OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: OFF

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. november 10., kedd 16:19

Anthony írta:
alexoxladjackoxi írta: Hát szerintem mindenképp elmegyek, majd akkor még max. a facebookját elkérem.
De miért nem mentek előtte egy kávéra? Vagy mostmár minden be van zárva Pesten?

Max ősi mesterséget űz, ahogy Ziro is mondja :D
Este nem szabad már kávét inni. :mrgreen: Remélem nem lesz nagy besülés belőle, ha már ennyire rákaptatok a témára. :lol:

Jaigen, amúgy itt mindenki is kanos? :lol:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. november 10., kedd 16:02

Mostmár minimum kérünk egy képet majd a csajról :D

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. november 10., kedd 15:27

Mondjuk ha a facebookját nem azzal az indokkal kéred el, hogy csekkold hogy bot vagy esetleg qrva, akkor az nagyban segít. :mrgreen:
Simán csak mondd azt, hogy letisztultabb a messenger és jobban szereted használni.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. november 10., kedd 15:03

alexoxladjackoxi írta: Hát szerintem mindenképp elmegyek, majd akkor még max. a facebookját elkérem.
De miért nem mentek előtte egy kávéra? Vagy mostmár minden be van zárva Pesten?

Max ősi mesterséget űz, ahogy Ziro is mondja :D

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. november 10., kedd 14:07

Hát szerintem mindenképp elmegyek, majd akkor még max. a facebookját elkérem.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 10., kedd 14:02

géza írta: Nem ez tortent. Roviden osszefoglalva Bush vezetett Floridaban kevesebb mint 1000 szavazattal, Gore es a csapata a gepi ujraszamlast kovetoen letrejovo 578 szavazatkulonbseg miatt manualis ujraszamlalast kert, amit bo egy honapig tarto jogi vita utan a felsobb birosag megtagadott, es igy lett Bush az elnok.
.
https://edition.cnn.com/2015/10/31/poli ... index.html
A larger review gives mixed results
The players: Roughly a month later, a larger consortium that included the above outlets plus a group of five Florida newspapers released its review of more than 171,000 disputed ballots. In addition to the undervotes, this study reviewed more than 111,000 overvotes -- ballots that included multiple votes for president and were thus not counted.
This study showed that Democratic voters were far more likely to make the mistake of casting an overvote than Republican voters. Gore was marked on 84,197 of the overvote ballots, compared to 37,731 for Bush. USA Today's headline at the time read, "Florida voter errors cost Gore the election.
Ha én hazudok, akkor a CNN hazudik, nekem ez volt a forrásom. :D
Persze, a végeredmény az lett, hogy hangyapöcsnyivel a rep-ek nyertek, de a végeredményhez az kellett, hogy 85000 dem szavazatot érvénytelenítettek.

Amúgy van bizonyíték, Michigenben pl. egy 78 oldalas kereseti kérelmet adtak le a cédulák visszadátumozásáról. A bíróságok majd eldöntik hogy hitelesnek tartják-e és hogyan tovább. Az idő választ ad, Trump is elkövette a hibát hogy idő előtt elnöknek kiáltotta ki magát, Biden is járhat ugyanígy.
Itt a beadvány, bár nekem csak mobilon hozza be a linket valamiért:
https://beta.documentcloud.org/document ... ud-lawsuit

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. november 10., kedd 13:38

https://www.facebook.com/10000327692889 ... 42523/?d=n

Egy alairt Kroos mezre lehet licitalni, ha valakit erdekelne itt. Jo ugyet szolgal a licitalas. :)
:goat:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2020. november 10., kedd 13:35

füst írta: Mint mondtam, volt példa a múltból, amikor nyertek a demek, de Floridában a levélszavazatok egy része érvénytelen volt, ezért Bush lett az elnök.
Én hasonlóra számítok most is.
Nem ez tortent. Roviden osszefoglalva Bush vezetett Floridaban kevesebb mint 1000 szavazattal, Gore es a csapata a gepi ujraszamlast kovetoen letrejovo 578 szavazatkulonbseg miatt manualis ujraszamlalast kert, amit bo egy honapig tarto jogi vita utan a felsobb birosag megtagadott, es igy lett Bush az elnok.

Amugy Trump mar csak kvazi puccsal maradhat elnok, meg ha el is bukja Biden Arizonat, Georgiaban no az elonye, lesz 295 elektorja, ami azt jelenti hogy ket kulonbozo allamban kene konkretan megsemmisiteni tobb 10 ezer szavazatot. A "csalasra" eddig semmi bizonyitek nem erkezett, es kulon erdekes, hogy a szenatusi szavazas eredmenyevel minden rendben van, csak az elnokivel nem, gondolom ott mar nehez lett volna pluszban csalni, vagy nem tudom.

Biden lesz az elnok, ezt mindenki tisztan latja, kiveve Trumpot, akinel egy haromeves is meltosagteljesebben kepes vesziteni.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 10., kedd 13:32

ziro4vr írta: Privátban jöhetnek a képek, ha nem, véletlen kap a rendőrség egy fülest és akkor aznap te leszel megbacva nem a csaj. :mrgreen:
Remélem befut hozzád pár dic pic, ha már így áhítod. :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 10., kedd 13:27

Na ilyen se volt még a fórumon, hogy az egyik kollégát le akarja húzni egy 20asra egy vélhetően ősi mesterséget űző. :lol:

Privátban jöhetnek a képek, ha nem, véletlen kap a rendőrség egy fülest és akkor aznap te leszel megbacva nem a csaj. :mrgreen:
Nem illik.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. november 10., kedd 13:15

Ja amúgy, videózás az appban, facebook, insta, annyi megoldás van hogy kipuhatolózd hogy valós profil-e. Ha meg nem hajlandó megadni semmilyen más elérhetőségét, akkor vagy kamu vagy nem érdekled annyira, tehát egyik esetben sem probléma hogy bukod a csajt. :D

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. november 10., kedd 13:05

Hát nem tudom, hogy ez mennyire szokványos. Végülis 20 éves, szóval nem hiszem, hogy ő az első a világon, aki hasonlóra használja az appot, csak nekem fura egy kicsit, nem mondanám, hogy korábban marha nagy sikereim lettek volna ilyen kaliberű csajoknál. Igazából nem is lenne gáz, csak másfél órát kéne utaznom péntek kora este, még a kumma 8 órás tilalom előtt, azt mondja kijön elém, és onnan mehetnénk kéglire, mert mondtam, hogy nem vagyok járatos Pesten. De szóval értitek, ha potyára megyek el, pisloghatok ott, mint hal a szatyorban, mert 8 után ugye csak megalapozott indokkal lehet kolbászolni. Plusz oda-vissza 3 óra ugyebár. Feleslegesen nem akarok elmenni. Szerintetek hívjam át facebookra? Nem akarom, hogy megsértődjön ez miatt.
Igen, kezdemenyezd, hogy adjon telefonszamot vagy menjetek at facebookra. Ha komolyan gondolja, akkor nem lesz problema. Ha mar felvallalja hogy talalkozzatok, ez mar semmiseg. Ha ezen megsertodik, akkor ott valami nem stimmelt.

Amugy a tinderes talalkozas eleg megalapozott indok :mrgreen: ha megallit a rendor, siman kimagyaraznam, hogy kirakott a csaj es muszaj hazamenni :lol:
:goat:

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 10., kedd 12:59

BlancoMark írta:
alexoxladjackoxi írta: Na akkor bedobnék újra egy kis csajozós témát. :lol: Tindert használja/használta valaki? Akinek hitelesítve van a profilja, az tuti nem kamu? Csak mert lenne most egy csajszi, nagyon jó, intelligens és kedves, csak elég könnyűvérűnek tűnik, ha értitek. Gyanúsan könnyű vérűnek... :D Pénteken elvileg találkoznánk is, egyből a lakásán, ha értitek. :D Hitelesített profil egyébként és 6 képe van kinn. Jó lenne ha nem valami világi átbaxásba szaladnék bele.
Ha van Snapchat akkor kérj tőle egy live snapet. :D
En az indexen azt olvastam h mar tinderen is van vmi videos mod :D
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. november 10., kedd 12:55

alexoxladjackoxi írta: Na akkor bedobnék újra egy kis csajozós témát. :lol: Tindert használja/használta valaki? Akinek hitelesítve van a profilja, az tuti nem kamu? Csak mert lenne most egy csajszi, nagyon jó, intelligens és kedves, csak elég könnyűvérűnek tűnik, ha értitek. Gyanúsan könnyű vérűnek... :D Pénteken elvileg találkoznánk is, egyből a lakásán, ha értitek. :D Hitelesített profil egyébként és 6 képe van kinn. Jó lenne ha nem valami világi átbaxásba szaladnék bele.
Ha van Snapchat akkor kérj tőle egy live snapet. :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 10., kedd 12:29

Gabikám, asszony hetel? :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. november 10., kedd 12:25

alexoxladjackoxi írta:
___Samy___ írta: Ha könnyű vérű, akkor a pötsömnek aggodsz ilyeneken?
Mert nem tudom, hogy tényleg csak szimplán könnyű vérű, vagy csak annak tűnik, és közben vmi kamuprofil, vagy nemtudom. Nem vagyok jártas az online partner keresésben.
Mutasd meg nekünk is miről vagyis kiről van szó, mi itt eltudjuk dönteni hidd el. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2020. november 10., kedd 12:21

Ha belementél a játszmába, akkor mostmár csináld végig, vagy kellemeset csalódsz vagy felültet, de ez benne van. Ha Tinderezel ezzel számolni kell. Ha nem mered vállalni a "kockázatot" akkor ne Tinderezz sztem.

Ez nekem kicsit olyan, mint élőben is, hogy oda merek menni vagy nem merek menni és ezen dilemmázik emberünk, közben elúszik a lehetőség. Ott is úgy működik odamész: vagy elutasít vagy nem, a világ nem dől össze.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 10., kedd 12:17

davi10 írta: . Trump nem barátja a kínaiaknak, és sok helyen olvastam/hallottam, hogy ha nem lett volna járvány, akkor simán újraválasztják. Megjött Kínából a járvány, Biden nyer, 1 héten belül bejelentik a német-amerikai "90%-os hatékonyágú" vakcinát.

Ez tetszik. :D így lenne esély arra, hogy hamarosan vége enne a szarnak. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 10., kedd 12:15

davi10 írta: A kelleténél több szabadidőmben ilyenek jutottak eszembe:

1. Trump előre belengette a csalást, betolta az emberét a legfelsőbb bíróságba. Első körben elveszíti a választást, majd a bíróság kimondja a csalást, halott emberek szavaztak, érvénytelen szavazatok stb. Trump nyer, és a bizonyított csalás nagy pofon a demokratáknak 200 IQ Play :mrgreen:
Ez a konteo nekem is eszembejutott, de ennek kapcsán azt sem tartanám elképzelhetetlennek, hogy Mindkét oldal csalt a levélszavazáson. Azaz Trump is, csak Biden javára, hogy ezzel aláaknázza az egész levélben szavazósdit.
De egyelőre erről nem tudok teljes komolysággal beszélni, sőt semmilyen komolysággal. :mrgreen: Csak gondolat szintjén merült fel bennem, és addig nincs is értelme amíg Trump nem nyer peres úton valamelyik államban.

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. november 10., kedd 12:07

A kelleténél több szabadidőmben ilyenek jutottak eszembe:

1. Trump előre belengette a csalást, betolta az emberét a legfelsőbb bíróságba. Első körben elveszíti a választást, majd a bíróság kimondja a csalást, halott emberek szavaztak, érvénytelen szavazatok stb. Trump nyer, és a bizonyított csalás nagy pofon a demokratáknak 200 IQ Play :mrgreen:

2. Trump nem barátja a kínaiaknak, és sok helyen olvastam/hallottam, hogy ha nem lett volna járvány, akkor simán újraválasztják. Megjött Kínából a járvány, Biden nyer, 1 héten belül bejelentik a német-amerikai "90%-os hatékonyágú" vakcinát.

Ha valaki tud újságírót, aki fizetne, tudok még ilyeneket :D

___Samy___ írta: Meglepő, de engem tegnap este hívtak, pedig tegnap reggel beszéltem a dokimmal. Ma jönnek is ki tesztelni.
Akkor befolyásos háziorvosod lehet :D

Vissza: