Értékeld a legutóbbi meccset
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Lipcsei még vígan néger Emerso-ozhatott, a kutya sem kapta rá fel a fejét, 2020-ban pedig ott tartunk, hogy rasszista a négerre azt mondani, hogy néger
kikérem én is magamnak h lefehérezzenek, hát mit képzelnek már
amúgy a meccs bűnszar volt, cserébe jót lehetett volna rajta szórakozni ha nem real szurkolók lennénk
a keret kialakítása (amellett h megértem azokat az elveket és irányokat amik mentén ez a nyár alakult) egyértelműen a vezetőség sara, ZZ-nek sem kellett volna makacsul ragaszkodnia a berögzült dolgaihoz, túlságsan szentimentális ahhoz, hogy megugorja az általa is nagyon magasra tett lécet
jövőre jó igaozlásokkal, keretkisöpréssel még húzhat egy nagyot, de nem lesz ő a mi SAF-unk, ez ebből az idényből egyértelműen látszik (SAF a rossz kompromiszumokba sosem ment bele, akaratérvényesítés!)
kikérem én is magamnak h lefehérezzenek, hát mit képzelnek már
amúgy a meccs bűnszar volt, cserébe jót lehetett volna rajta szórakozni ha nem real szurkolók lennénk
a keret kialakítása (amellett h megértem azokat az elveket és irányokat amik mentén ez a nyár alakult) egyértelműen a vezetőség sara, ZZ-nek sem kellett volna makacsul ragaszkodnia a berögzült dolgaihoz, túlságsan szentimentális ahhoz, hogy megugorja az általa is nagyon magasra tett lécet
jövőre jó igaozlásokkal, keretkisöpréssel még húzhat egy nagyot, de nem lesz ő a mi SAF-unk, ez ebből az idényből egyértelműen látszik (SAF a rossz kompromiszumokba sosem ment bele, akaratérvényesítés!)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nevetséges ez az egész PC ( ) világ, ma már mindenkinek joga van mindenen megsértődni. Hogy ne legyen off: a szünetben bealudtam de ha jól látom a második félidő is kuka volt.Kerlon írta:Mit lehet írni a néger játékosra? Hogy hívod a négert máshogy, ami nem sérti az önérzetüket??? Pff, ebbe semmi kivetni való nincs, mintha Cheryshevre csak oroszt írnánk.oldmeesee írta:
Ezzel a "négerezéssel" számtalan volt és jelenlegi Real Madrid játékost is ledegradálsz! Nem hiszem, hogy idevaló az ilyen beszéd.
Asensionál volt kontakt, de ha legalábbis dönt hogy ez neki most nagyon fáj akkor üvöltsön már egy kurva nagyot és fetrengjen egy Neymarosat, szimpatikusabb már úgy sem lesz a fiú
Alapvetően a rossz bírói döntések miatt ment el a meccs, és szerintem 2 kiemelkedően rossz teljesítmény miatt.
Szerintem Benzema ellen elkövetett szabálytalanság nem ért büntetőt, az hópihe volt, de Asensio-t igenis lepofozták, azt vissza kellett volna fújni. Innentől kezdve folytatódott volna a 0-1 és a mi domináns játékunk, nincs miről beszélni.
Marcelo 11-ese sem volt büntető, az nekem inkább volt szabadrúgás kifelé mint 11-es.
Ez meg 2-1-nél volt az 54.percben, itt is azt éreztem, ha Courtois megfogja akkor megfordítottuk volna még a meccset.
A két nagyon 0 teljesítmény szerintem Lucasé volt és Vinié.
Lucas szegényke akar, megy, csinálja, de annyira nem védő hogy félelmetes. Meccsek óta nyeljük róla a gólokat, németországban is, meg most is. Ez a kezezés valószínűleg nem történik meg, ha ott Carvajal vagy Odri van, mert ők már azért az esetek nagy többségében nem lendítik meg ennyire a kezüket beadással szemben. Egyébként is borzalmas teljesítményt nyújt ott. Asensio feltűnően sokszor megy hátra őt megpróbálni kisegíteni, de ez a csapat védekezésén annyit segít, mint nyílt törésen a sebtapasz.
Vinicius meg bármit is fejlődött az itt töltött ideje alatt, most azt hozza, amivel idejött, suta, ügyetlen, önbizalomhiányos, a lövései olyanok, hogy még csak a lába lendül, már ordítok hogy NEEEEEE LŐŐŐŐŐŐDD ELLL, botrány az egész, bárki játsszon helyette csak ne ő.
Szerintem Benzema ellen elkövetett szabálytalanság nem ért büntetőt, az hópihe volt, de Asensio-t igenis lepofozták, azt vissza kellett volna fújni. Innentől kezdve folytatódott volna a 0-1 és a mi domináns játékunk, nincs miről beszélni.
Marcelo 11-ese sem volt büntető, az nekem inkább volt szabadrúgás kifelé mint 11-es.
Ez meg 2-1-nél volt az 54.percben, itt is azt éreztem, ha Courtois megfogja akkor megfordítottuk volna még a meccset.
A két nagyon 0 teljesítmény szerintem Lucasé volt és Vinié.
Lucas szegényke akar, megy, csinálja, de annyira nem védő hogy félelmetes. Meccsek óta nyeljük róla a gólokat, németországban is, meg most is. Ez a kezezés valószínűleg nem történik meg, ha ott Carvajal vagy Odri van, mert ők már azért az esetek nagy többségében nem lendítik meg ennyire a kezüket beadással szemben. Egyébként is borzalmas teljesítményt nyújt ott. Asensio feltűnően sokszor megy hátra őt megpróbálni kisegíteni, de ez a csapat védekezésén annyit segít, mint nyílt törésen a sebtapasz.
Vinicius meg bármit is fejlődött az itt töltött ideje alatt, most azt hozza, amivel idejött, suta, ügyetlen, önbizalomhiányos, a lövései olyanok, hogy még csak a lába lendül, már ordítok hogy NEEEEEE LŐŐŐŐŐŐDD ELLL, botrány az egész, bárki játsszon helyette csak ne ő.
Mit lehet írni a néger játékosra? Hogy hívod a négert máshogy, ami nem sérti az önérzetüket??? Pff, ebbe semmi kivetni való nincs, mintha Cheryshevre csak oroszt írnánk.oldmeesee írta:Ezzel a "négerezéssel" számtalan volt és jelenlegi Real Madrid játékost is ledegradálsz! Nem hiszem, hogy idevaló az ilyen beszéd.poronty írta:
Elvileg, ha csak a néger lép be, akkor szabadrúgás kifelé, és mivel újra lőhette Soler valaki belépett nálunk is, az meg csak Lukács lehetett.
Arra nem mondok inkább semmit, mert ítélheti úgy a játékvezető, hogy szerinte kemény volt a fault, de nem volt szabálytalan. Ez a tizis szitu viszont érthetetlen, ha Lukács miatt ismételtette meg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En ezeken a meccseken mar stresszelni sem tudok. Elmentem aludni szepen negy utan es nincs gond.
Ez a keret mar reg kifujt. Amig nem jon 3-4 uj arc es megy el innen legalabb ennyi addig felejtsuk el, hogy hosszutavon jok leszunk
Ez a keret mar reg kifujt. Amig nem jon 3-4 uj arc es megy el innen legalabb ennyi addig felejtsuk el, hogy hosszutavon jok leszunk
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Lucas biztosra ment.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos
Ezzel a "négerezéssel" számtalan volt és jelenlegi Real Madrid játékost is ledegradálsz! Nem hiszem, hogy idevaló az ilyen beszéd.poronty írta:Elvileg, ha csak a néger lép be, akkor szabadrúgás kifelé, és mivel újra lőhette Soler valaki belépett nálunk is, az meg csak Lukács lehetett.___Samy___ írta:
Ezt nem a gólt szerző játékos belépése miatt fújtak vissza?
Arra nem mondok inkább semmit, mert ítélheti úgy a játékvezető, hogy szerinte kemény volt a fault, de nem volt szabálytalan. Ez a tizis szitu viszont érthetetlen, ha Lukács miatt ismételtette meg.Igazság szerint nekünk kellett volna jönnünk szabadrúgással az Asensio ellen elkövetett szabálytalanság miatt. Innentől kezdve lényegtelen az egész.
Hagyjuk mar, azert, mert megsimiztek a csudin belott hajat? Nem volt az semmi, csak egy epilalt punci az emberunk.Realista24 írta: Asensio ellen szabálytalan volt Denis. Vissza kellett volna fújni.
A Marcelos buntetot nem ertettem en sem, de egyebkent lenyegtelen. Benzema goljat kovetoen keresnivalonk sem volt a meccsen.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
jótvar szar volt ő is. de a másik kettő még nála is szarabbat nyomott... nem hittem lehet überelni lefelé Marco semmiskedését.Kerlon írta:Mi asünszao???Kercsó írta: Szidjuk ZZt, joggal, de:
Marcelo: büntetőt hozott össze
Ramos: büntetőt hozott össze
Vazquez: büntetőt hozott össze
Varane: öngól
Marcelo, Isco irtózatos nagy fék.
Asensio mellettük üde színfolt.
Jo ejt
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy,
Meg a meccs elején Karimot letapostak hátulról, tizenhatoson belül. Elmaradt bünteto.
Asensio ellen szabálytalan volt Denis. Vissza kellett volna fújni.
Ujrarugas elég véleményes, ahogy a Marci elleni büntető is.
Na, most hol vannak azok akik szerint a Var nekünk csal? Most igazságos, nem?
Nekem a legjobban az első fáj, mert akkor teljesen máshogy alakul a meccs. Utána már nem erdemeltunk pontot, de legalább fun volt a meccs
https://twitter.com/Ultra_Suristic/stat ... 10785?s=09
Meg a meccs elején Karimot letapostak hátulról, tizenhatoson belül. Elmaradt bünteto.
Asensio ellen szabálytalan volt Denis. Vissza kellett volna fújni.
Ujrarugas elég véleményes, ahogy a Marci elleni büntető is.
Na, most hol vannak azok akik szerint a Var nekünk csal? Most igazságos, nem?
Nekem a legjobban az első fáj, mert akkor teljesen máshogy alakul a meccs. Utána már nem erdemeltunk pontot, de legalább fun volt a meccs
https://twitter.com/Ultra_Suristic/stat ... 10785?s=09
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid have worn their pink kits three times:reeed_ati írta:mez?Csabi írta: idén kiszoptunk a cádiz ellen, a shaktar ellen meg ma is a valencia ellen. ugye kitaláljátok a közös pontot...
Man City (L)
Cadiz (L)
Valencia (L)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tipikus szopó meccs ami minden szezonban van,függetlenül attól,hogy blt ,bajnokságot vagy semmit nem nyerünk. Persze van aki szeret minden körülmények között sírni függetlenül attól,hogy Céronaldok vagy vinidzsík vannak elől.
Várom Pochettinot ő hátha kimaxolja ezt a fenomenális játékosállományunkat
Várom Pochettinot ő hátha kimaxolja ezt a fenomenális játékosállományunkat
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Courtois meg Modric fasza volt ma.
Amúgy viszonylag rendszeresen járok nb 1-2 meccsekre, sosem láttam még akkora benny hill showt mint ma, pedig szoktak azért alkotni a magyar liga fiai is.
ellenfél, realmadrid, játékvezetés, aki balfasz lehetett ma, az az is volt.
Amúgy viszonylag rendszeresen járok nb 1-2 meccsekre, sosem láttam még akkora benny hill showt mint ma, pedig szoktak azért alkotni a magyar liga fiai is.
ellenfél, realmadrid, játékvezetés, aki balfasz lehetett ma, az az is volt.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szar az egesz csapat.Sierra írta:ez elég durva azért, hogy tudott így leépülni csóró? rendesen hátrányCsabi írta: idén kiszoptunk a cádiz ellen, a shaktar ellen meg ma is a valencia ellen. ugye kitaláljátok a közös pontot...
Marcelo oriasi emberhatrany, de beraktad volna ezt a marcelot a 2014 18 kozotti csapatba es ezeket faszrahuztak volna
ZIDANE
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egyszer majd megtanulja hogy nem kell Marcelot a kezdobe nevezni ha van mas. Kettesevel nyeljuk a golokat ha "jatszik".Kercsó írta: Szidjuk ZZt, joggal, de:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ez egy balszerencsés meccs volt , az eredmény vicc
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Igen. Akikhez hasonlítva volt teljesen igaza van.
Mondtam valamelyik meccs közben. Manapság már az is összehasonlítandó alap nálunk, hogy egyik játékosunk jobb mint a másik, mert képes eltalálni a kaput, képes addig elrúgni a labdát. Real Madrid. Elképesztő.
Mondtam valamelyik meccs közben. Manapság már az is összehasonlítandó alap nálunk, hogy egyik játékosunk jobb mint a másik, mert képes eltalálni a kaput, képes addig elrúgni a labdát. Real Madrid. Elképesztő.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- BlancoMark
Végignéztem ezt a meccset, de csak azért hogy majd a következő BL-győzelemnél erre gondoljak kontrasztként.
Mi asünszao???Kercsó írta: Szidjuk ZZt, joggal, de:
Jo ejt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ilyen meccset én még nem láttam. Rúgtak 4 gólt de esküszöm nem emlékszem, hogy 4x jártak volna a tizenhatosunknál. Ilyet is csak mi tudunk.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa