Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Carvajal és Nacho is felépült, bevethetőek a Villarreal ellen, illetve Varane sérülése se komoly. Még a végén lesz 4 emberünk hátra. Plusz Ödegaard is ott lesz, viszont Benz talán csak az Inter ellen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Legalább Jovic nincsR. Carlos írta:Sajnálom. Legközelebb dobom a p*csába a rossz megérzéseim.Realista24 írta:
Semmi ilyen nem lesz sztem, válogatott szünet jön.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Sajnálom. Legközelebb dobom a p*csába a rossz megérzéseim.Realista24 írta:Semmi ilyen nem lesz sztem, válogatott szünet jön.R. Carlos írta: Szerintem váratlant fog húzni megint. Iscot sokat pihentette, így szerintem lehet most kezdő lesz, ahogy Jovic is, Benzema mellett.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Legalábbis reméljük. Ilyesmi váratlanságokra nincs szükségRealista24 írta:Semmi ilyen nem lesz sztem, válogatott szünet jön.R. Carlos írta: Szerintem váratlant fog húzni megint. Iscot sokat pihentette, így szerintem lehet most kezdő lesz, ahogy Jovic is, Benzema mellett.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Semmi ilyen nem lesz sztem, válogatott szünet jön.R. Carlos írta: Szerintem váratlant fog húzni megint. Iscot sokat pihentette, így szerintem lehet most kezdő lesz, ahogy Jovic is, Benzema mellett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem váratlant fog húzni megint. Iscot sokat pihentette, így szerintem lehet most kezdő lesz, ahogy Jovic is, Benzema mellett.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jobb híján, erre gondolok én is.
LV meg marad a jobboson.
LV meg marad a jobboson.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
este gondolom fede,modric,kroos - ase,benz,vini megy ki
- Mickey
Én Asensiot elboltolnám....Kerlon írta:Japán mentalitással Lass féle biztosan nem lesz, de la Red féle betegség meg reméljük elkerül bárkit.raul 4 ever írta: azt közbe figyelitek, h Kubo elkezdte a villarrealban is komolyabban enni a sót?
Nem néztem tavaly mallorca meccset, csak a real ellenit, de ott is az maradt meg h kilóra béarazta vinit, aki csak lerúgni tudta.... Remélem továbbra is eteti a percekkel emery, mennek még 2-3 kört európában, meg a bajnokságban is szokja a zsugát... Aztán meg h elkerüli egy Delared/Lass tipusu balsors.. ügyesen ugorgatja az egyre nagyobb szinteket a srác..
Abban kell bízni, hogy nyáron Mbappe in, Vinicius out, Kubo in és mehet egy Hazard, Rodrygo, Benzema, Mbappe, Asensio, Kubo 6os.
Alapvetően Asensiot is kiraknám a francba.
Hazard, Benzema, Mbappe kezdő és Rodrygo meg Kubo játszhatna eleget rotálva. Mbappe meg akár csatárként Benzemat is leválthatja néha.
Kp-ra meg kellene Camavinga vagy valaki Isco helyett, Modricnak meg adni még egy hosszabbítást.
Rodry Vini párosból egyik kölcsönbe. Majd amelyik jobb mutatókat produkál szezon végéig, az maradna. Akivel előrébb voltunk. ( de nálam mindkettő előrébb van mint Ase, jelenleg )
Iscot cserélni valakivel, az meg tiszta sor. Aki Kázmért tudná tehermentesíteni. ....
Lehet védelemben is lesz némi mozgás.
Sztm nem lesz megint gigamegasztárcsatár igazolásunk. Ne így legyen.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nálam ma 4-4-2be mehetne ez a 11:
Courtois-LV-Varane-Ramos-Mendy-Valverde-Modric--Kroos-Marcelo-Benzema-Rodrygo.
Sok hiányzónál néha Marcit belehetne dobni bal-középre, így talán még hasznunkra is válhatna. Rodrygo is inkább a baloson lenne.
Courtois-LV-Varane-Ramos-Mendy-Valverde-Modric--Kroos-Marcelo-Benzema-Rodrygo.
Sok hiányzónál néha Marcit belehetne dobni bal-középre, így talán még hasznunkra is válhatna. Rodrygo is inkább a baloson lenne.
Japán mentalitással Lass féle biztosan nem lesz, de la Red féle betegség meg reméljük elkerül bárkit.raul 4 ever írta: azt közbe figyelitek, h Kubo elkezdte a villarrealban is komolyabban enni a sót?
Nem néztem tavaly mallorca meccset, csak a real ellenit, de ott is az maradt meg h kilóra béarazta vinit, aki csak lerúgni tudta.... Remélem továbbra is eteti a percekkel emery, mennek még 2-3 kört európában, meg a bajnokságban is szokja a zsugát... Aztán meg h elkerüli egy Delared/Lass tipusu balsors.. ügyesen ugorgatja az egyre nagyobb szinteket a srác..
Abban kell bízni, hogy nyáron Mbappe in, Vinicius out, Kubo in és mehet egy Hazard, Rodrygo, Benzema, Mbappe, Asensio, Kubo 6os.
Alapvetően Asensiot is kiraknám a francba.
Hazard, Benzema, Mbappe kezdő és Rodrygo meg Kubo játszhatna eleget rotálva. Mbappe meg akár csatárként Benzemat is leválthatja néha.
Kp-ra meg kellene Camavinga vagy valaki Isco helyett, Modricnak meg adni még egy hosszabbítást.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
idén is..Jim írta: Az a baj, hogy elmaradnak a gólok is Asensiótól idén ...
Az a baj, hogy Asensio...kodo írta:Jim írta: Az a baj, hogy elmaradnak a gólok is Asensiótól idén ...
Az a baj, hogy elmaradnak a gólok Asensiótól idén is ...
Jim írta: Az a baj, hogy elmaradnak a gólok is Asensiótól idén ...
Az a baj, hogy elmaradnak a gólok Asensiótól idén is ...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Az a baj, hogy elmaradnak a gólok is Asensiótól idén ...
- Galacticos
Es ismet megnyertuk a kezdobe a golb zo asensiot.
- Mickey
Korrekt a JH felhozatalunk
Na de remélem Vasqez elrendezi a Gladbach sorsát !
Most akkor ki fog visszatérni a 3 spanyolból leghamarabb? ( teli vagyunk spanyolokkal
Odriozola?
Jól lesz.
Na de remélem Vasqez elrendezi a Gladbach sorsát !
Most akkor ki fog visszatérni a 3 spanyolból leghamarabb? ( teli vagyunk spanyolokkal
Odriozola?
Jól lesz.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyértelműen a legerősebb kezdő, amivel ki tudunk állni.Pad'em írta: Marca várható kezdő:
Courtois, LV, Varane, Ramos, Mendy, Valverde, Kroos, Casemiro, Modric, Benzema, Vini Jr.
Nagyjából erre szavaznék én is.
Padról mondjuk nem tudom, hogy kit tennék be, ha kéne a frissítés.
ZIDANE
- Pad'em
Marca várható kezdő:
Courtois, LV, Varane, Ramos, Mendy, Valverde, Kroos, Casemiro, Modric, Benzema, Vini Jr.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A németek ki se mernek állni azt hallottam.Kerlon írta: Hazard a keretben!
Nem illik.