a "nyugdíjas" különítmény, vagy a formán kívüliek gyülekezete mindig bevethetőzoli0415 írta: Szombaton Villareal ellen mik a tippek, ki tudunk állni egyáltalán?
csak fontos játékosok nem lesznek
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. november 19., csütörtök 18:48
a "nyugdíjas" különítmény, vagy a formán kívüliek gyülekezete mindig bevethetőzoli0415 írta: Szombaton Villareal ellen mik a tippek, ki tudunk állni egyáltalán?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. november 19., csütörtök 17:18
Én speciel a hírekre szoktam alapozni.Kerlon írta: Nem tudom, hogy mire alapoztátok ezeket, de Benzema pl. minden edzés képen ott volt a napokban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 19., csütörtök 17:12
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2020. november 19., csütörtök 15:44
Ugyan... Isco és Marco tuti játszik... világverő spanyolok!!! Nem láttad a németek elleni 6-0-t? Micsoda vezér szerepet vállaltak benne mindkettenPad'em írta: Valverde, Ramos, Militao, Hazard, Benzema - elvileg ők nem lesznek hétvégén
Courtois, Carvajal, Nacho, Varane, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Ödegaard, Jovic, Rodrygo
Talán ezt tenném fel a rendelkezésre állókból. Középpályán brutál cammogás lesz, én is vereségre számítok.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. november 19., csütörtök 15:23
Azt írták pár napja, hogy 100-as ő is meg Nacho is.KAG írta:Carvajal már bevethető lesz tuti?
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. november 19., csütörtök 15:22
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. november 19., csütörtök 15:05
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2020. november 19., csütörtök 15:02
Én is erre hajlok, amikor ennyire ellenük szól minden és semmi ész érv nincs a győzelem mellett akkor szoktak villantani egy nagyot.Realista24 írta: Sima Real. Remy úgyis megteszi a Villarrealt.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 19., csütörtök 14:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 19., csütörtök 14:13
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. november 19., csütörtök 13:52
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. november 19., csütörtök 13:22
10 meccse veretlenek, gólokat is vágnak rendesen, nem leszünk nekik túl nagy falat ennyi sérülttel, ilyen csapzottanateeemadrid írta:Tokmind1, hernandez hernandez vezeti. En biztos nem nézem, orulhetunk ha 3 alatt megusszuk.zoli0415 írta: Szombaton Villareal ellen mik a tippek, ki tudunk állni egyáltalán?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. november 19., csütörtök 12:19
Tokmind1, hernandez hernandez vezeti. En biztos nem nézem, orulhetunk ha 3 alatt megusszuk.zoli0415 írta: Szombaton Villareal ellen mik a tippek, ki tudunk állni egyáltalán?
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2020. november 19., csütörtök 11:40
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. november 8., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. november 8., vasárnap 12:29
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. november 8., vasárnap 10:43
Ezzel nem értek egyet. Suárez típusú játékos kellett már nekik jóideje. Benne még 2-3 jó év lehet. Suárez jelenléte javítja Félix játékát is. Kettő jó játékost nyertek Suárez érkezésével. Partey elvesztése fájhat még nekik, de szerintem most elég ütős a csapatuk. Az utóbbi évek legjobb szezonja lehet ez nekik. És ne feledjük, hogy kevesebb pontot vesztettek eddig a bajnokságban, mint mi. Szerintem idén ők lesznek az elsőszámú kihívók a bajnokságban. Tudja Simeone is, hogy ekkora esélyük bajnoki címet/címeket nyerni talán a következő 15 évben nem lesz, mint most. Figyelni kell majd rájuk.flori írta: Az Atletico még végképp teveszar keménységűre száradt, Suárezzel az élen. Az utóbbi évek szerintem leggyengébb csapata, de a mi pontvesztéseinket a stabilitásukkal simán kihasználhatják. Jövő héten Atleti - Barca, az jó erőfelmérő lesz.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. november 8., vasárnap 10:31
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. november 8., vasárnap 9:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 8., vasárnap 9:11
Szerintem meg sokkal jobban illene Benzema pótlásnak, de a kevésbé gólerős játékosok mellé meg ő illene. Mbappe mellé viszont Félix lenne a jobb, mert ott ki is kéne szolgálni és nem csak tank módjára támadni. Azonos áron én lehet inkább a portugált venném meg.wZoLee7 írta:Nálunk szerintem annyira nem menne neki. Még mindig inkább illik ide Bappe és Haalandreeed_ati írta:
Nálunk is megtehette volna ugyanezt, de mi inkább választottuk Jovicot és a két brazilt..
Darabra jobban állunk, maradjunk annyiban..
Nyilván baromi drága lett volna, de 3középszer igazolás is ugyanúgy baromi drága, szóval szerintem ezt Perezék benézték.
Ami miatt bosszantó, hogy ezt pont egy atletiben teszi, ahonnan az életben nem fogjuk elhozni..
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem