![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
De ha nem barlangba laksz őket amúgy is ismered
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. december 23., szerda 19:13
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. december 23., szerda 16:52
HozzászólásSzerző: füst » 2020. december 15., kedd 13:59
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 7., hétfő 18:15
Azért ezt azt módosítottak benne, de az alapvetése az, mint az újhullámos AC játékoknak. Ebbe az irányba tolódtak el, van akinek ez bejön, van akinek nem.Remy írta: Én meg kicsit csalódtam benne... vagyis inkább nem is igazi csalódás, csak többet vártam. Egyszerűen ugyanaz a sablon, mint ami az Origins, Odyssey volt. Tetszettek, jók voltak, elvoltam velük, ahogy ezzel is elvagyok, de... Újat nem ad. Más a térkép, és kb ennyi. Jó, vannak benne apró újítások, de maga a játékélmény nem ad többet. Ergó, ha tetszettek az említett címek, ez is be fog jönni, ha nem tetszettek azok, akkor ezt is fölösleges elkezdeni. Szerintem.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2020. december 7., hétfő 18:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 7., hétfő 14:54
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. december 7., hétfő 14:52
én is játszom, nekem is bejön. ritka az ami érdekel mostanában, de az AC-t szeressükferni írta: Én a Valhallát csak követem, ahogy játszik vele Pisti, de hát nagyon jó játék, rég kötött le ennyire az, hogy csak nézem...![]()
Már olyan 40 óránál tartanak és rohadt jó....
Pedig AC fan se vagyok, de ezt eltalálták
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. december 7., hétfő 14:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 7., hétfő 14:38
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 7., hétfő 14:32
CD Projekt drm free hitvallásos, GOG gameken no protect, így aztán minden mindehol, rögtön ott van.soadroli írta: Az igaz hogy nem lesz rajta semmilyen védelem? Nem mintha le akarnám kalózkodni...![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. december 7., hétfő 14:26
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 7., hétfő 14:25
Az szép, ha kiegekkel annyi jött ki, nekem több 100 óra lesz, több hónap alatt.Remy írta:Nekem kb 70 volt beleverve DLCvel együtt.Mickey írta:
Van van, mármint GOLD kiadás minden jóval...
De a DLC még messze van, pedig már 120-30 fene tudja mennyit tettem bele -óra-![]()
Mondjuk az fix, hogy a Valhallát többet fogom tolni.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. december 7., hétfő 14:23
Amilyen hiszteria es hype van a cyberpunk korul nem is csoda. Regen lattam ekkora oruletet egy jatek korul, talan utoljara a diablo 3 kapott ekkora hatszelet azonnal el is adtak belole jonehany potkocsival - aztan persze kiderult hogy nem tud felnoni az elvarasokhoz. Szerintem a cyberpunk sem tud majd felnoni ehhez a hype-hoz, keptelenseg. De azert remelem lesz legalabb fele olyan jo mint a Witcher 3 mert mar akkor jo jatekrol beszelhetunk.P. Krisz írta: Konzolvilágnál előrendelésben elfogyott az összes Cyberpunk 2077 sima PC verzió.
Ez mi durva baszod.
GTA-nál nem láttam ilyet, pedig azt úgy veszik mintha ingyé lenne.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2020. december 6., vasárnap 21:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 8., vasárnap 22:04
Nekem kb 70 volt beleverve DLCvel együtt.Mickey írta:Van van, mármint GOLD kiadás minden jóval...Remy írta:
Atlantis DLC-t vedd hozzá, ha még nem tetted. Azt is kitoltam, szerintem brutál jó lett.
De a DLC még messze van, pedig már 120-30 fene tudja mennyit tettem bele -óra-![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. november 8., vasárnap 21:59
Van van, mármint GOLD kiadás minden jóval...Remy írta:Atlantis DLC-t vedd hozzá, ha még nem tetted. Azt is kitoltam, szerintem brutál jó lett.Mickey írta: Odyssey viszi el minden időmet, amit erre fordítok.
Nagyon megfogott.
Vikingek később jönnek, majd jövőre, talán év vége lesz kb....![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 8., vasárnap 20:55
Szerintem nem vettem még játékot teljes áron.P. Krisz írta: Remy bazze, te hol voltál az elmúlt 4-5 évben ?
AAA játék megjelenés az kedd vagy csütörtök.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2020. november 8., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 8., vasárnap 20:47
Atlantis DLC-t vedd hozzá, ha még nem tetted. Azt is kitoltam, szerintem brutál jó lett.Mickey írta: Odyssey viszi el minden időmet, amit erre fordítok.
Nagyon megfogott.
Vikingek később jönnek, majd jövőre, talán év vége lesz kb....![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. november 8., vasárnap 20:44
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem