alexoxladjackoxi írta:
lestat írta:
Grealish de szep golt rugott
Imádom a palit, ha nem hozzánk jön (nem valószínű
), akkor remélem marad a fenekén, nagyon nem lenne jó egy Unitednél látni. Cityhez szerintem túl egyénieskedő a játéka. Amúgy lassan tényleg nem túlzó kijelenteni róla, hogy a liga legjobb játékosa. Durva, hogy milyen megoldásai vannak, és játszi könnyedséggel kivitelezi őket.
Detto, kis tulzassal nincs rossz megoldasa, tegnap is mit lejatszott. Tizenegyest mondjuk elvallalhatta volna de ők tudjak...
Hát pár éve még az Arsenalt mondtam volna, de idén inkább ugy vagyok vele hogy maradjon a helyen vagy a chelsea. Jelenleg nem erzem hogy ki tudna ugy teljesedni, cityben ott van de bruyne, United inkabb ne rontsa el a sracot, a pool tele van kozeppalyasokkal es szerintem a stilus sem passzolna hozza nemtudom. A Chelsea jónak tunhetne, fiatal igeretes csapat es Lampard is szep focira torekszik. Talan Felepithetne a Csapatot Grealish köré. Kéne egy vezér oda a KPra.
Na de majd kiderul.
Tegnapi meccshez meg hogy a VAR megint csak rontott a foci elmenyen...4 percig nezik hogy les vagy nem les centizgetnek, ha ennyire nehez eldonteni inkabb adjak meg, plusz a srac konkretan azert lehetett elorebb mert a vedo kb oda birkozta, akkor bunteto minimum de erre kifele szabadrugas