vagy zsarolja valamivel.___Samy___ írta:Vagy érdek, vagy szereti, ha szenved.
túl sok ember él a Földön. az ilyen parazitákat, mint az említett tag, simán beörölném a disznóknak.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. december 9., szerda 23:35
vagy zsarolja valamivel.___Samy___ írta:Vagy érdek, vagy szereti, ha szenved.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. december 9., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. december 9., szerda 23:05
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. december 9., szerda 22:52
Stockholm-syndroma. Küldjétek el pszichológushoz. Patológiás kapcsolatkép. Szülei rendben vannak? Általában a torz családképpel rendelkezők maradnak benne egy ilyen "valamiben".'shutterisland írta: na a meccs utanra bedobok egy kis filo temat, kivancsi vagyok mit gondoltok errol, jo irasok szoktak jonni komolyabb temakban.
szvsz eleg gyakori eset es mar ti is futottatok bele.
adott egy kozeli csaj ismerosom, kb 5 eve egyutt van a csavojaval, aki kb kutyakent kezeli.
nyilvan vannak kisebb jobb periodusok, de tobbsegeben le se szarja, neha falhoz vagja, megrancigalja, ha osszevesznek akkor a csaj a foldon(!) kell aludjon, stb.
sokszor panaszkodik nekunk kollegaknak vagy a csaladjanak, hogy osszepakol, elege van.
minden hozza kozelebb allo szemely biztatja es tamogatja.
lenne is hova mennie, lenne is kiktol kapjon supportot/vedelmet, lenne is valasztasa, mert rendben van a leany, de vegul sosem teszi meg.
es az ordogi kor csak folytatodik.
ez csak egy egyszeru pelda, de miert elvezik a nok, hogy beleragadnak borzaszto kapcsolatokba ?
vagy ez valami mentalis betegseg ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. december 9., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. december 8., kedd 20:58
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 8., kedd 20:31
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. december 8., kedd 20:02
Vigyázzál mocsok, hogy mibe csal bele Faust. Először csak vedd le a pólódat, majd jönnek az aktfotók. #métúfaustFaust írta:Irtam.mocsok írta: Van profi fotós ismerosotok családi képekhez?
Vagy nem feltétlen ismerős, csak ajanlanatok.
Bp.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. december 8., kedd 15:15
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 8., kedd 15:07
Irtam.mocsok írta: Van profi fotós ismerosotok családi képekhez?
Vagy nem feltétlen ismerős, csak ajanlanatok.
Bp.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. december 8., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. december 7., hétfő 16:49
Ugyanez, egy évszakot általában kibír könnyedéndavi10 írta: Nálunk pár hét alatt elfogy, de tesómék csak fröccshöz csináltak szódát, nekik kb. fél évig kitartott az, amit adtak hozzá
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. december 7., hétfő 16:47
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. december 7., hétfő 16:40
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. december 7., hétfő 16:19
Sodaco gepem van es Aldis patront hasznalok. A cserepatron kb. 2500 Ft, ami az itthoni fogyasztassal szerintem 1.5 honapra eleg. Miota megvettem, egy asvanyvizes palack sem jott a lakasbakodo írta:Valaki használ szódagepet? Tapasztalatok?
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. december 7., hétfő 16:11
Nálunk van itthon, teljesen okés.kodo írta: Valaki használ szódagepet? Tapasztalatok?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. december 7., hétfő 16:04
Nekünk egy teljesen alap van, de én nagyon szeretem. Savas vizet csak akkor veszünk ha épp nem volt időm feltöltetni a patront.kodo írta: Valaki használ szódagepet? Tapasztalatok?
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. december 7., hétfő 15:57
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. december 7., hétfő 12:16
Nika91127 írta:
Ez a klasszik "mi lett volna,ha..." kérdés. Szerintem jobb, ha nem agyalsz rajta. Lehet "odaviszed" neki, lehet nem, nem tudhatod. Mamám 80 éves, vigyázunk rá, semmi baja (kop-kop). Kertészkedik, bicajozik (a tiltásom ellenére), és beveszi a 2-3 gyógyszerét, ami van neki (1-2 a vérnyomásra, meg a Calcitrio a csontritkulása miatt).
De ugye, mindenki más és más, valamitől van, aki fogékonyabb - lehet valami transzportfehérje-variáns, eltérő vírustörzs, passz.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem