OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Füstöt kellett volna megkérdezni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Nem tudom szerkeszteni, de van ismerős, ahol konkrét covid beteg van otthon. A lejárt 10 nap után a többiek mehetnek dolgozni. Nyilván, aki meg beteg nem gyógyult meg ennyi idő alatt. Káosz az egész rendszer. Suliból is küldtek haza gyerekeket, mert kontakt személyek tanárok miatt, de ott is mindenki más mehet a családból dolgozni ugyanúgy. Ha akarod betartod, de szinte senki nem tartja ezt így be azt látom.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Nekem is negatív lett, de 3 hétig volt hőemelkedésem, ami igencsak furcsa volt. Meg nagyjából az összes közelebbi kontaktom pozitív lett időközben... Én itthon maradtam táppénzen. Gyengeség volt, hőemelkedés, meg a hangszálam kb 4 hét alatt gyógyult. Nem nagyon volt még ilyenre példa.Faust írta:Ugyanaz mint nalam. Ilyenkor “donthetsz”, hogy penzt keresel, vagy otthon vagy 10 napig a biztonsag kedveert.zoli0415 írta: Érdekes ez a vírus és a tesztelés is. Nekem három hete a munkahelyen csináltak orrban turkálós tesztet ami pozitív lett. Jöttek is az enyhébb tünetek. Tegnap csináltak egy újabbat ami negatív. Újra bevethetem magam a közösségbe, mehetek dolgozni viszont továbbra is hőemelkedésem van, gyenge vagyok, úgy érzem magam mint akit tarkón vertek lapáttal, egész nap csak lézengek. Most akkor mi a helyzet?
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
Így világos, félreértés volt.CS0ki írta:Pont ez az ellentmondás a bajom, hogy az alapbetegség nincs kellően kihangsúlyozva, és amikor idős krónikus betegekről beszélnek, elveszik az éle annak, hogy itt nem csak a nagyon komoly betegségekről van szó, hanem olyanokról is, amik teljesen mindennaposak, és a legtöbb ember nem is gondolja őket krónikus betegségnek.Ez azért egy kicsit ellentmondás, nem? Leírod, hogy sok az alapbetegséggel küzdő ember, de a hülye kommunikáció miatt, miszerint a halottak alapbetegségekkel küzdenek, kevésbé érzik magukat veszélyben? Meg kell nézni a hivatalos adatokat.
A hivatalos statisztikákat meg én megnézem, de az emberek 90% nem. Az talán még eljut valamilyen szinten, amiről van mozgókép, meg sokat van idézve.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ateeemadrid
Szerintem nem kérdés, igazából amikor enyhítésekről van szó, akkor is csak a karácsonyi időszak kerül szóba, úgyhogy 11-e után szerintem még legalább 1 hétig fixen marad ugyanígy. Illetve OV is elmondta, hogy a szakértők(?) akikkel beszélt, mind ellenezték a komolyabb lazításokat. Kíváncsi leszek, hétfőn kiderül. Szerintem egyébként jelen helyzetbe el kellene engedni az ünnepeket is, mert egyelőre nagy pozitív változás nincs. Bár az értelmezhetetlen adatközlés miatt nehezen láthatunk rá a helyzetre.Szerintetek lesz tovabbi szigoritas? A szamok nem mutatnak javulast, kozben egyre tobb korhazbol leakelik a dolgozok a valos szituaciot...
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Nos, a rendszert eddig is túlterhelték, csak nem COVID-ossal, hanem indokolatlan mentőhívásokkal és ügyeletben többhetes panaszokkal (akkor úgysincsenek sokan!!!).Marky írta:Sokan pedig azert halnak meg, mert nem tudjak ellatni a tulterhelt rendszer miatt. Nem er ki a mento, nincs orvos/apolo, vagy esetleg eszkoz.kiserik írta: Sokan halnak olyanok meg, akiket a COVID előtt ugyanúgy elvitt volna egy influenza okozta tüdőgyulladás például.
Ha most eltorod a labad es egy szarabb korhazba kerulsz, akkor csak az ima segithet, hogy ne kapj valami fertozest.
A lábtörés és a fertőzés közt mi az összefüggés?
Pont ez az ellentmondás a bajom, hogy az alapbetegség nincs kellően kihangsúlyozva, és amikor idős krónikus betegekről beszélnek, elveszik az éle annak, hogy itt nem csak a nagyon komoly betegségekről van szó, hanem olyanokról is, amik teljesen mindennaposak, és a legtöbb ember nem is gondolja őket krónikus betegségnek.Ez azért egy kicsit ellentmondás, nem? Leírod, hogy sok az alapbetegséggel küzdő ember, de a hülye kommunikáció miatt, miszerint a halottak alapbetegségekkel küzdenek, kevésbé érzik magukat veszélyben? Meg kell nézni a hivatalos adatokat.
A hivatalos statisztikákat meg én megnézem, de az emberek 90% nem. Az talán még eljut valamilyen szinten, amiről van mozgókép, meg sokat van idézve.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Sokan pedig azert halnak meg, mert nem tudjak ellatni a tulterhelt rendszer miatt. Nem er ki a mento, nincs orvos/apolo, vagy esetleg eszkoz.kiserik írta: Sokan halnak olyanok meg, akiket a COVID előtt ugyanúgy elvitt volna egy influenza okozta tüdőgyulladás például.
Ha most eltorod a labad es egy szarabb korhazba kerulsz, akkor csak az ima segithet, hogy ne kapj valami fertozest.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Más kérdés h ma ez mennyire szabályos. Mivel vannak közterületek ahol kötelező a maszk viseles, ott cigizni sem lehetne értelemszerűennmate írta:Mondjuk a dohányzás nagyon is jellemző - még ha nem is halálos betegség.CS0ki írta:Azért ez az alapbetegség szöveg is
A másik, és most különösen zavaró jelenség, az utcán dohányzók. No offence senki felé, de szerintem alapvetően oltári bunkóság a többi járókelő között pöfékelni, most meg még potenciálisan a covidot is a másik arcába fújják.
De ez már csak a rendelet nagyon sarkos ertelmezese
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk a dohányzás nagyon is jellemző - még ha nem is halálos betegség.CS0ki írta:Azért ez az alapbetegség szöveg is
A másik, és most különösen zavaró jelenség, az utcán dohányzók. No offence senki felé, de szerintem alapvetően oltári bunkóság a többi járókelő között pöfékelni, most meg még potenciálisan a covidot is a másik arcába fújják.
Ez azért egy kicsit ellentmondás, nem? Leírod, hogy sok az alapbetegséggel küzdő ember, de a hülye kommunikáció miatt, miszerint a halottak alapbetegségekkel küzdenek, kevésbé érzik magukat veszélyben? Meg kell nézni a hivatalos adatokat. Nem a TV által mondott lózungokat, miszerint az élsportoló kórházba került, aztán kiderül, hogy 50-60 körüli aki hetente lejár sörözni meg kispályán focizni a haverokkal.CS0ki írta:Azért ez az alapbetegség szöveg is...Néha tényleg úgy van előadva, mintha minden meghalt ember végstádiumban lévő halálos beteg lett volna. Krónikus betegséggel küzdő idő embereke... 15 év fölöttiek harmada kb magas vérnyomásos (én is), van vagy egymillió cukorbeteg az országban, elhízás meg ilyenekről nem is beszélve. Aztán az elcseszett kommunikáció miatt nem meglepő, hogy kevesebben érzik magukat veszélyben, és emiatt lazábbak is.Túlsúly, dohányzás, magas vérnyomás, cukorbetegség, alkoholizmus nincs és nem is volt jellemző a magyar társadalomra. Nem mondom, hogy nem fordulhat elő, de én nagyon nem láttam a hivatalos adatok között olyat akinek ne lett volna alap betegsége.
Az elhunytak nagyon nagy része idős, beteg ember. Rengeteg olyan van, hogy más betegséggel kerül kórháza valaki (pl infarktus, agyvérzés) majd meghal, de mivel bent elkapta a vírust így korona áldozat a COVID szövődményeibe halt bele. Sokan halnak olyanok meg, akiket a COVID előtt ugyanúgy elvitt volna egy influenza okozta tüdőgyulladás például.
Veszélyes ez a valami, de az egészséges szervezet az esetek nagy részben leküzdi. Aki beteg, az viszont nem egészséges. Hiába van millió ugyan olyan betegséggel küzdő ember (magas vérnyomás, túlsúly, cukor betegség, stb) attól még ezek az emberek nem egészségesek. Betegek. Nekik kell különösen vigyázni.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nagyon helytelennek tartom, hogy ezt lekommunikaljak. Fals biztonsagerzetet nyujt, pedig ez tenyleg sulyos lehet barkire nezve, peldaul nem egy elsportolo kerult mar lelegeztetogepre.CS0ki írta:Azért ez az alapbetegség szöveg is...Néha tényleg úgy van előadva, mintha minden meghalt ember végstádiumban lévő halálos beteg lett volna. Krónikus betegséggel küzdő idő embereke... 15 év fölöttiek harmada kb magas vérnyomásos (én is), van vagy egymillió cukorbeteg az országban, elhízás meg ilyenekről nem is beszélve. Aztán az elcseszett kommunikáció miatt nem meglepő, hogy kevesebben érzik magukat veszélyben, és emiatt lazábbak is.Túlsúly, dohányzás, magas vérnyomás, cukorbetegség, alkoholizmus nincs és nem is volt jellemző a magyar társadalomra. Nem mondom, hogy nem fordulhat elő, de én nagyon nem láttam a hivatalos adatok között olyat akinek ne lett volna alap betegsége.
Szerintetek lesz tovabbi szigoritas? A szamok nem mutatnak javulast, kozben egyre tobb korhazbol leakelik a dolgozok a valos szituaciot...
En szemely szerint elegge stresszesen varom az unnepeket. Ilyenkor tud osszejonni tobb napra a csalad, de iden a virus miatt en erosen gondolkozok azon, hogy ez lesz az elso Karacsony tavol a szuleimtol...
Azért ez az alapbetegség szöveg is...Néha tényleg úgy van előadva, mintha minden meghalt ember végstádiumban lévő halálos beteg lett volna. Krónikus betegséggel küzdő idő embereke... 15 év fölöttiek harmada kb magas vérnyomásos (én is), van vagy egymillió cukorbeteg az országban, elhízás meg ilyenekről nem is beszélve. Aztán az elcseszett kommunikáció miatt nem meglepő, hogy kevesebben érzik magukat veszélyben, és emiatt lazábbak is.Túlsúly, dohányzás, magas vérnyomás, cukorbetegség, alkoholizmus nincs és nem is volt jellemző a magyar társadalomra. Nem mondom, hogy nem fordulhat elő, de én nagyon nem láttam a hivatalos adatok között olyat akinek ne lett volna alap betegsége.
Köszönöm a választ! Akkor igen megdöbbentő, hogy ez alapján zöld utat kaptam.Nika91127 írta:Az orrban turkáló 10 perc alatt megvan. Mármint a gyorsteszt.zoli0415 írta:
Az orrban turkálós....utána beletették műanyag, kis henger alakú kupakos valamibe...eddig láttam...majd egy óra múlva szóltak, hogy negatív. Ugyanez az eljárás volt 3 hete a pozitívnál is.
Nálunk az ambulancián minden osztályra felvételesnél meg kell csinálni. Nem egy volt olyan, akinek a gyorsteszt negatív lett, majd a PCR pozitív.
Szóval az, hogy tünetes vagy, de a gyorsteszt negatív, max azt jelenti, hogy nem volt elég jól levéve a minta Vagy a hámsejtben nem volt épp vírusfehérje.
Az orrban turkáló 10 perc alatt megvan. Mármint a gyorsteszt.zoli0415 írta:Az orrban turkálós....utána beletették műanyag, kis henger alakú kupakos valamibe...eddig láttam...majd egy óra múlva szóltak, hogy negatív. Ugyanez az eljárás volt 3 hete a pozitívnál is.Nika91127 írta:
Milyen teszted negatív? A PCR v a turkálós? Utóbbinál sokban függ attól, h ki hogyan csinálja meg. Van nem egy álnegatív is.
Nálunk az ambulancián minden osztályra felvételesnél meg kell csinálni. Nem egy volt olyan, akinek a gyorsteszt negatív lett, majd a PCR pozitív.
Szóval az, hogy tünetes vagy, de a gyorsteszt negatív, max azt jelenti, hogy nem volt elég jól levéve a minta Vagy a hámsejtben nem volt épp vírusfehérje.
Az orrban turkálós....utána beletették műanyag, kis henger alakú kupakos valamibe...eddig láttam...majd egy óra múlva szóltak, hogy negatív. Ugyanez az eljárás volt 3 hete a pozitívnál is.Nika91127 írta:Milyen teszted negatív? A PCR v a turkálós? Utóbbinál sokban függ attól, h ki hogyan csinálja meg. Van nem egy álnegatív is.zoli0415 írta:
Ez eddig rendben is van csak a testemmel mi a helyzet?
Attól függetlenül, hogy negatív a teszt bennem van a vírus?
Lehet, hogy mellé benyeltél egy jó kis influenzát is. Majd a házi (madridomos ) orvosunk megmondjazoli0415 írta:Ez eddig rendben is van csak a testemmel mi a helyzet?Faust írta:
Ugyanaz mint nalam. Ilyenkor “donthetsz”, hogy penzt keresel, vagy otthon vagy 10 napig a biztonsag kedveert.
Ui: már rendel is
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Milyen teszted negatív? A PCR v a turkálós? Utóbbinál sokban függ attól, h ki hogyan csinálja meg. Van nem egy álnegatív is.zoli0415 írta:Ez eddig rendben is van csak a testemmel mi a helyzet?Faust írta:
Ugyanaz mint nalam. Ilyenkor “donthetsz”, hogy penzt keresel, vagy otthon vagy 10 napig a biztonsag kedveert.
Ez eddig rendben is van csak a testemmel mi a helyzet?Faust írta:Ugyanaz mint nalam. Ilyenkor “donthetsz”, hogy penzt keresel, vagy otthon vagy 10 napig a biztonsag kedveert.zoli0415 írta: Érdekes ez a vírus és a tesztelés is. Nekem három hete a munkahelyen csináltak orrban turkálós tesztet ami pozitív lett. Jöttek is az enyhébb tünetek. Tegnap csináltak egy újabbat ami negatív. Újra bevethetem magam a közösségbe, mehetek dolgozni viszont továbbra is hőemelkedésem van, gyenge vagyok, úgy érzem magam mint akit tarkón vertek lapáttal, egész nap csak lézengek. Most akkor mi a helyzet?