Real Madrid vs. Barcelona
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Re: Real Madrid vs. Barcelona
már bocs hogy közbe szólok, nyílván nem értek hozzá, de tegyék már fel a kezüket azok, akikazt károgták hogy ez a Neymar top3 már most...komolyan kérem, mert sokan voltak.
mocsok sokan
mocsok sokan
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Neymar nem verte meg őket? Mert messi oké....ő tényleg jó.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mondtam én, hogy szenvedős meccs lesz, bár ne lett volna igazam.
Bár a végén már azt éreztem a srácokon, hogy megelégednek ezzel az egy ponttal is, ami mondjuk abból a szempontból érthető, hogy ez is egy lépés a továbbjutás felé.
A játékosok fele lélekben már a Clásicón járt, a bekapott gól megint kabaré volt, aztán örülhettünk, hogy Robinho a döntetlent rakta meg tipszmikszen, ezért inkább nem rúgott bele a labdába ziccerben.
Lassúság, körülményesség, pontatlanság - nem tetszett a játék. A bunker ellen még mindig nincs meg az ellenszerünk.
Összességében véve mondjuk nem rossz ez az egy pont a Milan ellen, pláne idegenben, ebben most nem volt több. Barcelonában viszont verni kell őket, nincs mese.
Bár a végén már azt éreztem a srácokon, hogy megelégednek ezzel az egy ponttal is, ami mondjuk abból a szempontból érthető, hogy ez is egy lépés a továbbjutás felé.
A játékosok fele lélekben már a Clásicón járt, a bekapott gól megint kabaré volt, aztán örülhettünk, hogy Robinho a döntetlent rakta meg tipszmikszen, ezért inkább nem rúgott bele a labdába ziccerben.
Lassúság, körülményesség, pontatlanság - nem tetszett a játék. A bunker ellen még mindig nincs meg az ellenszerünk.
Összességében véve mondjuk nem rossz ez az egy pont a Milan ellen, pláne idegenben, ebben most nem volt több. Barcelonában viszont verni kell őket, nincs mese.
Dehogy, inkább most hajtsátok ki magatokat aztán hétvégén lazázzatok, fél emberiség rátok tette a pénzét szóval csak hajrá.GT37 írta: Neymart mondjuk pihentettem volna a klasszikus előtt, de sebaj. Remélem, azért lehozzuk majd a 60-70. perc környékén kétgólos előnynél.
- GT37
Nem nagyon tartalékolunk a Clásicóra.
Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis, Neymar y Messi.
Neymart mondjuk pihentettem volna a klasszikus előtt, de sebaj. Remélem, azért lehozzuk majd a 60-70. perc környékén kétgólos előnynél.
Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis, Neymar y Messi.
Neymart mondjuk pihentettem volna a klasszikus előtt, de sebaj. Remélem, azért lehozzuk majd a 60-70. perc környékén kétgólos előnynél.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Remek hír.....látszik hogy mennyire boldog vagyok...fölugrok.Barcelona mindössze egyszer fog 2013-ban olyan időpontban játszani, hogy láthatják őket Ázsiában is, míg a Real hátralévő 9 meccséből 4 is ilyen lesz.
Gyönyörű lesz 12-16 órakor meccset nézni,meg hát általában addig még nem nagyon vagyok szabad.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem is sima lesz. Akkor lehet szoros, ha Tata túl óvatosra veszi a figurát. De ha kimentek azzal a szándékkal, hogy itt már pedig faszhossz méreckedés lesz, ha törik, ha szakad, akkor a Milan csak egy bokszzsák lesz.Esélytelen.....hurkalevek. Sima barca lesz. 2 vagy 3 közte.
- GT37
Most nézem csak, hogy az a bíró vezeti a holnapi meccsünket, aki a hétvégén megadta azt a fantomgólt a Leverkusennek. Jó lesz...
1,15 kb.morientes írta:Úgyhogy meg lesz az a Sergio Busquetts-Balotelli meccs(a meccsben )Fogadjatok a piroslapra...érdemes bár biztos nem lesz rajta nagy szorzó...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jahajjajaj....összefoldozzák őt akkorra,ne legyen kétsèg...Balotelli amúgy megsérült a Milan csütörtöki edzésén, a tegnapi bajnokin nem is játszott (az Udinese ellen), szóval lehet, hogy nem fog fejfájást okozni nekünk kedden.
Ott cirkuszolna Gallianinak ha nem játszhatna...még féllábbal is simán...
Úgyhogy meg lesz az a Sergio Busquetts-Balotelli meccs(a meccsben )Fogadjatok a piroslapra...érdemes bár biztos nem lesz rajta nagy szorzó...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Nagyon gyenge a milan. Ráadásul az egyetlen épkézláb focistájuk(én messze nem tartom annyira mint a média) balotelli sem játszik.Alles in allem, meg lennék lepődve, ha röhögve, lazán vernénk őket. De ne legyen igazam.
Esélytelen.....hurkalevek. Sima barca lesz. 2 vagy 3 közte.
- GT37
Valami hasonlót várok én is, nyomunk 70 percig, a Milan 15 emberrel ( ) védekezik, aztán Sánchez hátáról bepattan a labda, 1-0, a Milan kitámad, de nem tudnak eljutni a gólig, és vagy kihúzzuk 1-0-val a meccs végéig, vagy rúgunk még egyet a hosszabbításban.morientes írta:Ha nem is röhögve,de elhozzátok szaros 1 gólal a három oontot milanobol...de bűn rossz meccs lesz azt hiszem....kb a borzasztó meg nézhetetlen kategoria közt fog ingadozni...A barca majd járatja a labdát,a milan meg beáll kontrára,és dagasszák majd a nagy semmit...esetleg az dobhat még valamit a meccsen,mikor Balorallinel elszakad a cérna....
B verzió: a Milan talál egy gólt az első tíz percben, aztán jöhet a busz.
Balotelli amúgy megsérült a Milan csütörtöki edzésén, a tegnapi bajnokin nem is játszott (az Udinese ellen), szóval lehet, hogy nem fog fejfájást okozni nekünk kedden.
Pedig biztosan jól ellennének Sergióval.
Más: bonyolódik a Ter Stegen-ügy, a játékos ügynöke azt nyilatkozta, hogy tárgyalnak a Mönchengladbachhal egy esetleges szerződéshosszabbításról.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha nem is röhögve,de elhozzátok szaros 1 gólal a három oontot milanobol...de bűn rossz meccs lesz azt hiszem....kb a borzasztó meg nézhetetlen kategoria közt fog ingadozni...A barca majd járatja a labdát,a milan meg beáll kontrára,és dagasszák majd a nagy semmit...esetleg az dobhat még valamit a meccsen,mikor Balorallinel elszakad a cérna....Alles in allem, meg lennék lepődve, ha röhögve, lazán vernénk őket. De ne legyen igazam. :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
- GT37
A 0-2 óta szerintem teljesen normális, hogy félünk tőlük (azért a sírás kifejezést kissé túlzónak érzem ebben a szituációban), még ha azt a vereséget sikerült is feledtetnünk a 4-0-val.Géci írta:Sírnak a barca drukkerek, hogy a Milan ellen milyen nehéz lesz... Amùgy azoktól kérdezném, hogy mostanság láttak Milan meccset!? A legtöbb kapott góllal rendelkező csapatok egyike, és nem is valami nívós helyen van a bajnokságba...
Az pedig teljesen lényegtelen szerintem, hogy éppen milyen formában vannak a Serie A-ban, ez egy minden tekintetben más meccs lesz. Ellenünk pedig mindig felszívják magukat.
Alles in allem, meg lennék lepődve, ha röhögve, lazán vernénk őket. De ne legyen igazam.
Persze, ez alap.pheco írta:Azért remélem jövő szombaton tombolni fogsz egy esetleges Modric vagy Bale bombánál, ha már Cé triplánál nem is
CR-tripla?!
-
A milan és a barca? Ugyanmár....osztály különbség van. Esélytelen a milan,semmilyen esélye sincsen,valami bűn gyenge alakulat jelenleg.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért remélem jövő szombaton tombolni fogsz egy esetleges Modric vagy Bale bombánál, ha már Cé triplánál nem isGT37 írta:Mindjárt elkezdem nyomdafestéket nem tűrő szavakkal becsmérelni a Madridot, akkor talán elhiszitek, hogy barçás vagyok.nmate írta:De GT nem is Barcás.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Lassan ott tartunk, hogy 16.helyen tartózkodó Osasuna a legerősebb ellenfél és normális, hogy 0-0 lett a vége...
Sírnak a barca drukkerek, hogy a Milan ellen milyen nehéz lesz... Amùgy azoktól kérdezném, hogy mostanság láttak Milan meccset!? A legtöbb kapott góllal rendelkező csapatok egyike, és nem is valami nívós helyen van a bajnokságba...
Elhiszem, hogy az évek során szolidabb csoporthoz szoktatok ( igen még ennél is), de azért nem kell tùlozni...
A lényeg, hogy röhögve veritek a Milant...
Sírnak a barca drukkerek, hogy a Milan ellen milyen nehéz lesz... Amùgy azoktól kérdezném, hogy mostanság láttak Milan meccset!? A legtöbb kapott góllal rendelkező csapatok egyike, és nem is valami nívós helyen van a bajnokságba...
Elhiszem, hogy az évek során szolidabb csoporthoz szoktatok ( igen még ennél is), de azért nem kell tùlozni...
A lényeg, hogy röhögve veritek a Milant...
- GT37
Örülök,hogy boldoggá tett az iksz.ziro4vr írta:odakapcsoltam, puyol papát azért jó volt látni, meg a döntetlent is
azért na, fiatalok inkább az öregtől tanuljanak mint maskeránótól tahóságot vagy pikétől internetbetyárkodást
Igen, Puyol jelenléte azért eléggé megnyugtató, még mindig nagyon sokat jelent nekünk az ő személye.
(Mascherano amúgy annyira nem tahó mostanában, az egy dolog, hogy a liverpooli önmagához képest rengeteget fejlődött ezen a szinten is, de a műeséseket is hanyagolja az utóbbi időszakban - többnyire. Piqué internetbetyárkodásába viszont nem tudok belekötni. )
Mindjárt elkezdem nyomdafestéket nem tűrő szavakkal becsmérelni a Madridot, akkor talán elhiszitek, hogy barçás vagyok.nmate írta:De GT nem is Barcás.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
odakapcsoltam, puyol papát azért jó volt látni, meg a döntetlent isGT37 írta: Alakul, fejlődik szép lassan a csapat, Tata nagyon intelligens és jó szakvezető, okos változtatásokat hajt végre, hibázik is, de hát senki sem tökéletes.
azért na, fiatalok inkább az öregtől tanuljanak mint maskeránótól tahóságot vagy pikétől internetbetyárkodást
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De GT nem is Barcás.
-
Ezt ne....egy barcás ilyent nem mondhat....de hát senki sem tökéletes.