lenne ilyen mixen..neymar piros (róla) H gól V megtenném nem kérdés melyikreGT37 írta:Nem is várok tőle csodát, elég lenne egy aprócska gólpassz, esetleg gól is.L.Miki írta:Mi lesz szombaton? Ne hidd, hogy csodát fog tenni, mert nem.
Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Lehet bármi,de neymar főleg a feldobálásiból fog megélni....persze majd azt irják rá,faragták,de nem.....alig érnek hozzá és már esik és kel.
Nekem addig nincs vele bajom amig a helyén kezelik,mint a többivel sem.....de amit irnak róla,meg amire tartják,azt osszuk el 4-el.
Messi megoldja....ő veszélyes mint egy róka a tyúkólban.
Nekem addig nincs vele bajom amig a helyén kezelik,mint a többivel sem.....de amit irnak róla,meg amire tartják,azt osszuk el 4-el.
Messi megoldja....ő veszélyes mint egy róka a tyúkólban.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem is várok tőle csodát, elég lenne egy aprócska gólpassz, esetleg gól is.L.Miki írta:Mi lesz szombaton? Ne hidd, hogy csodát fog tenni, mert nem.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mi lesz szombaton? Ne hidd, hogy csodát fog tenni, mert nem.GT37 írta:Na de majd szombaton.
- GT37
Fáradt, némiképp dekoncentrált volt ő is, de ez várható volt, ezért pihentettem volna.R.M.C.F írta:Neymar nem verte meg őket? Mert messi oké....ő tényleg jó.....
Volt egy lövése, ami centikkel ment mellé, egyébként számomra érthetetlen módon inkább a jobb szélünk volt játékban, Alves tolta az értelmetlen beadásait, amelyek közül kivételesen az egyik pontos lett, meg Sánchez húzogatott ide-oda, neki sem ment annyira.
Na de majd szombaton.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
már bocs hogy közbe szólok, nyílván nem értek hozzá, de tegyék már fel a kezüket azok, akikazt károgták hogy ez a Neymar top3 már most...komolyan kérem, mert sokan voltak.
mocsok sokan
mocsok sokan
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Neymar nem verte meg őket? Mert messi oké....ő tényleg jó.....
- GT37
Mondtam én, hogy szenvedős meccs lesz, bár ne lett volna igazam.
Bár a végén már azt éreztem a srácokon, hogy megelégednek ezzel az egy ponttal is, ami mondjuk abból a szempontból érthető, hogy ez is egy lépés a továbbjutás felé.
A játékosok fele lélekben már a Clásicón járt, a bekapott gól megint kabaré volt, aztán örülhettünk, hogy Robinho a döntetlent rakta meg tipszmikszen, ezért inkább nem rúgott bele a labdába ziccerben.
Lassúság, körülményesség, pontatlanság - nem tetszett a játék. A bunker ellen még mindig nincs meg az ellenszerünk.
Összességében véve mondjuk nem rossz ez az egy pont a Milan ellen, pláne idegenben, ebben most nem volt több. Barcelonában viszont verni kell őket, nincs mese.
Bár a végén már azt éreztem a srácokon, hogy megelégednek ezzel az egy ponttal is, ami mondjuk abból a szempontból érthető, hogy ez is egy lépés a továbbjutás felé.
A játékosok fele lélekben már a Clásicón járt, a bekapott gól megint kabaré volt, aztán örülhettünk, hogy Robinho a döntetlent rakta meg tipszmikszen, ezért inkább nem rúgott bele a labdába ziccerben.
Lassúság, körülményesség, pontatlanság - nem tetszett a játék. A bunker ellen még mindig nincs meg az ellenszerünk.
Összességében véve mondjuk nem rossz ez az egy pont a Milan ellen, pláne idegenben, ebben most nem volt több. Barcelonában viszont verni kell őket, nincs mese.
Dehogy, inkább most hajtsátok ki magatokat aztán hétvégén lazázzatok, fél emberiség rátok tette a pénzét szóval csak hajrá.GT37 írta: Neymart mondjuk pihentettem volna a klasszikus előtt, de sebaj. Remélem, azért lehozzuk majd a 60-70. perc környékén kétgólos előnynél.
- GT37
Nem nagyon tartalékolunk a Clásicóra.
Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis, Neymar y Messi.
Neymart mondjuk pihentettem volna a klasszikus előtt, de sebaj. Remélem, azért lehozzuk majd a 60-70. perc környékén kétgólos előnynél.
Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis, Neymar y Messi.
Neymart mondjuk pihentettem volna a klasszikus előtt, de sebaj. Remélem, azért lehozzuk majd a 60-70. perc környékén kétgólos előnynél.
-
Remek hír.....látszik hogy mennyire boldog vagyok...fölugrok.Barcelona mindössze egyszer fog 2013-ban olyan időpontban játszani, hogy láthatják őket Ázsiában is, míg a Real hátralévő 9 meccséből 4 is ilyen lesz.
Gyönyörű lesz 12-16 órakor meccset nézni,meg hát általában addig még nem nagyon vagyok szabad.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem is sima lesz. Akkor lehet szoros, ha Tata túl óvatosra veszi a figurát. De ha kimentek azzal a szándékkal, hogy itt már pedig faszhossz méreckedés lesz, ha törik, ha szakad, akkor a Milan csak egy bokszzsák lesz.Esélytelen.....hurkalevek. Sima barca lesz. 2 vagy 3 közte.
- GT37
Most nézem csak, hogy az a bíró vezeti a holnapi meccsünket, aki a hétvégén megadta azt a fantomgólt a Leverkusennek. Jó lesz...
1,15 kb.morientes írta:Úgyhogy meg lesz az a Sergio Busquetts-Balotelli meccs(a meccsben )Fogadjatok a piroslapra...érdemes bár biztos nem lesz rajta nagy szorzó...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jahajjajaj....összefoldozzák őt akkorra,ne legyen kétsèg...Balotelli amúgy megsérült a Milan csütörtöki edzésén, a tegnapi bajnokin nem is játszott (az Udinese ellen), szóval lehet, hogy nem fog fejfájást okozni nekünk kedden.
Ott cirkuszolna Gallianinak ha nem játszhatna...még féllábbal is simán...
Úgyhogy meg lesz az a Sergio Busquetts-Balotelli meccs(a meccsben )Fogadjatok a piroslapra...érdemes bár biztos nem lesz rajta nagy szorzó...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Nagyon gyenge a milan. Ráadásul az egyetlen épkézláb focistájuk(én messze nem tartom annyira mint a média) balotelli sem játszik.Alles in allem, meg lennék lepődve, ha röhögve, lazán vernénk őket. De ne legyen igazam.
Esélytelen.....hurkalevek. Sima barca lesz. 2 vagy 3 közte.
- GT37
Valami hasonlót várok én is, nyomunk 70 percig, a Milan 15 emberrel ( ) védekezik, aztán Sánchez hátáról bepattan a labda, 1-0, a Milan kitámad, de nem tudnak eljutni a gólig, és vagy kihúzzuk 1-0-val a meccs végéig, vagy rúgunk még egyet a hosszabbításban.morientes írta:Ha nem is röhögve,de elhozzátok szaros 1 gólal a három oontot milanobol...de bűn rossz meccs lesz azt hiszem....kb a borzasztó meg nézhetetlen kategoria közt fog ingadozni...A barca majd járatja a labdát,a milan meg beáll kontrára,és dagasszák majd a nagy semmit...esetleg az dobhat még valamit a meccsen,mikor Balorallinel elszakad a cérna....
B verzió: a Milan talál egy gólt az első tíz percben, aztán jöhet a busz.
Balotelli amúgy megsérült a Milan csütörtöki edzésén, a tegnapi bajnokin nem is játszott (az Udinese ellen), szóval lehet, hogy nem fog fejfájást okozni nekünk kedden.
Pedig biztosan jól ellennének Sergióval.
Más: bonyolódik a Ter Stegen-ügy, a játékos ügynöke azt nyilatkozta, hogy tárgyalnak a Mönchengladbachhal egy esetleges szerződéshosszabbításról.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha nem is röhögve,de elhozzátok szaros 1 gólal a három oontot milanobol...de bűn rossz meccs lesz azt hiszem....kb a borzasztó meg nézhetetlen kategoria közt fog ingadozni...A barca majd járatja a labdát,a milan meg beáll kontrára,és dagasszák majd a nagy semmit...esetleg az dobhat még valamit a meccsen,mikor Balorallinel elszakad a cérna....Alles in allem, meg lennék lepődve, ha röhögve, lazán vernénk őket. De ne legyen igazam. :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
- GT37
A 0-2 óta szerintem teljesen normális, hogy félünk tőlük (azért a sírás kifejezést kissé túlzónak érzem ebben a szituációban), még ha azt a vereséget sikerült is feledtetnünk a 4-0-val.Géci írta:Sírnak a barca drukkerek, hogy a Milan ellen milyen nehéz lesz... Amùgy azoktól kérdezném, hogy mostanság láttak Milan meccset!? A legtöbb kapott góllal rendelkező csapatok egyike, és nem is valami nívós helyen van a bajnokságba...
Az pedig teljesen lényegtelen szerintem, hogy éppen milyen formában vannak a Serie A-ban, ez egy minden tekintetben más meccs lesz. Ellenünk pedig mindig felszívják magukat.
Alles in allem, meg lennék lepődve, ha röhögve, lazán vernénk őket. De ne legyen igazam.
Persze, ez alap.pheco írta:Azért remélem jövő szombaton tombolni fogsz egy esetleges Modric vagy Bale bombánál, ha már Cé triplánál nem is
CR-tripla?!
-
A milan és a barca? Ugyanmár....osztály különbség van. Esélytelen a milan,semmilyen esélye sincsen,valami bűn gyenge alakulat jelenleg.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért remélem jövő szombaton tombolni fogsz egy esetleges Modric vagy Bale bombánál, ha már Cé triplánál nem isGT37 írta:Mindjárt elkezdem nyomdafestéket nem tűrő szavakkal becsmérelni a Madridot, akkor talán elhiszitek, hogy barçás vagyok.nmate írta:De GT nem is Barcás.