Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. november 19., csütörtök 15:23

KAG írta:Carvajal már bevethető lesz tuti?
Azt írták pár napja, hogy 100-as ő is meg Nacho is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. november 19., csütörtök 15:22

Carvajal már bevethető lesz tuti?
ZIDANE

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. november 19., csütörtök 15:05

Valverde, Ramos, Militao, Hazard, Benzema - elvileg ők nem lesznek hétvégén :hmmm:

Courtois, Carvajal, Nacho, Varane, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Ödegaard, Jovic, Rodrygo

Talán ezt tenném fel a rendelkezésre állókból. Középpályán brutál cammogás lesz, én is vereségre számítok.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2020. november 19., csütörtök 15:02

Realista24 írta: Sima Real. Remy úgyis megteszi a Villarrealt.
Én is erre hajlok, amikor ennyire ellenük szól minden és semmi ész érv nincs a győzelem mellett akkor szoktak villantani egy nagyot.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 19., csütörtök 14:26

Nagyot fordult a világ, egészen idáig a Real focijával vigasztalódtam miután láttam csetleni-botlani a mieinket. Most a válogatott szünet a felüdülés és akkor ráncolódik a szemöldök ha jönnek a Real meccsek. :D
Nehéz lesz a villarreal, rengeteg a sérült. Szokásos szenvedés lesz, de remélem kiizzadjuk a végére a 3 pontot, nagyon kéne.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 19., csütörtök 14:13

Sima Real. Remy úgyis megteszi a Villarrealt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. november 19., csütörtök 13:52

Hasonlóra számítok, mint amit lentebb vázoltak a kollegák.
Jelenleg az egyik legerősebb csapat a ligában, hazai pályán fogadnak minket, baszott sok a sérültünk.

Én is vereségre számítok sajnos.
ZIDANE

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. november 19., csütörtök 13:22

ateeemadrid írta:
zoli0415 írta: Szombaton Villareal ellen mik a tippek, ki tudunk állni egyáltalán?😀
Tokmind1, hernandez hernandez vezeti. En biztos nem nézem, orulhetunk ha 3 alatt megusszuk.
10 meccse veretlenek, gólokat is vágnak rendesen, nem leszünk nekik túl nagy falat ennyi sérülttel, ilyen csapzottan

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. november 19., csütörtök 12:19

zoli0415 írta: Szombaton Villareal ellen mik a tippek, ki tudunk állni egyáltalán?😀
Tokmind1, hernandez hernandez vezeti. En biztos nem nézem, orulhetunk ha 3 alatt megusszuk.

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2020. november 19., csütörtök 11:40

Szombaton Villareal ellen mik a tippek, ki tudunk állni egyáltalán?😀

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. november 8., vasárnap 22:58

nagyszerű, hogy most már nem csak egy barcától kapunk 4-5 gólt, hanem egy valenciától is geci :lol: :lol: :lol:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. november 8., vasárnap 12:29

Az ilyen csapatok mint a Valencia (a helyzetükre gondolok) mindig veszélyesek ránk nézve, mert a foshalmazból ami körülveszi őket, éppen idealis kiugrási lehetőség egy Real elleni meccs. Vért fognak inni, és azért még mindig megvan néhány veszélyes játékosuk.

Ami minket illet éppen a válogatott szünet előtt szeretünk lazázni, ha pedig se Case, se Hazard nem lesz sok jóra nem számítok. Főleg ha még Marcelo is lehetőséget kap esetleg.

Nem számítok jó meccsre, pedig most de jól esne szünet előtt egy magabiztos győzelem.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. november 8., vasárnap 10:43

flori írta: Az Atletico még végképp teveszar keménységűre száradt, Suárezzel az élen. Az utóbbi évek szerintem leggyengébb csapata, de a mi pontvesztéseinket a stabilitásukkal simán kihasználhatják. Jövő héten Atleti - Barca, az jó erőfelmérő lesz.
Ezzel nem értek egyet. Suárez típusú játékos kellett már nekik jóideje. Benne még 2-3 jó év lehet. Suárez jelenléte javítja Félix játékát is. Kettő jó játékost nyertek Suárez érkezésével. Partey elvesztése fájhat még nekik, de szerintem most elég ütős a csapatuk. Az utóbbi évek legjobb szezonja lehet ez nekik. És ne feledjük, hogy kevesebb pontot vesztettek eddig a bajnokságban, mint mi. Szerintem idén ők lesznek az elsőszámú kihívók a bajnokságban. Tudja Simeone is, hogy ekkora esélyük bajnoki címet/címeket nyerni talán a következő 15 évben nem lesz, mint most. Figyelni kell majd rájuk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. november 8., vasárnap 10:31

Tudtam, hogy ez a téma fog menni délelőtt. :D Szerintem csalóka az Atletico és Joao Felix mutatói is. Utóbbi csak pár meccs óta mutogatja, hogy megérte azt a sok pénzt, előtte inkább mértem volna Viniciushoz, mint Mbappéhoz. Ha itt csinálta volna ezt a portugál... húha. :mrgreen: Haalandhoz mérni meg szintén vicc.

Az Atletico még végképp teveszar keménységűre száradt, Suárezzel az élen. Az utóbbi évek szerintem leggyengébb csapata, de a mi pontvesztéseinket a stabilitásukkal simán kihasználhatják. Jövő héten Atleti - Barca, az jó erőfelmérő lesz.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. november 8., vasárnap 9:53

Anno mikor berobbant én mondtam olyat, hogy szerintem a következő 10-15 év róla és Mbapperól fog szólni, kicsit mint Cé és Messi versengése esetén. Mostanában úgy tűnik kicsit elkezdte bizonyítani az állításom egyik részét, legalábbis hogy tényleg lehet benne kakaó. Elég jól pengeti mostanság. Plusz ez az Atletico is masszív eddig, számolni kell velük a bajnoki címnél.

Bár sanszos, hogy nálunk sose fog játszani ugye Felix :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 8., vasárnap 9:11

wZoLee7 írta:
reeed_ati írta:

Nálunk is megtehette volna ugyanezt, de mi inkább választottuk Jovicot és a két brazilt..
Darabra jobban állunk, maradjunk annyiban.. :x
Nyilván baromi drága lett volna, de 3középszer igazolás is ugyanúgy baromi drága, szóval szerintem ezt Perezék benézték.
Ami miatt bosszantó, hogy ezt pont egy atletiben teszi, ahonnan az életben nem fogjuk elhozni..
Nálunk szerintem annyira nem menne neki. Még mindig inkább illik ide Bappe és Haaland
Szerintem meg sokkal jobban illene Benzema pótlásnak, de a kevésbé gólerős játékosok mellé meg ő illene. Mbappe mellé viszont Félix lenne a jobb, mert ott ki is kéne szolgálni és nem csak tank módjára támadni. Azonos áron én lehet inkább a portugált venném meg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. november 8., vasárnap 7:58

jansky írta: Mikorra várható, hogy a csapatok beérik egymást lejátszott meccsek számában? Most vannak 7--8-9 meccses csapatok.
Lehet, hogy álmodtam, de nekem március rémlik?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

jansky
Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, CR, Kroos

HozzászólásSzerző: jansky » 2020. november 8., vasárnap 7:56

Mikorra várható, hogy a csapatok beérik egymást lejátszott meccsek számában? Most vannak 7--8-9 meccses csapatok.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. november 8., vasárnap 1:05

reeed_ati írta:
Remy írta: Joao Félix azért úgy tűnik szintet tudott idén lépni.
Nálunk is megtehette volna ugyanezt, de mi inkább választottuk Jovicot és a két brazilt..
Nyilván baromi drága lett volna, de 3középszer igazolás is ugyanúgy baromi drága, szóval szerintem ezt Perezék benézték.
Ami miatt bosszantó, hogy ezt pont egy atletiben teszi, ahonnan az életben nem fogjuk elhozni..
Nálunk szerintem annyira nem menne neki. Még mindig inkább illik ide Bappe és Haaland

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. november 8., vasárnap 0:12

Remy írta: Joao Félix azért úgy tűnik szintet tudott idén lépni.

Vissza: