Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. december 19., szombat 10:00

Acewill írta:
reeed_ati írta:

Közben vlc-vel megoldva, kb. kiszúrta a szememet a lejátszás menüben a választható megjelenítő, de nem tűnt fel elsőre.. :mrgreen:
Jaja, vlc-ből rá lehet küldeni chromecastra, csak 1 baj van, a feliratok nem jelennek meg... Már egy oldják egy ideje, és be van ígérve a megoldása, de eddig még semmi :|
Közben szedtem le egy olyan appot, hogy videostream for chromecast, na ez is viszi szépen át a filmet és a felirat is rendben van, chrome áruházban megtalálod.. :)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. december 19., szombat 8:57

Nekem BsPlayerrel nem szokott ilyen gond lenni.

Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

HozzászólásSzerző: Acewill » 2020. december 19., szombat 8:02

reeed_ati írta:
reeed_ati írta:

Tök jó lenne, pont ilyenre gondoltam, de valamiért nem látja a chromecastot, a lejátszó kiválasztásánál, pedig elvileg kompatibilisek..
EZ azért érdekes, mert youtube, spotify meg látja simán.. :hmmm:
Közben vlc-vel megoldva, kb. kiszúrta a szememet a lejátszás menüben a választható megjelenítő, de nem tűnt fel elsőre.. :mrgreen:
Jaja, vlc-ből rá lehet küldeni chromecastra, csak 1 baj van, a feliratok nem jelennek meg... Már egy oldják egy ideje, és be van ígérve a megoldása, de eddig még semmi :|

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. december 18., péntek 16:20

Akkor jövök én is :D

Adott a full extrás LG TV, 4k meg minden. Képernyő megosztást eszi a laptopról, telóról gond nélkül. Viszont a laptopom már marha sz*r.
Hiába viszi el itt nekem a tv HDR filmet, hiába töltöm le, az a laptopom nem fog elfutni. Toltam itt már médiacentert, meg mindent, hogy átmenjen a tv-re és onnan játssza le, de a 4k filmek akadoznak, meg van amit át se rak a médiacenterbe...

Olvastam hogy van valami LG smart share progi, azt majd még megnézem, de van esetleg valami más megoldás?
Nem szívesen másolom a filmeket külső vinyóra 1 órát.... :D

Köszi :)

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. december 18., péntek 15:29

reeed_ati írta:
Marky írta:
Plex?
Tök jó lenne, pont ilyenre gondoltam, de valamiért nem látja a chromecastot, a lejátszó kiválasztásánál, pedig elvileg kompatibilisek..

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. december 18., péntek 15:20

Marky írta:
Plex?

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. december 18., péntek 13:43

reeed_ati írta: Skacok! Adva van egy google chromcast, amivel a gépemet, ill. a telómat csatlakoztatom a tv-hez, bármiféle kábel nélkül..
Na most Youtube, spotify, netflix tökéletesen működik, igazából chrome-ban azt is be tudom állítani, hogy az asztal képét átvigyem, ami jó a tárolt filmek lejátszásához is..
De nekem valami olyasmi kéne a letöltött filmeknél is, mint ami Youtubnál is opció, hogyha átküldöm tv-re, akkor ott folytatódik a lejátszás, viszont a gépen meg azt csinálok amit akarok..
Esetleg nem tudtok valami lejátszó progit, ami ugyanezt tudja?
Vagy VLC-ben is van ilyen lehetőség, csak én nem találtam? :hmmm:
Plex?

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. december 18., péntek 13:09

Skacok! Adva van egy google chromcast, amivel a gépemet, ill. a telómat csatlakoztatom a tv-hez, bármiféle kábel nélkül..
Na most Youtube, spotify, netflix tökéletesen működik, igazából chrome-ban azt is be tudom állítani, hogy az asztal képét átvigyem, ami jó a tárolt filmek lejátszásához is..
De nekem valami olyasmi kéne a letöltött filmeknél is, mint ami Youtubnál is opció, hogyha átküldöm tv-re, akkor ott folytatódik a lejátszás, viszont a gépen meg azt csinálok amit akarok..
Esetleg nem tudtok valami lejátszó progit, ami ugyanezt tudja?
Vagy VLC-ben is van ilyen lehetőség, csak én nem találtam? :hmmm:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. december 8., kedd 20:56

Süti írta: Madridom mindentudó népe, adott az alábbi probléma.

A DIGI most húzta be az optikais netet a házba, és elvileg előbb utóbb a sebesség is az lesz. (Vagy nem, nem közölték hogy mikor. :lol: )

Adtak hozzá egy ZTE F618 nevezetű vödör sz*rt. Ez a csodálatos eszköz nem tudja egy hálózaton kezelni a wifi, és a lan eszközöket, a wifi szórása pedig annyira stabil, mint a forint. Konkrétan gépről boxra a 720p stream használhatatlan.
Írtam nekik, hogy jó lenne ha kapnék valami rendes eszközt, de "ez van", és ők nem látnak hibát az irodájuk melegéből. Ha nem tetszik, kijönnek, lemérik itt is, és ha jó, akkor fizetek nekik 5k-t, mert voltak olyan kedvesek hogy kifáradjanak hozzám.

Ezért, mivel a kábeles résszel nem volt baj, gondoltam majd dobok rá egy routert, de nyilván az nem működik. Bridge-be kellene rakni a digis szemetet, de nem nagyon találok ilyen opciót a routeren belül. Csak ők tudják? Ha bridgebe teszik, az megoldja a problémát? Van esetleg jobb ötletetek, tapasztalatotok, digivel, ezzel a szemét hulladék eszközzel, azzal hogy mennyi idő alatt jön meg ide a rendes net, ha már behúzták hozzá a dolgokat?
https://pcforum.hu/tudastar/141490/zte- ... ak-egymast

Hátha segít.

Amúgy telekommal nekem is egy ZTE fos van, digitális elosztó neven. A wifi valami borzasztó. A Tv meg a router között van 3 méter meg egy fal, és az iptv már nézhetetlen volt vele. Ja, és még portot sem tudok rajta nyitni. Szóval jóformán mindenhol ajánlott egy saját router beiktatása.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. december 8., kedd 20:46

Nem kapsz semmit se, arra még rá kell kötni egy saját wifi routert, és akkor jó lesz.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 8., kedd 20:29

Süti írta: Madridom mindentudó népe, adott az alábbi probléma.

A DIGI most húzta be az optikais netet a házba, és elvileg előbb utóbb a sebesség is az lesz. (Vagy nem, nem közölték hogy mikor. :lol: )

Adtak hozzá egy ZTE F618 nevezetű vödör sz*rt. Ez a csodálatos eszköz nem tudja egy hálózaton kezelni a wifi, és a lan eszközöket, a wifi szórása pedig annyira stabil, mint a forint. Konkrétan gépről boxra a 720p stream használhatatlan.
Írtam nekik, hogy jó lenne ha kapnék valami rendes eszközt, de "ez van", és ők nem látnak hibát az irodájuk melegéből. Ha nem tetszik, kijönnek, lemérik itt is, és ha jó, akkor fizetek nekik 5k-t, mert voltak olyan kedvesek hogy kifáradjanak hozzám.

Ezért, mivel a kábeles résszel nem volt baj, gondoltam majd dobok rá egy routert, de nyilván az nem működik. Bridge-be kellene rakni a digis szemetet, de nem nagyon találok ilyen opciót a routeren belül. Csak ők tudják? Ha bridgebe teszik, az megoldja a problémát? Van esetleg jobb ötletetek, tapasztalatotok, digivel, ezzel a szemét hulladék eszközzel, azzal hogy mennyi idő alatt jön meg ide a rendes net, ha már behúzták hozzá a dolgokat?
Hehe. Én egy másik szolgáltatónál szopok hasonló módon. Ami érdekes nálam, hogy Androidon működik a WIFI, de a magán és a céges laptopon a wifi majdnem hasznavehetetlen és egy csomó oldalt nem bír betölteni. Kb olyan, mintha pillanatra megjönne a net, aztán valami lekorlátozza és nem tölt többet, mint 0,00000000000000000000002-vel :x :x :x :x :x
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. december 8., kedd 20:17

Madridom mindentudó népe, adott az alábbi probléma.

Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 6., vasárnap 14:22

Nika91127 írta:
Realista24 írta:

Arukereson raneztel hogy hol mennyi ez a tv. Lehet meglepodsz a - 64000 fton.
Arra gondolsz, hogy szeptember óta 245 a minimum ár, és 265-270 az átlagár? :)
Igen :kalapos:

Bár jól hangzik hogy 320 volt, láthatóan működik a megtévesztésre alapuló marketing.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. december 6., vasárnap 14:19

Realista24 írta:
lordgabi írta: Elcsábított a -64000 forint és a képminőség, csak ne lenne ekkora sor a Vevőszolgálaton. :D
Arra gondolsz, hogy szeptember óta 245 a minimum ár, és 265-270 az átlagár? :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 6., vasárnap 14:13

lordgabi írta: Elcsábított a -64000 forint és a képminőség, csak ne lenne ekkora sor a Vevőszolgálaton. :D
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. december 6., vasárnap 13:56

Elcsábított a -64000 forint és a képminőség, csak ne lenne ekkora sor a Vevőszolgálaton. :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. december 6., vasárnap 11:21

Gyors kérdés srácok. Segítsetek, el ne vigyék. :mrgreen:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_s ... 17719.html

Megéri az árát? Baromi szép a képe, hasonlítási alap egy 30000 forinttal olcsóbb LG volt, ugyanez a méret.
Írjatok róla valami jót vagy rosszat, sürgős. Köszönöm előre is. :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 27., péntek 11:19

ziro4vr írta:
Realista24 írta: Itt vagy fejér megye környékén és nincs egy ismerősöd, aki a Harmannban dolgozik? :mrgreen:
Csak Densos. :mrgreen:

Na igen, az alsóbb kategóriánál a hangminőség mellett a jel eldobás a másik gebasz gondolom.
Szerezz Harmanost, és JBL lesz mindened :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 27., péntek 10:54

Realista24 írta: Itt vagy fejér megye környékén és nincs egy ismerősöd, aki a Harmannban dolgozik? :mrgreen:
Csak Densos. :mrgreen:

Na igen, az alsóbb kategóriánál a hangminőség mellett a jel eldobás a másik gebasz gondolom.
Nem illik.

AdamTaylor
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2020. november 27., péntek 10:46

Bose soundsport free-t használok egy éve. Noise cancelling nincs benne, mondjuk amiatt hogy agybadugós ez annyira nem is szokott hiányozni. A hangzása kiemelkedő ebben a kategóriában, de amúgy össze se mérhető egy normális fejhallgatóval. Futáshoz, meetingekhez, meg utazáskor zene és podcast hallgatáshoz használom. A jelet még soha nem dobta el, alsóbb kategóriásoknál hallottam, hogy ez szóba jön. Amúgy király cucc, de valszeg egy egyszerűbbel is boldogan meglennék.

Vissza: