Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kiserik

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 22., vasárnap 10:02

wZoLee7 írta: Modric nagyon elt tegnap. Na ennyi volt a pozitivum :lol:
Mendy tamadasokban irto rossz, halott az az oldal vele. Lattam Hazard statjait, de latva is szerintem egesz jo volt. Pechjere korulotte nem volt olyan akivel lehetett volna jatszani. Mariano nem volt rossz, de a meccs 80%at lesen tolti, igy nem lehet tamadast epiteni, hogy nem tudjuk neki feladni a labdat.

A legrosszabb az volt, hogy a meccs nagy reszeben csak a mi kapunk elott ment a jatek. Siman beszorultunk egy villareal ellen.

Na meg valaki magyarazza mar el, egy magasan letamado csapat ellen kapus kirugasnal miert kell az 5 oson balfaszkodni? Kikeszitenek ezzel a szarsaggal.
Nem tudom milyen statokra gondolsz Hazarddal kapcsolatban, de én kicsit másképp látom. Úgy játszik, mint egy középpályás és nem úgy, mint egy támadó. Szép dolgokat csinál... a félpályán. Szinte semmi direktség, semmi támadó potenciál.

Ennél is rosszabb volt, hogy én nem emlékszem egy darab kontrára sem, amit ""védekező"" csapatként végig vittünk, vagy csak elkezdtünk volna.

A Mester egyik alaptézise, hogy a biztonságra kell építeni. A kapus kirúgásnál nagy az esélye a labdavesztésnek, ezért kell balfaszkodni az 5-ösön. Ezért kell visszapasszolni, körbe adogatni és ezért kell az alibi játékot játszani. Aztán meg ezért kell a meccsek végén kapkodni és beadogatni minden szart. Ha megfigyeljük a labdavesztéssel játható elemek teljesen hiányoznak a támadó repertoárból: beindulások, kockázatos passzok, 1v1-ek, de még az alap háromszögelések is. Szerencsétlen Vini erőltette ezt egy ideig a maga kis hatékonyságával (10-ből 1-szer bejött), de mint valaki megjegyezte, mára teljesen felhagyott vele ő is. Az sem véletlen, hogy szinte lövés nélkül hozunk le meccseket. Távolról meg szinte soha nem próbálkozunk, max, ha már hátrányban vagyunk.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2020. november 22., vasárnap 9:36

Most olvasom ZZ szokásos semmitmondó nyilatkozatát, mindenki velünk marad, mindenki jól dolgozik, lelkesebb vagyok, mint valaha, közhely, közhely, stb., stb., de a legjobb, hogy többet érdemeltünk volna. A sors csak annyira volt kegyes hozzám, hogy a második félidőt láthattam, de ott nekem az jött le, hogy le voltunk focizva. Döntetlen vagy inkább picit Villarreal képű meccs volt szerintem. Nem érdemeltünk többet. Egy csapat lettünk a spanyol élmezőnyből, amelyik ki ki meccseket vív. A mentségünk annyi, hogy olyan embereket nélkülözünk, akiket nem lehet pótolni.
A tavalyi bajnoki címet elsősorban Benzemának, Casemironak, Ramosnak köszönhetjük (kb. Courtois, Kroos, Modric és Carvajal mellett.) Ez a három meghatározó játékos nagyon hiányzik, ráadásul egyszerre, plusz még a három tüdejű Valverde vagy a szerintem igenis jó játékos Militao sincs. Így sajnos nem is lehetett mást várni, hiába volt néhány jó teljesítmény (főleg Modric), a töltelékemberek miatt lyukak voltak a védelemben és a támadások is ki voltak herélve. Van egy jó első csapatunk, de ha az megrogyik, mint most, akkor a kispadtól nem lehet segítséget várni sajnos, és ez az egyik legnagyobb problémánk. Isco, Asensio, Vini Jr., stb. szintű emberkék már spanyol középcsapatokban, vagy akár lejjebb is szaladgálnak bőven.
Azért csalódás, mert még így is nyerhető lett volna. Egy gólos meccs volt, az életben nem rúgott volna még egyet senki, ha reggelig játsszák, akkor sem, de Courtois karácsonyi hangulatban volt, és ajándékozott egyet. A Valencia ellen is gyakorlatilag négyet rúgtunk magunknak, nyert állásból. Odébb van még picit a december, hamar lettünk karácsonyi csapat. Rossz nézni, hogy díszdobozba csomagolva adjuk át hétről hétre a pontokat mindenkinek.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. november 22., vasárnap 8:54

Modric nagyon elt tegnap. Na ennyi volt a pozitivum :lol:
Mendy tamadasokban irto rossz, halott az az oldal vele. Lattam Hazard statjait, de latva is szerintem egesz jo volt. Pechjere korulotte nem volt olyan akivel lehetett volna jatszani. Mariano nem volt rossz, de a meccs 80%at lesen tolti, igy nem lehet tamadast epiteni, hogy nem tudjuk neki feladni a labdat.

A legrosszabb az volt, hogy a meccs nagy reszeben csak a mi kapunk elott ment a jatek. Siman beszorultunk egy villareal ellen.

Na meg valaki magyarazza mar el, egy magasan letamado csapat ellen kapus kirugasnal miert kell az 5 oson balfaszkodni? Kikeszitenek ezzel a szarsaggal.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. november 21., szombat 21:41

k*rva jó helyzetben lennénk, ha csak Isco lenne a probléma :lol:
(persze reméljük tényleg távozik a télen)
az a baj, hogy elöl Benzemán kívül (de 1 megfelelő helyettes már neki is kéne)
mindenkivel komoly problémák vannak ...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 21., szombat 21:36

Volt helyette tüzesz szárkány, főleg Iscon nagyon tüzelt.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 21., szombat 21:31

Legyunk pozitivak, ma nem volt rozsaszin a mezunkben
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 21., szombat 20:36

ziro4vr írta: Hát ja amúgy, valaki itt összehasonlította a kezdőket, ez a mai kezdő (is) egy spanyol 4-6. csapaté volt 1-2 embert leszámítva.
Ezt nem értem.
Tbo: világ egyik, ha nem a, legjobb kapusa.
Carvajal: még mindig az egyik legjobb jszv, spanyol válogatott alapembere.
Varane: az egyik legjobb khv, a francia válogatott csk-ja.
Mendy: mindenki oda meg vissza van tőle, hogy milyen jó
Modric: az egyetlen aranylabdásunk
Kroos: a világ bármely csapatában alapember lenne, szerintem a világ egyik legjobb kp-sa
Hazard: 100-160 millióért vettük. Nehogymár!
Odegaard: az egyik legígéretesebb fiatal, tavaly a Soci legjobbja

Ez alap hangon 7 (8) világ szinten top játékos. Nem spanyol 4-6 bakker.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 21., szombat 20:18

Anthony írta:
Realista24 írta:

Örülj nem tettelek ki a boszme reakciód miatt.
Értem.
Te amikor nincsenek érveid és sértegetsz utána még én örüljek.

És közben jössz olyanokkal, hogy felfedezték Camavingát, akit 1: nem vettünk meg, 2: az egész világ észrevette, hogy tehetséges.

Aztán én vagyok a frusztrált.

Na mindegy, egy jó ideig úgy sincs mit értékelni a csapat teljesítményén...
Mondjuk én normálisan írtam valamit, aztán odabofogtel valamit és még meg vagy sertodve.

Rólam lepattan, szóval nyomhatjatok. De emiatt a csapat miatt egymásnak menni, semmi értelme.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 21., szombat 20:17

Hát ja amúgy, valaki itt összehasonlította a kezdőket, ez a mai kezdő (is) egy spanyol 4-6. csapaté volt 1-2 embert leszámítva.
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. november 21., szombat 20:15

Kerlon írta:
ateeemadrid írta:

Akkor találjon ki valamit. Felőlem aztán játszhatunk 5 védővel is, nekem azzal van a bajom, hogy a jól érzékelhető krízisre semmi válasz nincs edzői oldalról. Lépjen valamit, ennél szarabb úgysem nagyon lehet.
Nem hinném, hogy jobb lenne attól, mert ide oda pakolná ugyanazokat a játékosokat. Vagy varázsütésre működne egy ilyen felállás... Abba bízhatunk, hogy Hazard elkapja a fonalat végre, Benzema nem sérül le, meg néha valaki még tud extrát beletenni az öregek közül.
Már miért ne lehetne jobb a helyzet, ha valamivel próbálkoznánk is? Szerintem pont azzal nem érünk semmit, hogy ugyanazt a szart erőltetve játszunk minden héten, 0 elképzeléssel, csak egyik héten az alibikirály játszik, másik héten supersub Lucas, a harmadikon meg valamelyik tehetségtelen brazil gyerek.

Én igenis elvárnám, hogy legyen valami elképzelés, valami ötlet, hogy ebből a jelenlegi fosáradatból kikerüljünk. És egyedül azért nem fuerázok, mert bizonyította már többször is, hogy meg tud újulni, de ezzel akár egy történelmi égés is kinéz.
Ez is igaz. De a Barcat vertük. En ezzel elvagyok.
Én is örültem neki nyilván, meg velük aztán nem cserélnék, nagyobb szartengerben úsznak, mint mi, de ha 0 kupás szezont hozunk, akkor sokra nem megyünk vele.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. november 21., szombat 20:13

Realista24 írta:
Anthony írta: Warnt küldjed magadnak :lol:
Örülj nem tettelek ki a boszme reakciód miatt.
Értem.
Te amikor nincsenek érveid és sértegetsz utána még én örüljek.

És közben jössz olyanokkal, hogy felfedezték Camavingát, akit 1: nem vettünk meg, 2: az egész világ észrevette, hogy tehetséges.

Aztán én vagyok a frusztrált.

Na mindegy, egy jó ideig úgy sincs mit értékelni a csapat teljesítményén...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 21., szombat 20:12

ateeemadrid írta:
Sok, persze. És ha nincs covid, lehetett volna korrigálni. De van.
Ez az egyetlen jogos mentsége, de az sem magyarázat arra, hogy nálunk gyengébb képességű csapatok miért fociznak le hétről hétre. Az előző szezon hajrájában legalább volt elképzelés. Masszív védekezés es valahogy bekotrunk 1 gólt. Fos foci volt, de erre alkalmas a keret jelenleg. Az idei szezon viszont 1 rossz vicc edzői szempontból, ha nem ZZ lenne az, ember nem marasztalná, Lopi melysegekben vagyunk.
Ez is igaz. De a Barcat vertük. En ezzel elvagyok.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 21., szombat 20:08

ateeemadrid írta:
Kerlon írta:

Tavaszihoz képest nem sok változott, kivétel a koncentráltságunk és a motivációnk gyengébb. Éppúgy nagy nehez rúgunk egy gólt, de hátul nem vagyunk már stabilak.
Akkor találjon ki valamit. Felőlem aztán játszhatunk 5 védővel is, nekem azzal van a bajom, hogy a jól érzékelhető krízisre semmi válasz nincs edzői oldalról. Lépjen valamit, ennél szarabb úgysem nagyon lehet.
Nem hinném, hogy jobb lenne attól, mert ide oda pakolná ugyanazokat a játékosokat. Vagy varázsütésre működne egy ilyen felállás... Abba bízhatunk, hogy Hazard elkapja a fonalat végre, Benzema nem sérül le, meg néha valaki még tud extrát beletenni az öregek közül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 21., szombat 20:00

KovaLlos írta:
Olyan a csapatunk játéka,mint a moderátorunk szintje :lol:
Miért feszengtek amúgy?

Az megvan, hogy ennek a moderátornak akinek ennyi a szintje köszönhetitek a híreket, azt hogy van ez a kis fórumunk. Nyilván ha ok nélkül lenne bunkó R24 vagy más zöld,akkor tuti én is felszólalnék, de ezt a hisztit itt most nem is értettem. Visszaszolt a feszült hisztire, ennyi.

Most tényleg srácok, ez totál komolytalan volt.Amúgy meg mindenki szabad akaratából fórumozik itt.

A meccshez annyit, hogy gondolom többen nem értenek egyet,de számomra Hazard egy üde színfolt volt, akart, jó volt. A védelmen, meg a kp-n a második félidő második felében simán végigmentek sajnos, ez elég aggasztó.

Az Isco+Vinicius páros becserélésével nem lett minőségi ugrás mondjuk úgy..Finom és kedves voltam. Amúgy fene tudja, lehet bemagyarázás, de a Benzema vs Vini dolog óta, mint ha totál bátortalan lenne Vini. Eddig legalább elhitte magáról, hogy világsztár és ment előre ígyis-úgyis, max elesett,elhagyta a labdát. De pont ez az akarás volt szerintem a legnagyobb pozitívum.Remélem ez visszajön.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. november 21., szombat 19:58

Kerlon írta:
ateeemadrid írta:

Ez az egyetlen jogos mentsége, de az sem magyarázat arra, hogy nálunk gyengébb képességű csapatok miért fociznak le hétről hétre. Az előző szezon hajrájában legalább volt elképzelés. Masszív védekezés es valahogy bekotrunk 1 gólt. Fos foci volt, de erre alkalmas a keret jelenleg. Az idei szezon viszont 1 rossz vicc edzői szempontból, ha nem ZZ lenne az, ember nem marasztalná, Lopi melysegekben vagyunk.
Tavaszihoz képest nem sok változott, kivétel a koncentráltságunk és a motivációnk gyengébb. Éppúgy nagy nehez rúgunk egy gólt, de hátul nem vagyunk már stabilak.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 21., szombat 19:57

ateeemadrid írta:
K

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. november 21., szombat 19:55

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 21., szombat 19:51

Kerlon írta:
Realista24 írta:

Ugyanazok akik Valverdet, Kubot vagy eppen kineztek Camavingat.

Vagy hogy gondoljátok? Mindenki akit megveszunk beválik?
Mondjuk aki Viniciuson nem látta, hogy futáson kívül mindenben nulla játékos az baj. Futtából szinte nem bír semmit se megcsinálni... na mindegy.

A kereten meg sok a mellé nyúlás, Zidane részéről Asensionak és Isconak adott bizalma, a két brazil, Hazard...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 21., szombat 19:41

Realista24 írta:
KAG írta: Szeretném látni, hogy az edzői stábban és menedzsmentben is hullanak olyan fejek, akiknek köze volt ezen csoda 40-60 millás igazolásainkhoz.
Többségére a forum megomondta több ezer kilóméterről, yt videók alapján h nem szint.
Ugyanazok akik Valverdet, Kubot vagy eppen kineztek Camavingat.

Vagy hogy gondoljátok? Mindenki akit megveszunk beválik?
Mondjuk aki Viniciuson nem látta, hogy futáson kívül mindenben nulla játékos az baj. Futtából szinte nem bír semmit se megcsinálni... na mindegy.

A kereten meg sok a mellé nyúlás, Zidane részéről Asensionak és Isconak adott bizalma, a két brazil, Hazard...
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 21., szombat 19:35

KovaLlos írta:
Olyan a csapatunk játéka,mint a moderátorunk szintje :lol:
Mekkora poén. :lol: ja nem. :smile:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: