Sorozatok, TV műsorok
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Sorozatok, TV műsorok
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Feeling abszolt rendben van, mindig tudod a resz elso masodpercetol kezdve, hogy na ez Star Wars.Mickey írta: Mandalórinál megvan az első évad feelingje?
Gondolom nagy történéseket nem kell várni.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Mandalórinál megvan az első évad feelingje?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ziro a barátok köztről beszélt.nmate írta:Megtehetik, SW, úgyis nézik az emberek, percre kell menni, nem - úgymond - minőségre. Minél több képernyőidőre szét lehet húzni így egy egységnyi írói munkát, annál jobb.ziro4vr írta: Egyértelműen a minél több spinoff a cél szerintem, mondjuk én nem örülök, ígyis az évadok fele filler.
Lesz helyette 10 minosithetetlen, igenytelen fos napi sorozat. Nem lesz nagy valtozas a szorakoztatas minosegu mercejen.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Én még Magdi Anyus lépcsős elhalálozásánl elengedtem a dolgot.
Vagy már előtte?
Még az original szereplőknél maradtam meg, aztán már mindenféle alakot öltöttek ugyan azok a karakterek, nem tudtam követni, és nem is akartam.
Vagy már előtte?
Még az original szereplőknél maradtam meg, aztán már mindenféle alakot öltöttek ugyan azok a karakterek, nem tudtam követni, és nem is akartam.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Néha-néha szembejött a TV-ben egy-egy BK előzetes, a producerváltás óta elég durva dolgok történtek benne. Sok "idős" panaszkodott is FB posztok alatt, hogy ez a BK már nem az, amit anno elkezdtek nézni (családi sorozat).füst írta:Jézus, ennyire vadállat lett a BK?dzsi91 írta:
Számomra véget ért amikor berényi andrást megölette véletlenül a berényi miki
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Jézus, ennyire vadállat lett a BK?dzsi91 írta:
Számomra véget ért amikor berényi andrást megölette véletlenül a berényi miki
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Megtehetik, SW, úgyis nézik az emberek, percre kell menni, nem - úgymond - minőségre. Minél több képernyőidőre szét lehet húzni így egy egységnyi írói munkát, annál jobb.ziro4vr írta: Egyértelműen a minél több spinoff a cél szerintem, mondjuk én nem örülök, ígyis az évadok fele filler.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Számomra véget ért amikor berényi andrást megölette véletlenül a berényi mikiRemy írta: Jó-jó, de az nem hír, hogy véget érhet a Barátok közt 22 év után?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyértelműen a minél több spinoff a cél szerintem, mondjuk én nem örülök, ígyis az évadok fele filler.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jó-jó, de az nem hír, hogy véget érhet a Barátok közt 22 év után?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Nmate: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na, lehet ez a baj, nekem a Rebelsbol csak par jelenet van meg, a Clone warst pedig most neztem meg, ahhoz kepes nagy volt a kontraszt, de persze, azota eltelt par evtized.
Engem most csak az zavart, hogy azt hittem, hogy Ahsoka most az evad vegeig szerepelni fog, de ugy tunik, hogy mas iranyba mennek az esemenyek. Remelem, hogy nem csak egy resz erejeig lesz eloveve, ahhoz o tulsogosan jo karakter.
Amugy vannak teoriak, hogy a Thrawn-Ahsoka storyline egy spinoffnak agyaz meg, igazabol azzal se lenne nagy gond.
Engem most csak az zavart, hogy azt hittem, hogy Ahsoka most az evad vegeig szerepelni fog, de ugy tunik, hogy mas iranyba mennek az esemenyek. Remelem, hogy nem csak egy resz erejeig lesz eloveve, ahhoz o tulsogosan jo karakter.
Amugy vannak teoriak, hogy a Thrawn-Ahsoka storyline egy spinoffnak agyaz meg, igazabol azzal se lenne nagy gond.
- ziro4vr
Az első jelenetben konkrétan nekem valami nagyon elbaszott, vászonról leógó cgi-nak tűnt, aztán hozzászoktam. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár az a kardpárbaj cinkes volt.
Nem illik.
Amúgy tényleg így első blikkre fura volt, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de szerintem abszolút rendben volt ez a megvalósítás, kellemesen csalódtam. A kövi rész ezek után garantáltan filler lesz.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért ennél többet nehéz lenne várni szerintem egy 30 perces résztől, úgy hogy még évadok vannak hátra és még részek is ebből az évadból. Első 3 rész nagyon filler volt, azóta nekem elég fasza most ez a Mando.géza írta:Nekem is fura volt picit, de foleg a mimikak nem voltak illoek szerintem.ziro4vr írta:kicsit cosplayes lett azért, nekem fura volt.
Picit tobbet vartam amugy a resztol, remelem mostmar lesznek osszefonodo szalak, es Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lathatjuk meg tobbet Bo-Katant, Ahsokat meg Moff Gideont is. Most bedoptak Thrawnt meg gondolom Ezrat is ide a kozosbe, ugy erzem, hogy ez picit sok karakter ahhoz, hogy minden resz egy random kuldetes legyen. De legalabb ha csinalnak belole jatekot, akkor nem kell sokat gondolkozni.
Ja es ott van meg Boba is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahsoka nem zavart volna, miért ne változhatna a mimikaja, a stílusa az évek alatt? Csak Rebelsben tök más karakter volt felnőtten.
Nekem is fura volt picit, de foleg a mimikak nem voltak illoek szerintem.ziro4vr írta:kicsit cosplayes lett azért, nekem fura volt.
Picit tobbet vartam amugy a resztol, remelem mostmar lesznek osszefonodo szalak, es Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lathatjuk meg tobbet Bo-Katant, Ahsokat meg Moff Gideont is. Most bedoptak Thrawnt meg gondolom Ezrat is ide a kozosbe, ugy erzem, hogy ez picit sok karakter ahhoz, hogy minden resz egy random kuldetes legyen. De legalabb ha csinalnak belole jatekot, akkor nem kell sokat gondolkozni.
Ja es ott van meg Boba is.
- dzsi91
The morning showt most daráltam le.Szerintem zseniális lett.gunner írta: Valamilyen sorozatot ajánlanátok? Műfaji kikötés gyakorlatilag nincs.
Mostanában néztem végig a La casa del papelt és a Queen's gambitet. Utóbbi meglepetés volt számomra, nem gondoltam, hogy ennyire leköt. A pénzrablók első két évada zseniális, a másik kettő, hát... Tipikusan, mint a Szökésnél, azt éreztem, teljesen önismétlő volt. Ettől függetlenül várom a következő évadját is.
Ti melyikeket daráljátok?
- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahsoka kicsit cosplayes lett azért, nekem fura volt.géza írta: Mando uj resze picit utolso szamurajosra sikeredett kis batman beutessel.
Nem illik.