Még betolni is segít.füst írta: Vigyél magaddal egy kutyát.
Az enyémet lehet bérelni, 500 Ft/10perc.
OFF
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
biztos hogy kiröhögnek, vegyetek bele aksitVictorioo írta:Én erre tippelnék.chosenone46 írta: vagy úgy képen röhögnek, ahogy azt igazából sejtem is?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Tolto?chosenone46 írta: szóval az a helyzet, hogy a 13. kerület legszűkebb és legforgalmasabb részén, újlipótvárosban kellene egy autót betolni, mert lemerült az akksija viszont itt tényleg akkora forgalom mindig, hogy meglincselnének ha feltartom az autókat/trolikat úgy, hogy az se biztos, hogy beindul a járgány. szerintetek lehet kérni, hogy 8 után kimehessünk ezt elintézni vagy úgy képen röhögnek, ahogy azt igazából sejtem is?
- chosenone46
kicsit hülye kérdésem lenne hozzátok srácok vagyis inkább a szituáció az. van arra lehetőség, hogy külön engedélyt kérjen arra az ember, hogy 8 után kint tartózkodjon? csak a munkavállalásra/egészségi helyzetre vonatkozó kitételt találtam, de hátha valamelyikőtök élt
már egyedi elbírálással.
szóval az a helyzet, hogy a 13. kerület legszűkebb és legforgalmasabb részén, újlipótvárosban kellene egy autót betolni, mert lemerült az akksija viszont itt tényleg akkora forgalom mindig, hogy meglincselnének ha feltartom az autókat/trolikat úgy, hogy az se biztos, hogy beindul a járgány. szerintetek lehet kérni, hogy 8 után kimehessünk ezt elintézni vagy úgy képen röhögnek, ahogy azt igazából sejtem is?
már egyedi elbírálással.
szóval az a helyzet, hogy a 13. kerület legszűkebb és legforgalmasabb részén, újlipótvárosban kellene egy autót betolni, mert lemerült az akksija viszont itt tényleg akkora forgalom mindig, hogy meglincselnének ha feltartom az autókat/trolikat úgy, hogy az se biztos, hogy beindul a járgány. szerintetek lehet kérni, hogy 8 után kimehessünk ezt elintézni vagy úgy képen röhögnek, ahogy azt igazából sejtem is?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
-
Én megúsztam enyhe tünetekkel, édesapámnak lett tüdőgyulladása, de mostmár rendben van ő is szerencsére.Realista24 írta: Neked is tudogyuszi volt? Kezdek egyre inkább arra gondolni hogy márciusban én is elkaptam.
Ezt már jó eséllyel semmi nem mutatja ki?
Most amiket olvastam az alapján az IgG pár hónapra visszamenőleg ki tudja mutatni, de lehet, hogy több mint félév már túl sok annak is.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
St.Louis Blues Utah Utes
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
itt az első 3/4 év a lényegR. Carlos írta: Én abszolút nem vagyok vírustagadó és a korlátozó intézkedésekkel is egyet tudok érteni részben.
Azonban egy érdekes adatot osztottak meg a KSH oldaláról velem:
2019 első háromnegyed évében 97742 volt az elhunytak száma összesen az országban. Ugyanez a szám ebben az évben ugyanerre az időszakra 94494.
Tudom statisztika és tudom lehet hamisítani. Bár bízok benne, hogy ezt pont nem.
Viszont ezek a számok így pont nem tükrözik, hogy akkora nagy járvány lenne nálunk, ami egyébként rengeteg ember halálát okozza.
ami szeptember 30-ig tartott
addig 765-en haltak meg koronavírusban (https://koronavirus.gov.hu/cikkek/894-f ... yt-8-beteg)
ma meg 3800-nál tartunk
az első háromnegyed év pont hogy nem mérvadó, mert októbertől robbant be a halálozás.
kb. október kozepétől már az elmúlt 5 év átlagához viszonyítva is több haláleset történt (https://www.portfolio.hu/gazdasag/20201 ... kon-458042)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Erre írtam régebben, hogy "Steve, kihaltak már a svédek?". Az elhunytak nagyon nagy része súlyos beteg vagy nagyon idős. Ez a vírus az esetek nagy részében enyhe lefolyású. Sajnos viszont kis részben nagyon meg tudja terhelni a szervezetet. Hozzá tartozik az is, hogy most kifejezetten figyelve van a vírus. Értem ez alatt, míg tavaly elhunyt egy 95 éves ember tüdőgyulladásban, akkor mindenki betudta a kornak. Ma a COVID a felelős ugyanezért. A nehézségét az adja szerintem, hogy nincs kifejezett gyógymód ellene. Egy időben az a hír is terjedt, hogy például a lélegeztető gép kifejezetten ártalmas a koronás betegeknek a gyulladások miatt, csak légzés segítést kellene alkalmazni.R. Carlos írta: Én abszolút nem vagyok vírustagadó és a korlátozó intézkedésekkel is egyet tudok érteni részben.
2019 első háromnegyed évében 97742 volt az elhunytak száma összesen az országban. Ugyanez a szám ebben az évben ugyanerre az időszakra 94494.
Tudom statisztika és tudom lehet hamisítani. Bár bízok benne, hogy ezt pont nem.
Viszont ezek a számok így pont nem tükrözik, hogy akkora nagy járvány lenne nálunk, ami egyébként rengeteg ember halálát okozza.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neked is tudogyuszi volt? Kezdek egyre inkább arra gondolni hogy márciusban én is elkaptam.ArjenMagicRobben írta:Nem. Igazából az volt, hogy a kórházban a PCR tesztek mind negatívak lettek, de az orvos azt mondta a tüdőröntgen alapján, hogy valószínű Covid-dal indult a tüdőgyulladás csak már nem lehet kimutatni a felső légutakból. Viszont a kórház nem csinál antitest tesztet valamiért, ezért ezt csak később csináltuk meg, pár nappal a kiengedés után. És akkor itt mindkettő pozitív lett.Nika91127 írta:
Egyszerre vették le a 2 tesztet?
Ezt már jó eséllyel semmi nem mutatja ki?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nem. Igazából az volt, hogy a kórházban a PCR tesztek mind negatívak lettek, de az orvos azt mondta a tüdőröntgen alapján, hogy valószínű Covid-dal indult a tüdőgyulladás csak már nem lehet kimutatni a felső légutakból. Viszont a kórház nem csinál antitest tesztet valamiért, ezért ezt csak később csináltuk meg, pár nappal a kiengedés után. És akkor itt mindkettő pozitív lett.Nika91127 írta:
Egyszerre vették le a 2 tesztet?
Sportklub Csíkszereda
St.Louis Blues Utah Utes
St.Louis Blues Utah Utes
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Teljes lezárás? Lehet, de nem végig.RaúlCF írta:teljes lezárás mellett. ez volt a lényege. lezárás nélkül mennyi lenne ez a szám?R. Carlos írta: Én abszolút nem vagyok vírustagadó és a korlátozó intézkedésekkel is egyet tudok érteni részben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
teljes lezárás mellett. ez volt a lényege. lezárás nélkül mennyi lenne ez a szám?R. Carlos írta: Én abszolút nem vagyok vírustagadó és a korlátozó intézkedésekkel is egyet tudok érteni részben.
- BlancoMark
Azt gondolom nem is a halálesetek száma adja a helyzet súlyosságát, hanem hogy milyen komoly egészségügyi kapacitást igényel maga a vírushelyzet egy azon időben.R. Carlos írta: Én abszolút nem vagyok vírustagadó és a korlátozó intézkedésekkel is egyet tudok érteni részben.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én abszolút nem vagyok vírustagadó és a korlátozó intézkedésekkel is egyet tudok érteni részben.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Egyszerre vették le a 2 tesztet?ArjenMagicRobben írta:Aki a családban biztosan elkapta annak pozitív lett az IgM is úgy, hogy a PCR negatív volt.Nika91127 írta:
Az IgM és IgG antitestek. Előbbi a primer immunválasz, utóbbi a secundaer immunválasz eleme.
Magyarul: ha aktív a betegséged IgM pozitiv a teszt.
Ha màr àtestél, IgG pozitív. Ha egyik sem, akkor neg.-neg.
Illetve itt vannak valami számok, azt írta a lapon, hogy 9 NTU alatt negatív, 9-11 között nem lehet eldönteni, és 11 fölött pozitív. Neki pedig az IgM 23, az IgG pedig 40 lett, szóval mindkettő bőven pozitív.
-
Aki a családban biztosan elkapta annak pozitív lett az IgM is úgy, hogy a PCR negatív volt.Nika91127 írta:
Az IgM és IgG antitestek. Előbbi a primer immunválasz, utóbbi a secundaer immunválasz eleme.
Magyarul: ha aktív a betegséged IgM pozitiv a teszt.
Ha màr àtestél, IgG pozitív. Ha egyik sem, akkor neg.-neg.
Illetve itt vannak valami számok, azt írta a lapon, hogy 9 NTU alatt negatív, 9-11 között nem lehet eldönteni, és 11 fölött pozitív. Neki pedig az IgM 23, az IgG pedig 40 lett, szóval mindkettő bőven pozitív.
Sportklub Csíkszereda
St.Louis Blues Utah Utes
St.Louis Blues Utah Utes
Hát, szerintem az orrbanturkálós a legtutibb - eredmény szempontból.csababarca írta: Minket múlthéten teszteltek antigénesre.
Aszerint nem voltam még, pár nap múlva viszont jelentkeztek a tünetek. (fejfájás, hőemelkedés, rossz közérzet, vasárnapra íz/szagvesztés)
most pénteken teszteltek, várom az eredményt.
gyorsteszt negatív lett, kérdés a pcr mit mutat.
Nálunk SZTK-ba leveszik, sima laboros vérvétel.
Az Ag tesztre azt mondják, hogy ha az negatív, nem biztos, h negatív, de ha pozitív, biztos pozitív.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Minket múlthéten teszteltek antigénesre.
Aszerint nem voltam még, pár nap múlva viszont jelentkeztek a tünetek. (fejfájás, hőemelkedés, rossz közérzet, vasárnapra íz/szagvesztés)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Magánklinikán. Kb.Realista24 írta:Én nem vettem magamra, csak pontositottamEl Sie7e írta:
Direkt irtam h ne vedd magadra... A fórumon a tegnapi meccs utan most menstruációs időszak van
A pcr teszt amugy nem mutatja ki hogy voltal e beteg, csak azt, hogy az vagy e. Ami neked kell az egy antigén teszt, de ha a szervezeted mar nem termel antigént, mert mar olyan reg estel at a betegsegen, akkor az is a szarnak egy pofon csak
Na, igen, erre az antigenre gondoltam.