Rendeletek a való világban:Steve írta:Nem is értem miért hőzöngenek emberek a korlátozás, extra biztonság ellen..??!!Dupla D írta:
És észre kéne venni, hogy március óta sokkal jobban vigyázunk mindenhol arra, hogy ne kapjuk el a vírust, illetve van azóta egy csomó korlátozás.
Ha nem lenne korlátozás, akkor milyen számok lennének? Azt gondolom mindenkinek világos, hogy nem lenne kb. egálban a tavalyi meg az idei halálozási adat. Szóval gyakorlatilag úgy emelkedett minimálisan a halálozások száma, hogy a társas érintkezések száma töredékére csökkent, a legveszélyeztetettebb korosztályban lévőkkel alig érintkezünk.
Senki sem jókedvéből csinálja ezt.
Olvastam olyat is, hogy ez a kormánynak jó Szerintem konkrétan ez egy kormánynak sem lehet jó. Tök mindegy ki van kormányon ez csak egy szívás. Folyik el a pénz értelmetlenül, nem szimpatikus korlátozások. Az nem hír ha valaki meggyógyul, a halálozások viszont igen.
Később ezt a pénzt amit most elégetünk ezt vissza kell termelni..
Szóval szerintem ez nem egy öröm senkinek sem. Ilyen helyzetben meg össze kell fogni pártállásoktól függetlenül.
Most jöttem meg a boltból. Párom terhes, így mielőtt megyek be melózni, gondoltam elmegyek pékcuccért, ne neki kelljen. 11:30-kor utána közvetlen 7 nyugdíjas házaspár jött be. Ennyit arról, hogy mennyire "körültekintőek" az idősek.
Más: ha annyira "maradjonotthonmindenki", de a parkolást ingyenessé tették mindenhol a városokban. Szombathelyen ha a Főtér környékén van dolgod (Kormányablak, Városháza, nagyobb bankok), 15-20 perc mire találsz parkolót, mindenhol egymás hegyén-hátán vannak az autók. A Főtéren boldog-boldogtalan sétálgat.