Real Madrid vs. Barcelona
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Világos, nem kifejezetten amiatt értettem csak ott ez a kirohanása is, hogy unja hogy mindenért ő a hibás.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
eddig 1 kivételével minden meccset végigjátszott. sztem teljesen érthető hogy most nem utazik. amúgy de Jong és Dembélé se aki elvileg megint megsérültsebydani írta: Messi nem utazik a BL meccsre. Pihennie kell Koeman szerint. Sok értelme volt maradni.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Messi nem utazik a BL meccsre. Pihennie kell Koeman szerint. Sok értelme volt maradni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ja, ők erősödnek...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Piqué részleges szalagszakadás miatt bizonytalan időre, Sergi Roberto pedig combcsont repedés miatt 2 hónapra esett ki.
Odaát is alakul a buli...
Odaát is alakul a buli...
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- RealMadridFanatic
Persze, csak az elmult X evben tobbszor nem eltunk a talcan kinalt revanssal, mint ahanyszor igen.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi azt hogy megint? Tavaly ki lett a bajnok?RealMadridFanatic írta: Az Atletico gol kapcsan miert csak Ter Stegent szedik elo? Tenyleg maradhatott volna bent - bar szerintem akkor is ziccer a vege - de azt nem lattam, hogy megdicserik Pikkenbauert, hogy milyen szepen levette Correanak a labdat amit utana az altala uresen hagyott teruletre tett be.
Sajnos a matrac most egyben van, ezt a bajnoksagot el is viszik. A Barca szerencsere bun gyenge, sajnos megint nem hasznaljuk ki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Az Atletico gol kapcsan miert csak Ter Stegent szedik elo? Tenyleg maradhatott volna bent - bar szerintem akkor is ziccer a vege - de azt nem lattam, hogy megdicserik Pikkenbauert, hogy milyen szepen levette Correanak a labdat amit utana az altala uresen hagyott teruletre tett be.
Sajnos a matrac most egyben van, ezt a bajnoksagot el is viszik. A Barca szerencsere bun gyenge, sajnos megint nem hasznaljuk ki.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En nem erzem ugy, hogy nalunk jobb lenne a helyzet. Ha pl megnyerik az elmaradt meccset mar csak 3 ponttal lesznek mogottunk. Meg egy ilyen honap es elkell kezdeni annak orulni, hogy bl helyen van a csapat.
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Bár mi is elvertük a világ pénzét... Csak hogy a bevált játékosokat soroljuk...BlancoMark írta: Nagyon mélyen vagyunk, de a Barca még mélyebben van, ez az egyetlen vígasztaló tényező. Mindezt úgy hogy ők elverték a világ pénzét, nekünk meg a következő 2 évben várhatóak a bombaigazolások.
Hazard 115
Jovic 63
Mendy 48
Vinicius 40
Rodrygo 45
Militao 50
Reinier 30
És ezidő alatt eladtuk Llorrentét, Reguilónt, Kovacicot meg Hakimit. Mert nem valók a csapatba. Ráadásul nincs is csapat.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Az elmúlt 3 meccsen 4 pontot hoztunk a 9ből. Engem az nem vigasztal hogy az atleti lesz bajnok nem pedig a barca.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kóman ilyen teljesítménnyel kb februárig lesz edző a barszában. 8 meccsből 3 győzelem azért elég kellemetlen. innentől a nyomás minden meccsel nagyobb és nagyobb lesz.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Ha nyerik az elmaradt meccset 3 pontra lesznek tőlünk ugy hogy kikaptak mindkét Madrid meccsenpetiamadridista írta: Ha Tico nyer vesztett pontok tekintetében 6 pontos előnye lesz velünk szemben.
A Barca meg sztem kiszál.
Bár korai ilyet mondani még.
- BlancoMark
Nagyon mélyen vagyunk, de a Barca még mélyebben van, ez az egyetlen vígasztaló tényező. Mindezt úgy hogy ők elverték a világ pénzét, nekünk meg a következő 2 évben várhatóak a bombaigazolások.
Elülső keresztszalag, medialis meniscus, medialis oldalszalag. Ránézésre.Kercsó írta: ez a sérülés amit ma Piqué összeszedett pár hónapra hazavágta szerintem... térdszalagra a gumibogyó szörp jó?
Koeman kihúzza az év végéig?
ez az Atma messze a liga esélyese
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ha Tico nyer vesztett pontok tekintetében 6 pontos előnye lesz velünk szemben.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
https://streamable.com/yjtg4nKercsó írta: ez a sérülés amit ma Piqué összeszedett pár hónapra hazavágta szerintem... térdszalagra a gumibogyó szörp jó?
Mr shakira serulese.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ez a sérülés amit ma Piqué összeszedett pár hónapra hazavágta szerintem... térdszalagra a gumibogyó szörp jó?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
https://www.goal.com/en/news/former-bar ... cjgsla5w5j
Azért ez a cikk sok mindent elmond Pep és Mou személyiségéről.
Azért erős ez egy Fabregastól, aki sztár lett Londonban, majd jött a nagy szeretjükegymást#homecoming sztori utólag meg az van hogy a példaképben csalódott, Mourinho sokkal emberibb, őszintébb.
Azért ez a cikk sok mindent elmond Pep és Mou személyiségéről.
Azért erős ez egy Fabregastól, aki sztár lett Londonban, majd jött a nagy szeretjükegymást#homecoming sztori utólag meg az van hogy a példaképben csalódott, Mourinho sokkal emberibb, őszintébb.