ferni írta:
alexoxladjackoxi írta:
Tény ami tény, Arteta megbukóban van, ezzel együtt azt kár lenne tagadni, hogy sokkal korlátoltabb lehetőségei vannak, mint Olenak meg Lampardnak. Nem mindegy, hogy egy Cavanit, Van De Beeket, Pulisicet, Giroud-t tudsz behozni a padról, vagy éppen Nketiaht. És akkor nincs szinte kreatív ember a csapatban, aki tudna némi kreativitást hozni, Willianban láttam volna potenciált ahhoz, hogy betegyük 10-esbe, de ki se lett próbálva. Továbbá a nyári nagy fogás, Thomas egyelőre folyton sérülésekkel küzd.
Az Arsenal a 17. a PL 20 csapatából rúgott gólok tekintetében.......
Tabellán 15.
Ennyire közel sem rossz az a brigád.
Köszi, hogy emlékeztetsz.
Ez igaz, ettől függetlenül nagyon sok az elkényelmesedett, bukott arc a csapatban, akikkel nem lehet mit kezdeni. Bellerín, Mustafi, Sokratis, Kolasinac, Xhaka, Ceballos, Willian, Özil, Pepe, lassan már a 2 csatár is idesorolható... Ezek magasról tesznek a csapatra, felveszik a gázsit, az se érdekli őket, ha nem nevezik őket a keretbe, inkább kiülik azt az 1 évet, ahelyett, hogy elmennének valahova, ahol játszhatnak. Lásd Özil Sokratis. Talán Lacában szoktam látni egyedül a szikrát. Gabriel, Tierney, Saka, Martinelli féle tehetségeket akarok, akik motiváltak, és kihajtják a belüket a csapatért. Persze ezzel nem Artetát akarom mentegetni, félre ne érts. Januárig ha kihúzza, gondolom majd kap 1-2 játékost, leginkább a középpályára kellenének kreatív emberek, Buendía, Szoboszlai, Eriksen, őket emlegetik. Aztán ha velük is ilyen kilátástalan lesz a dolog, akkor vélhetően a vezetőség is megelégeli Arteta kínlódását. Az a helyzet, hogy jelenleg ha kirúgjuk, nem tudom mivel leszünk előrébb, megint jön a legsűrűbb időszaka a szezonnak, gondolom semmi koncepciója nincs a dilettáns vezetőségnek, hogy ki lehetne az utód. Épeszű TOP-edző még nyáron se nagyon ülne le a jelenlegi Arsenal padjára, nem még decemberben.