Egy alairt Kroos mezre lehet licitalni, ha valakit erdekelne itt. Jo ugyet szolgal a licitalas.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. november 10., kedd 13:38
HozzászólásSzerző: géza » 2020. november 10., kedd 13:35
Nem ez tortent. Roviden osszefoglalva Bush vezetett Floridaban kevesebb mint 1000 szavazattal, Gore es a csapata a gepi ujraszamlast kovetoen letrejovo 578 szavazatkulonbseg miatt manualis ujraszamlalast kert, amit bo egy honapig tarto jogi vita utan a felsobb birosag megtagadott, es igy lett Bush az elnok.füst írta: Mint mondtam, volt példa a múltból, amikor nyertek a demek, de Floridában a levélszavazatok egy része érvénytelen volt, ezért Bush lett az elnök.
Én hasonlóra számítok most is.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 10., kedd 13:32
Remélem befut hozzád pár dic pic, ha már így áhítod.ziro4vr írta: Privátban jöhetnek a képek, ha nem, véletlen kap a rendőrség egy fülest és akkor aznap te leszel megbacva nem a csaj.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 10., kedd 13:27
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. november 10., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. november 10., kedd 13:05
Igen, kezdemenyezd, hogy adjon telefonszamot vagy menjetek at facebookra. Ha komolyan gondolja, akkor nem lesz problema. Ha mar felvallalja hogy talalkozzatok, ez mar semmiseg. Ha ezen megsertodik, akkor ott valami nem stimmelt.Hát nem tudom, hogy ez mennyire szokványos. Végülis 20 éves, szóval nem hiszem, hogy ő az első a világon, aki hasonlóra használja az appot, csak nekem fura egy kicsit, nem mondanám, hogy korábban marha nagy sikereim lettek volna ilyen kaliberű csajoknál. Igazából nem is lenne gáz, csak másfél órát kéne utaznom péntek kora este, még a kumma 8 órás tilalom előtt, azt mondja kijön elém, és onnan mehetnénk kéglire, mert mondtam, hogy nem vagyok járatos Pesten. De szóval értitek, ha potyára megyek el, pisloghatok ott, mint hal a szatyorban, mert 8 után ugye csak megalapozott indokkal lehet kolbászolni. Plusz oda-vissza 3 óra ugyebár. Feleslegesen nem akarok elmenni. Szerintetek hívjam át facebookra? Nem akarom, hogy megsértődjön ez miatt.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 10., kedd 12:59
En az indexen azt olvastam h mar tinderen is van vmi videos modBlancoMark írta:Ha van Snapchat akkor kérj tőle egy live snapet.alexoxladjackoxi írta: Na akkor bedobnék újra egy kis csajozós témát.Tindert használja/használta valaki? Akinek hitelesítve van a profilja, az tuti nem kamu? Csak mert lenne most egy csajszi, nagyon jó, intelligens és kedves, csak elég könnyűvérűnek tűnik, ha értitek. Gyanúsan könnyű vérűnek...
Pénteken elvileg találkoznánk is, egyből a lakásán, ha értitek.
Hitelesített profil egyébként és 6 képe van kinn. Jó lenne ha nem valami világi átbaxásba szaladnék bele.
![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. november 10., kedd 12:55
Ha van Snapchat akkor kérj tőle egy live snapet.alexoxladjackoxi írta: Na akkor bedobnék újra egy kis csajozós témát.Tindert használja/használta valaki? Akinek hitelesítve van a profilja, az tuti nem kamu? Csak mert lenne most egy csajszi, nagyon jó, intelligens és kedves, csak elég könnyűvérűnek tűnik, ha értitek. Gyanúsan könnyű vérűnek...
Hitelesített profil egyébként és 6 képe van kinn. Jó lenne ha nem valami világi átbaxásba szaladnék bele.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 10., kedd 12:29
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. november 10., kedd 12:25
Mutasd meg nekünk is miről vagyis kiről van szó, mi itt eltudjuk dönteni hidd el.alexoxladjackoxi írta:Mert nem tudom, hogy tényleg csak szimplán könnyű vérű, vagy csak annak tűnik, és közben vmi kamuprofil, vagy nemtudom. Nem vagyok jártas az online partner keresésben.___Samy___ írta: Ha könnyű vérű, akkor a pötsömnek aggodsz ilyeneken?
HozzászólásSzerző: Santi » 2020. november 10., kedd 12:21
Ha belementél a játszmába, akkor mostmár csináld végig, vagy kellemeset csalódsz vagy felültet, de ez benne van. Ha Tinderezel ezzel számolni kell. Ha nem mered vállalni a "kockázatot" akkor ne Tinderezz sztem.alexoxladjackoxi írta: Na akkor bedobnék újra egy kis csajozós témát.Tindert használja/használta valaki? Akinek hitelesítve van a profilja, az tuti nem kamu? Csak mert lenne most egy csajszi, nagyon jó, intelligens és kedves, csak elég könnyűvérűnek tűnik, ha értitek. Gyanúsan könnyű vérűnek...
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 10., kedd 12:17
Ez tetszik.davi10 írta: . Trump nem barátja a kínaiaknak, és sok helyen olvastam/hallottam, hogy ha nem lett volna járvány, akkor simán újraválasztják. Megjött Kínából a járvány, Biden nyer, 1 héten belül bejelentik a német-amerikai "90%-os hatékonyágú" vakcinát.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 10., kedd 12:15
Ez a konteo nekem is eszembejutott, de ennek kapcsán azt sem tartanám elképzelhetetlennek, hogy Mindkét oldal csalt a levélszavazáson. Azaz Trump is, csak Biden javára, hogy ezzel aláaknázza az egész levélben szavazósdit.davi10 írta: A kelleténél több szabadidőmben ilyenek jutottak eszembe:
1. Trump előre belengette a csalást, betolta az emberét a legfelsőbb bíróságba. Első körben elveszíti a választást, majd a bíróság kimondja a csalást, halott emberek szavaztak, érvénytelen szavazatok stb. Trump nyer, és a bizonyított csalás nagy pofon a demokratáknak 200 IQ Play![]()
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. november 10., kedd 12:07
Akkor befolyásos háziorvosod lehet___Samy___ írta: Meglepő, de engem tegnap este hívtak, pedig tegnap reggel beszéltem a dokimmal. Ma jönnek is ki tesztelni.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. november 10., kedd 12:01
voltam egyetemista, és szingli...rég voltalexoxladjackoxi írta:
A rutin meg az évek?![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. november 10., kedd 11:58
A rutin meg az évek?csababarca írta: vállald be, nem veszíthetsz semmit, max bukod a vonatjegy árát.
tinder az erről szól 99%ban, mármint a könnyűvérű csajokról:D
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. november 10., kedd 11:57
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. november 10., kedd 11:54
Mert nem tudom, hogy tényleg csak szimplán könnyű vérű, vagy csak annak tűnik, és közben vmi kamuprofil, vagy nemtudom. Nem vagyok jártas az online partner keresésben.___Samy___ írta: Ha könnyű vérű, akkor a pötsömnek aggodsz ilyeneken?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 10., kedd 11:52
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. november 10., kedd 11:48
Hát nem tudom, hogy ez mennyire szokványos. Végülis 20 éves, szóval nem hiszem, hogy ő az első a világon, aki hasonlóra használja az appot, csak nekem fura egy kicsit, nem mondanám, hogy korábban marha nagy sikereim lettek volna ilyen kaliberű csajoknál. Igazából nem is lenne gáz, csak másfél órát kéne utaznom péntek kora este, még a kumma 8 órás tilalom előtt, azt mondja kijön elém, és onnan mehetnénk kéglire, mert mondtam, hogy nem vagyok járatos Pesten. De szóval értitek, ha potyára megyek el, pisloghatok ott, mint hal a szatyorban, mert 8 után ugye csak megalapozott indokkal lehet kolbászolni. Plusz oda-vissza 3 óra ugyebár. Feleslegesen nem akarok elmenni. Szerintetek hívjam át facebookra? Nem akarom, hogy megsértődjön ez miatt.csababarca írta:jól hangzik, legyen nálad kp, ha fizetős lenne a dologalexoxladjackoxi írta: Na akkor bedobnék újra egy kis csajozós témát.Tindert használja/használta valaki? Akinek hitelesítve van a profilja, az tuti nem kamu? Csak mert lenne most egy csajszi, nagyon jó, intelligens és kedves, csak elég könnyűvérűnek tűnik, ha értitek. Gyanúsan könnyű vérűnek...
![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem