Az alsóban benne van egy g2a-s előfizetés is, ami havonta 2 euro alapból.___Samy___ írta:Köszi Csabi!
G2A-n miben különbözik a 6600 és a 7300 forintos?
Szóval így is úgyis a felső árat fizeted.
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. november 17., kedd 9:37
Az alsóban benne van egy g2a-s előfizetés is, ami havonta 2 euro alapból.___Samy___ írta:Köszi Csabi!
G2A-n miben különbözik a 6600 és a 7300 forintos?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 17., kedd 9:23
Köszi Csabi!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 17., kedd 8:50
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. november 15., vasárnap 13:48
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 15., vasárnap 13:42
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 15., vasárnap 9:58
Van most, a legfullosabb pakk 26 ezer vagy mennyi helyett 10k. Csak nekem a sima is elég lenne.Dupla D írta: GTA-t steamen és PS store-ban is rendszeresen leárazzák 3-5 ezer forintra, így gondolom xbox-ra is le szokták. Csak figyelni kell.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 15., vasárnap 8:45
Nézz szét a game pass kínálatban. Ha tetszik valami, akkor kb 1 ezres 1 hónapra szürke boltból.___Samy___ írta:Lent van, de az sokáig nem tud lekötni.ziro4vr írta:
Szedd le a warzone-t.
Az a baj, hogy nekem meghajtó nélküli a technika. Mindenképp letöltős kellene. 9500 most az alap a Store-ban, gondoltam hátha létezik valami akció.Pipita írta:
En psre Facebook marketplacerol meg hardveraprorol veszek játékokat használtan, gta5 5k volt tavaly vagy tavalyelőtt talán, akörül sima kéne hogy legyen. Bár psre nagyobb szerintem a választék itthon.
Csomó használt játékom van és egyikkel sem volt semmi gond btw. Hardverapro megbízható.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. november 15., vasárnap 8:40
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 14., szombat 23:33
Lent van, de az sokáig nem tud lekötni.ziro4vr írta:Szedd le a warzone-t.___Samy___ írta: Valahonnét nem lehet beszerezni occon a GTA V-t Xbox One-ra? Már unom a fifat, aztán meg egy hétig tuti itthon ülök.
Az a baj, hogy nekem meghajtó nélküli a technika. Mindenképp letöltős kellene. 9500 most az alap a Store-ban, gondoltam hátha létezik valami akció.Pipita írta:En psre Facebook marketplacerol meg hardveraprorol veszek játékokat használtan, gta5 5k volt tavaly vagy tavalyelőtt talán, akörül sima kéne hogy legyen. Bár psre nagyobb szerintem a választék itthon.___Samy___ írta: Valahonnét nem lehet beszerezni occon a GTA V-t Xbox One-ra? Már unom a fifat, aztán meg egy hétig tuti itthon ülök.
Csomó használt játékom van és egyikkel sem volt semmi gond btw. Hardverapro megbízható.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. november 14., szombat 23:17
En psre Facebook marketplacerol meg hardveraprorol veszek játékokat használtan, gta5 5k volt tavaly vagy tavalyelőtt talán, akörül sima kéne hogy legyen. Bár psre nagyobb szerintem a választék itthon.___Samy___ írta: Valahonnét nem lehet beszerezni occon a GTA V-t Xbox One-ra? Már unom a fifat, aztán meg egy hétig tuti itthon ülök.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 14., szombat 22:20
Szedd le a warzone-t.___Samy___ írta: Valahonnét nem lehet beszerezni occon a GTA V-t Xbox One-ra? Már unom a fifat, aztán meg egy hétig tuti itthon ülök.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 14., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. november 14., szombat 21:01
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. november 14., szombat 11:36
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. november 14., szombat 9:10
Amikor èn kint laktam és Fifázni akartam PS-en, csak beszaladtam egy cash generatorba és vettem egy használt PS4 Prot 120 fontért. Vállalnak rá garanciát is, ha jól emlékszem fél évet, egy évet'shutterisland írta: kerdesem, hogy melyik ps-t vennetek meg, ha a legegyszerubb/legolcsobb kell, amivel meg jo a fifa 21 ?
a black friday itt kinn ho vegen lesz, arra mondjuk lehet erdemes lenne varnom.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. november 14., szombat 0:33
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. november 9., hétfő 9:47
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. november 9., hétfő 9:26
Ugyanígy vagyok én is, jó pár évig nem tervezek váltani, maximum ha már olyan játékok sokasága jön ki csak az új konzolokra, amiket nagyon pörgetnék.ziro4vr írta: Btw új konzolt nem fogok venni, amire kell tökéletes nekem az xbox one.
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2020. november 9., hétfő 9:18
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. november 9., hétfő 9:16
Egyre több helyen azt olvasni, hogy idén már sansztalan, ha nem rendelted eddig elő.hala real írta: azert valami hivatalos infot kiadhatnanak, hogy kb mikor es hany db ps5 kerul forgalomba AZ ELORENDELTEKEN KIVUL, mert ez tenyleg vicc, hogy nem lehet tudni, hogy mikor lehet beszerezni
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem