madridronie írta:Külön szedném ezt; gazdasági szempontokat figyelembe véve rendben van, amit írsz; sportszakmailag viszont fatális hiba; mint ahogy ugyanez a jelenlegi válságkezelés pénzügyi része és az abszolút zéró igazolás analógiája is. Sok egyéb mellett mi a legnagyobb problémánk 2 éve? Hogy képtelenek vagyunk gólt, gólokat lőni; azt a kib@szott labdát bekefélni a hálóba (helyzetek most is megvannak még ha nem is szemet kápráztató, pengés megoldásokkal, de megvannak); abban meg a portugal talán minden idők legjobbja a mai napig....Én is sajnáltam, hogy elmegy de tudni kell kiszállni az ilyen kapcsolatokból. Szerintem Perez pont jól csinálta.
Igen de erre írtam, hogy "A hibát inkább ott követte el, hogy azt hitte, hogy Bale majd átveszi a helyét és Asensio szintet lép."
Szakmailag hiba volt persze, de van egy pont ahol ezt a gazdasági érdekek felülírják. Azt sokan elfelejtik, hogy CR szinte minden évben sírt, hogy nem becsülik meg aminek a vége nagyobb fizetés lett. Persze mögötte legalább volt teljesítmény de ezt nem lehet a végtelenségig csinálni, lásd Messi esete. Pereznek meg kellett húzni a határt és meg is húzta.