OFF
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
10 év után ez most, ebben a pillanatban, a járvány közepén lett fontos, és időszerű, a rendkívüli helyzetben. Szerintem ezt már nektek is kellemetlen megmagyarázni. De legalább megpróbáljátok.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nem tudta, vagy nem is akarta? Ezzel a torvenytervezettel, ha atmegy gyakorlatilag megagyaznak a ketpolusu politikanak, pedig ez most inkabb 3-4 polusu. Megint jon a Ferizes, Gyurcsany-part es a szokasos baromsagok, a valodi centrum politika pedig nagyivben le lesz szarva....El Sie7e írta: a jelenlegi törvénymódosítás a sok kis kamupárt miatt jött, akik sok 100millió ft-tal károsították meg a költségvetést, az ász ide vonatkozó jelentését javaslom elolvasni, a mák nem tudta bevalasni ezeken a kamupártokon és az ő vezetőjükön a költségvetési támogatásokat..
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
egy parlementáris demokráciában, mint amilyen hazánkban is működik, törvényjvaslatok benyújtásával alkotnak jogszabályokat. a sokak által felhatalmazási törvénynek csúfolt rendkívüli jogrend arra ad lehetőséget, hogy a kormány rendeletekkel tudjon gyors intézkedéseket hozni. az, hogy egyébként a parlament működik, és ettől tejsen függetlenül törvényjavaslatokat is benyújtanak, nem kapcsolódik a "felhatalmazáshoz", mivel az a kormány rendeleteivel meghozott döntéseire vonatkozik, ami egyébként a veszélyhelyzet megszűnésével hatályát veszti. és ha csak nem hozzák meg azokat az intézkedéseket törvény formájában, akkor azokat el is lehet felejteni.
megértem, hogy nem feltétlenül a mostani nehéz helyzetben kéne alaptörvényt módosítani, vagy választási törvényt átírni, viszont az ország működik, a parlament ülésezik, így teljesen legitim módon törvényjavaslatokat nyújtanak be.
elismerem, hogy kihasználják a jelenlegi helyzetet arra, hogy talán kisebb nyilvánosságot kapjanak ezek a javaslatok (bár nincs kétségem afelől, hogy az index-telex-444 bermuda háromszögnek hála elég nagy visszhangja lesz) és ezzel kisebb arcvesztéssel próbálják megúszni..
a választási törvény módosításához azért azt tegyük hozzá, hogy 50 körzetben határozták meg a listaállítás limitet, 106 körzet van. az ellenzék 1 vagy 2 lista állításában gondolkodik, 1 lista esetén egyértelmű a helyzet, de a 2 listát is tökéletesen ki tudják vitelezni.
a jelenlegi törvénymódosítás a sok kis kamupárt miatt jött, akik sok 100millió ft-tal károsították meg a költségvetést, az ász ide vonatkozó jelentését javaslom elolvasni, a mák nem tudta bevalasni ezeken a kamupártokon és az ő vezetőjükön a költségvetési támogatásokat..
megértem, hogy nem feltétlenül a mostani nehéz helyzetben kéne alaptörvényt módosítani, vagy választási törvényt átírni, viszont az ország működik, a parlament ülésezik, így teljesen legitim módon törvényjavaslatokat nyújtanak be.
elismerem, hogy kihasználják a jelenlegi helyzetet arra, hogy talán kisebb nyilvánosságot kapjanak ezek a javaslatok (bár nincs kétségem afelől, hogy az index-telex-444 bermuda háromszögnek hála elég nagy visszhangja lesz) és ezzel kisebb arcvesztéssel próbálják megúszni..
a választási törvény módosításához azért azt tegyük hozzá, hogy 50 körzetben határozták meg a listaállítás limitet, 106 körzet van. az ellenzék 1 vagy 2 lista állításában gondolkodik, 1 lista esetén egyértelmű a helyzet, de a 2 listát is tökéletesen ki tudják vitelezni.
a jelenlegi törvénymódosítás a sok kis kamupárt miatt jött, akik sok 100millió ft-tal károsították meg a költségvetést, az ász ide vonatkozó jelentését javaslom elolvasni, a mák nem tudta bevalasni ezeken a kamupártokon és az ő vezetőjükön a költségvetési támogatásokat..
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
https://hu.wikipedia.org/wiki/Sportsonic írta:Az egeszsegugyi seta sportolasnak minosul? Ezt most halal komolyan kerdezem mindenfele cinizmus nelkul.Realista24 írta:
Sportolás közben nem kell maszk.
Gyaloglással semmi gond nincs, de városban is lehet gyalogtúrának hívni. Urban/ City Hiking. Trek...
De akár botot is lehet szerválni, aztán mehet Nordic walking.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Már hogy mire kapott felhatalmazást a kormánypárt?Pipita írta: Na igen, az is meg fogja állítani a koronavírust, ha 27 helyett 50 kerületben indít egyéni jelöltet egy párt. Ez most a legfontosabb, erre va nszüksége az országnak, erre kapta a felhatalmazást a kormánypárt, ezt várjuk tőlük.
Mások szenvedésén nyerészkednek, miközben az ő felelősségük lenne az hogy kezeljék a válságot. Nem lehet erre mit mondani, szarházi férgek.
Kicsit sztem keveritek a dolgokat
Btw attol h pandemia van, az orszag még működik... A parlament is
Az éjszaka leple alatt beadott törvény javaslatokrol pedig annyit h eddig is éjszaka lettek beadva, egy sima hetkoznap is, nem csak pandemia idejen...
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Na igen, az is meg fogja állítani a koronavírust, ha 27 helyett 50 kerületben indít egyéni jelöltet egy párt. Ez most a legfontosabb, erre va nszüksége az országnak, erre kapta a felhatalmazást a kormánypárt, ezt várjuk tőlük.
Mások szenvedésén nyerészkednek, miközben az ő felelősségük lenne az hogy kezeljék a válságot. Nem lehet erre mit mondani, szarházi férgek.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Az egeszsegugyi seta sportolasnak minosul? Ezt most halal komolyan kerdezem mindenfele cinizmus nelkul.Realista24 írta:Sportolás közben nem kell maszk.nmate írta: Hát, én ilyen kötözős maszkot hordok, mert a fülemet 2 perc után letépi, amit oda kell akasztani, szóval én sosem vettem le kb. eddig sem, csak amikor megérkeztem haza / melóba.
Full érthető intézkedés, de a futásnál némileg azért kellemetlen lesz. Símaszkkal fogom megoldani, sajnos minden másban esélytelen rendesen edzeni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Oxi bedobta a könnyűvérű nőcskét...az már egész jó voltRealista24 írta: Politika, buzizas... Ennél még a dezodor téma is jobb volt
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nem a cinizmuson képedek el, az megszokott, hanem azon, hogy a kormánynak most ezek a legégetőbb problémái, amik megoldásra szorulnak, és azon képedek el, hogy ezt még tudják védeni egyesek, meg megmagyarázni, hogy mennyire jó, meg miért jó ez a vírus ellen, stb.füst írta:
Tiszta sor, akkor valószínűleg a másik is így van vele mint te, ilyen hangnem alakult ki, nincs min elképedned.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Az, hogy te fogalmaztal meg valamit amire reagalok, ami jelen esetben egy törvényszerűség, nem azt jelenti, hogy rajtad is kérem számon. Akinek nem inge ugye...füst írta: Ne rajtam kérd számon, pont azért szóltam hozzá, mert szerintem sincs ez így rendben.
Valójában felfoghatjuk költői kérdésnek is, érdemi válaszon meglepodnek már.
Akkor rendben van, hogy a béka segge alatt van a politikai párbeszéd, ne is próbáljunk meg tenni ellene?füst írta:Tiszta sor, akkor valószínűleg a másik is így van vele mint te, ilyen hangnem alakult ki, nincs min elképedned.csababarca írta:
Lapozz vissza az összes témához, ahol ilyen jellegű vita volt, aztán rájössz hogy miért engedtem meg most magamnak.
A kiemelt rész meg az elmúlt 30 év politikai rákfenéje. Mindkét oldal annyira különbnek tartja magát a másiktól, hogy közben teljesen egyformak.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Tiszta sor, akkor valószínűleg a másik is így van vele mint te, ilyen hangnem alakult ki, nincs min elképedned.csababarca írta:Lapozz vissza az összes témához, ahol ilyen jellegű vita volt, aztán rájössz hogy miért engedtem meg most magamnak.füst írta:
A témához nem szólok hozzá de miért tagadnád meg a másiktól a cinizmust, amikor magadnak megengeded, és a vitaindító felvetésben sem zavar?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Politika, buzizas... Ennél még a dezodor téma is jobb volt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
Lapozz vissza az összes témához, ahol ilyen jellegű vita volt, aztán rájössz hogy miért engedtem meg most magamnak.füst írta:
A témához nem szólok hozzá de miért tagadnád meg a másiktól a cinizmust, amikor magadnak megengeded, és a vitaindító felvetésben sem zavar?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
A témához nem szólok hozzá de miért tagadnád meg a másiktól a cinizmust, amikor magadnak megengeded, és a vitaindító felvetésben sem zavar?csababarca írta:Pipita írta:
Ez komolyan rendben van így?
Persze, hogy rendben van, amúgy is más országokban is van ilyen, nem tudom mit akadékoskodsz, köztudott hogy a melegek miatt terjed a covid is, meg amiatt mert valaki magát lánynak gondolta pedig pöcse van. Ezek összefüggenek.
Gyorsan egy választási törvényt is megvàltoztatnak az éjszaka leple alatt, az is rendben van, ezt így szokták, nem máshogy, nincs itt se látnivaló, lehet arrább menni.
És még leállnak cinikusan védeni őket, elképesztő.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sportolás közben nem kell maszk.nmate írta: Hát, én ilyen kötözős maszkot hordok, mert a fülemet 2 perc után letépi, amit oda kell akasztani, szóval én sosem vettem le kb. eddig sem, csak amikor megérkeztem haza / melóba.
Full érthető intézkedés, de a futásnál némileg azért kellemetlen lesz. Símaszkkal fogom megoldani, sajnos minden másban esélytelen rendesen edzeni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
Pipita írta:
Ez komolyan rendben van így?
Persze, hogy rendben van, amúgy is más országokban is van ilyen, nem tudom mit akadékoskodsz, köztudott hogy a melegek miatt terjed a covid is, meg amiatt mert valaki magát lánynak gondolta pedig pöcse van. Ezek összefüggenek.
Gyorsan egy választási törvényt is megvàltoztatnak az éjszaka leple alatt, az is rendben van, ezt így szokták, nem máshogy, nincs itt se látnivaló, lehet arrább menni.
És még leállnak cinikusan védeni őket, elképesztő.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Spanyolországban nagyjából sétálni sem mehetsz ki, a gyerekkel sem.El Sie7e írta:AngliaPipita írta:
Hallgatlak. Arról is, hogy hol van még betiltva és pontosan hogyan, és arról is, hogy mi lesz még ebből, ha nem csak sima legalizált lopás.
mindenki csak egy, vele nem egy fedél alatt lakó emberrel találkozhat közterületen is.
Franciaország
https://index.hu/kulfold/2020/10/21/fra ... s-jarvany/
Szlovénia
https://www.gov.si/hu/temak/covid-19-ja ... ekezesere/
Szlovákiat emlitette Csabi
Csak 2 perc guglizassal egy 4 eves (ergo lassu) sony telefonrol
A kozpenz temat meghagyom az ellenzeknek, ok ugy is tudjak hogy kell privatizacio utjan szetlopni mindent
Malagan el ismerős, pont tegnap dumáltam vele, mondta hogy jah, fasza Malaga, csak ki sem teheti a lábát, nemhogy bemenjen a városba sétálni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Csodalkoztam, hogy mi ez a nagy sietseg, mert nem vall Viktorra a kapkodas, de ugy tunik, hogy ujra leadjak az elterelo muveletet, hogy a sajat baromsagaikat legitimizaljak. Mindig van egy kozvelemenyt erosen felkorbacsolo tema, ami leuralja a mediat, a torvenyek koze pedig szepen bekerul 1-2, amit jobb, ha nem hallanak a nemzetkozi partnerek. Undorito fasiszta banda....Pipita írta: Ez komolyan rendben van így?