Sorozatok, TV műsorok
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Sorozatok, TV műsorok
A black mirror miert visszafele megy netflixen??
Megneztem mar eleg sok reszt, aztan mondom ranezek, mennyi van meg hatra, es latom, hogy az 5. Evaddal vegeztem, most vagyok a 4-ben. Wtf? Miert visszafele megy?
Megneztem mar eleg sok reszt, aztan mondom ranezek, mennyi van meg hatra, es latom, hogy az 5. Evaddal vegeztem, most vagyok a 4-ben. Wtf? Miert visszafele megy?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Na ez engem is lehoz az eletrol, de legalabb a mostani reszben a mellekkuldetes nem valami random hulyeseg volt, hanem kapcsolodik a fosztorihoz, legalabbis nem hinnem hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csak úgy behoznák a sorozatba Bo-Katant.Csabi írta:de miez az epizódtervezet? az első rész 50 perces, a második 40, a harmadik már csak 32. ilyet még nem láttam kb.géza írta: Na az uj Mando resz eleg jo volt.
olyan eza sorozat, mint egy nagyon szép grafikájú rpg, ahol mindig mellékküldiket tolsz (hozd el ezt, szedj össze ebből 5-öt, öld meg a szörnyet...)
Igen, az elso evadban kb. csak filler reszek voltak, de most remelhetoleg ezzel a resszel elindult mar valami. Remelem, hogy kapunk tobb tortenetet Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mandalorerol, de most nagyon ugy nez ki hogy Bo-Katannal, a Dark Saberrel meg Bobaval arra az iranyba haladunk.Yazid írta: ilyen volt az első évad is nagyrészt, ezek a tingli tangli feladatok mint a mesékben, engem az zavar még, hogy első rész végén felizgatják az embert(no spoiler), aztán fogunk belőle kapni gondolom 6percet az utolsó részben. ilyen fan csalogató szartól hányigert kapok.
ilyen volt az első évad is nagyrészt, ezek a tingli tangli feladatok mint a mesékben, engem az zavar még, hogy első rész végén felizgatják az embert(no spoiler), aztán fogunk belőle kapni gondolom 6percet az utolsó részben. ilyen fan csalogató szartól hányigert kapok.Csabi írta:de miez az epizódtervezet? az első rész 50 perces, a második 40, a harmadik már csak 32. ilyet még nem láttam kb.géza írta: Na az uj Mando resz eleg jo volt.
olyan eza sorozat, mint egy nagyon szép grafikájú rpg, ahol mindig mellékküldiket tolsz (hozd el ezt, szedj össze ebből 5-öt, öld meg a szörnyet...)
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
de miez az epizódtervezet? az első rész 50 perces, a második 40, a harmadik már csak 32. ilyet még nem láttam kb.géza írta: Na az uj Mando resz eleg jo volt.
Na az uj Mando resz eleg jo volt.
Van itt valaki akinek van ilyen rtlmost + -hoz való kódja és nem kell neki?
Elvileg vannak olyan net szolgáltatók akik ingyen adták anno a kódot. Asszem talán a vidanet ilyen. Róluk legalábbis tudok, meg asszem telenornál adják TV-hez.
Drága édes szüleimnek lenne rá szüksége...
Virtuális sörrel tudok fizetni érte, köszi!!!
Elvileg vannak olyan net szolgáltatók akik ingyen adták anno a kódot. Asszem talán a vidanet ilyen. Róluk legalábbis tudok, meg asszem telenornál adják TV-hez.
Drága édes szüleimnek lenne rá szüksége...
Virtuális sörrel tudok fizetni érte, köszi!!!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Meglehetősen uncsi a Mando, ennél több kell.
The Queen's Gambit viszont jó kis szórakozás, szeretem az ilyen mini-sorozatokat, már csak azért is, mert van végük
The Queen's Gambit viszont jó kis szórakozás, szeretem az ilyen mini-sorozatokat, már csak azért is, mert van végük
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagy hatótávú kommunikációs berendezés. Egy fejvadásznak jól jön.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!P. Krisz írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én egész idáig azt hittem, hogy Boba sisakján az a kiálló szar egy antenna. Erre kiderül hogy egy célzóka.
Mit hittél, reggelente hallgatja vele Balázsékat?
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én egész idáig azt hittem, hogy Boba sisakján az a kiálló szar egy antenna. Erre kiderül hogy egy célzóka.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ugyanaz a tuti recept mint az első évadban. Elefánt Timoti jó volt.P. Krisz írta: Mando 2x1
Jó a hangulat, jó a zene, kurva jól néz ki.
Már csak az kellene hogy történjen is benne valami.
Nem illik.
- RealMadridFanatic
Most neztem meg en is. Ugyanez, evadnyitonak elment.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- P. Krisz
Mando 2x1
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én se láttam a filmet. amúgy a színészi játek az valami förtelem néhány karakternél, de attól bejön
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Masodik evad joval gyengebb, de amugy en se szamitottam ra, hogy ekkora fun lesz az egesz.soadroli írta: Cobra Kai-t látta valaki? 1 évad után elég jó, most kezdem a másodikat.
Remynek erősen ajánlott
Jo kis kikapcsolodas, pedig en az eredeti filmet nem is lattam (1984-es Karatekolyok).
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Cobra Kai-t látta valaki? 1 évad után elég jó, most kezdem a másodikat.
Remynek erősen ajánlott
Remynek erősen ajánlott
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Haunting of bly manor
Sokkal gyengébb mint az antológia első évada. Unalmas és szirupos.
Sokkal gyengébb mint az antológia első évada. Unalmas és szirupos.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az elsődleges jelentése tényleg nem a hímtagot jelent... Jól van na, legalalább derültetek egyet
"And my heart will leave you never."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
bar a szlengszotar szerint "különlegesen göngyölt finom szivart" is jelenthet, de azert lol.
- BlancoMark
Made my day.