Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: füst » 2020. december 9., szerda 23:10

Nem véletlen sztem, ZZ-ért kellett ma menni.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. december 9., szerda 23:02

Az “öregek” hozták a meccset :salute:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. december 9., szerda 23:01

Zz megint mutatta a fakkot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. december 9., szerda 23:00

Igazából mindenki jól teljesített, stabil volt végig a csapat. Na jó, Vini kb mindent elbaszott, hétvegen ez nem fog beleferni. De Lucas meg Luka előtt le a kalappal :salute:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2020. december 9., szerda 22:58

Ma dicséret illet mindenkit, Zidene-tól kezdve Vazquez-ig. Én bevallom engem megleptek rendesen ezzel a mai produkcióval. Az öregek, Modric, Benzema nagyot mentek ma, de a Rodrygo is nagyon ügyesen játszott. Csak annyit tudok mondani, hogy így tovább.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 9., szerda 22:57

Remy tippmix megint sikeresnek bizonyult a csapat számára. B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 6., vasárnap 13:42

kodo írta: Viniciust is baszott rossz nézni, de Asensiot a legrosszabb a keretből.
telj. egyetértek, amíg ők vannak elöl, ez van, nem hiába ezzel kezdtem.
egyedül abba kötök bele, h a legrosszabb nálam Odri (idén sajna nem játszott), bespeedezett csivava. futkos föl-alá, azt se tudja mi van :D :D, ááá imádom
egyszerűen ez a szint elöl kevés.
bejott csereként a 75.percben lucassal, amivel bedaraltuk egész Európát
ez az ő szintjük.... ha nyerve a meccs, bedobhatod őket, de nem ők teremtik meg a különbséget..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2020. december 6., vasárnap 13:26

Felesleges Asensiorol még csak beszélni is, nem lehet tőle semmit várni számtalanszor bizonyította.
Volt ket dugoja a barca ellen kitudja hany eve a szuperkupaban, meg akkoriban a baszo csapatunkba bejott csereként a 75.percben lucassal, amivel bedaraltuk egész Európát ket éven keresztül, ekkor szintén lőtt par gólt kiaknazva az erossegeit. Aztan beleestunk abba a hibaba itt tobben, (tobbe kevésbé még en is) emocionális okokbol, hogy aranylabda materiakent tekintettunk rá, megfeledkezve az alapvető hianyossagairol, amik abban a pillanatban eloterbe kerultek ahogy a baszo csapatunkkal - köszönhetően a portugal kecske távozasanak - kisimult a víz tükre.

Viniciust is baszott rossz nézni, de Asensiot a legrosszabb a keretből.
Nem szemelyeskedesbol de a tizes skalara reagálnék, a tizes skálán Vini 4, Asensio meg 0 ha a lent említett golokat es golpasszokat nezzuk. Másképp meg felesleges különbséget tenni, mindkettő nulla

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 6., vasárnap 13:18

ArjenMagicRobben írta:
kiserik írta:

¿Qué? He? Asensio: 770 perc, 0 gól 0 gp, Vini 760 perc, 3 gól, 1 gp (meg 1 fél tegnapról). Asensio meg a veszély...
Szerintem arra gondolt, hogy Ase tud egy egyeneset rúgni a labdába a kapu irányába :mrgreen:
B, B, bééé :D :D
csak erre gondoltam persze :D :D meg nem azt mondtam h veszélyes, hanem összehasonlítottam.. mondjuk egy 10es skálán Vini 4, Ase 4,5. így. :D

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. december 6., vasárnap 13:15

Ha tud miert nem latjuk? Asensio egy nulla. Anno a kiralyok kozott neha maradt helye es elsult a balos, meg mostansag egyszer-egyszer vannak biztato mozzanatai, de konstans jo teljesitmenyt meg nem lattunk tole. Gratiszban a munka is budos neki, amikor elindul vissza ugy mozog mintha egy eke lenne moge kotve...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2020. december 6., vasárnap 13:08

kiserik írta:
raul 4 ever írta: Vini hasznosabb, mert iszonyat sokat melózik, de Ase 5ször veszélyesebb, ellenben el tud tűnni, lusta visszamenni, stb., tudjuk...
¿Qué? He? Asensio: 770 perc, 0 gól 0 gp, Vini 760 perc, 3 gól, 1 gp (meg 1 fél tegnapról). Asensio meg a veszély...
Szerintem arra gondolt, hogy Ase tud egy egyeneset rúgni a labdába a kapu irányába :mrgreen:
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 6., vasárnap 13:02

raul 4 ever írta: Vini hasznosabb, mert iszonyat sokat melózik, de Ase 5ször veszélyesebb, ellenben el tud tűnni, lusta visszamenni, stb., tudjuk...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 6., vasárnap 12:54

asszem pénteken írtam,h a kövi 3 meccsen 5 pontot várok. Sevillában x-re számítottam (a hétközi mealtdownjukról teljesen megfeledkezve is), ehelyett makkos 3 pont, ez jó.
nem fogok a hibáinkon lovagolni, amíg nem tud a legerősebb kezdő 10,75 felfutni, felesleges a fennlévőket kritizálni, kódolva van h nem tudunk jobbak lenni, addig nincs/nem fog egyensúlyba kerülni a csapat. Amíg nem lesz Fede és nem áll össze a CKF, stabilitásunk nem lesz, amíg elöl pedig Benz az EGYETLEN MINŐSÉGI ember, veszély se lesz. A legerősebb 3asunk sztem a Hazard-Benz-Rodry trió (Rodry jelenleg nálam 0,75öt ér, de nincs nála jobb opciónk). a Vini-Ase páros is jobb napjukon felet ér: Vini hasznosabb, mert iszonyat sokat melózik, de Ase 5ször veszélyesebb, ellenben el tud tűnni, lusta visszamenni, stb., tudjuk...
Ha Rodry-t tudja majd újra segíteni Dani, valamint a baloson legalább Hazard személyében lesz vki, aki tud előre játszani, ez jó lesz. de addig akkora teher hárul a csapat többi részére h borulunk... (Vazquez nem Carvajal szint, Mendy előrejátéka meg kimerül abban h gyors), így a középső 3asnak kéne emberfelettit lerakni, ami nem várható el egy sose volt gyors Kroos és a 35 éves Lukatól (nem kritika ez, ez van).
szerdán kell mindenképp nyerni, Atma ellen meg papíron lehet lesz újra Fede és Dani, akár kezdhetnének, amennyit bírnak, egy félidőt játszhatnának, már jobb lenne. (de ha nyerünk szerdán, lesz@rom ha x lesz a matrac ellen)

ui.: fél perce lett offisöl, Jesével szerződést pontott a psg... ha időközben lett agya..... akááááár...
just saying... :hmmm:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 5., szombat 22:15

___Samy___ írta: Persze. De legalább Rodrygo a kapu előtt kíméletlen és hasznos volt. Ezt egy 4-4-2-ben ki lehetne használni, szélen halott a játéka. Akárcsak Vininek vagy Asensionak. Nem értem mit veszithetnenk.

Volt tavaly egy meccs amúgy, amin Karim és Jovity kezdett, és volt egy statisztika, hogy kb nulla passzal keresték egymást. Szerintem ez mindent elmond. A szerb csak arra való, hogy ha a kapu előtt van, bebassza. Osszjatekban nulla, az meg nem ártana egy két csataros felallasban.
Értem és valahol egyetértek is. Rodrygot tobbet jatszatnám szabadabban és a balon is, viszont a ket csataros jatekos kialakulasa sem 1 vagy 2 meccs fuggvenye szerintem. Jovicot es Marianot is be kell neha dobni Karim melle.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. december 5., szombat 21:40

Persze. De legalább Rodrygo a kapu előtt kíméletlen és hasznos volt. Ezt egy 4-4-2-ben ki lehetne használni, szélen halott a játéka. Akárcsak Vininek vagy Asensionak. Nem értem mit veszithetnenk.

Volt tavaly egy meccs amúgy, amin Karim és Jovity kezdett, és volt egy statisztika, hogy kb nulla passzal keresték egymást. Szerintem ez mindent elmond. A szerb csak arra való, hogy ha a kapu előtt van, bebassza. Osszjatekban nulla, az meg nem ártana egy két csataros felallasban.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 5., szombat 21:25

___Samy___ írta: Mi a tokomnek erolkodjunk meg Jovittyal? Egyertelmu, hogy ő nem ide való, idegen test a csapatban. Ráadásul Karimmal sem tudott osszejatszani rendesen, ha együtt voltak fent.
Ezt a kérdést felteheted Vinivel, Asensioval és Rodrygoval is akár
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 5., szombat 21:14

___Samy___ írta: Mi a tokomnek erolkodjunk meg Jovittyal? Egyertelmu, hogy ő nem ide való, idegen test a csapatban. Ráadásul Karimmal sem tudott osszejatszani rendesen, ha együtt voltak fent.
Hány percet voltak együtt eddig a pályán?

Olyan gólszegények vagyunk, mint még soha kb. Hova erőltessük már tovább Asét, Rodryt meg Vinit. Nem tudunk gólt lőni, akkor már egy papíron csatár legyen már ott elől a 16on belül, hátha...

Ilyen semmi Braithwaite-ek tudnak gólt lőni a barcában, akkor nehogy már Jovic ne legyen képes 10+ gólra egy Realban. WTF.

Csak ugye nem 2 havonta kéne játszania vagy éppen nem 5-10 perceket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. december 5., szombat 21:12

Mi a tokomnek erolkodjunk meg Jovittyal? Egyertelmu, hogy ő nem ide való, idegen test a csapatban. Ráadásul Karimmal sem tudott osszejatszani rendesen, ha együtt voltak fent.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 5., szombat 20:46

___Samy___ írta: Adom. Régebben sokszor használta a kopasz a 4-4-2-t, nem tudom miért van most ennyire félre téve.

Valverde, Case, Kroos, Odegaard
Benzema, Rodrygo

Én ezt tartanám a legstabilabbnak jelenleg. Csak ugye nincs Valverde, és Kroos is elég szar formát hoz.
Én ezt a Karim - Jovic kettőssel próbálnám ki. Talán Jovic jobban támadná a kaput 16on belül, aztán 1-2 lecsorgóra lecsapna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. december 5., szombat 20:44

Adom. Régebben sokszor használta a kopasz a 4-4-2-t, nem tudom miért van most ennyire félre téve.

Valverde, Case, Kroos, Odegaard
Benzema, Rodrygo

Én ezt tartanám a legstabilabbnak jelenleg. Csak ugye nincs Valverde, és Kroos is elég szar formát hoz.

Vissza: