OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
BlancoMark

Re: OFF

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. november 23., hétfő 18:26

Swineherd írta: Védjük az időseket, ezért kapnak idősávot, de amúgy bármikor vásárolhatnak.

Ezek elmebetegek.
Hu bakker, ide is eljutottunk, a kormányt kell védenem. :D

Egy felelős társadalomban ahol felnőtt embereknek nézik az állampolgárokat talán így is kell lennie. Erős javaslat ez így az idősek felé hogy lehetőleg a saját idősávjukban biztonságosabb körülmények közt vásároljanak, de saját felelősségre - vagy vészhelyzet esetén - mehetnek máskor is.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2020. november 23., hétfő 17:55

Védjük az időseket, ezért kapnak idősávot, de amúgy bármikor vásárolhatnak.

Ezek elmebetegek.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. november 23., hétfő 17:47

Ezek olyan magas lovon ulnek, hogy nem is latjak a tarsadalmat, hogyan mukodnek a dolgok itt a foldon. Fogalmuk sincs semmirol, egy ujabb latvanyos intezkedes, ami semmit nem er, mondjuk en orulok, mert ezekkel a szar dontesekkel csak magukra haragitjak a nepet.
:goat:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 23., hétfő 16:28

Haha imádom az off topicot, szerintem én innentől már csak ezt olvasom. Komolyan olyan jókat tudok szórakozni az itteni dolgokon. :agree: :D

Ez a kocsi betolásos story akksi hiba miatt és erre külön rendőrségi kijárási engedély :lol: :sziv: Szóval óriási.

Imádom ezt a fórumot és az off topicot!

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. november 23., hétfő 13:45

Nika91127 írta:
sebydani írta:

:hmmm: :hmmm: :hmmm:
#látszatintézkedés
Ahogy mondod.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 23., hétfő 13:37

Azoknak az öregeknek jó ez, akik csak lebattyognak a boltba ami 5 percre van a lakásuktól.
Főleg vidéken, ahol nem tömegközlekedéssel mennek bevásárolni. Nagyvárosokban emiatt nem hiszem hogy sok haszna lenne.
Örvendetes hogy nem minden nap 9-12 mint tavasszal volt, az faszság volt, hogy szombat délelőtt az amúgy hétköznap dolgozó emberek nem mehettek bevásárolni.

A hétköznap nem érdekel, mert bejárok dolgozni, a szombat 8-10 meg már tűrhető kategória, részemről belefér, le tudok mondani a szombat reggeli friss kakaóscsigáról. :D

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 23., hétfő 13:24

sebydani írta:
Meg is született a kormányrendelet, amelyet ma adtak ki az idősügyi tanács ülését követően - a hírről Orbán Viktor számolt be a Facebookon.

AZT A CÉLT SZOLGÁLJA, HOGY AZ IDŐSEK HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 9 ÉS 11 ÓRA KÖZÖTT VÉDETT SÁVBAN VÁSÁROLHATNAK, TEHÁT EBBEN AZ IDŐSZAKBAN CSAK ŐK LEHETNEK A BOLTBAN - EMELETE KI A MINISZTERELNÖK. HÉTVÉGÉN 8 ÉS 10 ÓRA KÖZÖTT ÉRVÉNYES UGYANEZ - MONDTA.

A pontosság kedvéért Orbán kifejtette, hogy az idősek bármikor vásárolhatnak, de a fent említett idősávokban csak ők tartózkodhatnak a boltokban.
pont leszarom, úgy is dolgozok olyankor :lol: ha meg szabadságon vagyok a fasznak van kedve kikelni az ágyból 12 előtt :kalapos:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. november 23., hétfő 13:00

sebydani írta:
Meg is született a kormányrendelet, amelyet ma adtak ki az idősügyi tanács ülését követően - a hírről Orbán Viktor számolt be a Facebookon.

AZT A CÉLT SZOLGÁLJA, HOGY AZ IDŐSEK HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 9 ÉS 11 ÓRA KÖZÖTT VÉDETT SÁVBAN VÁSÁROLHATNAK, TEHÁT EBBEN AZ IDŐSZAKBAN CSAK ŐK LEHETNEK A BOLTBAN - EMELETE KI A MINISZTERELNÖK. HÉTVÉGÉN 8 ÉS 10 ÓRA KÖZÖTT ÉRVÉNYES UGYANEZ - MONDTA.

A pontosság kedvéért Orbán kifejtette, hogy az idősek bármikor vásárolhatnak, de a fent említett idősávokban csak ők tartózkodhatnak a boltokban.
#látszatintézkedés

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. november 23., hétfő 12:53

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2020. november 23., hétfő 12:24

Marky írta:
chosenone46 írta: szóval az a helyzet, hogy a 13. kerület legszűkebb és legforgalmasabb részén, újlipótvárosban kellene egy autót betolni, mert lemerült az akksija viszont itt tényleg akkora forgalom mindig, hogy meglincselnének ha feltartom az autókat/trolikat úgy, hogy az se biztos, hogy beindul a járgány. szerintetek lehet kérni, hogy 8 után kimehessünk ezt elintézni vagy úgy képen röhögnek, ahogy azt igazából sejtem is?
Tolto? :mrgreen:
az a második számú megoldás, csak addig nem akartam kivenni az akkut, ameddig nem teszteltük le, hogy a betolás segít-e. de a töltéshez sajnos ki kell venni, mert ugye az utcán áll. de lehet kénytelen leszek ezzel kezdeni..
Yazid írta: biztos hogy kiröhögnek, vegyetek bele aksit
az aksivásárlás a C verzió egyelőre :mrgreen:
Süti írta:
füst írta: Vigyél magaddal egy kutyát. :D

Az enyémet lehet bérelni, 500 Ft/10perc.
Még betolni is segít. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 23., hétfő 10:24

:lol:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. november 23., hétfő 10:23

Még betolni is segít. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 23., hétfő 10:15

Vigyél magaddal egy kutyát. :D

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. november 23., hétfő 10:15

Victorioo írta:
chosenone46 írta: vagy úgy képen röhögnek, ahogy azt igazából sejtem is? :D
Én erre tippelnék. :mrgreen:
biztos hogy kiröhögnek, vegyetek bele aksit

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. november 23., hétfő 10:14

chosenone46 írta: szóval az a helyzet, hogy a 13. kerület legszűkebb és legforgalmasabb részén, újlipótvárosban kellene egy autót betolni, mert lemerült az akksija viszont itt tényleg akkora forgalom mindig, hogy meglincselnének ha feltartom az autókat/trolikat úgy, hogy az se biztos, hogy beindul a járgány. szerintetek lehet kérni, hogy 8 után kimehessünk ezt elintézni vagy úgy képen röhögnek, ahogy azt igazából sejtem is?
Tolto? :mrgreen:

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2020. november 23., hétfő 10:03

chosenone46 írta: vagy úgy képen röhögnek, ahogy azt igazából sejtem is? :D
Én erre tippelnék. :mrgreen:

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2020. november 23., hétfő 9:58

kicsit hülye kérdésem lenne hozzátok srácok vagyis inkább a szituáció az. van arra lehetőség, hogy külön engedélyt kérjen arra az ember, hogy 8 után kint tartózkodjon? csak a munkavállalásra/egészségi helyzetre vonatkozó kitételt találtam, de hátha valamelyikőtök élt
már egyedi elbírálással.

szóval az a helyzet, hogy a 13. kerület legszűkebb és legforgalmasabb részén, újlipótvárosban kellene egy autót betolni, mert lemerült az akksija :mrgreen: viszont itt tényleg akkora forgalom mindig, hogy meglincselnének ha feltartom az autókat/trolikat úgy, hogy az se biztos, hogy beindul a járgány. szerintetek lehet kérni, hogy 8 után kimehessünk ezt elintézni vagy úgy képen röhögnek, ahogy azt igazából sejtem is? :D
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2020. november 22., vasárnap 21:28

Realista24 írta: Neked is tudogyuszi volt? Kezdek egyre inkább arra gondolni hogy márciusban én is elkaptam.

Ezt már jó eséllyel semmi nem mutatja ki?
Én megúsztam enyhe tünetekkel, édesapámnak lett tüdőgyulladása, de mostmár rendben van ő is szerencsére.
Most amiket olvastam az alapján az IgG pár hónapra visszamenőleg ki tudja mutatni, de lehet, hogy több mint félév már túl sok annak is.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 22., vasárnap 20:23

R. Carlos írta: Én abszolút nem vagyok vírustagadó és a korlátozó intézkedésekkel is egyet tudok érteni részben.

Azonban egy érdekes adatot osztottak meg a KSH oldaláról velem:
2019 első háromnegyed évében 97742 volt az elhunytak száma összesen az országban. Ugyanez a szám ebben az évben ugyanerre az időszakra 94494.

Tudom statisztika és tudom lehet hamisítani. Bár bízok benne, hogy ezt pont nem.

Viszont ezek a számok így pont nem tükrözik, hogy akkora nagy járvány lenne nálunk, ami egyébként rengeteg ember halálát okozza.
itt az első 3/4 év a lényeg
ami szeptember 30-ig tartott
addig 765-en haltak meg koronavírusban (https://koronavirus.gov.hu/cikkek/894-f ... yt-8-beteg)

ma meg 3800-nál tartunk

az első háromnegyed év pont hogy nem mérvadó, mert októbertől robbant be a halálozás.
kb. október kozepétől már az elmúlt 5 év átlagához viszonyítva is több haláleset történt (https://www.portfolio.hu/gazdasag/20201 ... kon-458042)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 22., vasárnap 20:22

R. Carlos írta: Én abszolút nem vagyok vírustagadó és a korlátozó intézkedésekkel is egyet tudok érteni részben.

Azonban egy érdekes adatot osztottak meg a KSH oldaláról velem:
2019 első háromnegyed évében 97742 volt az elhunytak száma összesen az országban. Ugyanez a szám ebben az évben ugyanerre az időszakra 94494.

Tudom statisztika és tudom lehet hamisítani. Bár bízok benne, hogy ezt pont nem.

Viszont ezek a számok így pont nem tükrözik, hogy akkora nagy járvány lenne nálunk, ami egyébként rengeteg ember halálát okozza.
Erre írtam régebben, hogy "Steve, kihaltak már a svédek?". Az elhunytak nagyon nagy része súlyos beteg vagy nagyon idős. Ez a vírus az esetek nagy részében enyhe lefolyású. Sajnos viszont kis részben nagyon meg tudja terhelni a szervezetet. Hozzá tartozik az is, hogy most kifejezetten figyelve van a vírus. Értem ez alatt, míg tavaly elhunyt egy 95 éves ember tüdőgyulladásban, akkor mindenki betudta a kornak. Ma a COVID a felelős ugyanezért. A nehézségét az adja szerintem, hogy nincs kifejezett gyógymód ellene. Egy időben az a hír is terjedt, hogy például a lélegeztető gép kifejezetten ártalmas a koronás betegeknek a gyulladások miatt, csak légzés segítést kellene alkalmazni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Vissza: