Hi!Donát írta:Zidane csak olyan bombaigazolásokat ajánlgat, mint Varane (és Hazard)? Biztos jó játékos Bale, mert rengeteg elismerést kap (Angliában!), de 2 kérdésem van(és azért kérdezem, mert őszintén fogalmam sincs a válaszokról):
#1: ha leigazolnák nem a kontrafoci feküdne továbbra is leginkább a csapatnak? tömörült védelemmel szemben is effektíven bevethető játékos?
#2: nyilván a bal oldalon nem szorítaná ki CR-t, ha azonban Ronaldo tovább állna, tiszta sor, hogy jó igazolás lehetne (azt nem tudom, hogy a legjobb-e). Azonban vegyük a (szerintem) valószínűbb lehetőséget, hogy CR hosszabbít, és itt marad még legalább 3-4 évet. Akkor gondolom én Bale Di María helyén játszana. A jobb oldalon ugyanolyan meghatározó játékosa a csapatának? Játszott már ott egyáltalán?
nem láttam hétről hétre a fickót, de azért ismerem nagyjából a játékát.
#1: igen, mivel alapvetően a gyorsaságára épül a játéka, illetve angliában amúgy is a hajtós, teljesen őszinte, mindkét csapat részéről győzelemért folyó játék van általában, így területe is van futni.
tömörült védelemnél nekem meggyőződésem, hogy a full kétlábas és übertechnikás játékosok mennek valamire, akiknek ráadásul van agyuk is és kiszámíthatatlanok. bale ismét egy számomra egy darab ballábnak tűnő játékos, bár sztem többet használja a jobbost, mint egy özil, de korántsem készségszinten.
#2: céronaldo nem megy sehova, innentől kezdve bale a jobbszélre jönne (bár lehet én láttam rosszul, de korábban ő játszott balhátvédet is...), 1-2 meccsen láttam teljesen kötetlenül játszani.
összességében a véleményem: hogy bale nem ér ennyit, amennyit akarnak érte, másrészt én gyökeres változást várok a nyártól, amiben őszintén szólva nem szeretném bale-t látni.
de ez az én véleményem.
szerk.: közben látom, hogy Gerr is írta, hogy bhv is volt, akkor jól láttam.
igen, azzal is egyetértek, hogy technikásnak technikás a gyerek, de engem még mindig zavar, hogy túl egylábas.
lucas például jobban tetszik egyértelműen.