Nem tudom milyen statokra gondolsz Hazarddal kapcsolatban, de én kicsit másképp látom. Úgy játszik, mint egy középpályás és nem úgy, mint egy támadó. Szép dolgokat csinál... a félpályán. Szinte semmi direktség, semmi támadó potenciál.wZoLee7 írta: Modric nagyon elt tegnap. Na ennyi volt a pozitivum
Mendy tamadasokban irto rossz, halott az az oldal vele. Lattam Hazard statjait, de latva is szerintem egesz jo volt. Pechjere korulotte nem volt olyan akivel lehetett volna jatszani. Mariano nem volt rossz, de a meccs 80%at lesen tolti, igy nem lehet tamadast epiteni, hogy nem tudjuk neki feladni a labdat.
A legrosszabb az volt, hogy a meccs nagy reszeben csak a mi kapunk elott ment a jatek. Siman beszorultunk egy villareal ellen.
Na meg valaki magyarazza mar el, egy magasan letamado csapat ellen kapus kirugasnal miert kell az 5 oson balfaszkodni? Kikeszitenek ezzel a szarsaggal.
Ennél is rosszabb volt, hogy én nem emlékszem egy darab kontrára sem, amit ""védekező"" csapatként végig vittünk, vagy csak elkezdtünk volna.
A Mester egyik alaptézise, hogy a biztonságra kell építeni. A kapus kirúgásnál nagy az esélye a labdavesztésnek, ezért kell balfaszkodni az 5-ösön. Ezért kell visszapasszolni, körbe adogatni és ezért kell az alibi játékot játszani. Aztán meg ezért kell a meccsek végén kapkodni és beadogatni minden szart. Ha megfigyeljük a labdavesztéssel játható elemek teljesen hiányoznak a támadó repertoárból: beindulások, kockázatos passzok, 1v1-ek, de még az alap háromszögelések is. Szerencsétlen Vini erőltette ezt egy ideig a maga kis hatékonyságával (10-ből 1-szer bejött), de mint valaki megjegyezte, mára teljesen felhagyott vele ő is. Az sem véletlen, hogy szinte lövés nélkül hozunk le meccseket. Távolról meg szinte soha nem próbálkozunk, max, ha már hátrányban vagyunk.