OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Nika91127

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. november 22., vasárnap 16:48

ArjenMagicRobben írta: Nem tudom Magyarországon hogyan működik pontosan, de itt Erdélyben rengeteg magánklinika csinál antitest tesztet (ez ami megmondja, hogy átestél-e már vagy sem). Ha átszámolom akkor kb. 20 ezer forintba került nekem az IgG és IgM együtt (ne kérdezzétek ezek mit jelentenek pontosan, mert nem tudom én sem :mrgreen: ) és 3 munkanap múlva lesz eredmény. Se feliratkozni, se várni nem kellett, konkrétan üres volt a klinika, csak besétáltam, mondtam mit szeretnék, kifizzettem, vettek egy kis vért és kész. Családban volt aki átesett rajta, így gondoltuk az a biztos ha megcsináltatjuk mindenkin.
Az IgM és IgG antitestek. Előbbi a primer immunválasz, utóbbi a secundaer immunválasz eleme.
Magyarul: ha aktív a betegséged IgM pozitiv a teszt.
Ha màr àtestél, IgG pozitív. Ha egyik sem, akkor neg.-neg.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 22., vasárnap 15:30

El Sie7e írta:
Realista24 írta:
Zárójelbe odairtam hogy miért. A just for fun elnevezéseg azért van ott, mert ha szólok orvosnak, nyilván elhajt, mondván semmi nem indokolja.
Direkt irtam h ne vedd magadra... A fórumon a tegnapi meccs utan most menstruációs időszak van :mrgreen:
A pcr teszt amugy nem mutatja ki hogy voltal e beteg, csak azt, hogy az vagy e. Ami neked kell az egy antigén teszt, de ha a szervezeted mar nem termel antigént, mert mar olyan reg estel at a betegsegen, akkor az is a szarnak egy pofon csak :)
Én nem vettem magamra, csak pontositottam :)

Na, igen, erre az antigenre gondoltam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2020. november 22., vasárnap 14:33

Nem tudom Magyarországon hogyan működik pontosan, de itt Erdélyben rengeteg magánklinika csinál antitest tesztet (ez ami megmondja, hogy átestél-e már vagy sem). Ha átszámolom akkor kb. 20 ezer forintba került nekem az IgG és IgM együtt (ne kérdezzétek ezek mit jelentenek pontosan, mert nem tudom én sem :mrgreen: ) és 3 munkanap múlva lesz eredmény. Se feliratkozni, se várni nem kellett, konkrétan üres volt a klinika, csak besétáltam, mondtam mit szeretnék, kifizzettem, vettek egy kis vért és kész. Családban volt aki átesett rajta, így gondoltuk az a biztos ha megcsináltatjuk mindenkin.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 22., vasárnap 13:30

Realista24 írta:
El Sie7e írta:
nem neked címezve, de pontosan az ilyen miatt hatalmas baromság a mindenkire vonatkozó ingyenes tesztelés amit sokan követelnek. a kapacitások így is nevetségesen szűkösek, mert nem akarnak több labort bevonni a kiértékelésbe, de ha rászabadulna a sok ezer "just for fun" szemléletű ember erre a jelenleg is rogyadozó rendszerre, akkor ott lenne vége a tesztelésnek.
Zárójelbe odairtam hogy miért. A just for fun elnevezéseg azért van ott, mert ha szólok orvosnak, nyilván elhajt, mondván semmi nem indokolja.
Direkt irtam h ne vedd magadra... A fórumon a tegnapi meccs utan most menstruációs időszak van :mrgreen:
A pcr teszt amugy nem mutatja ki hogy voltal e beteg, csak azt, hogy az vagy e. Ami neked kell az egy antigén teszt, de ha a szervezeted mar nem termel antigént, mert mar olyan reg estel at a betegsegen, akkor az is a szarnak egy pofon csak :)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 22., vasárnap 13:23

El Sie7e írta:
Realista24 írta:
:lol:

Amúgy ha én akarok tesztet just for fun (nyilván azért hogy tudjam voltam e beteg) akkor hol érdemes?
nem neked címezve, de pontosan az ilyen miatt hatalmas baromság a mindenkire vonatkozó ingyenes tesztelés amit sokan követelnek. a kapacitások így is nevetségesen szűkösek, mert nem akarnak több labort bevonni a kiértékelésbe, de ha rászabadulna a sok ezer "just for fun" szemléletű ember erre a jelenleg is rogyadozó rendszerre, akkor ott lenne vége a tesztelésnek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 22., vasárnap 13:12

Realista24 írta:
Süti írta:

Szerencse hogy ez nem a tinderes kollégára vonatkozott. :lol:

Amúgy ha én akarok tesztet just for fun (nyilván azért hogy tudjam voltam e beteg) akkor hol érdemes?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 22., vasárnap 12:55

Realista24 írta:
Süti írta:

Létezik olyan, hogy Clungene teszt. 25 teszt van egy dobozban és nem megbontható, így elég drága a csomag (25x2-3.000 Ft). Sok patikában csak orvosoknak, máshol vállalkozásoknak is adják. Pár orvos már üzletel is velük. Tudok olyat, aki 5.500 Ft-ért ""árulja"".
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 22., vasárnap 12:35

Realista24 írta:
Süti írta:

Németország. Ingyenes. :mrgreen:

Mi, mikor kijöttünk, akkor egy gyorstesztet csináltattunk. Az meg kimutatja, hogy átestél-e már, az vagy éppen, vagy nem vagy az. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 22., vasárnap 12:31

Realista24 írta:
Süti írta:

Delta Mentők

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 22., vasárnap 12:30

Süti írta:
Nika91127 írta:

Feldolgozzák.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 22., vasárnap 12:29

Röhögünk itt szegény tinderes srác helyzetén, de igazából kollektíven mi is hibáztunk. :D

Itt volt a lehetőség, hogy megállítsuk. Már-már egy kétségbeesett segélykiálltás volt tőle, hogy ugye ne menjek?!..ugye nem olyan lány?

Persze ott volt 0,001% esély, hogy egy rendes jól nevelt, agyon iskolázott, szemérmes kultúrált lányról van szó. :kalapos:

De mégiscsak szólni kellett volna neki, hogy ne. :lol:

Én azt mondom, ha hétfőig nem jelentkezik akkor egy Madridom keresési akciót kell indítani. Mindenki kocsiba, vagy lóhátra/szamárra pattan és előkerítjük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2020. november 22., vasárnap 12:30-kor.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. november 22., vasárnap 12:26

Nika91127 írta:

Feldolgozzák.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. november 22., vasárnap 12:07

csababarca írta: van arról infótok, hogy a levett pcr teszteket hétvégén is feldolgozzák, vagy ha tegnap levették, akkor majd csak hétfőn kapok eredményt?
a gyorstesztem negatív lett.
Feldolgozzák.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 22., vasárnap 12:00

Én is attól tartok hogy szexbarlangba kötött ki és mások árulják az ő testét. Remélem azért néha kiengedik a napfényre. :D

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. november 22., vasárnap 11:35

géza írta:
ziro4vr írta:
2 grúz kamionos cirkulálja a lőcsét épp Hegyeshalomnál, semmi extra, biztos valid volt a csaj tinder profilja.
Kerunk egy szavazast, hogy epp melyik orszagban van baratunk. :mrgreen: En Oroszorszagot tippelem, de igazabol akkor mar jo a helyzet, ha csak egy tartozkodasi hely van. :mrgreen:
Megy itt az élcelődés, aztán igazából egy igazi szexbarlangba jutott be, és azóta végig mámorban, ezért nem ér rá írni :D

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. november 21., szombat 11:50

van arról infótok, hogy a levett pcr teszteket hétvégén is feldolgozzák, vagy ha tegnap levették, akkor majd csak hétfőn kapok eredményt?
a gyorstesztem negatív lett.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2020. november 21., szombat 0:06

ziro4vr írta:
Steve írta: Kezdek amúgy komolyan aggódni a tinderes srácért :lol: :D
2 grúz kamionos cirkulálja a lőcsét épp Hegyeshalomnál, semmi extra, biztos valid volt a csaj tinder profilja.
Kerunk egy szavazast, hogy epp melyik orszagban van baratunk. :mrgreen: En Oroszorszagot tippelem, de igazabol akkor mar jo a helyzet, ha csak egy tartozkodasi hely van. :mrgreen:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. november 20., péntek 23:34

Realista24 írta:
Steve írta:

:lol: :D

Így van, aztán csecsemő mellett jön a kevés alvás gond, ami szintén megeszi az idegeidet. A végén a leégett cuccok lesznek a gondok. :D

Jó serpenyő megszépíti a hétköznapjaidat. R24 is azóta egy kiegyensúlyozott boldog családapa,mióta új serpenyője van. :mrgreen:
Mondjuk nekem sajnos tönkrement a négy ev alatt. :(
Amit én akkor ajánlottam Tefal Ingenio szett, az azóta is patika :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 20., péntek 21:49

Steve írta: Kezdek amúgy komolyan aggódni a tinderes srácért :lol: :D
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 20., péntek 16:40

Steve írta:
Faust írta:

Amugy elegge rajta vagyok a teman, csak elobb lakasfelujitas kell es egy rendes konyha, aztan olyan serpenyot veszek ami le is cummant ha ugy van. Egy eve szenvedek egy regi, orokolt serpenyo/labos/fazek kollekcioval, de megeszi az idegeimet.
:lol: :D

Így van, aztán csecsemő mellett jön a kevés alvás gond, ami szintén megeszi az idegeidet. A végén a leégett cuccok lesznek a gondok. :D

Jó serpenyő megszépíti a hétköznapjaidat. R24 is azóta egy kiegyensúlyozott boldog családapa,mióta új serpenyője van. :mrgreen:
Mondjuk nekem sajnos tönkrement a négy ev alatt. :(
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: