Értékeld a legutóbbi meccset
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Itt Zizunak is változtatnia kell
új taktikai elemeket mutatnia
a makacsságából engedni
nem haverság alapján keretet kialakítani
új taktikai elemeket mutatnia
a makacsságából engedni
nem haverság alapján keretet kialakítani
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Realista24 írta: Pochettinonak nem volt még dolga Ramos, Kroos és társai szintű kaliberekkel.
Jó ez a Zidane koma, kapjon három embert a kezdobe, aztan lássuk mit tud.
Nagyon sok dologban hibás, de továbbra sem küldeném el.
Egy csatár, Camavinga, Ödegaard, Mendy, Valverde, Varane, Carvajal, Casemiro, Kroos, Kubo, Brahim, meg mindig komoly mag lehet. Mellettük a padon és a keretben olyan oregekkel mint Modric, Karim, Nacho, Ramos. Nyilván utóbbi a pályán is, mert jelenleg pótolhatatlan.
Aztán a futottak még kategória mint Rodrdyo meg Asensio felőlem maradhatnak fix cserenek, mint LV is, de a Vinicius, Isco, Mariano vonulatnak mennie kell. Militaot is eladnam, ha valaki árában vinné, én nem látom benne az extrát.
Marcelo maradhat nagykövetnek.
de ha kap 3 játékost mitől lesz több a támadójátékunk? mitől lesz több elem a támadásokban? azt az edzőnek kéne megoldani... kis fosadék csapatok tudnak összeszokott BEGYAKOROLT támadásokat végig vinni, a Real Madrid erre nem képes? Hazardal? Iscoval? Modrical? Benzemaval? hát Camavingával meg Bappéval sem fogunk tudni. az a baj, hogy semmi variálás,próbálgatás nincs a "taktikánkban" és ez tisztán látszik.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
vannk ilyen kozmikus jelek, amit tudnia kéne olvasni az embernek.. tegnap telihold volt, a gyerek se akart elaludni, de csak kimentem megnézni ezt az ótvar meccset.. rohadt nagy kár volt..
igen, Marcelo önmaga paródiája meccsről-meccsre sajnos (de a Reguimádók nézzenek tottenham meccset, akkora lyukakat hagy néha, én inkább Hakimit tartottam vna meg. valszeg jobb lenne mint Marcelo, de nem worldclass még a fiú (védekezésben naaaagyon nem), szép dolgok a tündérmesék, h saját nevelés, meg fiatal, de én nem csodálom h ZZ rábólintott h pénzért mehet), átnéztem az utóbbi 20 évünk eladásait, tán ennyire csak Helguera épült le mire elment a prime szintjéhez képest mint most szegény Marcelo (vagy Hierro is? nemtom vagy egyik sem? csak pavon mellett tűntek balféknek a végén?), de lehet még ők sem, mert ez azért brutál visszaesés. sem fejben, sem testben nincsenek rendben a dolgok.. sajnálom..
még meccs előtt majdnem beírtam, h jobb lesz vigyázni, grande alaves oktatta a valenciát is, de mondom áááá, minket úgyse fognak. erre de.. hihetetlen.. bár a végére leeresztettek ellenünk is, volt esély az x-re (hazai pályán, az alaves ellen, loooooool ).
am. a momentumok döntöttek: csöves tizenegyes nekik, hazard minimum visszanézést érdemlő térdenrúgása, majd sérülése, Körte gólpassza, 0-2ről csoda lett vna az x, gladbach ellen jött, itt nem..
Am. Körtére sem tudok haragudni igazából, adott 1 gólpasszt, de fogott 3 olyat, h pfff. mindegy melyikből kaptuk volna a másodikat..
ezen túl, ha lesz még Lukács-Marcelo szárny mégegyszer, azt tényleg nem fogom megnézni, két ekkora lyukat nem bír el a csapat. mmint Marcelo már nem szint, Lukács meg nem védő, úgy futottak le minket a helyükön.. azt számolta valaki? sztem volt vagy 8 ilyen: vágd előre-fuss utána kontrája az alavesnek mert fennragadtak, azt Nacho/Varane ott álltak letolt gatyával..
apropó Lukács: nemtom volt-e ilyen valaha, de szerintem most formában van. fura leírni, de ő az egyik legveszélyesebb emberünk. megy-haj-küzd-fut, csakhát nem védő szegényem.. nemtom mennyire hosszú carvajal kiesése, de ha visszajön Fede és marad a jobboson Rodrygo, lehet nem lesz olyan nagy a baj ott. de a baloson nagy a sz@r, ha most Hazard megint kiesik. Mendy előre nem tényező, marad a szélre Vini/Ase... jujjj-jujj... csodás lesz... -> ezzel az a baj, h mivel a bal ezzel a 2 jómadárral (Mendi + Ase/Vini) használhatatlan, hiába lenne viszonylag közepes a jobbos Vazquezzel, Fede, Rodrygoval, a súlytalan balos miatt, elég lesz ha az ellenfél lefogja őket, azt megint nem jutunk 1ről a 2re.. jeeee
szóval nehéz meccsek jönnek: Gladbach, Sevilla, atma, anyáááááááám. nekimenni egy ilyen sorozatnak az egyetlen formában lévő Vazquezzel meg Modriccsal. most kell felkötni a gatyát..
ja, még annyi, h Mariano is igazolja miért nem játszik. ugyanaz a lelkes futóbolond mint Vini. tök jó, 3 poszton van ilyen kiskutyánk: Odri, Vini és Mariano.. kedvesek-aranyosak, felszántják a pályát, de úúúristen mennyire veszélytelenek..
szép kis decemberünk lesz..
igen, Marcelo önmaga paródiája meccsről-meccsre sajnos (de a Reguimádók nézzenek tottenham meccset, akkora lyukakat hagy néha, én inkább Hakimit tartottam vna meg. valszeg jobb lenne mint Marcelo, de nem worldclass még a fiú (védekezésben naaaagyon nem), szép dolgok a tündérmesék, h saját nevelés, meg fiatal, de én nem csodálom h ZZ rábólintott h pénzért mehet), átnéztem az utóbbi 20 évünk eladásait, tán ennyire csak Helguera épült le mire elment a prime szintjéhez képest mint most szegény Marcelo (vagy Hierro is? nemtom vagy egyik sem? csak pavon mellett tűntek balféknek a végén?), de lehet még ők sem, mert ez azért brutál visszaesés. sem fejben, sem testben nincsenek rendben a dolgok.. sajnálom..
még meccs előtt majdnem beírtam, h jobb lesz vigyázni, grande alaves oktatta a valenciát is, de mondom áááá, minket úgyse fognak. erre de.. hihetetlen.. bár a végére leeresztettek ellenünk is, volt esély az x-re (hazai pályán, az alaves ellen, loooooool ).
am. a momentumok döntöttek: csöves tizenegyes nekik, hazard minimum visszanézést érdemlő térdenrúgása, majd sérülése, Körte gólpassza, 0-2ről csoda lett vna az x, gladbach ellen jött, itt nem..
Am. Körtére sem tudok haragudni igazából, adott 1 gólpasszt, de fogott 3 olyat, h pfff. mindegy melyikből kaptuk volna a másodikat..
ezen túl, ha lesz még Lukács-Marcelo szárny mégegyszer, azt tényleg nem fogom megnézni, két ekkora lyukat nem bír el a csapat. mmint Marcelo már nem szint, Lukács meg nem védő, úgy futottak le minket a helyükön.. azt számolta valaki? sztem volt vagy 8 ilyen: vágd előre-fuss utána kontrája az alavesnek mert fennragadtak, azt Nacho/Varane ott álltak letolt gatyával..
apropó Lukács: nemtom volt-e ilyen valaha, de szerintem most formában van. fura leírni, de ő az egyik legveszélyesebb emberünk. megy-haj-küzd-fut, csakhát nem védő szegényem.. nemtom mennyire hosszú carvajal kiesése, de ha visszajön Fede és marad a jobboson Rodrygo, lehet nem lesz olyan nagy a baj ott. de a baloson nagy a sz@r, ha most Hazard megint kiesik. Mendy előre nem tényező, marad a szélre Vini/Ase... jujjj-jujj... csodás lesz... -> ezzel az a baj, h mivel a bal ezzel a 2 jómadárral (Mendi + Ase/Vini) használhatatlan, hiába lenne viszonylag közepes a jobbos Vazquezzel, Fede, Rodrygoval, a súlytalan balos miatt, elég lesz ha az ellenfél lefogja őket, azt megint nem jutunk 1ről a 2re.. jeeee
szóval nehéz meccsek jönnek: Gladbach, Sevilla, atma, anyáááááááám. nekimenni egy ilyen sorozatnak az egyetlen formában lévő Vazquezzel meg Modriccsal. most kell felkötni a gatyát..
ja, még annyi, h Mariano is igazolja miért nem játszik. ugyanaz a lelkes futóbolond mint Vini. tök jó, 3 poszton van ilyen kiskutyánk: Odri, Vini és Mariano.. kedvesek-aranyosak, felszántják a pályát, de úúúristen mennyire veszélytelenek..
szép kis decemberünk lesz..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
ZZ nálam még most se érdemli meg azt, hogy elküldjük. Viszont jó lenne, ha azok a játékosok mennének, akikkel csak fel van töltve a keret, de hasznuk nincs. Illetve az is jó lenne, ha felismerné némelyik játékos, hogy itt a vége, nem tud mit hozzáadni.
Télen menthető lenne ez a szezon. Szerencsére Isco pl felismerte, hogy itt már nem tud segíteni. Asensionak is ideje lenne, mert a semmitevését nem bírja a keret, és egy ekkora csapatban nincs helye. Marcelora meg már nincsenek szavak, ez tényleg ZZ fafejűsége, nem akarja felismerni, hogy itt nincs haszna.
Ja amúgy szerintem Reguilón a hívószóra bármikor visszajönne, de mondjuk télen nem fog... főleg nem azért, mert a Tottenham hajt a bajnoki címért és Mourinho is marasztalni fogja.
Fogunk télen vajon igazolni vagy elfogadjuk, hogy jövőre nem lesz nemzetközi kupaszereplés? Mert már lassan ez itt a tét...
Télen menthető lenne ez a szezon. Szerencsére Isco pl felismerte, hogy itt már nem tud segíteni. Asensionak is ideje lenne, mert a semmitevését nem bírja a keret, és egy ekkora csapatban nincs helye. Marcelora meg már nincsenek szavak, ez tényleg ZZ fafejűsége, nem akarja felismerni, hogy itt nincs haszna.
Ja amúgy szerintem Reguilón a hívószóra bármikor visszajönne, de mondjuk télen nem fog... főleg nem azért, mert a Tottenham hajt a bajnoki címért és Mourinho is marasztalni fogja.
Fogunk télen vajon igazolni vagy elfogadjuk, hogy jövőre nem lesz nemzetközi kupaszereplés? Mert már lassan ez itt a tét...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pochettinonak nem volt még dolga Ramos, Kroos és társai szintű kaliberekkel.
Egy csatár, Camavinga, Ödegaard, Mendy, Valverde, Varane, Carvajal, Casemiro, Kroos, Kubo, Brahim, meg mindig komoly mag lehet. Mellettük a padon és a keretben olyan oregekkel mint Modric, Karim, Nacho, Ramos. Nyilván utóbbi a pályán is, mert jelenleg pótolhatatlan.
Aztán a futottak még kategória mint Rodrdyo meg Asensio felőlem maradhatnak fix cserenek, mint LV is, de a Vinicius, Isco, Mariano vonulatnak mennie kell. Militaot is eladnam, ha valaki árában vinné, én nem látom benne az extrát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Tegnap én megint azt láttam, hogy senki nem tudja mit kéne csinálnia. Nem látom a koncepciót egész évben. Zidane eddig abban volt nagyon jó, hogy az ellenfélre szabta a taktikát, de ha ilyen gyenge játékosokkal van tele a keret, akkor ez nem segít egy Alavés meg Cadiz ellen. Betömörülő védelem ellen totál semmi elképzelés. És az a baj, hogy nem csak egy, hanem az összes játékos részéről. És ez sajnos Zidane sara. Proaktív focit nem tudunk játszani.
Nyáron Camavinga+Mbappé párost szeretnék, de félek, hogy Zidane nélkül még kevesebb esély lesz rájuk. Ellenben Poch szerintem egy egész jó edző, tud építkezni és jól megérteti magát a sztárokkal is. Egyelőre még nem engedném el Zidane kezét, de lassan el kell gondolkodni azon, hogy szükség van-e egy olyan edzőre, aki akkor a legjobb, ha tele van sztárral a csapat olyankor, amikor egyre kevesebb a sztár a keretben és a fiatalokkal kellene új koncepciót építeni.
Nyáron Camavinga+Mbappé párost szeretnék, de félek, hogy Zidane nélkül még kevesebb esély lesz rájuk. Ellenben Poch szerintem egy egész jó edző, tud építkezni és jól megérteti magát a sztárokkal is. Egyelőre még nem engedném el Zidane kezét, de lassan el kell gondolkodni azon, hogy szükség van-e egy olyan edzőre, aki akkor a legjobb, ha tele van sztárral a csapat olyankor, amikor egyre kevesebb a sztár a keretben és a fiatalokkal kellene új koncepciót építeni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Egyébként rohadtul elegem van már ebből a Covid-féle Madrid idényből
Üres stadion nézők nélkül, Bernabeu nélkül, ebben a Tiszakécskei stadionban...
Igazolások nélkül megkövült legendákkal, és az igazolás stoppot kihasználó, a tutiba belepunnyadó koloncokkal mint Isco, Mariano, vagy akár Bale, aki legalább elment de a kasszát ugyanúgy terheli. Ezeknek kényelmes a hónap eleji Otp pittyogás meg a napsütés, sportszakmai szempontok már régen nem tényezők.
Hiányzik a 2020 előtti foci, hiányzik a 2020 előtti Real Madrid.
Ha meg akarjuk menteni az idényt, télen keretet mélyítünk, mert nem bírjuk ezt a covid idény ütemezést.
Reguit visszahívjuk télen, Marcelot pedig nyárig megtartjuk legenda státuszban, aztán szép búcsú.
Jovic kölcsönbe bárhova bármilyen feltétellel, Mariano maradhat 3. számúnak. Valakit hozni kell.
Elfogultság, hozzá nem értés, magyar szurkolói szentimentalizmus, de most komolyan egy Szoboszlai is tudna segíteni sztem, és nem lenne drága Isco helyére perfect
Valamelyik csodabrazilt kölcsönadni és hozni egy értelmes használható szélsőt. Aki nem Asensio, aki nem Hazard. Akinek van haszna és már bizonyitott
Üres stadion nézők nélkül, Bernabeu nélkül, ebben a Tiszakécskei stadionban...
Igazolások nélkül megkövült legendákkal, és az igazolás stoppot kihasználó, a tutiba belepunnyadó koloncokkal mint Isco, Mariano, vagy akár Bale, aki legalább elment de a kasszát ugyanúgy terheli. Ezeknek kényelmes a hónap eleji Otp pittyogás meg a napsütés, sportszakmai szempontok már régen nem tényezők.
Hiányzik a 2020 előtti foci, hiányzik a 2020 előtti Real Madrid.
Ha meg akarjuk menteni az idényt, télen keretet mélyítünk, mert nem bírjuk ezt a covid idény ütemezést.
Reguit visszahívjuk télen, Marcelot pedig nyárig megtartjuk legenda státuszban, aztán szép búcsú.
Jovic kölcsönbe bárhova bármilyen feltétellel, Mariano maradhat 3. számúnak. Valakit hozni kell.
Elfogultság, hozzá nem értés, magyar szurkolói szentimentalizmus, de most komolyan egy Szoboszlai is tudna segíteni sztem, és nem lenne drága Isco helyére perfect
Valamelyik csodabrazilt kölcsönadni és hozni egy értelmes használható szélsőt. Aki nem Asensio, aki nem Hazard. Akinek van haszna és már bizonyitott
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az a baj nincs más.ateeemadrid írta: Lehet itt petit fikázni, de hogy lehet 1 edzo annyira fogalmatlan, hogy van 1 jatekos, akit barmikor berak kikapunk, aztan valahogy a 9. alkalom utan se tunik fel neki.
Mendy sem játszhat minden meccsen.
Ez az év KUKA.
Jövőre vesznek vagy 5-6 játékost és kezdődhet az építkezés nulláról.
Majd lehet megint reménykedni minden év elején.
Mondjuk az all time low barcelona ha hozza a hozzánk képest két elmaradt meccsét pont annyi pontjuk lesz mint nekunk
- ateeemadrid
Én meglattan, hogy Marcelo meg Ase kezd, es végül hosszu evek utan enis inkabb kihagytam a meccset, halistennek.
Lehet itt petit fikázni, de hogy lehet 1 edzo annyira fogalmatlan, hogy van 1 jatekos, akit barmikor berak kikapunk, aztan valahogy a 9. alkalom utan se tunik fel neki. December sincs, kb garantalt a 0kupas szezon, ggwp. En sem küldeném meg mindig el ZZt, de kezd egyértelműen kirajzolodni, hogy nagyon nagyon kevés ő egy csapat ujjaepitesehez. Jelenleg a Lopi Solari szinten vagyunk.
De tudom, megvertunk egy all time lowon lévő Barcat, hurra
Ami meg faj, hogy nyilvan az edzo a gyökér, hogy balfaszokat jatszat, de Marcelo helyeben, nagy madridistakent pofam sem lenne pályára lepni ilyen leepules utan. Jo lenne nem erre emlékezni...
Lehet itt petit fikázni, de hogy lehet 1 edzo annyira fogalmatlan, hogy van 1 jatekos, akit barmikor berak kikapunk, aztan valahogy a 9. alkalom utan se tunik fel neki. December sincs, kb garantalt a 0kupas szezon, ggwp. En sem küldeném meg mindig el ZZt, de kezd egyértelműen kirajzolodni, hogy nagyon nagyon kevés ő egy csapat ujjaepitesehez. Jelenleg a Lopi Solari szinten vagyunk.
De tudom, megvertunk egy all time lowon lévő Barcat, hurra
Ami meg faj, hogy nyilvan az edzo a gyökér, hogy balfaszokat jatszat, de Marcelo helyeben, nagy madridistakent pofam sem lenne pályára lepni ilyen leepules utan. Jo lenne nem erre emlékezni...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Detto. Csak idopocsekolas lett volna megnezni.wZoLee7 írta: Meglattam a kezdot es elengedtem ezt a meccset. Jo dontes volt.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Es kedden ujra BL, a Sahtar ifi B-t talan le tudjuk gyurni, es eselyunk nyilik tovabbjutni (es az utolso forduloban mehetunk az elsosegert.) Aztan megyunk Sevillaba szopni.Whiteheart írta: Idén egyeseknek nem kéne focit nézni...
Amúgy meg nem bírjuk az iramot, súlyos erőnléti gondok vannak és most meg sérülések is. Az Intert letepertük most meg kifújtunk, jön a pontatlanság, nem hajtás, stb
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Petiapesszimista.Babinho írta:Stabilan itt vagy ha hisztis kurvára van szükség. Köszi. A baj az hogy te BL triplák közepette is ezt csináltad. Nem barátod az adrenalin.petiamadridista írta: Adjuk elna fél csapatot.
ZZ pedig álljon fel.
Vége.
Komolyan írom.
ZZ legkésőbb év végén álljon fel.
Peti ilyen, hosszú-hosszú évek óta. De azért szereti a Realt hosszú-hosszú évek óta. Viszont ha szorul a hurok, akkor pánik van.
Megnéztem a kezdőt. Végignéztem a komplett védelmet, majd ránéztem a csatársorra is és 100% biztos voltam benne, hogy egy szar meccs lesz, esetleg vereséggel is.
Azt választottam, hogy filmet nézek az asszonnyal, mikor a gyerek már alszik és abszolút nem idegesítem magam. Úgy voltam vele, hogy ez a kezdő sajnos nem fog örömteli focit adni, ha pedig igen, akkor örülök utólag, hogy nyertünk. Sajnos bejött.
Egész egyszerűen bizonyos embereket nem kellene erőltetni és nem értem hány szezon kell még ehhez. De ez egy ilyen időszak. Nyugodtnak kell maradni, lépni hátra kettőt ha kell és igyekezni nem idegeskedni. Ez az idei szezonra a célkitűzésem. Ha valami pozitívan változna, a világ legboldogabb embere leszek.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meglattam a kezdot es elengedtem ezt a meccset. Jo dontes volt.
- Jim
ez florinak volt válasz, a legendák egy része felismeri mikor van vége
Raúl és Casillas is kb időben távozott, ennyire nem voltak gyengék mint Marcelo
és már mind a kettő visszatért a klubhoz, tehát valós sértődés sem hiszem hogy lett belőle
Raúl és Casillas is kb időben távozott, ennyire nem voltak gyengék mint Marcelo
és már mind a kettő visszatért a klubhoz, tehát valós sértődés sem hiszem hogy lett belőle
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Jó pár nagy játékos nyilatkozott már úgy, hogy addig marad amíg úgy érzi tud segíteni, neki ez a szint már sok, Olasz bajnokságba kellett volna menni vagy egy Psgbe flikkflakkolni.
Mondjuk a fél keretre igaz ez, csak remélni merem, hogy jó lesz a stadion amiért végig kell szenvedni ezeket az éveket.
Mondjuk a fél keretre igaz ez, csak remélni merem, hogy jó lesz a stadion amiért végig kell szenvedni ezeket az éveket.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk egyik se volt ennyire leépülve.Jim írta: amúgy Raúl és Casillas többet játszottak utolsó időszakukban, mint Marcelo
az elmúlt 1-5 évben...
rájuk inkább számított az edző, mint a brazilra
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Jim
amúgy Raúl és Casillas többet játszottak utolsó időszakukban, mint Marcelo
az elmúlt 1-2 évben...
az elmúlt 1-2 évben...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jim 2020. november 28., szombat 23:54-kor.
Szerintem Marcelo felismerte. Ő elfogadná a 3. számú szerepet is, de ZZ másként döntött. Mit csináljon a kis brazil? Ne lépjen pályára, ha küldi az edző?flori írta: Az nem világos, nálunk miért nem ismerik fel a legendáink ha vége? Puyol, Xavi, Iniesta feltudta, itt Raúl, Casillas, Marcelo nem. Később nyilván a Madrid a hibás, amikor szakítás lesz. Egyszerűen nem bír el a csapat egy kiöregedő, jóllakott játékost.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
flori írta: Az nem világos, nálunk miért nem ismerik fel a legendáink ha vége? Puyol, Xavi, Iniesta feltudta, itt Raúl, Casillas, Marcelo nem. Később nyilván a Madrid a hibás, amikor szakítás lesz. Egyszerűen nem bír el a csapat egy kiöregedő, jóllakott játékost.
Igaz viszont Marcelo miért menne el ha az edző számít rá és folyamatosan játszik?