Azt írták pár napja, hogy 100-as ő is meg Nacho is.KAG írta:Carvajal már bevethető lesz tuti?
Spanyol bajnokság
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Valverde, Ramos, Militao, Hazard, Benzema - elvileg ők nem lesznek hétvégén
Courtois, Carvajal, Nacho, Varane, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Ödegaard, Jovic, Rodrygo
Talán ezt tenném fel a rendelkezésre állókból. Középpályán brutál cammogás lesz, én is vereségre számítok.
Courtois, Carvajal, Nacho, Varane, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Ödegaard, Jovic, Rodrygo
Talán ezt tenném fel a rendelkezésre állókból. Középpályán brutál cammogás lesz, én is vereségre számítok.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Én is erre hajlok, amikor ennyire ellenük szól minden és semmi ész érv nincs a győzelem mellett akkor szoktak villantani egy nagyot.Realista24 írta: Sima Real. Remy úgyis megteszi a Villarrealt.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nagyot fordult a világ, egészen idáig a Real focijával vigasztalódtam miután láttam csetleni-botlani a mieinket. Most a válogatott szünet a felüdülés és akkor ráncolódik a szemöldök ha jönnek a Real meccsek.
Nehéz lesz a villarreal, rengeteg a sérült. Szokásos szenvedés lesz, de remélem kiizzadjuk a végére a 3 pontot, nagyon kéne.
Nehéz lesz a villarreal, rengeteg a sérült. Szokásos szenvedés lesz, de remélem kiizzadjuk a végére a 3 pontot, nagyon kéne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sima Real. Remy úgyis megteszi a Villarrealt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hasonlóra számítok, mint amit lentebb vázoltak a kollegák.
Jelenleg az egyik legerősebb csapat a ligában, hazai pályán fogadnak minket, baszott sok a sérültünk.
Én is vereségre számítok sajnos.
Jelenleg az egyik legerősebb csapat a ligában, hazai pályán fogadnak minket, baszott sok a sérültünk.
Én is vereségre számítok sajnos.
ZIDANE
10 meccse veretlenek, gólokat is vágnak rendesen, nem leszünk nekik túl nagy falat ennyi sérülttel, ilyen csapzottanateeemadrid írta:Tokmind1, hernandez hernandez vezeti. En biztos nem nézem, orulhetunk ha 3 alatt megusszuk.zoli0415 írta: Szombaton Villareal ellen mik a tippek, ki tudunk állni egyáltalán?
- ateeemadrid
Tokmind1, hernandez hernandez vezeti. En biztos nem nézem, orulhetunk ha 3 alatt megusszuk.zoli0415 írta: Szombaton Villareal ellen mik a tippek, ki tudunk állni egyáltalán?
Szombaton Villareal ellen mik a tippek, ki tudunk állni egyáltalán?
nagyszerű, hogy most már nem csak egy barcától kapunk 4-5 gólt, hanem egy valenciától is geci
Az ilyen csapatok mint a Valencia (a helyzetükre gondolok) mindig veszélyesek ránk nézve, mert a foshalmazból ami körülveszi őket, éppen idealis kiugrási lehetőség egy Real elleni meccs. Vért fognak inni, és azért még mindig megvan néhány veszélyes játékosuk.
Ami minket illet éppen a válogatott szünet előtt szeretünk lazázni, ha pedig se Case, se Hazard nem lesz sok jóra nem számítok. Főleg ha még Marcelo is lehetőséget kap esetleg.
Nem számítok jó meccsre, pedig most de jól esne szünet előtt egy magabiztos győzelem.
Ami minket illet éppen a válogatott szünet előtt szeretünk lazázni, ha pedig se Case, se Hazard nem lesz sok jóra nem számítok. Főleg ha még Marcelo is lehetőséget kap esetleg.
Nem számítok jó meccsre, pedig most de jól esne szünet előtt egy magabiztos győzelem.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ezzel nem értek egyet. Suárez típusú játékos kellett már nekik jóideje. Benne még 2-3 jó év lehet. Suárez jelenléte javítja Félix játékát is. Kettő jó játékost nyertek Suárez érkezésével. Partey elvesztése fájhat még nekik, de szerintem most elég ütős a csapatuk. Az utóbbi évek legjobb szezonja lehet ez nekik. És ne feledjük, hogy kevesebb pontot vesztettek eddig a bajnokságban, mint mi. Szerintem idén ők lesznek az elsőszámú kihívók a bajnokságban. Tudja Simeone is, hogy ekkora esélyük bajnoki címet/címeket nyerni talán a következő 15 évben nem lesz, mint most. Figyelni kell majd rájuk.flori írta: Az Atletico még végképp teveszar keménységűre száradt, Suárezzel az élen. Az utóbbi évek szerintem leggyengébb csapata, de a mi pontvesztéseinket a stabilitásukkal simán kihasználhatják. Jövő héten Atleti - Barca, az jó erőfelmérő lesz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- flori
Tudtam, hogy ez a téma fog menni délelőtt. Szerintem csalóka az Atletico és Joao Felix mutatói is. Utóbbi csak pár meccs óta mutogatja, hogy megérte azt a sok pénzt, előtte inkább mértem volna Viniciushoz, mint Mbappéhoz. Ha itt csinálta volna ezt a portugál... húha. Haalandhoz mérni meg szintén vicc.
Az Atletico még végképp teveszar keménységűre száradt, Suárezzel az élen. Az utóbbi évek szerintem leggyengébb csapata, de a mi pontvesztéseinket a stabilitásukkal simán kihasználhatják. Jövő héten Atleti - Barca, az jó erőfelmérő lesz.
Az Atletico még végképp teveszar keménységűre száradt, Suárezzel az élen. Az utóbbi évek szerintem leggyengébb csapata, de a mi pontvesztéseinket a stabilitásukkal simán kihasználhatják. Jövő héten Atleti - Barca, az jó erőfelmérő lesz.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Anno mikor berobbant én mondtam olyat, hogy szerintem a következő 10-15 év róla és Mbapperól fog szólni, kicsit mint Cé és Messi versengése esetén. Mostanában úgy tűnik kicsit elkezdte bizonyítani az állításom egyik részét, legalábbis hogy tényleg lehet benne kakaó. Elég jól pengeti mostanság. Plusz ez az Atletico is masszív eddig, számolni kell velük a bajnoki címnél.
Bár sanszos, hogy nálunk sose fog játszani ugye Felix
Bár sanszos, hogy nálunk sose fog játszani ugye Felix
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Szerintem meg sokkal jobban illene Benzema pótlásnak, de a kevésbé gólerős játékosok mellé meg ő illene. Mbappe mellé viszont Félix lenne a jobb, mert ott ki is kéne szolgálni és nem csak tank módjára támadni. Azonos áron én lehet inkább a portugált venném meg.wZoLee7 írta:Nálunk szerintem annyira nem menne neki. Még mindig inkább illik ide Bappe és Haalandreeed_ati írta:
Nálunk is megtehette volna ugyanezt, de mi inkább választottuk Jovicot és a két brazilt..
Darabra jobban állunk, maradjunk annyiban..
Nyilván baromi drága lett volna, de 3középszer igazolás is ugyanúgy baromi drága, szóval szerintem ezt Perezék benézték.
Ami miatt bosszantó, hogy ezt pont egy atletiben teszi, ahonnan az életben nem fogjuk elhozni..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Lehet, hogy álmodtam, de nekem március rémlik?jansky írta: Mikorra várható, hogy a csapatok beérik egymást lejátszott meccsek számában? Most vannak 7--8-9 meccses csapatok.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, CR, Kroos
Mikorra várható, hogy a csapatok beérik egymást lejátszott meccsek számában? Most vannak 7--8-9 meccses csapatok.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nálunk szerintem annyira nem menne neki. Még mindig inkább illik ide Bappe és Haalandreeed_ati írta:Nálunk is megtehette volna ugyanezt, de mi inkább választottuk Jovicot és a két brazilt..Remy írta: Joao Félix azért úgy tűnik szintet tudott idén lépni.
Nyilván baromi drága lett volna, de 3középszer igazolás is ugyanúgy baromi drága, szóval szerintem ezt Perezék benézték.
Ami miatt bosszantó, hogy ezt pont egy atletiben teszi, ahonnan az életben nem fogjuk elhozni..
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nálunk is megtehette volna ugyanezt, de mi inkább választottuk Jovicot és a két brazilt..Remy írta: Joao Félix azért úgy tűnik szintet tudott idén lépni.