Premier League
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Premier League
Várjuk ki a szezon végét. Gyakorlatilag minden valamire való szakértő szemében nevetség tárgyává vált Mourinho az elmúlt években, nem én találtam ezt ki. Semmi olyat nem tett mostanában, ami miatt TOP-edzők között kéne emlegetni. Utoljára a 2014-15-ös Chelsea-je volt jó. Pedig a MU-nál kb. Guardiola szintű anyagi háttérrel dolgozhatott, az egyik 100 pontokkal lett bajnok, a másik meg csak vergődött, aminek a vége az lett, hogy ki is vágták. Jelenleg vezetik a ligát, de nagyon szoros a tabella eleje, 1-2 rossz meccs becsúszik és ki is szorulhatnak a TOP4-ből. És pedig de, 0.39 XG-re 2 gólt lőni, inkább fogható a kiváló egyéni képességekre, mint arra, hogy Mourinho milyen patent támadófutballt alakított volna ki, amivel sorra dolgozták ki a helyzeteket. Vagy nem értem, Son tegnapi gólja mi volt, ha nem egyéni villanás? Jelenleg nem az Arsenalról volt szó, tisztában vagyok vele, hogy jelenleg egy hulladék a csapat, és Arteta se néz ki úgy, hogy érne valamit, de attól még nem fogok egy kevesebb, mint harmadnyi szezon után térdre borulni Mourinho előtt. Mi senki ellen nem tudunk helyzeteket kialakítani, nem csak a Spurs ellen. Ancelotti kapott egy komplett középpályát, 9. helyen állnak. Semmi csodát nem tett egyelőre. Lehetnek még bőven előrébb, támadásban egész jók valóban, dehát páran 3-4 meccs után már bajnoki címről beszéltek velük kapcsolatban is, és ezért mondom azt, hogy a Tottenhamnél is korai ez még. Nézd meg Hasenhüttlt, hogy mit csinált a kiesőjelölt Sotonból 2 év alatt. Na az edzői bravúr, pedig az a keret tényleg nem sok mindenre hivatott, pláne ha kiveszed Ingst. És most nem is az eredményekről beszélek, bár atekintetben is jól áll, hanem hogy milyen focit letolnak.
Savanyú az a szőlő.alexoxladjackoxi írta: Én nem ülök fel erre a Mourinho vonatra (buszra ). Ha olyan jó , korszerű edző lenne, mint 10 évvel ezelőtt, akkor nem rugdosták volna ki az előző állomáshelyeiről páros lábbal. Nem igazán értem, hogy mi köze van ahhoz az edzőnek, hogy van egy Son Kane párosa, aki 30 méterről olyan gólokat baszarint, hogy leesik az ember álla. Tény, tudja őket használni, de szerintem semmi extrát nem tesz hozzá. Tegnap 0.39 XG-re lőttek 2 gólt. Ennyi erővel Ole Gunnar is mekkora edző, mert van egy Brunoja, aki hozza neki a meccseket. Ha hozzák az elmaradt meccsüket, 2 pontra lesznek az első helytől. Csodálkoznék, ha végigvinnék így a szezont, eleve ha kiesik Son vagy Kane, jelentős visszaesés is benne lehet. Evertont is felhype-olták év elején, aztán szépen süllyednek vissza a középmezőnybe. Korán van még. Inkább Arteta kreténsége a tegnapi, hogy egy tipik kontracsapatnak felkínálta a területeket.
Mou nem azért megy jól, mert van egy Son-Kane pakkja. Taktikailag rendbe rakta a csapatot, úgy hogy a védelme a legstabilabb a ligában, úgy hogy egy Dier(!) van középen. A középpályát is kurva jól összerakta a box-to-boxokkal. Hojbjerg jóformán semmilyen csapatnál nem jöhetett volna szóba, Mounak pedig az egyik legbiztosabb pontja. Arról ne is beszéljünk, hogy Sissokot és Ndombelet is milyen hasznossá tudta tenni. Ndombele vkpból 10-esbe lép át különböző szituációkba, mert olyan counterpressinget tud csinálni, amit egy Alli vagy Eriksen sosem.
Mou egy kurva jó edző, ezt csak az nem látja aki elfogult vele kapcsolatban a személyisége miatt. Az, hogy egy gyenge Chelsea és MU-ban nem tudta végezni a munkáját, úgy ahogy ő akarta, az lehet részben az ő sara is. Ez viszont nem változtat azon, hogy taktikailag az egyik legjobb edző jelenleg.
Solskjaer kanyarban sincs hozzá képest, míg Ancelotti egy Arsenalnál gyengébb kerettel eredményesebb és bíztatóbb játékot tud összehozni.
Arteta sosem lesz nagy edző, ez látszik abból, ahogy "támadást" szervez. Védelmet kb 5 meccsre helyre tudta rakni, de elől "U"-ban oda-vissza körbepasszolni a labdát az egy nagyon lebutított tipikus spanyol labdabirtoklós eredménytelen csapatra jellemző.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
én sem vagyok annyira elragadtatva tőle. most összejött a keret neki ismét, ahol a játékosok végtelen kilométert hajlandóak futni minden meccsen plusz a mindenhonnan beverem csatár. ez kell neki mindig a sikerhez.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én nem ülök fel erre a Mourinho vonatra (buszra ). Ha olyan jó , korszerű edző lenne, mint 10 évvel ezelőtt, akkor nem rugdosták volna ki az előző állomáshelyeiről páros lábbal. Nem igazán értem, hogy mi köze van ahhoz az edzőnek, hogy van egy Son Kane párosa, aki 30 méterről olyan gólokat baszarint, hogy leesik az ember álla. Tény, tudja őket használni, de szerintem semmi extrát nem tesz hozzá. Tegnap 0.39 XG-re lőttek 2 gólt. Ennyi erővel Ole Gunnar is mekkora edző, mert van egy Brunoja, aki hozza neki a meccseket. Ha hozzák az elmaradt meccsüket, 2 pontra lesznek az első helytől. Csodálkoznék, ha végigvinnék így a szezont, eleve ha kiesik Son vagy Kane, jelentős visszaesés is benne lehet. Evertont is felhype-olták év elején, aztán szépen süllyednek vissza a középmezőnybe. Korán van még. Inkább Arteta kreténsége a tegnapi, hogy egy tipik kontracsapatnak felkínálta a területeket.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
illetve a MU-ban nem is engedték neki azt, amit a Spörsben - szerintem. Spörsnél más a büdzsé, de ezekszerint nagyjából megkapta azokat, akiket szeretett volna. Kane mögé mindenképpen kellett egy "B" opciós csatár, C.Vinicius megfelel erre. Már csak be kell építeni. Eddig az EL-ben vitézkedik. Védelembe jött egy másik Walesi srác, 20 éves, Chelsea ellen meglepetésemre éppen ő játszott a védelemben. Regu is az a tipus, aki nagyon jól tudja támogatni a támadásokat.TheBull6 írta: Pont és gól rekorddal nyertünk bajnokságot vele anno. K*rvára nézhető focival, engem aztán marhára nem zavart hogy kontrából lőttük a gólokat vagy sem. Ahogy nem hinném hogy most bárki is zavarna a Spurs fanok között. Megvan az elképzelése Mou-nak, csak egy olyan keret kell mellé ahol tudja alkalmazni. Spurs pont ilyen, a MU nem volt.
Amúgy Mou lenyilatkozta, hogy Bale már más ember, mint 7 évvel ezelőtti, aki eligazolt a Realba.
City, Chelsea, Arsenal. 3 olyan meccs, ahol elég necces volt, Bale nem tudott volna annyit védekezni, mint Bergwijn a szélen. Boxing Day és az év végi sok meccsen kell majd úgyis forgatni a csapatot.A vezetőedző szerint Bale még nem tud kilencven percet futballozni, a nagy intenzitású játék még nehézséget okoz számára, de ez hamarosan megváltozik.
Az Arsenal viszont totál széthullott. Auba és Lacazette, mintha ott se lennének. pedig pár éve még 20asával lőtték a gólokat. 2 győzelemmel kezdtek, de azóta kipukkadtak.
Nem tudom ezzel mondjuk mi a gond?!Anthony írta: Tottenham tipik Mourinho csapat amúgy, csütörtökön is néztem az EL-ben, valami noname csapat ellen is kontrákra játszottak, ma is, mindig is, nem változott semmi.
Pont és gól rekorddal nyertünk bajnokságot vele anno. K*rvára nézhető focival, engem aztán marhára nem zavart hogy kontrából lőttük a gólokat vagy sem. Ahogy nem hinném hogy most bárkit is zavarna a Spurs fanok között. Megvan az elképzelése Mou-nak, csak egy olyan keret kell mellé ahol tudja alkalmazni. Spurs pont ilyen, a MU nem volt.
Sajnálom, hogy nem jött neki össze a BL itt, az Ancelotti ideje alatt élvezett játék és sikerek alapjait bőven Neki köszönhetjük.
Az a gólunk az Ajax ellen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mire alapozod?R. Carlos írta:1 év marad a szerződéséből. Talán van rá remény, hogy elpasszoljuk...Realista24 írta: LOAN WATCH: Gareth Bale has played 0 minutes in Tottenham’s last three league matches (vs City, Chelsea & Arsenal).
COYS mi?
Úgy visszakapjuk nyáron, hogy csak úgy füstöl
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
1 év marad a szerződéséből. Talán van rá remény, hogy elpasszoljuk...Realista24 írta: LOAN WATCH: Gareth Bale has played 0 minutes in Tottenham’s last three league matches (vs City, Chelsea & Arsenal).
COYS mi?
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
LOAN WATCH: Gareth Bale has played 0 minutes in Tottenham’s last three league matches (vs City, Chelsea & Arsenal).
COYS mi?
COYS mi?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Son és Kane gondolom együtt alszanak, azért megy így a bromance
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Simán bennevan, hogy végigviszi Mou.flori írta: Mekkora fricska lenne egy José bajnoki cín. Jóég.
Regu milyen?
Télen ha el tudja adni Allit, akkor tovább fog erősíteni.
Ez a Son és Kane elképesztő. Rájuk van építve és lehet is rájuk építeni.
Regu pont annyira játszik jól, hogy szezon végig visszavegyük.
- flori
Mekkora fricska lenne egy José bajnoki cín. Jóég.
Regu milyen?
Regu milyen?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
Harry Kane 250. golja. Tőle gyorsabban csak Messi ért el ennyi golt.
Majdnem teljesen ideális helyen állt.Anthony írta: Kicsit kint állt a kapuból.
Icipicit állhatott volna balrább, meg szerencsétlen ütemben rúgozott bele, ott is vesztett egy pici időt, de ezt még úgyse szedte volna ki sztem.
Mellette ment el a labda, nem felette, ha hátrébb áll még nagyobbat kellett volna nyújtoznia,azt még így se érte el. Annyival több időt meg nem nyert volna vele, ha hátrébb is áll, hogy kifogja.
Ezt max Courtois szedhette volna ki a baszom hosszú kezeivel, de még neki is necces lett volna
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ami abszolút nem változtat semmin. Anno a Realt is brutálisan jó kontrázó csapattá tette, élmény volt nézni a pár másodperces ellentámadásból lőtt góljaikat. Rengeteg Ash és hasonló YT videó volt a neten. Na meg gólrekordokat is döntött anno a Real a csodabarca mellett!Anthony írta:Kicsit kint állt a kapuból.ferni írta:
Ezt nem értem, mi baj volt vele?
A gólnál hol volt?
Tottenham tipik Mourinho csapat amúgy, csütörtökön is néztem az EL-ben, valami noname csapat ellen is kontrákra játszottak, ma is, mindig is, nem változott semmi.
valaki egy streamet pls!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kicsit kint állt a kapuból.ferni írta:Anthony írta: Hol volt az Arsenal kapusa?
A gólnál hol volt?
Tottenham tipik Mourinho csapat amúgy, csütörtökön is néztem az EL-ben, valami noname csapat ellen is kontrákra játszottak, ma is, mindig is, nem változott semmi.
Anthony írta: Hol volt az Arsenal kapusa?
A gólnál hol volt?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez a Kane-Son duó óriásit megy idén. Mou jobbá tette mindkettőt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hol volt az Arsenal kapusa?
Son megint, igazoljuk már le!
Son megint, igazoljuk már le!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert ez mas kategoria.Pár meccsel ezelőtt is volt egy olyan szitu, amikor kapuval szemben, kapussal szemben (sehol egy védő zavaró tényező előtte) fölélőtte.
mar-mar a jo oreg choupo-motingos failt idezte, sikerult ketszer is elbenaznia
video