füst írta:
Mint mondtam, volt példa a múltból, amikor nyertek a demek, de Floridában a levélszavazatok egy része érvénytelen volt, ezért Bush lett az elnök.
Én hasonlóra számítok most is.
Nem ez tortent. Roviden osszefoglalva Bush vezetett Floridaban kevesebb mint 1000 szavazattal, Gore es a csapata a gepi ujraszamlast kovetoen letrejovo 578 szavazatkulonbseg miatt manualis ujraszamlalast kert, amit bo egy honapig tarto jogi vita utan a felsobb birosag megtagadott, es igy lett Bush az elnok.
Amugy Trump mar csak kvazi puccsal maradhat elnok, meg ha el is bukja Biden Arizonat, Georgiaban no az elonye, lesz 295 elektorja, ami azt jelenti hogy ket kulonbozo allamban kene konkretan megsemmisiteni tobb 10 ezer szavazatot. A "csalasra" eddig semmi bizonyitek nem erkezett, es kulon erdekes, hogy a szenatusi szavazas eredmenyevel minden rendben van, csak az elnokivel nem, gondolom ott mar nehez lett volna pluszban csalni, vagy nem tudom.
Biden lesz az elnok, ezt mindenki tisztan latja, kiveve Trumpot, akinel egy haromeves is meltosagteljesebben kepes vesziteni.