Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nem értek egyet, Hazardot el kellett hozni minden szempontból, azóta ami történt egyrészt szerencsétlenség másrészt meg azt nem látta sztem senki jönni, hogy megjön pocakkal és ennyire elkényelmesedett lesz.
A többibe meg nem látunk teljesen bele, a brazil vonal, a stadion, a covid, ki az akit ZZ akar/nem akar..csak találgatás.
A bajnokság behúzása után szerintem egyértelmű volt, hogy arra a pár meccsre mindenki felszívta magát és kisajtolta a maxot, ebből a keretből meg körülményekből az volt a 110%, ez esett le 60ra kb, az meg ennyit ér.
Nyáron el kell adni 5-6 embert, pár jöhet vissza kölcsönből meg kell pár igazolás. Utána 1 évet kapjon ZZ, ha haladunk valamerre/jönnek az eredmények marad, ha nem, akkor lehet nézelődni másfele. Nálam az Nagelsmann lenne.
A többibe meg nem látunk teljesen bele, a brazil vonal, a stadion, a covid, ki az akit ZZ akar/nem akar..csak találgatás.
A bajnokság behúzása után szerintem egyértelmű volt, hogy arra a pár meccsre mindenki felszívta magát és kisajtolta a maxot, ebből a keretből meg körülményekből az volt a 110%, ez esett le 60ra kb, az meg ennyit ér.
Nyáron el kell adni 5-6 embert, pár jöhet vissza kölcsönből meg kell pár igazolás. Utána 1 évet kapjon ZZ, ha haladunk valamerre/jönnek az eredmények marad, ha nem, akkor lehet nézelődni másfele. Nálam az Nagelsmann lenne.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Pontosan erre gondoltam mikor Kerlonak megemlítettem. Azon lehet filozni hogy a kialakult helyzetért kit terhel a felelősség de szerintem ebben a történetben vastagon benne van ZZ is nem csak a vezetőség bár utóbbi nagyobb mértékben. Ha megy ZZ akkor Pochetino lesz remélem a befutó. De ne szaladjunk ennyire előre. Mondjuk a kövi 3 meccs elég sorsdöntő. Legboldogabb lennék ha végre ZZ is észhez térne és végre a vezetőség is érdemi munkát tenne le az asztalra Covid ide meg oda. Addig meg lehetőleg ne essünk egymás torkának. Szép estét mindenkinek!illgner írta: Az a helyzet, hogy a botrányosan gyenge igazolások vezettek ide. Erre talán Hazard a legjobb példa, 29 évesen elhozni a világ pénzért egy játékost, ez teljesen irracionális döntés volt. Mert akár be is jöhetett volna, de óriási kockázattal járt, és eddig teljesen kidobott pénz. És nem látom, hogy ő itt valaha komoly tényező lenne, de mehetnénk végig a neveken, szinte alig van olyan játékos, aki az utóbbi 4 évben új igazolásként beépült volna a csapatba, és minőséget képviselne.
Az említett Bayernnél kapásból eszembe jut Süle, Davies, Kimmich, Goretzka, Gnabry, Coman, lényegében alig maradt hírmondó a Heynckes-féle csapatból, és felépítettek egy új világverő csapatot úgy, hogy közben végig ott voltak a BL-ben is a csúcsközelben, általában elődöntőig mentek, és a végső győztestől kaptak ki. Az idén elhozták bagóért Sanét a Cityből, a PSG-ből Kouassit (ingyen), aki sokak szerint abszolút világklasszis matéria, jövőre viszik Upamecanot a Lipcséből, halmozzák a jobbnál jobb igazolásokat. Nem véletlen, hogy náluk Jovic-szintű játékosok szóba sem kerülnek, pláne nem 60 millióért.
Az a helyzet, hogy a botrányosan gyenge igazolások vezettek ide. Erre talán Hazard a legjobb példa, 29 évesen elhozni a világ pénzért egy játékost, ez teljesen irracionális döntés volt. Mert akár be is jöhetett volna, de óriási kockázattal járt, és eddig teljesen kidobott pénz. És nem látom, hogy ő itt valaha komoly tényező lenne, de mehetnénk végig a neveken, szinte alig van olyan játékos, aki az utóbbi 4 évben új igazolásként beépült volna a csapatba, és minőséget képviselne.
Az említett Bayernnél kapásból eszembe jut Süle, Davies, Kimmich, Goretzka, Gnabry, Coman, lényegében alig maradt hírmondó a Heynckes-féle csapatból, és felépítettek egy új világverő csapatot úgy, hogy közben végig ott voltak a BL-ben is a csúcsközelben, általában elődöntőig mentek, és a végső győztestől kaptak ki. Az idén elhozták bagóért Sanét a Cityből, a PSG-ből Kouassit (ingyen), aki sokak szerint abszolút világklasszis matéria, jövőre viszik Upamecanot a Lipcséből, halmozzák a jobbnál jobb igazolásokat. Nem véletlen, hogy náluk Jovic-szintű játékosok szóba sem kerülnek, pláne nem 60 millióért.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Allegri? Ő azért már nyert is valamit. de persze Pochettino lenne a prioritás, ő jobban illene a közegbe.ateeemadrid írta:Nyilván egyedül Pochettino említhető meg, mint esetleges opció, de Ő se alkotott még maradandót, viszont csapatépítésben legalább van tapasztalata, szóval ha neadjisten úgy hozza az élet, hogy a francia megbukik, max Őt lehetne kipróbálni szerintem.dzsi91
Másfelől, ha Marcelo nem működik már, Mendyt meg rotálni kell, ilyenkor szokott más edző elővenni valakit az utánpótlásból. Sok más helyen ilyenkor ez történik. Bár a Castilla is épp egy átalakításon megy át,de nem igaz, hogy nincsen valaki a "B", "C" csapatokban, aki normális balhátvéd és megérne egy próbát - mert hát ennél a Marcelonál kb bárki jobb lenne. Esetleg Nacho, ha lesz 2 egészséges belső védő?!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az írásaid mást tükröznek, de tudom, értő olvasás.kiserik írta:Tévedés. Én csak azt tartom, hogy 2.-3. számú cserék lévén elégedett vagyok azzal, hogy hajtanak és a legjobb tudásukat teszik le a pályára (ez annyi amennyi) és nem tartom igazságosnak hogy őket tartja valaki fő felelősnek a kialakult helyzetért.Realista24 írta:
Jó, de te elégedett vagy Vinivel és Marianóval is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tévedés. Én csak azt tartom, hogy 2.-3. számú cserék lévén elégedett vagyok azzal, hogy hajtanak és a legjobb tudásukat teszik le a pályára (ez annyi amennyi) és nem tartom igazságosnak hogy őket tartja valaki fő felelősnek a kialakult helyzetért.Realista24 írta:Jó, de te elégedett vagy Vinivel és Marianóval is.kiserik írta:
Olvass vissza légy szíves. Annyira egyértelmű volt, hogy még a vak (én) is látta. Sőt, azt is írtam, hogy ha Jovic 60 millió, akkor Felix 120-ért ingyen van. A legjobban a 2 Benfica-Frankfurt meccsen látszott a két játékos közötti különbség. Mindegy, nem ragozom. Tényleg tessék visszaolvasni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, de te elégedett vagy Vinivel és Marianóval is.kiserik írta:Olvass vissza légy szíves. Annyira egyértelmű volt, hogy még a vak (én) is látta. Sőt, azt is írtam, hogy ha Jovic 60 millió, akkor Felix 120-ért ingyen van. A legjobban a 2 Benfica-Frankfurt meccsen látszott a két játékos közötti különbség. Mindegy, nem ragozom. Tényleg tessék visszaolvasni.Realista24 írta:
Már már lassan Benő szinten tolod. Mar csak hozzá kéne tenni hogy FMben eladtad egyből.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Eléggé elmérgesedett itt a hangulat.
Vannak problémák, de szerintem legfőképpen a jelenben kellene maradni. Azt, hogy kit veszünk nyáron és kit adunk el/ki távozik ingyen, elég messze van.
A jelen pedig az, hogy rengeteg sérültünk van hétről-hétre, és minden sorból hiányzik egy-egy kulcsjátékosunk. Éppen ez: Carvajal, Ramos, Valverde, Benzema. De egyébként már hetekkel ezelőtt is ez volt a baj, csak más nevekkel. Ennyi kulcsjátékos hiányát egyszerűen nem bírja a keret, ezért állunk úgy, ahogy...
Az edzőváltás nem tenne jót, legfőképpen azért, mert ezek a játékosok még mindig hűek Zidanehoz és velük kellene dolgozni egy új edzőnek is a szezon végéig. Így szinte borítékolható lenne, hogy egy edzőváltással rosszabb helyzetbe kerülnénk még ennél is.
Nem gondolom amúgy, hogy címeket tudnánk amúgy innen nyerni, ami szomorú, mert nem ez a megszokott, viszont a covid okozta válsághelyzet megpecsételte a szezonunkat. A tavalyi szezonban is hanyatlás látszott már, ott egyedül a jó hosszú szünet segített a játékosokon, másképp szerintem nehezen lettünk volna bajnokok, márciusban már nagyon haldokoltunk. Most nincs ez a szünet és a játékosoknak sok ez a terhelés, emellett sok a sérülés és a cseréink pedig kevesek. Talán ez a helyzet segít ZZ-nek új megvilágításba hozni a dlgokat és ha kicsit nagy áron is ebben a szezonban, de el tud olyan játékosokat engedni, mint Isco, Asensio, Marcelo, Jovic és Mariano. Utána ha lesznek megfelelő 12-13-14-dik embereink, illetve nem hátráltatnak ilyen hosszú sérülések, és a covid is elmúlik, akkor lehet keresni valónk.
Én ezt a szezont elengedtem, egyedül annyi vágyam van, hogy a BL-ben indulhassunk jövőre is...
Vannak problémák, de szerintem legfőképpen a jelenben kellene maradni. Azt, hogy kit veszünk nyáron és kit adunk el/ki távozik ingyen, elég messze van.
A jelen pedig az, hogy rengeteg sérültünk van hétről-hétre, és minden sorból hiányzik egy-egy kulcsjátékosunk. Éppen ez: Carvajal, Ramos, Valverde, Benzema. De egyébként már hetekkel ezelőtt is ez volt a baj, csak más nevekkel. Ennyi kulcsjátékos hiányát egyszerűen nem bírja a keret, ezért állunk úgy, ahogy...
Az edzőváltás nem tenne jót, legfőképpen azért, mert ezek a játékosok még mindig hűek Zidanehoz és velük kellene dolgozni egy új edzőnek is a szezon végéig. Így szinte borítékolható lenne, hogy egy edzőváltással rosszabb helyzetbe kerülnénk még ennél is.
Nem gondolom amúgy, hogy címeket tudnánk amúgy innen nyerni, ami szomorú, mert nem ez a megszokott, viszont a covid okozta válsághelyzet megpecsételte a szezonunkat. A tavalyi szezonban is hanyatlás látszott már, ott egyedül a jó hosszú szünet segített a játékosokon, másképp szerintem nehezen lettünk volna bajnokok, márciusban már nagyon haldokoltunk. Most nincs ez a szünet és a játékosoknak sok ez a terhelés, emellett sok a sérülés és a cseréink pedig kevesek. Talán ez a helyzet segít ZZ-nek új megvilágításba hozni a dlgokat és ha kicsit nagy áron is ebben a szezonban, de el tud olyan játékosokat engedni, mint Isco, Asensio, Marcelo, Jovic és Mariano. Utána ha lesznek megfelelő 12-13-14-dik embereink, illetve nem hátráltatnak ilyen hosszú sérülések, és a covid is elmúlik, akkor lehet keresni valónk.
Én ezt a szezont elengedtem, egyedül annyi vágyam van, hogy a BL-ben indulhassunk jövőre is...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem ks mondtam,hogy van. El se kezdödött még. Jelenleg a túlélés a cél semmi más. Az ,hogy miért nem kezdődött el meg a vezetőség sara,mármint elkezdtek valamit de az nagyon mellé ment és perezt ismerve itt tartja majd a csodabraziljait amíg eladhatatlanok nem lesznek.kiserik írta:Sok mindenben igazat tudok neked adni, csak 1 dolog hibádzik jelenleg. Generáció váltás nincs. Ez a legnagyobb baj. Perez vett kölyköket, ZZ meg egy 24 éves védőt illetve elverte a világ pénzét egy közel 30 éves Hazardra meg egy mindenhol problémás Jovicra, akiről 3 meccs alapján megmondtam, hogy flop lesz nálunk. A keret alapja továbbra is ugyan az már nagyon sok éve.dzsi91 írta:
Ki oldaná meg ezt a kaotikus helyzetet jobban? Ki nyerne bajnokságot ilyen körülmények között? Kinek nem veszik a fejét 3 vereség után zsinórban? Zidanenak. Nincs olyan edző a piacon akit nem basznának ki generáció váltás ide vagy oda 5-6 rossz meccs után,olyan meg pláne aki ezt az egész bohózatot szónélkül tűri.
Az meg,hogy kost Zidane báb vagy ő irányít megint nem ilyen egyszerű. Perez igazol,mindig is ígyvolt. Zidane az egyetlen edző aki ezt hosszútávon elfogadja és még hatni is tud rá. Ettől még perez megvenné neymart ha tudná ha Zidane fejre is áll. Meg kell érteni ,hogy a Real Madrid máshovy működik.Zidane érti és éli az egészet. Voltak itt nagy edzők akik eredményeket értek el aztán bedurcáztak amikor felhivta őket perez,hogy ennek és annak játszania kell.Zidane legalább már ott tart,hogy a kezdőt tényleg ő rakja össze mégha a keret adott is.
A generációváltás meg 3-4 év először minőséget kell igazolni ,befutott játékosokat akik a még használható öregekkel jó csapatot alkotnaj aztán lehet a csikókat erőltetni és várni,hogy 10-15ből legalább egy beváljon hosszútávon.
Hazard tökéletes kezdő lépés volt a generációváltásra. Arról már senki nem tehet ami utána jött.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Sok mindenben egyetértek én is, szerintem a nézeteltérések leginkább abból adódnak, hogy nálad Perez a legfőbb felelőse a kialakult helyzetnek, még nálam ZZ, de ezt leginkább azért gondolom így naívan, mert amikor visszajött, arról szóltak a hírek, hogy csak akkor lehet szó visszatérésről, ha szabad kezet kap. Az, hogy a PR braziljaink meg jónéhány szerencsétlen itt van, az szerinted Perez hibája, szerintem Zizoué, fixen sosem fogjuk tudni.dzsi91
Egyébként én sem nagyon tudok más alternatívát elképzelni helyette egyelőre, ezért sem küldeném el egyébként szezon közben. Egyetlen 1 esetben küldtem volna el, ha a csoportból kiesünk az EL-be. Az nem fér bele 1 Real edzőjénél, ha 10 blt nyert volna előtte, akkor sem. De úgy látszik ezt a szégyent nem kell megélnünk.
Nyilván egyedül Pochettino említhető meg, mint esetleges opció, de Ő se alkotott még maradandót, viszont csapatépítésben legalább van tapasztalata, szóval ha neadjisten úgy hozza az élet, hogy a francia megbukik, max Őt lehetne kipróbálni szerintem.
Valverde egyébként abszolút neki köszönhetjük.
Engem továbbra is a taktikai része aggaszt leginkább, nem értem miért nem azt játszatja, mint az előző szezon végén. Egyértelműen rámennék a masszív védekezésre, mehetne akár a 4 kp is, hoztunk azzal a felállással jó meccseket. Case Valverde Kroos Modric Karim Hazard lenne az alap, ennek megfelelően kellett volna szerintem igazolni is. Értem ezalatt, hogy ne mondjuk egy Isco legyen az alternatíva, ha a kpnk megsérül valaki.
- Pad'em
Problémahegyek vannak, minden le lett itt írva. Ilyenkor kéne annak jönnie, hogy a legegyszerűbb lépéseket megtesszük, és nem játszatjuk azt/azokat, akik miatt kikapunk állandóan. Ezt írtam legutóbb is, amikor Shakhtar, Cadiz meg Valencia ellen lettünk elpicsázva. Marcelo. Utobbi 10 veresegnél kezdett, a ligában úgy nem kaptunk ki, hogy nem kezdett. Ezt, hogy nem lehet látni??? Ezzel kéne kezdeni, hogy Marcelo meg Isco nem kerül kezdőbe. Ja, hogy nincs más helyettük ha rotálni kéne? Hát igen, ez ellen nyáron kellett volna tenni valamit. Inkább járatnám csapágyasra Mendyt (mintahogy Modric meg Kroos is van) minthogy folyamatosan kiscsapatok verjenek meg minket könnyedén. Már Zidane se tud erre mit mondani, csak hogy no explanation. Hát lol, nem igaz. Mindenki tudja 2 éve, hogy nem lehet használni ezeket az embereket. Iden pláne kijön, hogy 3 naponként meccs. Én elengedtem ZZ-t, hiába imádom, nem tud megváltozni, ezek nem hibák, ez orosz rulett amit játszik
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Olvass vissza légy szíves. Annyira egyértelmű volt, hogy még a vak (én) is látta. Sőt, azt is írtam, hogy ha Jovic 60 millió, akkor Felix 120-ért ingyen van. A legjobban a 2 Benfica-Frankfurt meccsen látszott a két játékos közötti különbség. Mindegy, nem ragozom. Tényleg tessék visszaolvasni.Realista24 írta:Már már lassan Benő szinten tolod. Mar csak hozzá kéne tenni hogy FMben eladtad egyből.kiserik írta: 3 meccs alapján megmondtam, hogy flop lesz nálunk. .
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már már lassan Benő szinten tolod. Mar csak hozzá kéne tenni hogy FMben eladtad egyből.kiserik írta: 3 meccs alapján megmondtam, hogy flop lesz nálunk. .
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sok mindenben igazat tudok neked adni, csak 1 dolog hibádzik jelenleg. Generáció váltás nincs. Ez a legnagyobb baj. Perez vett kölyköket, ZZ meg egy 24 éves védőt illetve elverte a világ pénzét egy közel 30 éves Hazardra meg egy mindenhol problémás Jovicra, akiről 3 meccs alapján megmondtam, hogy flop lesz nálunk. A keret alapja továbbra is ugyan az már nagyon sok éve.dzsi91 írta:
Ki oldaná meg ezt a kaotikus helyzetet jobban? Ki nyerne bajnokságot ilyen körülmények között? Kinek nem veszik a fejét 3 vereség után zsinórban? Zidanenak. Nincs olyan edző a piacon akit nem basznának ki generáció váltás ide vagy oda 5-6 rossz meccs után,olyan meg pláne aki ezt az egész bohózatot szónélkül tűri.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én azért tartom őt a legalkalmasabbnak mert bizonyította,hogy jólbánik a fiatalokkal amikor rendelkezésére állt egy megfelelő korú és minőségű keret. Kovacic asensio lucas morata azért ez nem egy baszó névsor mégis mind plusszt adtak amikor beküldte őket.Továbbá beépítette a noname casemirot valverde nemtudom már,hogy lopi alatt is ennyire nyomatva volt-e de őt is szépen felhozta.Ugye varanet mbappet camavignat ő erőltette,mendyt is gondolom nem perez akarta.ateeemadrid írta:Hogy mi alapján tartotok ki ennyire ZZ mellett, mi miatt gondoljátok úgy, hogy pont Ő lesz képes végigvinni egy generációváltást egy Real kaliberű klubnál?dzsi91 írta:
Mi a kérdés?
Mert azért tényleg nem ugyanaz, a világ legjobbjaival meg a GOATtal BL-eket nyerni (ne érts félre, nem az érdemeit vitatom) mint egy új csapatot a szűk elitbe vinni.
Zidane érti a futballt látja ki az akiben megvan a plusz kiben nincs és a csapat erősségeihez mérten használja.
A mindenkori real madrid a kezdőben 1 a padon max 3 csikót bír el az eredménykényszer alatt. Ez teljesen felborult nálunk az elmúlt években, a kezdőben a minőséget 32+os leharcolt legendáink képviselik míg a maradék mind csikó és a rosszabbik fajta. Emellé hozzájön a jelenlegi gazdasági helyzet meg perez agymenései.
Ránézek a keretre és imádkozok,hogy ne építsen be senkit a saját egészségem érdekében. Ennek ellenére játszatnia kell ezeket a szerencsétleneket és néha még sikerül is pozitívat kihizni a botladozásukból. A játékosok fenéznek rá a franciák pláne,azért is kel neki végig vinni a generáció váltás mert jelenleg francia ország fossa a jobbnál jobb játékosokat ott vannak a sztárok is,ha jön egy raul lehet akármilyen jó edző a spanyol fiatalok között 10 évente terem valaki aki nem 1-2 éves focista.
Az meg hogy minden kurva meccsre ami döntőnek számít olyan szinten rendbe rakja a fejeket,hogy csak lesek meg már szóra se érdemes. Amióta visszatért minden nagy meccsen aminek tényleg volt tétje a taktika és a játék rendben volt(a körülményekhez képest)
Arról meg már nem tehet szerencsétlen,hogy egy bl nyolcaddöntőben gabriel jesus lefejeli ramost vagy Varane 10 év elit futball után sem képes Ramos nélkül lehozni egy meccset anélkül,hogy a védelem vagy ő maga ne alázná porig magát. Meg hogy a világ egyik legjobb kapusa néha olyanokat csinál amit megye 3ban látni.
A kiskedvencek meg azért vannak nyomatva mert nincs más,azért nincs más mert amikor perez leül az irodájában,hogy az 50millás braziljai maradjanak kerettagok vagy a 0forintos hakimi akiből még pénzt is lehet látni akkor nyilván nem hakimi lesz marasztalva.
Zidane ezeket a dolgokat tudja kezelni anélkül,hogy telesírja a sajtót vállalja a felelősséget minden varaségért, olyan vereségekért ahol 20 helyzetből nem találunk kaput vagy rugunk egy öngólt és kapunk 3 tizit.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
kiserik írta:Nem is kell feltétlenül Zidane fejét követelni, de ez is egy érdekes dolog amit írtál. Most akkor ZZ vagy Perez bábja és kamu volt, hogy kvázi szabad kezet kapott, vagy pont Zidane döntött a brazil hülyegyerek mellett, mert volt más opció is és ez már a két és feledik szezonjuk együtt. Nem tudom melyik a jobb/rosszabb, de egyik sem olyan pozitív ZZ szempontjából.dzsi91 írta:
Nem fogom Zidane fejét követelni amikor beáll a brazil hülyegyerek a 70ik percben megcsinálja a cselt balra és elfut jobbra a labda nélkül.wtf.
Az igazság az, hogy a mostani helyzetben (Shaktar ifi meg Alaves ver úgy minket, hogy esélyünk sincs) a játékosok és ZZ is nyakig felelős. Nem lehet csak a keretre fogni (érdekes, hogy tavaly bajnok lett ez a keret és azért sokkal erősebb, mint azok a csapatok, akik ellen esélyünk sincs, valamint a Barcát pl simán vertük ezzel a kerettel (nem volt Dani és az Asensio-Vini világi balfasz kettősünk is a kezdőben volt)) és nem lehet csak az edzőre fogni. Ez bizony is-is.
Ez is olyan dolog, hogy nem követeljük Zidane fejet ilyen dolgok miatt. De könyörgöm. Akkor miért nem Brahim marad és játszik ő? Pl. Nem lehet magyarázat semmi arra hogy Vinicius itt van, és Kubo meg a spanyol nem. Lendület bennük is van, de ok meg kapura is tudnak lőni. Úgy tűnik a marketing a fontosabb.
Nem is kell feltétlenül Zidane fejét követelni, de ez is egy érdekes dolog amit írtál. Most akkor ZZ vagy Perez bábja és kamu volt, hogy kvázi szabad kezet kapott, vagy pont Zidane döntött a brazil hülyegyerek mellett, mert volt más opció is és ez már a két és feledik szezonjuk együtt. Nem tudom melyik a jobb/rosszabb, de egyik sem olyan pozitív ZZ szempontjából.dzsi91 írta:
Nem fogom Zidane fejét követelni amikor beáll a brazil hülyegyerek a 70ik percben megcsinálja a cselt balra és elfut jobbra a labda nélkül.wtf.
Az igazság az, hogy a mostani helyzetben (Shaktar ifi meg Alaves ver úgy minket, hogy esélyünk sincs) a játékosok és ZZ is nyakig felelős. Nem lehet csak a keretre fogni (érdekes, hogy tavaly bajnok lett ez a keret és azért sokkal erősebb, mint azok a csapatok, akik ellen esélyünk sincs, valamint a Barcát pl simán vertük ezzel a kerettel (nem volt Dani és az Asensio-Vini világi balfasz kettősünk is a kezdőben volt)) és nem lehet csak az edzőre fogni. Ez bizony is-is.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ZZ épített már szarból várat, kétszer is.
Ismeri a klubot oda vissza.
Nem a legkepzettebb edző, de nem is kell hogy az legyen.
Ismeri a klubot oda vissza.
Nem a legkepzettebb edző, de nem is kell hogy az legyen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Hogy mi alapján tartotok ki ennyire ZZ mellett, mi miatt gondoljátok úgy, hogy pont Ő lesz képes végigvinni egy generációváltást egy Real kaliberű klubnál?dzsi91 írta:Mi a kérdés?ateeemadrid írta:
Az a gond, hogy ezzel megint nem a kérdésre válaszoltál.
Mert azért tényleg nem ugyanaz, a világ legjobbjaival meg a GOATtal BL-eket nyerni (ne érts félre, nem az érdemeit vitatom) mint egy új csapatot a szűk elitbe vinni.
Imádlakdzsi91 írta:Érdekes ez az optimizmus dolog is mert kb most a forum 90%nak a seggét kéne vernie a földhöz örömében hiszen teljesült a nagy álom barszát oda vissza +bajnoki cím. Én nem vagyok optomista kell 2-3 év amíg helyre állnak a dolgok és egyáltalán nem biztos,hogy bappé vagy halaand lesz a megoldás. Csak a pofám leszakad ,hogy akik végigsírták a céronaldo korszakot mer nem nyertünk 5 bajnokságot 4 bl mellé meg nemvertük meg a barszát mindig most nem vidítanak fel engem ,hogy nembaj dzsí látod tévedtél ez is jó érzés,hogy megverjük a barszát cserébe megéri rettegni az europa ligától novemberbenateeemadrid írta: Azt mondjuk tényleg nem értem, miért kell paraszt módon vitatkozni, csak mert eltérő véleményen vagyunk néhányan.
Dzsi, a te kommentjeidből úgy jön le, hogy akkor a szarul menedzselt keret nem ZZ felelőssége. Tehát lényegében ő is csak Perez 1ik bábja, és a mostani kiábrándító fos helyzet mind Perez hibája. Ez sem fest túl fasza jövőképet. Én nem gondolnám, hogy egyébként ez így van, bőven megvan a francia felelőssége is a dologban, a kiégett Marcelo, meg a budget hobo Isco erőltetése pl. egyértelmű szerintem, kinek a sara.
De a többi dologra, amit felhoztunk, teljesen jogos kritikaként, azt ti, akik minden áron véditek, mivel magyarázzátok? Meg fordítsuk meg a dolgot, igazából mik az erényei Zidanenak idén, mit ad hozzá, mint edző? Miből gondoljátok, hogy itt 1-2 igazolással, meg nézőkkel helyreáll majd a rend? Tényleg kíváncsi vagyok, hátha ragad rám is valami az optimizmusotokból.
A nagy érveitek meg általában olyan arcok akik 4-5 év múlva valszeg már szóba sem kerülnek brahim meg hakimi meg ceballos meg a tökömtudja kik. Ezekből max ha 1 válik be és akkorsem egy Roberto carlost vagy Zidanet buktunk az ő elküldésükkel.
Rummenigge pl 2018ban minket meg a mi építkezésünket ajnározta,most hogy fordult a kocka meg sírunk a bayern építkezése után. Amikor jönnek a sikerek egy asensio is jól nézki,a bayern kedete is most milyen baszónak tűnik. Másfél éve meg az egész német sajtó a fejét követelte az összesnek.
A többségnek itt nincs egy elképzelése valamiről ,hogy talán nem lehetséges 4 bl mellé 5bajnoki címet nyerni,vagy hogy Zidane nem fog prime céronaldo nélkül bohócokkal bedarálni mindenkit hanem van egy beállítottsága és aköré épít fel egy véleményt.
Aki sírt a bl győzelmek alatt ,hogy nemverünk barszát meg nem nyerünk elég bajnoki címet most sír ,hogy oké hogy bajnokságot nyerünk meg barszát verünk de hogy meg miértnem focázunk nagyokat sok góllal.
És én nem optimista vagyok hanem realista ( ) amikor éreztem a kakót azt nyomtam ezerrel.Most nincs kakao, nem is hőbörgök,hogy miért nem nyerünk blt buktassunk edzőt meg perez mondjon le meg akasszunk fel mindenkit. Ez az élet rendje,most szopó van és szurkolni kell ,hogy ezt a korszakot is kupákkal hozzuk ami eddig jól megy. Itt meg sokan úgy hőbörőgnek,hogy amiért hőbörögtek pár éve az teljesült.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K