OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. december 1., kedd 18:51

füst írta: Év végéig marad a posztján, addig szerintem nem várható fejlemény. A közvélemény pedig ízekre szedi, jogosan, meg is érdemli. Irtóhülye volt.
Az nem para hogy saját kapura játszik.
Az orgia is csak erkölcsileg.
A drog már mindenhogy.
A menekülni próbálás pedig a csúcs.

Egy jó pont hogy azonnal bejelentette lemondását, és eltűnik a közéletből. Még büntetőjogilag tartania kell a hátát, és akkor mentett valamennyit a helyzeten.

Ha egy évvel később történik ez, akkor a választásba kerül a fidesznek. De így is sokat fog ártani.

sosem szoktam politizálni, nem is követem, nem is értek hozzá, de ez a mondat nagyon szemet szúrt. általában ha fideszről van szó itt a fórumon, a fő szavazó bázisukat úgy jellemzitek általában hogy tanulatlan, kisebbség, birkák, 8.általános, közhasznúak,tudatlanok. ha politikai vita van itt én csak bele bele olvastam, nekem mindig ez jött le eddig. szóval ezeket a szavazókat szerintetek hol érdekli egy ilyen "malőr" azt se tudják ki ez a szakálberci.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2020. december 1., kedd 18:37

A fél Zsi...Fidesz drogos ratyi amúgy.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. december 1., kedd 18:31

Én csak annyit szeretnék megtudni, hogy ha Szájer ilyen bulikba jár, akkor miken vesz részt Deutsch??? :lol: :lol: :lol:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. december 1., kedd 18:16

füst írta:Az nem para hogy saját kapura játszik.
A Fideszesek szemében pont ez nem para? Nem hinném.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. december 1., kedd 18:14

Év végéig marad a posztján, addig szerintem nem várható fejlemény. A közvélemény pedig ízekre szedi, jogosan, meg is érdemli. Irtóhülye volt.
Az nem para hogy saját kapura játszik.
Az orgia is csak erkölcsileg.
A drog már mindenhogy.
A menekülni próbálás pedig a csúcs.

Egy jó pont hogy azonnal bejelentette lemondását, és eltűnik a közéletből. Még büntetőjogilag tartania kell a hátát, és akkor mentett valamennyit a helyzeten.

Ha egy évvel később történik ez, akkor a választásba kerül a fidesznek. De így is sokat fog ártani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára füst 2020. december 1., kedd 18:16-kor.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. december 1., kedd 18:08

flori írta: Mennyi bizonyíték kell még, hogy mekkora sz.házi banda ez? :lol: Szájerről évek óta köztudott, hogy meleg, nem is értem a fideszt, hogy nyitva hagytak egy ekkora támadási felületet.

Orbán is gondolom agyvérzést kap ettől a sok gyökértől. :lol: Azért egy éven belül behúzni egy Borkai, Kaleta, Szájer ügyet... még Kongóban is belebukna egy kormány.

ui: Senkit sem érdekel, hogy meleg. Nyilván a szituáció miatt pikáns. :-*
Nem mintha Orbán olyan szent lenne :D szeretője neki is van, mondjuk legalább nő :lol:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. december 1., kedd 18:06

füst írta:
géza írta: Szajer is megcsillogtatta a kereszteny konzervativ ertekeket. :mrgreen:
Nincs veszve, ha vállalja a következményeket. Lemond, kilép a Fideszből, és ott hagyja a politikát. Nameg viseli a büntit a tettéért. A legnagyobb kulimászból is lehet egyenes háttal távozni, csak ne legyen puha a gerinc.
Nagy Imre a legjobb példa, aki éltében hitvány volt, haltában hős.
Miert kellene kilepnie? Tokeletes fidesz alany, kepmutatas csillagos otos. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. december 1., kedd 17:52

flori írta: Mennyi bizonyíték kell még, hogy mekkora sz.házi banda ez? :lol: Szájerről évek óta köztudott, hogy meleg, nem is értem a fideszt, hogy nyitva hagytak egy ekkora támadási felületet.

Orbán is gondolom agyvérzést kap ettől a sok gyökértől. :lol: Azért egy éven belül behúzni egy Borkai, Kaleta, Szájer ügyet... még Kongóban is belebukna egy kormány.

ezt is szó nélkül átvészelik. Kormányoldalakon szigorúan a semmitmondó levizezett nyilatkozat van/ lesz kint azt csókolom. Mivel lemondott így a célkeresztböl is eltünt.

Mondjuk egy dolog most jut az eszembe: ezt sehol nem említik egyértelmüen de a nyilatkozatából az jön le, hogy mégis az ö hátizsákjában találtak ekit. Ö mondta, hogy nem tudja honnan van, amúgy is mentelmi joga van de felajánlotta nagylelküségböl (gondolom tényleg nem fogyasztott), hogy csináljanak tesztet. Most, hogy lemondott megszünt a mentelmi joga, tehát elvileg ennek (ha akar) utánamehet a rendörség? Nyilván nem fognak, mert van nagyobb bajuk is néhány szexelö embernél pár tablettával plusz mivel ott helyben nem intézkedtek így gondolom elég bizionyíték sincs. Csak érdekel, hogy a lemondással bünethetövé tette-e magát?

szerk. a belga ügyészség megerösítette, hogy nála találtak drogot és, hogy a mentessége miatt nem intézkedtek. De egyelöre folymatban van az ügy, szóval a fenti kérdésem továbbra is áll.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. december 1., kedd 17:38

Mennyi bizonyíték kell még, hogy mekkora sz.házi banda ez? :lol: Szájerről évek óta köztudott, hogy meleg, nem is értem a fideszt, hogy nyitva hagytak egy ekkora támadási felületet.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. december 1., kedd 17:20

egyébkén milyen menö szakálla van. Pár éve még nem volt neki a képek alapján, ami meg volt az is szürke volt. Most meg tiszta Dan Bilzerian
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 1., kedd 17:19

BBarni írta: Szerintem Szájer nem is lefelé mászott az ereszcsatornán, hanem felfelé, a rendőröknek próbált segíteni.
igen, ez lesz a magyarázat, meg még jön a védekezés, h "de itt legalább senki nem volt náci ruhában mint Mosley-ék bulijain" :D :D :D
2020 hozza a formát..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2020. december 1., kedd 17:04

Faust írta: Ha most lenne EP választás, megszavaznák ugyanúgy. :mrgreen:
Ebben nem lenne semmi ketseg, Borkait is megszavaztak, pedig ott ugye tenyleg 1v1 volt, EP-nel meg ha rajta van a fidesz - KERESZTENYDEMOKRATA listan, akkor ugye default.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 1., kedd 17:03

Ha most lenne EP választás, megszavaznák ugyanúgy. :mrgreen:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. december 1., kedd 16:46

Hatalmas :lol:

Nekem pont par napja meselte faterom, hogy Szajer tőbuzi, pedig en nem is tudtam rola. Erre ma kiderul ez hivatalosan is. :lol:

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. december 1., kedd 16:24

lestat írta: Imádom :lol:

Most akkor Orbán féltheti a gyerekeket tőle is vagy ez fideszes melegre nem vonatkozik? :hmmm:
Ki gondolta volna, hogy vizet isznak és bort prédikálnak. :mrgreen: Egyértelmü, hogy a párton belül sem követi mindenki a "hagyományos" családmodellt, talán olyanok is vannak akik ezzel nem értenek egyet. De egy párt ilyen - ha tagja vagy akkor kifelé általában a párt álláspontját közvetíted. Statisztikailag is kicsi az esélye, hogy ott mindenki teljesen hetero.

Igazából ebben a sztoriban tényleg csak azzal van a baj/ ott szegett szabályt, hogy megszegte a covid-elöírásokat. Ha drogot nem fogyasztott és a bulin mindenki felnött volt és szabad akaratából tette akkor uccu neki, egészségére.

Messze nem olyan súlyos mint pedofil képeket küldözgetni.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2020. december 1., kedd 16:17

Imádom :lol:

Most akkor Orbán féltheti a gyerekeket tőle is vagy ez fideszes melegre nem vonatkozik? :hmmm:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2020. december 1., kedd 16:10

https://twitter.com/Ryanair/status/1333 ... 50144?s=20

Social medias arc az osszes fizetesemelest megerdemli. :mrgreen:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. december 1., kedd 16:08

Laci, már te is?! :lol:

https://telex.hu/kulfold/2020/12/01/bru ... -kepviselo

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. december 1., kedd 16:07

BBarni írta: Szerintem Szájer nem is lefelé mászott az ereszcsatornán, hanem felfelé, a rendőröknek próbált segíteni.

Adom :lol: :lol:
Som i Serem!
6oat

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2020. december 1., kedd 15:59

Szerintem Szájer nem is lefelé mászott az ereszcsatornán, hanem felfelé, a rendőröknek próbált segíteni.

Vissza: