Ugyanaz mint nalam. Ilyenkor “donthetsz”, hogy penzt keresel, vagy otthon vagy 10 napig a biztonsag kedveert.zoli0415 írta: Érdekes ez a vírus és a tesztelés is. Nekem három hete a munkahelyen csináltak orrban turkálós tesztet ami pozitív lett. Jöttek is az enyhébb tünetek. Tegnap csináltak egy újabbat ami negatív. Újra bevethetem magam a közösségbe, mehetek dolgozni viszont továbbra is hőemelkedésem van, gyenge vagyok, úgy érzem magam mint akit tarkón vertek lapáttal, egész nap csak lézengek. Most akkor mi a helyzet?
OFF
Re: OFF
Érdekes ez a vírus és a tesztelés is. Nekem három hete a munkahelyen csináltak orrban turkálós tesztet ami pozitív lett. Jöttek is az enyhébb tünetek. Tegnap csináltak egy újabbat ami negatív. Újra bevethetem magam a közösségbe, mehetek dolgozni viszont továbbra is hőemelkedésem van, gyenge vagyok, úgy érzem magam mint akit tarkón vertek lapáttal, egész nap csak lézengek. Most akkor mi a helyzet?
Családja már nem élt. Önkormányzattól kapott többször csomagot is, mert tényleg nem járt sehova, de azokat se fogadta el. Kert közepéről kb szkafanderben kiabálta, hogy vigyék máshova, neki nem kell. Elkaphatta persze korábban máshol, mert ezt az életet csak az elmúlt kb 2 hónapban folytatta, előtte azért eljárt, de akkor elég sokáig lappangott benne.kiserik írta: Agylobbot kapok ezektől. Ha nem találkozott senkivel, nem érintkezett semmivel, akkor hogy kapott el egy cseppfertőzés útján terjedő vírust? Ez a tipikus "Nem találkozom én senkivel, csak a fiamék voltak a hétvégén, meg Marika hozott egy kis pitét, meg a szomszéd volt át fát behordani, meg a tökömtudja. Nem megyek én sehova, most jöttem a boltból meg előtte voltam a postán". És akkor erre jön rá, hogy itt mindenki olyan egészséges. Senkinek semmi baja. Az a 4-6 gyógyszer reggelire az csak poén. Túlsúly, dohányzás, magas vérnyomás, cukorbetegség, alkoholizmus nincs és nem is volt jellemző a magyar társadalomra. Nem mondom, hogy nem fordulhat elő, de én nagyon nem láttam a hivatalos adatok között olyat akinek ne lett volna alap betegsége.
Agylobbot kapok ezektől. Ha nem találkozott senkivel, nem érintkezett semmivel, akkor hogy kapott el egy cseppfertőzés útján terjedő vírust? Ez a tipikus "Nem találkozom én senkivel, csak a fiamék voltak a hétvégén, meg Marika hozott egy kis pitét, meg a szomszéd volt át fát behordani, meg a tökömtudja. Nem megyek én sehova, most jöttem a boltból meg előtte voltam a postán". És akkor erre jön rá, hogy itt mindenki olyan egészséges. Senkinek semmi baja. Az a 4-6 gyógyszer reggelire az csak poén. Túlsúly, dohányzás, magas vérnyomás, cukorbetegség, alkoholizmus nincs és nem is volt jellemző a magyar társadalomra. Nem mondom, hogy nem fordulhat elő, de én nagyon nem láttam a hivatalos adatok között olyat akinek ne lett volna alap betegsége.TheBull6 írta:Van olyan ismerősöm aki homeofficeban van, hasonló mozgással mint te, mégis elkapta.Marky írta: Tobb ismerosom van, aki nalam sokkal kepzettebb biologiabol es kemiabol, hallgatok rajuk es megvarom, amig tokeletesitik a szerumot.
Tel van, home office, van hazhozszallitas, szoval nekem a napi setan kivul nincs ertelme kimozdulnom.
Mire biztonsagos lesz az oltas es lemegy a CUT fazis, az meg boven majus lesz.
Az egeszsegugyiseknek es a tanaroknak ugyis kotelezo lesz az elso koros oltas, az mar eleg szeles kor ahhoz, hogy a valos mellekhatasokrol statisztika keszuljon lobbi behatas nelkul.
Van olyan is aki emberrel nem találkozott, otthon sütötte a kenyeret, tyúkok alól szedte a tojást, stb. Elkapta, másnap lélegeztetőgép, aztán meg is halt. Soha semmi baja nem volt és nem volt 60 éves se.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Van olyan ismerősöm aki homeofficeban van, hasonló mozgással mint te, mégis elkapta.Marky írta: Tobb ismerosom van, aki nalam sokkal kepzettebb biologiabol es kemiabol, hallgatok rajuk es megvarom, amig tokeletesitik a szerumot.
Tel van, home office, van hazhozszallitas, szoval nekem a napi setan kivul nincs ertelme kimozdulnom.
Az egeszsegugyiseknek es a tanaroknak ugyis kotelezo lesz az elso koros oltas, az mar eleg szeles kor ahhoz, hogy a valos mellekhatasokrol statisztika keszuljon lobbi behatas nelkul.
Van olyan is aki emberrel nem találkozott, otthon sütötte a kenyeret, tyúkok alól szedte a tojást, stb. Elkapta, másnap lélegeztetőgép, aztán meg is halt. Soha semmi baja nem volt és nem volt 60 éves se.
Azokat amúgy nem értem akik azt mondják hogy nem bíznak a vakcinában, de inkább a szülőket pusholnák, hogy adják be maguknak. Ha valami nem okés a vakcinával, náluk sokkal inkább kockázatos mint nálunk. Én nekik semmiképp nem pusholnám, inkább akkor beadom én.
Bár én már valszeg elkaptam. Tesztelni nem teszteltek... mert egy gyökkettő az orvosom, de kollégám is az volt, meg a cégnél elég sokan mások is előttünk, utánunk.
Igaz hogy csak lázas voltam, de napokig, íz meg ilyenek maradtak, szóval ki tudja. Meg persze attól még el lehet kapni újra ugyebár.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én is ezt hallom, ijesztő.nmate írta: Na, legalább akkor marad nekem vakcina
Amúgy magamat nem is, de szüleimnek pl. javasolnám, meg azoknak akik kicsit is veszélyeztetebbek. Egyre több a 40-50 közötti lélegeztetett is, ha nem is hal meg mind, úgy jönnek ki az intenzívről, mint egy darab fonnyadt krumpli.
Kicsit a Marky vonulatot erősítem, annyi eltéréssel, hogy én nem rendelek házhoz, de cikázok mint Flash, de a tömeget kerülöm egy az egyben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, legalább akkor marad nekem vakcina
Amúgy magamat nem is, de szüleimnek pl. javasolnám, meg azoknak akik kicsit is veszélyeztetebbek. Egyre több a 40-50 közötti lélegeztetett is, ha nem is hal meg mind, úgy jönnek ki az intenzívről, mint egy darab fonnyadt krumpli.
A maradeknak meg jutottak a Szajer-fele katonak akik megneveltek oket minden teren.füst írta: Te Ziro, Spártában az ilyeneknek felsírni nem volt idejük, röptében szakadt el a köldökzsinór.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
akkor majd 15 év után mérleget vonunkziro4vr írta: Szerintem adassa be először füst, ha még mindig írkál hülyeségeket akkor tudjuk hogy semmi baja és jó a vakcina.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Tobb ismerosom van, aki nalam sokkal kepzettebb biologiabol es kemiabol, hallgatok rajuk es megvarom, amig tokeletesitik a szerumot.
Viktorunk elmondta facebookon, ugyhogy letezik!Csabi írta:de azért ugye hiszel, abban hogy létezik ez a vírus?lordgabi írta: Nem, egyértelmű nálam.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én az oltások mellett vagyok, de itt én se fogok tolongani, hogy elsők közt kapjak. Amellett, hogy maximálisan bízok az orvosokban és tudományban, a konteókat meg mélyen megvetem, mint mindennek, ennek a vakcinának is lehetnek mellékhatásai, amik - ahogy Géza írta - elenyészőek lehetnek magához a vírushoz képest, de épp ezért várnék pár hónapot, hogy kijön-e újabb mellékhatás a beoltottaknál, amire korábban nem tudtunk éppen amiatt, mert nem telt el elég idő a beoltás óta.
Szóval én beszari vagyok, ezért füst mehetsz előttem.
De előbb-utóbb mindenképp beadatom.
Szóval én beszari vagyok, ezért füst mehetsz előttem.
De előbb-utóbb mindenképp beadatom.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem, egyértelmű nálam.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem első körben úgyis az egészségügyi dolgozóknak, + a sok kontaktnak kitett személyeknek kellene beadatni.
Ha esetleg oltáshoz kötnék majd a nemzetközi utazásokat az érdekes lehet, de nem tartom valószínűnek.
Meglátásom szerint a lényeg az, hogy sok ember kapja meg az oltást, azzal én is nagyobb védettséghez jutok. Pl. Magyyarországon 1-2 millió oltással már nagyon nagyot lehetne előre lépni, nem szükséges hogy mindenki megkapja, mert ezzel jelentősen lecsökken a fertőzésveszély.
Ha esetleg oltáshoz kötnék majd a nemzetközi utazásokat az érdekes lehet, de nem tartom valószínűnek.
Meglátásom szerint a lényeg az, hogy sok ember kapja meg az oltást, azzal én is nagyobb védettséghez jutok. Pl. Magyyarországon 1-2 millió oltással már nagyon nagyot lehetne előre lépni, nem szükséges hogy mindenki megkapja, mert ezzel jelentősen lecsökken a fertőzésveszély.
Fusttel ertek egyet, en is beadatnam magamnak elso korben a nemet-amerikai cumot, nem csak a normalis elet visszaallasa miatt, hanem azert, mert en ugy gondolom, hogy egy nalunk 1000-szer okosabb kutato csoportok altal laboratoriumban fejlesztett gyogyszernek a hosszutavu mellekhatasai az esetek 99%-ban nem lesz olyan sulyos, mint amit irnak a koronavirusrol. Ha en elkapom a virust, es hosszutavon ramegy a tudomre, ami egy vele szuletett rendellenesseg miatt nekem amugy sem 'mukodik teljes kapacitason', akkor jobban meg tudom szivni en ugy erzem.
-
Csak nem Lenkei volt az?KAG írta: Cégen belül az egyik neves magyar virológus tartott előadást.
Ő azt ajánlotta, hogy az elsőkörös vakcinát ne adassuk be.