Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Toti

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. december 7., hétfő 11:39

gyakorlatilag az utolsó pár hszben leszóltad majdnem az összes edzőt :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. december 7., hétfő 11:31

Berti írta: Nem alakított ki Mou patent támadófutballt.
Egy jó kontracsapatot hozott létre, ahol a közepes képességű védőket stabilra tudta szervezni, egy közepes képességű kp-val másodpercek alatt szűri a labdákat és elől a két top csatárát úgy használja, hogy ki tudják maxolni egymást. Nagyon jól érzik egymást már 1-2 éve, de nem tudom hány edzőnek jutott volna eszébe tipikusbefejezőcsatár Kane-t visszábbrendelni, úgy hogy területet nyisson a szélsőknek a felfutásra. Az már Kane egyéni teljesítményének köszönhető, hogy utána mégis oda tud érni a 16osba, mikor szükség van rá.
Valószínüleg nem fog bajnokságot nyerni velük, mert az a sok közepes képességű játékosból ki fog jönni idővel, hogy mennyit is tudnak. De taktikailag nagyon összerakta a csapatot 1 év alatt.

Ancelotti, ahogy te is mondod, egy teljesen új kp-t kapott. Nem várható, hogy a 0-ik naptól ez tökéletesen muzsikáljon, pláne úgy, hogy a védelem siralmas mögöttük, plusz a kapus is egyre többet Kepa-ra emlékeztet. De van egy szisztéma Ancelottinál is, amit az idő eredményessé csiszolhat. Artetanal nem látok ilyet.

Hasenhüttl egy kurva jó edző, Bielsa is, Nuno is, sőt még egy Dyche is annak mondható valamilyen szinten.
Pottert ne hagyd ki. Egyébként Nuno nekem túl deffenzív, illetve nem is az, hogy ez most szimpi-e vagy nem, de ezért nem fogják ők sem átlépni a saját árnyékukat sosem. 8.-10. hely környékére odaérnek, de túl sok pontot hullajtanak, ami szerintem annak is tudható be, hogy nem képesek proaktív támadójátékra, és az az 1-1 gól, amit sikerül szerezniük, nem mindig elég a 3 pontra. Dyche-t ha nem muszáj nem kommentálnám. :mrgreen: Ennyi erővel Hodgsont is mondhatnánk. Ők jó helyen vannak ott, ahol vannak. Remélem kiesik végre a Burnley ezzel a 20. századi ívelgetős ocsmány focijával. Sheffielddel karöltve.

Egyébként papíron igaz lehet az, amit mondasz az Evertonnal kapcsolatban, paradox módon mégis a szezon elején voltak jók, aztán meg visszaestek. Inkább azt látom, hogy szokás szerint ha Ancelottinak kidől valaki az alapcsapatából, meg van lőve az Öreg. A védekezésük pedig igencsak gyengusz. Nem hiszem, hogy harcban lehetnek majd a TOP4-ért. 7.-8. hely környékére várom őket, ami szerintem nem bravúr kategória, és titkon ők sem odavágynak ám. Hát nem tudom, lehet csak én vagyok túl kritikus vele, vagy ti vagytok elfogultak mert edzősködött nálatok, és BL-t nyert újra a Realnak, de elég csúnyán beégett a Bayernnél, és a Napolinál is jobb munkát végez Gattuso és Sarri is anno, mint ő.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 7., hétfő 11:19

Hát én nem vagyok a nagy fanja, de ezt most szerintem is jól összerakta Mourinho. Nyilván amit játszanak nem az én világom de eredményes, és kihozza a játékosokból a maxot.

Ugyanúgy Ancelotti is nagyot megy, a fásult pepnek így megint költenie kell majd 100 milliókat.

A MU-nál tudna javítani az edzőcsere, és egyelőre Lampard is kérdéses, nekem ZZ-szerűnek tűnik, jól motivál, hagyja játszani az embereit, de taktikailag vannak gondok.
Nem illik.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. december 7., hétfő 11:16

Berti írta:de elől "U"-ban oda-vissza körbepasszolni a labdát az egy nagyon lebutított tipikus spanyol labdabirtoklós eredménytelen csapatra jellemző.
A jelenlegi Real Madrid. :D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. december 7., hétfő 10:18

Nem alakított ki Mou patent támadófutballt.
Egy jó kontracsapatot hozott létre, ahol a közepes képességű védőket stabilra tudta szervezni, egy közepes képességű kp-val másodpercek alatt szűri a labdákat és elől a két top csatárát úgy használja, hogy ki tudják maxolni egymást. Nagyon jól érzik egymást már 1-2 éve, de nem tudom hány edzőnek jutott volna eszébe tipikusbefejezőcsatár Kane-t visszábbrendelni, úgy hogy területet nyisson a szélsőknek a felfutásra. Az már Kane egyéni teljesítményének köszönhető, hogy utána mégis oda tud érni a 16osba, mikor szükség van rá.
Valószínüleg nem fog bajnokságot nyerni velük, mert az a sok közepes képességű játékosból ki fog jönni idővel, hogy mennyit is tudnak. De taktikailag nagyon összerakta a csapatot 1 év alatt.

Ancelotti, ahogy te is mondod, egy teljesen új kp-t kapott. Nem várható, hogy a 0-ik naptól ez tökéletesen muzsikáljon, pláne úgy, hogy a védelem siralmas mögöttük, plusz a kapus is egyre többet Kepa-ra emlékeztet. De van egy szisztéma Ancelottinál is, amit az idő eredményessé csiszolhat. Artetanal nem látok ilyet.

Hasenhüttl egy kurva jó edző, Bielsa is, Nuno is, sőt még egy Dyche is annak mondható valamilyen szinten.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. december 7., hétfő 9:46

Várjuk ki a szezon végét. Gyakorlatilag minden valamire való szakértő szemében nevetség tárgyává vált Mourinho az elmúlt években, nem én találtam ezt ki. Semmi olyat nem tett mostanában, ami miatt TOP-edzők között kéne emlegetni. Utoljára a 2014-15-ös Chelsea-je volt jó. Pedig a MU-nál kb. Guardiola szintű anyagi háttérrel dolgozhatott, az egyik 100 pontokkal lett bajnok, a másik meg csak vergődött, aminek a vége az lett, hogy ki is vágták. Jelenleg vezetik a ligát, de nagyon szoros a tabella eleje, 1-2 rossz meccs becsúszik és ki is szorulhatnak a TOP4-ből. És pedig de, 0.39 XG-re 2 gólt lőni, inkább fogható a kiváló egyéni képességekre, mint arra, hogy Mourinho milyen patent támadófutballt alakított volna ki, amivel sorra dolgozták ki a helyzeteket. Vagy nem értem, Son tegnapi gólja mi volt, ha nem egyéni villanás? Jelenleg nem az Arsenalról volt szó, tisztában vagyok vele, hogy jelenleg egy hulladék a csapat, és Arteta se néz ki úgy, hogy érne valamit, de attól még nem fogok egy kevesebb, mint harmadnyi szezon után térdre borulni Mourinho előtt. Mi senki ellen nem tudunk helyzeteket kialakítani, nem csak a Spurs ellen. Ancelotti kapott egy komplett középpályát, 9. helyen állnak. Semmi csodát nem tett egyelőre. Lehetnek még bőven előrébb, támadásban egész jók valóban, dehát páran 3-4 meccs után már bajnoki címről beszéltek velük kapcsolatban is, és ezért mondom azt, hogy a Tottenhamnél is korai ez még. Nézd meg Hasenhüttlt, hogy mit csinált a kiesőjelölt Sotonból 2 év alatt. Na az edzői bravúr, pedig az a keret tényleg nem sok mindenre hivatott, pláne ha kiveszed Ingst. És most nem is az eredményekről beszélek, bár atekintetben is jól áll, hanem hogy milyen focit letolnak.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. december 7., hétfő 9:29

alexoxladjackoxi írta: Én nem ülök fel erre a Mourinho vonatra (buszra :mrgreen: ). Ha olyan jó , korszerű edző lenne, mint 10 évvel ezelőtt, akkor nem rugdosták volna ki az előző állomáshelyeiről páros lábbal. Nem igazán értem, hogy mi köze van ahhoz az edzőnek, hogy van egy Son Kane párosa, aki 30 méterről olyan gólokat baszarint, hogy leesik az ember álla. Tény, tudja őket használni, de szerintem semmi extrát nem tesz hozzá. Tegnap 0.39 XG-re lőttek 2 gólt. :roll: Ennyi erővel Ole Gunnar is mekkora edző, mert van egy Brunoja, aki hozza neki a meccseket. Ha hozzák az elmaradt meccsüket, 2 pontra lesznek az első helytől. Csodálkoznék, ha végigvinnék így a szezont, eleve ha kiesik Son vagy Kane, jelentős visszaesés is benne lehet. Evertont is felhype-olták év elején, aztán szépen süllyednek vissza a középmezőnybe. Korán van még. Inkább Arteta kreténsége a tegnapi, hogy egy tipik kontracsapatnak felkínálta a területeket. :vivo:
Savanyú az a szőlő.

Mou nem azért megy jól, mert van egy Son-Kane pakkja. Taktikailag rendbe rakta a csapatot, úgy hogy a védelme a legstabilabb a ligában, úgy hogy egy Dier(!) van középen. A középpályát is kurva jól összerakta a box-to-boxokkal. Hojbjerg jóformán semmilyen csapatnál nem jöhetett volna szóba, Mounak pedig az egyik legbiztosabb pontja. Arról ne is beszéljünk, hogy Sissokot és Ndombelet is milyen hasznossá tudta tenni. Ndombele vkpból 10-esbe lép át különböző szituációkba, mert olyan counterpressinget tud csinálni, amit egy Alli vagy Eriksen sosem.
Mou egy kurva jó edző, ezt csak az nem látja aki elfogult vele kapcsolatban a személyisége miatt. Az, hogy egy gyenge Chelsea és MU-ban nem tudta végezni a munkáját, úgy ahogy ő akarta, az lehet részben az ő sara is. Ez viszont nem változtat azon, hogy taktikailag az egyik legjobb edző jelenleg.

Solskjaer kanyarban sincs hozzá képest, míg Ancelotti egy Arsenalnál gyengébb kerettel eredményesebb és bíztatóbb játékot tud összehozni.

Arteta sosem lesz nagy edző, ez látszik abból, ahogy "támadást" szervez. Védelmet kb 5 meccsre helyre tudta rakni, de elől "U"-ban oda-vissza körbepasszolni a labdát az egy nagyon lebutított tipikus spanyol labdabirtoklós eredménytelen csapatra jellemző.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. december 7., hétfő 9:15

én sem vagyok annyira elragadtatva tőle. most összejött a keret neki ismét, ahol a játékosok végtelen kilométert hajlandóak futni minden meccsen plusz a mindenhonnan beverem csatár. ez kell neki mindig a sikerhez.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. december 7., hétfő 9:08

Én nem ülök fel erre a Mourinho vonatra (buszra :mrgreen: ). Ha olyan jó , korszerű edző lenne, mint 10 évvel ezelőtt, akkor nem rugdosták volna ki az előző állomáshelyeiről páros lábbal. Nem igazán értem, hogy mi köze van ahhoz az edzőnek, hogy van egy Son Kane párosa, aki 30 méterről olyan gólokat baszarint, hogy leesik az ember álla. Tény, tudja őket használni, de szerintem semmi extrát nem tesz hozzá. Tegnap 0.39 XG-re lőttek 2 gólt. :roll: Ennyi erővel Ole Gunnar is mekkora edző, mert van egy Brunoja, aki hozza neki a meccseket. Ha hozzák az elmaradt meccsüket, 2 pontra lesznek az első helytől. Csodálkoznék, ha végigvinnék így a szezont, eleve ha kiesik Son vagy Kane, jelentős visszaesés is benne lehet. Evertont is felhype-olták év elején, aztán szépen süllyednek vissza a középmezőnybe. Korán van még. Inkább Arteta kreténsége a tegnapi, hogy egy tipik kontracsapatnak felkínálta a területeket. :vivo:

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 7., hétfő 8:27

TheBull6 írta: Pont és gól rekorddal nyertünk bajnokságot vele anno. K*rvára nézhető focival, engem aztán marhára nem zavart hogy kontrából lőttük a gólokat vagy sem. Ahogy nem hinném hogy most bárki is zavarna a Spurs fanok között. Megvan az elképzelése Mou-nak, csak egy olyan keret kell mellé ahol tudja alkalmazni. Spurs pont ilyen, a MU nem volt.
illetve a MU-ban nem is engedték neki azt, amit a Spörsben - szerintem. Spörsnél más a büdzsé, de ezekszerint nagyjából megkapta azokat, akiket szeretett volna. Kane mögé mindenképpen kellett egy "B" opciós csatár, C.Vinicius megfelel erre. Már csak be kell építeni. Eddig az EL-ben vitézkedik. Védelembe jött egy másik Walesi srác, 20 éves, Chelsea ellen meglepetésemre éppen ő játszott a védelemben. Regu is az a tipus, aki nagyon jól tudja támogatni a támadásokat.
Amúgy Mou lenyilatkozta, hogy Bale már más ember, mint 7 évvel ezelőtti, aki eligazolt a Realba.
A vezetőedző szerint Bale még nem tud kilencven percet futballozni, a nagy intenzitású játék még nehézséget okoz számára, de ez hamarosan megváltozik.
City, Chelsea, Arsenal. 3 olyan meccs, ahol elég necces volt, Bale nem tudott volna annyit védekezni, mint Bergwijn a szélen. Boxing Day és az év végi sok meccsen kell majd úgyis forgatni a csapatot.

Az Arsenal viszont totál széthullott. Auba és Lacazette, mintha ott se lennének. pedig pár éve még 20asával lőtték a gólokat. 2 győzelemmel kezdtek, de azóta kipukkadtak.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. december 7., hétfő 8:18

Anthony írta: Tottenham tipik Mourinho csapat amúgy, csütörtökön is néztem az EL-ben, valami noname csapat ellen is kontrákra játszottak, ma is, mindig is, nem változott semmi.
Nem tudom ezzel mondjuk mi a gond?!

Pont és gól rekorddal nyertünk bajnokságot vele anno. K*rvára nézhető focival, engem aztán marhára nem zavart hogy kontrából lőttük a gólokat vagy sem. Ahogy nem hinném hogy most bárkit is zavarna a Spurs fanok között. Megvan az elképzelése Mou-nak, csak egy olyan keret kell mellé ahol tudja alkalmazni. Spurs pont ilyen, a MU nem volt.

Sajnálom, hogy nem jött neki össze a BL itt, az Ancelotti ideje alatt élvezett játék és sikerek alapjait bőven Neki köszönhetjük.

Az a gólunk az Ajax ellen. :'( :'(

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 7., hétfő 7:05

R. Carlos írta:
Realista24 írta: LOAN WATCH: Gareth Bale has played 0 minutes in Tottenham’s last three league matches (vs City, Chelsea & Arsenal).

COYS mi?
Úgy visszakapjuk nyáron, hogy csak úgy füstöl :lol:
1 év marad a szerződéséből. Talán van rá remény, hogy elpasszoljuk...
Mire alapozod? :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. december 7., hétfő 6:46

Realista24 írta: LOAN WATCH: Gareth Bale has played 0 minutes in Tottenham’s last three league matches (vs City, Chelsea & Arsenal).

COYS mi?
1 év marad a szerződéséből. Talán van rá remény, hogy elpasszoljuk...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 7., hétfő 6:40

LOAN WATCH: Gareth Bale has played 0 minutes in Tottenham’s last three league matches (vs City, Chelsea & Arsenal).

COYS mi?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. december 6., vasárnap 19:23

Son és Kane gondolom együtt alszanak, azért megy így a bromance :mrgreen:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. december 6., vasárnap 19:18

flori írta: Mekkora fricska lenne egy José bajnoki cín. Jóég.

Regu milyen?
Simán bennevan, hogy végigviszi Mou.
Télen ha el tudja adni Allit, akkor tovább fog erősíteni.

Ez a Son és Kane elképesztő. Rájuk van építve és lehet is rájuk építeni.

Regu pont annyira játszik jól, hogy szezon végig visszavegyük.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. december 6., vasárnap 18:31

Mekkora fricska lenne egy José bajnoki cín. Jóég.

Regu milyen?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

johnny911
Kedvenc játékosaid: Raúl González

HozzászólásSzerző: johnny911 » 2020. december 6., vasárnap 18:29

Harry Kane 250. golja. Tőle gyorsabban csak Messi ért el ennyi golt.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. december 6., vasárnap 18:00

Anthony írta: Kicsit kint állt a kapuból.
Majdnem teljesen ideális helyen állt.
Icipicit állhatott volna balrább, meg szerencsétlen ütemben rúgozott bele, ott is vesztett egy pici időt, de ezt még úgyse szedte volna ki sztem.

Mellette ment el a labda, nem felette, ha hátrébb áll még nagyobbat kellett volna nyújtoznia,azt még így se érte el. Annyival több időt meg nem nyert volna vele, ha hátrébb is áll, hogy kifogja.

Ezt max Courtois szedhette volna ki a baszom hosszú kezeivel, de még neki is necces lett volna :lol:

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 6., vasárnap 17:58

Anthony írta:
ferni írta:

Ezt nem értem, mi baj volt vele?
A gólnál hol volt?
Kicsit kint állt a kapuból.

Tottenham tipik Mourinho csapat amúgy, csütörtökön is néztem az EL-ben, valami noname csapat ellen is kontrákra játszottak, ma is, mindig is, nem változott semmi.
Ami abszolút nem változtat semmin. Anno a Realt is brutálisan jó kontrázó csapattá tette, élmény volt nézni a pár másodperces ellentámadásból lőtt góljaikat. Rengeteg Ash és hasonló YT videó volt a neten. Na meg gólrekordokat is döntött anno a Real a csodabarca mellett! :mrgreen:

valaki egy streamet pls!

Vissza: