cionista zsidók által támogatott elnök, mint egy globalista zsidók által előretolt...
Harris, a feminaci. Politikai nezetei kozelebb allnak trumpehoz, mint Bernie “kommunista” Sandersehez
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Marha jó lesz, ha a halottak által megszavazott demens pedofil "győz", hogy aztán a femináci néger nő legyen az elnök.
Nem gondoltam volna Trump beiktatása előtt, hogy ennyivel jobb a világnak egy cionista zsidók által támogatott elnök, mint egy globalista zsidók által előretolt...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- P. Krisz
Az Öreg Kapi még hasonlít is Bidenre vagy fordítva.Remy írta: Ennél jobb Biden vs Trump videót nem fogsz látni. Zseni.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Na ezzel feldobtad a reggelemet. Ezen jot nevettem.Remy írta: Ennél jobb Biden vs Trump videót nem fogsz látni. Zseni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
https://threadreaderapp.com/thread/1324 ... DN2nEhxIEU
Itt elkezdték összegyűjteni a bizonyítéknak szánt videókat a csalásokról. Nem akarom kommentálni, meg eldönteni a hitelességüket, de lesz miről pereskedni, az már fix.
Itt elkezdték összegyűjteni a bizonyítéknak szánt videókat a csalásokról. Nem akarom kommentálni, meg eldönteni a hitelességüket, de lesz miről pereskedni, az már fix.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ezzel viszont eldölt, hogy jóideig nem lesz eredmény. Akármi is lesz az elsö erdemény Nevada, Wisconsin, Georgia és Pennsylvania újra lesz számolva mert nagyon szoros. Ès ha csak 1000 körüli szavazat dönt ott könnyen fordulhat, mert rendszerszintü csalás szerintem sincs de stiklik/ hibák bizos vannak amik itt ott pár száz szavazatot számíthatnak.
VIszont ha esetleg még PA-t is megfordítja Biden akkor Trumpnak a bíróságon és az újraszámláláskor nem egy de akár 3 államot is meg kell fordítania ami még republikánus bírósággal sem egyszerü.
Viszont a "popular vote"-nál fix az eredmény. Nincs az az újraszámlálás és bíróság ami 4 milliós különbséget eltüntet. Na nemmintha bármit is számítana.
Insert Michael Jackson popcorn meme.
VIszont ha esetleg még PA-t is megfordítja Biden akkor Trumpnak a bíróságon és az újraszámláláskor nem egy de akár 3 államot is meg kell fordítania ami még republikánus bírósággal sem egyszerü.
Viszont a "popular vote"-nál fix az eredmény. Nincs az az újraszámlálás és bíróság ami 4 milliós különbséget eltüntet. Na nemmintha bármit is számítana.
Insert Michael Jackson popcorn meme.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Vajon mekkora tomegmegmozdulasok lesznek a hetvegere? Sokan a polgarhaborutol felnek, mert az elmult evekben durvan felfegyverkezett a lakossag es sosem volt meg ennyire megosztott az amerikai tarsadalom.
Az a vicces, hogy valojaban ugyanaz a tokes csoportosulas all Trump es Biden mogott is
Az a vicces, hogy valojaban ugyanaz a tokes csoportosulas all Trump es Biden mogott is
- füst
Ebben egyetértünk, nem értem miért nem páratlan számú az összelektorok száma.nem is kene lehetoseg legyen arra, hogy barmikor elofordulhasson ez.
De ha már így alakult, én megnézném ezt a verziót , teszem hozzá én nem lennék biztos Trump győzelmében. Szerintem az elmúlt napokban a viselkedésével elérte azt, hogy sokan kihátráljanak mögüle a rep-ek közül.
Akkor nem lenne nagy drama, nyerne Trump, ugyanis a dontes az ujonnan megvalasztott haz kezebe kerulne, ahol ugyan demokrata tobbseg lesz, de minden allam egy szavazattal rendelkezik. Allamonkent pedig tobbsegi szavazattal szavaznak az adott allamhoz tartozo kepviselok, minden szavazat egyet szamit, es ebben tobbsegben vannak a republikanusok.
Lenyegeben ez a szcenario a letezo leg-antidemokratikusabb az osszes kozul, hiszen ugyanakkora szava van Kalifornianak, mint Alaszkanak, raadasul az egyes allamokban is elofordulhat az, hogy az ott elo emberek 20%-nak az akaratat pusholjak at.
Szerencsere a tie meg sosem fordult elo, es oszinten megmondva nem is kene lehetoseg legyen arra, hogy barmikor elofordulhasson ez.
Lenyegeben ez a szcenario a letezo leg-antidemokratikusabb az osszes kozul, hiszen ugyanakkora szava van Kalifornianak, mint Alaszkanak, raadasul az egyes allamokban is elofordulhat az, hogy az ott elo emberek 20%-nak az akaratat pusholjak at.
Szerencsere a tie meg sosem fordult elo, es oszinten megmondva nem is kene lehetoseg legyen arra, hogy barmikor elofordulhasson ez.
- füst
Elkezdtem azért szorítani, hogy Biden behúzza Georgiát, a többit pedig Trump.
Így lenne 269-269 az elektorok száma, döntetlen még úgysem volt a választáson, szívesen megnézném hogy folytatódna a dráma.
Így lenne 269-269 az elektorok száma, döntetlen még úgysem volt a választáson, szívesen megnézném hogy folytatódna a dráma.