Én őszintén remélem, ők vagy a Leicester aztán legyen megint tündérmese. Teljesen antipatikus az összes nagycsapat. Szép sztori lenne megint.Realista24 írta: Hosszútávon elég lesz a kerete?
Premier League
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Premier League
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Egy evre eleg lehet, anno a Leicesternek is eleg volt.Realista24 írta: Hosszútávon elég lesz a kerete?
Megis azt mondanam realisan hogy nem lesznek bajnokok, de orulnek neki.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hosszútávon elég lesz a kerete?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Végül megkerült a neki való csapat.ziro4vr írta: Grande pep, kéne még pár védőt venni.
Mourinho lehet sokadvirágzása lesz ez a szezon.
A Tottenham képes és akar hajtani, kaparni, lehet 2 jó éve itt is.
Főleg, hogy a Pool tele van sérültekkel, idén jó esélyük van a top3-ban végezni. Vagy akár több is, de hosszú még a szezon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Grande pep, kéne még pár védőt venni.
Nem illik.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Pep mester raszolgalt az uj szerzodesre a mai alapján is
Mou alázza
Mou alázza
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Kameni főleg a nagyok ellen szívta fel valami brutál módon magát.Remy írta: Kameni és Mandanda akiket még talán meg lehet említeni. Előbbi azért elég csúnya bravúrokat tudott bemutatni.
de tipik az volt, aki 3 bravúrra ráhúzott egy potyát.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kameni és Mandanda akiket még talán meg lehet említeni. Előbbi azért elég csúnya bravúrokat tudott bemutatni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
ferni írta:Azért nem voltam oda értük, mert nem volt egy se kimagaslóan jó, ezt így értettemlestat írta: Miert a fekete kapusok masabbak?
Bocsi nem kotekedes de ilyet meg nem hallottam hogy börszine alapjan mashogy teljesitene valaki.
De amúgy ha már feljött a téma, ezt érdemes elolvasni, Greg Gordon kommentjét, a könyvből kifényképezett részek is érdekesek és ha belegondolsz hiába nem PC, nem hülyeségek ezek.
Persze vannak kivételek, mint ahogy a könyv is írta arra a posztra Yaya Tourét, de ritka nagyon.
https://www.quora.com/Why-are-there-so- ... nal-soccer
Köszi èrte, tènyleg èrdekes. Már èn is sokszor beszèltem ezt a báttyámmal de sosem jutott eszembe hogy talán nem vèletlen ez.
Dida,ès Navas. Ök jutnak most eszembe hirtelen. Durva.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Azért nem voltam oda értük, mert nem volt egy se kimagaslóan jó, ezt így értettemlestat írta: Miert a fekete kapusok masabbak?
Bocsi nem kotekedes de ilyet meg nem hallottam hogy börszine alapjan mashogy teljesitene valaki.
De amúgy ha már feljött a téma, ezt érdemes elolvasni, Greg Gordon kommentjét, a könyvből kifényképezett részek is érdekesek és ha belegondolsz hiába nem PC, nem hülyeségek ezek.
Persze vannak kivételek, mint ahogy a könyv is írta arra a posztra Yaya Tourét, de ritka nagyon.
https://www.quora.com/Why-are-there-so- ... nal-soccer
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
ferni írta: Most csekkoltam le a Chelsea új kapusát, Edouard Mendyt, sosem voltam oda a fekete kapusokért, 1-2 jobb kapus volt csak, de benne azt kell mondjam van fantázia, telibe olyan a védési stílusa, mint Keylornak, olyan gyors is és ami nagyon durva, hogy mindezek mellett 197 magas.
Kíváncsi leszek milyen karriert fut be, a Chelsea kezdőjében könnyen bennragadhat.
Érdemes ránézni.
Miert a fekete kapusok masabbak?
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Most csekkoltam le a Chelsea új kapusát, Edouard Mendyt, sosem voltam oda a fekete kapusokért, 1-2 jobb kapus volt csak, de benne azt kell mondjam van fantázia, telibe olyan a védési stílusa, mint Keylornak, olyan gyors is és ami nagyon durva, hogy mindezek mellett 197 magas.
Kíváncsi leszek milyen karriert fut be, a Chelsea kezdőjében könnyen bennragadhat.
Érdemes ránézni.
Érdemes ránézni.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Pepsi & Missi 2021Realista24 írta: Pep hosszabbított, szabad az út Messinek.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pep hosszabbított, szabad az út Messinek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk pont a középpálya a gyengeségük.illgner írta: Aki látott mostanában Arsenal-meccset, az nem kívánja Szoboszlainak ezt a csapatot. Nem véletlenül állnak a 10. hely környékén, egy teljesen szürke és jellegtelen PL-csapat lett belőlük. Ha van esze, messze elkerüli őket. Olyan csapatba kéne mennie, amelyik a mostani csapatához hasonló stílusban játszik, keményen presszingel, és iramfocit játszik. Lipcse, Gladbach, Leverkusen vagy Dortmund is szóba jöhetne, szerintem neki most a német futballközegben kell maradnia, mert ott fejlődne a legjobban.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Végre valaki nem csak néz hanem lát is.
Dortmundot azért erősnek érzem, ott nagy a konkurencia.
Lipcse vagy Leverkusen, jó edző, jó foci, nagy iram, legyőzhető konkurencia. Azért inkább Lipcse, mert náluk sanszosabb a biztos bl helyezés.
Dortmundot azért erősnek érzem, ott nagy a konkurencia.
Lipcse vagy Leverkusen, jó edző, jó foci, nagy iram, legyőzhető konkurencia. Azért inkább Lipcse, mert náluk sanszosabb a biztos bl helyezés.
Nem illik.
Aki látott mostanában Arsenal-meccset, az nem kívánja Szoboszlainak ezt a csapatot. Nem véletlenül állnak a 10. hely környékén, egy teljesen szürke és jellegtelen PL-csapat lett belőlük. Ha van esze, messze elkerüli őket. Olyan csapatba kéne mennie, amelyik a mostani csapatához hasonló stílusban játszik, keményen presszingel, és iramfocit játszik. Lipcse, Gladbach, Leverkusen vagy Dortmund is szóba jöhetne, szerintem neki most a német futballközegben kell maradnia, mert ott fejlődne a legjobban.
Elég filléres a kivásárlási ára, szerintem ezt érdemes egy Arsenal szintű csapatnak letenni és max kölcsönadni 1-2 évig.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Sima Lipcse, szerintem. Én személy szerint is azt gondolnám jó döntésnek de hát ki vagyok én. Mindenesetre az olasz fertőt kerülje el
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
vótmá?Arsenal are in talks to sign Red Bull Salzburg midfielder Dominik Szoboszlai - according to Gazzetta Dello Sport.
The Gunners have opened negotiations with the 20-year-old's agent with a view to triggering the £23 million ($31m) release clause in his contract.
Milan and Napoli have also been linked with Szoboszlai, but Arsenal are in pole position to win the race for his signature.